[QUOTE=LordAbizi;1471000]באיזה רמת קושי..?
ולמה בדיוק רק domination victory אפשרי?[/QUOTE]
רמה 3:embarrassed:
ולמה לא? זה אתגר...
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1471000]באיזה רמת קושי..?
ולמה בדיוק רק domination victory אפשרי?[/QUOTE]
רמה 3:embarrassed:
ולמה לא? זה אתגר...
ניצחון כיבוש זה אחד הדברים היחידים שאני יודע לעשות טוב, ואם אני גם אנצח את המשחק הזה (רמה 5) עם שבדיה, אז אני גם אוכל להתפאר בזה שאני גם יודע (בהינתן הרמה שבה אני משחק) גם לנצח דיפלומטית עם המדינה הכי טובה לזה.
הרבה יותר קשה לי מנטלית לשחק על ניצחון תרבותי או משהו, כי אני מאודד אוהב להתרחב, וברמות קושי קלות גם נורא קל להתרחב.
אבל מה אני מתלהב עליך. לא במקום.
יפה! אז קדימה לרמה 4! אולי גם תעבור אותי בקרוב ואז אני אשאל אותך שאלות.
איזו גרסא אתה משחק? (רגיל, gods and kings, brave new world)
[QUOTE=LordAbizi;1471002]ניצחון כיבוש זה אחד הדברים היחידים שאני יודע לעשות טוב, ואם אני גם אנצח את המשחק הזה (רמה 5) עם שבדיה, אז אני גם אוכל להתפאר בזה שאני גם יודע (בהינתן הרמה שבה אני משחק) גם לנצח דיפלומטית עם המדינה הכי טובה לזה.
הרבה יותר קשה לי מנטלית לשחק על ניצחון תרבותי או משהו, כי אני מאודד אוהב להתרחב, וברמות קושי קלות גם נורא קל להתרחב.
אבל מה אני מתלהב עליך. לא במקום.
יפה! אז קדימה לרמה 4! אולי גם תעבור אותי בקרוב ואז אני אשאל אותך שאלות.
איזו גרסא אתה משחק? (רגיל, gods and kings, brave new world)[/QUOTE]
מה שיש למגל.
הכל עם הכל
יופי.
אז יש לנו פה אחוות brave new world קטנה.
[QUOTE=LordAbizi;1471004]יופי.
אז יש לנו פה אחוות brave new world קטנה.[/QUOTE]
כבר חודשים שאני משחק....
אני מכווה שבחגים יהיה הנחות בסטים ואני יכול לקנות הכל מקורי ולשחק במולטי
בסדר, אבל קודם זה היה רק אתה.
עכשיו אנחנו שלושה אנשים שזה 50% מקהילת הפורום.
ואיכס, אני שונא מולטיפלייר. לא רק בציו, באופן כללי.
[quote=lordabizi;1471006]בסדר, אבל קודם זה היה רק אתה.
עכשיו אנחנו שלושה אנשים שזה 50% מקהילת הפורום.
ואיכס, אני שונא מולטיפלייר. לא רק בציו, באופן כללי.[/quote]
כן אבל הai או שהוא קל או שהוא קשה או שהוא סתם מפגר...
מול בני אדם זה משחק שונה לגמרי!
אני שונא בני אדם. אני מעדיף את המחשב. לפחות אפשר איכשהו להבין איך הוא חושב.
ואני לא מסכים שה-ai קל מדי או קשה מדי. אם הוא קל מדי - תעלה רמה. אם הוא קשה מדי, תשתפר עד שתוכל לנצח. אם ניצחת בdiety - אפשר לפרוש בשיא ולהפסיק לשחק.
אביזי, התקדמת ממונולוג עם עצמך בנו"ד כל הזמן לדו-שיח, מזל טוב!
רוצים שאעשה תחרות בפורום? אולי מ"ת של ליג?
בטח
ליג?
(League (Of Legends
[QUOTE=Cho'gath;1471015](League (Of Legends[/QUOTE]
בעעע
civ יותר טוב
[QUOTE=Assassin;1471010]רוצים שאעשה תחרות בפורום? אולי מ"ת של ליג?[/QUOTE]
לא
[QUOTE=Amitlv;1471016]בעעע
civ יותר טוב[/QUOTE]
רק שמשחק תפקידים בפורום של ציו הוא פשוט בלתי אפשרי.
אחרי ההפסד בשבת ליובה היום מילאן חוזרת לנצחחח :love:
[QUOTE=Assassin;1471010]רוצים שאעשה תחרות בפורום? אולי מ"ת של ליג?[/QUOTE]
אתה יכול לנסות
ניצחתי ניצחון דיפלומטי עם שבדיה ברמה 5!
ועוד איזה ניצחון "דיפלומטי" זה.
סיימתי את המשחק כשאני במלחמה עם ארבעה אנשים, אני friendly רק עם אוסטריה שהייתה המדינה הכי חלשה. ככל הנראה, אני הייתי האדם היחיד שהצביע לעצמי, אבל זה בסדר כי הייתי בעל ברית של כל עיר מדינה שאני מכיר (הייתה עוד עיר אחת שהייתה בעלת ברית של רוסיה, שלא פגשתי כי הייתי מבודד ורחוק, אבל ה-20 ומשהו ערי מדינה שפגשתי, היו בעלות ברית שלי). הצבעתי לעצמי וברוב קולות ניצחתי.
הייתי גרוע מבחינה טכנולוגית כרגיל. המרוקאים (שהם השכנים שלי) תקפו אותי ביבשה אבל לא היוו בעיה. הפולנים הכריזו עליי שוב מלחמה אבל בהתחלה סתם היו לידי עם כמה ספינות שהשמדתי, אבל עד שהם הביאו צי רציני עם battleships וcarriers, היה מאוחר מדי. הshoshone גם הכריזו עליי מלחמה ולא עשו כלום. גם ההונים. הבעיה הייתה שכולם כל הזמן בזזו את נתיבי הסחר שלי וזה פגע בכלכלה שלי, אבל שוב זה היה too little too late.
אה, ואם להוסיף עוד משהו, כל מדינות העולם היו בORDER, ורק אני הייתי בFREEDOM, כך שעוד יותר מוזר שנבחרתי לשלוט בעולם.
רמה 6?
המשחק הזה מבלבל אותי. כמה כוח יש לערי מדינה שהן יכלו לבחור אותך לשליט העולם?
[QUOTE=Cho'gath;1471029]המשחק הזה מבלבל אותי. כמה כוח יש לערי מדינה שהן יכלו לבחור אותך לשליט העולם?[/QUOTE]
תלוי באיזה עידן טכנולוגי אתה.
בבחירת מנהיג העולם כל עיר מדינה שאתה אליי שלה מביאה לך קולות לפי העידן שאתה בו
משחק מאכזב של מילאן 2-2.
אבל צריך לחשוב על הצד החיובי שמילאן חזרה מ2-0 ל2-2.
[quote=cho'gath;1471029]המשחק הזה מבלבל אותי. כמה כוח יש לערי מדינה שהן יכלו לבחור אותך לשליט העולם?[/quote]
כשנוצר הקונגרס העולמי ברנסנס, אז למארח יש 2 קולות ולכל שאר המדינות הגדולות יש 1.
בעת התעשייתית כבר לכל עיר מדינה יש קול אחד, ולכל השאר יש יותר קולות.
בסוף, כשזה הופך לאו"ם, לכל מעצמה יש 4 קולות, למארח 2 בונוס (שזה אני כי תמיד יש לי רוב קולות כדי לבחור בעצמי), וכל עיר מדינה מספקת 2.
לכן מתוך 46 קולות שהייתי צריך כדי להיבחר, לי לבדי היו 48, וזה גם בלי שבניתי את הforbidden palace, או שלמדתי globalization. רק אני, בונוס האירוח שלי, וה-20 ומשהו בעלות ברית שלי.
מקום שני היו יפן, ולהן היה 6 שזה 4 שלהם + 2 מFORBIDDEN PALACE.
פשוט לא השארתי לאף אחד בעלי ברית... אבל כולם ניסו להשמיד אותי כשהם הבינו איזה כוח יש לי. אבל אז היה מאוחר מדי. לכן גם השושוני וההונים הכריזו מלחמה. הם רצו רק לבזוז את דרכי המסחר שלי, כדי לנסות למנוע ממני כסף כדי שאני לא אוכל לשחד ערי מדינה. אבל אני לא צריך כסף כדי לשחד ערי מדינה. יש לי GREAT PERSON בשביל זה...
[quote=lordabizi;1471035]כשנוצר הקונגרס העולמי ברנסנס, אז למארח יש 2 קולות ולכל שאר המדינות הגדולות יש 1.
בעת התעשייתית כבר לכל עיר מדינה יש קול אחד, ולכל השאר יש יותר קולות.
בסוף, כשזה הופך לאו"ם, לכל מעצמה יש 4 קולות, למארח 2 בונוס (שזה אני כי תמיד יש לי רוב קולות כדי לבחור בעצמי), וכל עיר מדינה מספקת 2.
לכן מתוך 46 קולות שהייתי צריך כדי להיבחר, לי לבדי היו 48, וזה גם בלי שבניתי את הforbidden palace, או שלמדתי globalization. רק אני, בונוס האירוח שלי, וה-20 ומשהו בעלות ברית שלי.
מקום שני היו יפן, ולהן היה 6 שזה 4 שלהם + 2 מforbidden palace.
פשוט לא השארתי לאף אחד בעלי ברית... אבל כולם ניסו להשמיד אותי כשהם הבינו איזה כוח יש לי. אבל אז היה מאוחר מדי. לכן גם השושוני וההונים הכריזו מלחמה. הם רצו רק לבזוז את דרכי המסחר שלי, כדי לנסות למנוע ממני כסף כדי שאני לא אוכל לשחד ערי מדינה. אבל אני לא צריך כסף כדי לשחד ערי מדינה. יש לי great person בשביל זה...[/quote]
אני לא יודע איזה ניצחון לעשות עכשיו...
ניצחתי כבר את כולם ברמה 3 ורמה 4 זה ממש קשה לי כי הai גונב לי כל הזמן את הפלאים שאני מנסה לבנות
אז אתה צריך לתכנן יותר טוב את הפתיחה שלך, גם אני סובל מבעיה כזאת. תנסה לקרוא מדריכי אסטרטגיה. תהיה יותר מוכוון מטרה.
לא יודע האמת אם עכשיו להתחיל משחק רמה 6 או לנסות לנצח שוב ברמה 5 כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי. אחרי הכול, אם אני הייתי מפסיד ל-ai במקום שתיים לפני אחרון במשהו כזה, הייתי מתאבד מרוב שזה לא הגיוני...
אז... מה המצב של הנו"ד נוסטלגי המקום הזה..
תגידו מה דעתכם על סידור אחר לפורומים? זאת אומרת עכשיו צריך לגלול הרבה למטה בשביל לראות את כל הפורומים.
אולי נחזיר למה שהיה? שזה כמו רשימה?
נראה לי שזה עדיף להחזיר לכמו הקודם.
שלום (:
יש פה קהילה פעילה למשחקי תפקידים?
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?
[QUOTE=YoRt3m;1471073]תגידו מה דעתכם על סידור אחר לפורומים? זאת אומרת עכשיו צריך לגלול הרבה למטה בשביל לראות את כל הפורומים.
אולי נחזיר למה שהיה? שזה כמו רשימה?[/QUOTE]
נגד, זה בין הדברים שמייחדים את הפורום..
[quote=smoker;1471079]שלום (:
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?[/quote]
כן! P:
אני יכול לאמר שאני ארשם לא ממש משנה מה הנושא יהיה, כבר הרבה זמן אין אף מ"ת פעיל בפורום. (הייתי שמח להפעיל אחד, כרגע אין לי זמן (אולי אחרי הפסיכומטרי :))
[QUOTE=Smoker;1471079]שלום (:
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?[/QUOTE]
גם לי לא אכפת להרשם ולהשתתף :)
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?[/QUOTE]
גם לי לא אכפת, הכל תלוי ברמת הידע שלי באותו נושא.
[QUOTE=YoRt3m;1471073]תגידו מה דעתכם על סידור אחר לפורומים? זאת אומרת עכשיו צריך לגלול הרבה למטה בשביל לראות את כל הפורומים.
אולי נחזיר למה שהיה? שזה כמו רשימה?[/QUOTE]
אנלא באמת זוכר מה זה "כמו רשימה"
אבל אם אפשר להחזיר לאותו עיצוב כמו בתקופת פוקימונס זה יהיה מעולה ונוסטלגי
לא תנושא רק תעיצוב
כן!!
כן סמוקר, כן!
ניצחתי ברמה 6 עם קוריאה.
בשלב מסויים תפסתי ייתרון מדעי על כולם, אבל אז עשיתי כמה החלטות טיפשיות במבט ראשון אך חכמות בדיעבד.
בחרתי בorder במקום בfreedom. הייתי הראשון שבחר. למזלי זה השתלם כי גם מצרים בחרו order והם הכי חזקים תיירותית אז ככה הם לא יצרו עליי לחץ אידיאולוגי.
אחר כך במקום מיד ללכת לrocketry וsatellites ולבנות appolo program וhubble space telescope אז אחרי rocketry עשיתי עיקוף קטן לcomputers כדי לבנות את the great firewall, כדי להתגונן ממצרים.
זה היה צעד טיפשי יחסית, כי המצרים לא היו קרובים בכלל לטכנולוגיה של the internet, שהיא בעמודה הלפני אחרונה, וזה נתן זמן למאיה ולמצרים לבנות את הappolo program והמצרים אפילו בנו חלק אחד עד שאני סיימתי לבנות את זה.
אבל אז המצרים עשו שטות, ולא בנו את האבל. ואני כן בניתי את האבל. מהר מאוד התחלתי להעביד בפרך את האנשים שלי ובניתי 5 חלקי חללית, כשבשביל האחרון אני צריך עוד 3 טכנולוגיות לא מתקדמות כל כך, ועוד אחת מהעמודה הלפני אחרונה.
אני מפיק 1600 מדע לתור.
למזלי, הצלחתי לתזמן את סיום הטכנולוגיה שאני צריך לפני שאני יכול ללמוד את הטכנולוגיה עם חלק החללית, באותו התור שבו קיבלתי social policy, ואז סיימתי את rationalism וקיבלתי את הטכנולוגיה שאני צריך חינם.
כעבור 9 תורות ניצחתי.
פאקאל איים עליי בנשק גרעיני בשלב מסויים, והצבא שלי כן היה קצת עלוב, אבל לא יצא מזה כלום.
בתכנון: עוד משחק רמה 6, הפעם עם warmongerer כמו אשרבניפל או לא יודע מה.
מי פה?
חחח וואו באמת שהנו"ד הזה לא מתקדם..
המצב בקנטים