-
[QUOTE]~לוקאס~
"טוב עדיף שנשמור על פרופיל נמוך"אתה אומר לפוקימונים שלך ומחליט לראות מה עוד יש לעשות בעיר.
אתה מסתובב באזור בשעמום, שלפתע אתה רואה מבנה גדול עם סמל שמוכר לך מאוד-פוקדור, שהחצי השני שלו מרוח כלפי מטה-זה סמל המכונים! המבנה נראה מרשים מאוד-לבן, עם גוונים אדמדמים. "ברוכים הבאים! הכניסה כאן->" מופיע שלט ענק ומזמין מעל הדלת[/QUOTE]
"אולי כדאי שנתאמן קצת לפני שנכנס" אומר להם "מה אתם חושבים?"
-
[SIZE=4]~מוריס~[/SIZE]
' איזה מוצגים מרשימים' אתה חושב לעצמך וממלמל בקול קטן " הלוואי שהייתה לי את הביצה הזאת."
נראה שאתה לא היחיד שחושב כך, מפני שכמה מהחיילים של הארי מתקרבים, הם מרימים בקלות את מכסה התצוגה, לא שמים לב אלייך בכלל. אחד מהם מוציא סוג של מיכל קטן עם כרית בתוכו-והאנשים מכניסים את הביצה לתוכו. "הארי יהיה שמח שזה יבקע. אם השמועות נכונות לפחות..." אומר אחד מהם. לפתע אחד מהם מסתובב ובוהה בך ובלילית לרגע-ואז מסיט את מבטו. הבגדים שלכם הגנו עילכם מלהיות מזוהים כמעורבים!
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
"אולי כדאי שנתאמן קצת לפני שנכנס" אתה אומר להונדור וסקווירטל שמהנהנים בהסכמה.
אתם הולכים קצת בעיר עד שאתם מוצאים חלק אדמה נטוש, נראה שמישהו ניסה להתחיל לבנות פה בית פעם אך הבנייה נפסקה.
זה מקום מושלם לקצת אימונים.
-
[QUOTE=Alice;1484525][SIZE=4]~מוריס~[/SIZE]
' איזה מוצגים מרשימים' אתה חושב לעצמך וממלמל בקול קטן " הלוואי שהייתה לי את הביצה הזאת."
נראה שאתה לא היחיד שחושב כך, מפני שכמה מהחיילים של הארי מתקרבים, הם מרימים בקלות את מכסה התצוגה, לא שמים לב אלייך בכלל. אחד מהם מוציא סוג של מיכל קטן עם כרית בתוכו-והאנשים מכניסים את הביצה לתוכו. "הארי יהיה שמח שזה יבקע. אם השמועות נכונות לפחות..." אומר אחד מהם. לפתע אחד מהם מסתובב ובוהה בך ובלילית לרגע-ואז מסיט את מבטו. הבגדים שלכם הגנו עילכם מלהיות מזוהים כמעורבים!
[/QUOTE]
" אני לא מוכן לתת להם את הביצה !" אני אומר קצת ברעש בטעות מרוב כעס
" צ'אטוט תנסה להרדים אותם בעזרת שירה."
-
[QUOTE=Alice;1484421][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
זה בגדים מיוחדים למעורבים, הם בדרך כלל נורא גמישים וקצת רחבים יותר מבגדים רגילים. השמלה לביאנקה עם שרוול ארוך אז רוב היד מכוסה, רק הקצה אפשר לראות.
~~~~~~~~~
אתה לוחש לביאנקה "תזרמי" ולניגש למוכרת. " שלום! אני מחפש בגדים בשבילי ובשביל אחותי הקטנה, אלה. יש לך הצעות בשבילנו?" אתה שואל אותה. המוכרת חושבת לרגע ולפתע צועקת "ג'ן" פוקימון כלבי ודי אופנתי מתקרב אליכם.
שאתה מסתכל קרוב יותר אתה רואה על הקולר שלו תגית "עובד". "שלום, ברוך הבא לחנות הבגדים שלנו, צריך עזרה?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא מעיף מבט קצר אלייך ואל הפוקימונים שלך ומיד מתחיל לנבור בין הבגדים שבחנות.
לך הסווצ'רט או המכנס הזה יכולים להתאים-הם גם חסינים לקור מה שיעזור לך בחורף. [IMG]http://www.serebii.net/xy/clothes/hoodieolive.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/xy/clothes/chinosblack.png[/IMG]
לנערה הצעירה אני ממליץ את השמלה [IMG]http://www.serebii.net/xy/clothes/female/single-frontcoatdresspink.png[/IMG]
לפוקימונים שלך-"האמת, מה שאתה חושב. הם מתאימים כמעט כולם. כל לבוש עם מקום לארבעה רגליים יתאים לכל פוקימון עם ארבעה רגליים. שים לב שיש לנו תלבושת מיוחדת לדרטיני" הוא אומר ובוחן את דרטיני. "כל הבגדים שלנו עשויים מחומר עמיד ביותר שגם מגן ממזגי אוויר קיצוניים"
[/QUOTE]
אקח את הבגדים לי לביאנקה ולדרטיני. בנוסף אקח מהם תלבושות רגילות שכאלו לסקידו ולהליופטייל (מכל סוג) ואשאל אותם על תלבושות לצבים ולינשופים
-
[QUOTE]~לוקאס~
"אולי כדאי שנתאמן קצת לפני שנכנס" אתה אומר להונדור וסקווירטל שמהנהנים בהסכמה.
אתם הולכים קצת בעיר עד שאתם מוצאים חלק אדמה נטוש, נראה שמישהו ניסה להתחיל לבנות פה בית פעם אך הבנייה נפסקה.
זה מקום מושלם לקצת אימונים[/QUOTE]
"סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אורה לסקווירטל
"האונדור תנסה להילחם בו בלי הוראות ממני"
-
[size=5]~מוריס~[/size]
תהנהd=
~~~
"אני לא מוכן לתת להם את הביצה!" אתה אומר די ברעש מרוב כעס-דבר שמתברר כטעות לנוכח העובדה שהעיר ג'ובלייף נמצאת בשליטת החיילים האלו. חמשת החיילים שבאו לקחת את הביצה מסתובבים אלייך בהפתעה. מרוב כעס, התו שעל ראשך מתחיל לרעוד מעט ומפיל את הכובע של הסווצ'רט שלך-חושף שאתה מעורב. צ'אטוט משתמש משירה, אך ברגע שהחיילים קולטים את מה שקורה הם שולפים אטמי אוזניים קטנים ומכניסים אותם לאוזניים!
[size=5]~מייק~[/size]
אני עוד מעט יעדכן לך בגדים
~~~
"לסקידו הייתי מציע את התלבושת של מאגניום ולהליופטייל את של ג'ולטיאון" הוא אומר.
אתה מהנהן והולך לקופה. "סווצ'רט, מכנס, שמלה, תלבושת ג'ולטיאון ותלבושת מאנגיום-כולם חסינים למזגי אוויר קיצוניים-סך הכל 40 פוקדולר" המוכרת אומרת ואתה משלם לה. אתם מתלבשים.
[size=5]~לוקאס~[/size]
"סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אתה מורה לסקווירטל ואומר להונדור לנסות להילחם ללא הוראות ממך.
סקווירטל טוען פעימת מים מולו ומשגר אותה אל עבר הונדור שמתחמק די בקלילות. אתה רואה את סקווירטל טוען בזריזות זנב אקווה-מערבולת נוצרת במהירות סביב זנבו והוא רץ אל הונדור. הונדור מתחמק חלקית, אך עדיין קצת נפגע. הוא מתחיל לטעון להביור שלפתע מישהו צועק "היי! אתה שם! עצור מיד. אתה מעורב?". אתה מסתובב ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים בחשד-בוהים בחלקי הפוקימון שלך. "עם מה אתה מעורב, מה רמת הכח שלך?" הם שואלים בחשד
-
[QUOTE=Alice;1484540][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
תהנהd=
~~~
"אני לא מוכן לתת להם את הביצה!" אתה אומר די ברעש מרוב כעס-דבר שמתברר כטעות לנוכח העובדה שהעיר ג'ובלייף נמצאת בשליטת החיילים האלו. חמשת החיילים שבאו לקחת את הביצה מסתובבים אלייך בהפתעה. מרוב כעס, התו שעל ראשך מתחיל לרעוד מעט ומפיל את הכובע של הסווצ'רט שלך-חושף שאתה מעורב. צ'אטוט משתמש משירה, אך ברגע שהחיילים קולטים את מה שקורה הם שולפים אטמי אוזניים קטנים ומכניסים אותם לאוזניים!
[/QUOTE]
" אין לנו בכלל סיכוי מול כל כך הרבה, בואו נברח" אני מציע ובורח
-
[QUOTE=Alice;1484540][size=5]
[size=5]~מייק~[/size]
אני עוד מעט יעדכן לך בגדים
~~~
"לסקידו הייתי מציע את התלבושת של מאגניום ולהליופטייל את של ג'ולטיאון" הוא אומר.
אתה מהנהן והולך לקופה. "סווצ'רט, מכנס, שמלה, תלבושת ג'ולטיאון ותלבושת מאנגיום-כולם חסינים למזגי אוויר קיצוניים-סך הכל 40 פוקדולר" המוכרת אומרת ואתה משלם לה. אתם מתלבשים.
[/QUOTE]
אשאל את הכלב (בן כלב, זאת עובדה) על [B]תלבושות לינשוף וצב[/B]
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]" אין לנו בכלל סיכוי מול כל כך הרבה, בואו נברח" אתה אומר ומתחיל לרוץ. "לא כל כך מהר!" אחד מהם צועק וחוסם את דרכך, במהירות כל החמישה מקיפים אותך!. שלושה מהם שולפים פוקדורים ומהם יוצאים שלושה פוקימונים. חייל רביעי מתקדם קדימה, מסתכל עלייך וצוחק "אני אטפל באחד הזה." במבט בוחן יותר אתה קולט שהוא מעורב! (החייל החמישי שומר על הביצה)
המעורב מעורב עם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/077.gif[/IMG]
הפוקימונים שהחיילים מוציאים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/403.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/190.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אין לצבים וינשופים. חחח התפספס לי המשפט
~~~~~~~~~~
אתם יוצאים מחוץ לחנות, לבושים בבגדים שלכם שמסתירים כמעט לחלוטין את העובדה שאתם מעורבים.
מה תעשה עכשיו?
-
[QUOTE=Alice;1484555][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אין לצבים וינשופים. חחח התפספס לי המשפט
~~~~~~~~~~
אתם יוצאים מחוץ לחנות, לבושים בבגדים שלכם שמסתירים כמעט לחלוטין את העובדה שאתם מעורבים.
מה תעשה עכשיו?[/QUOTE]
אהיה מאושר. אחזור יחד עם טרטוויג והחברה לעבר דרך סופת החול, אחזיק את טרטוויג בידי כדי שלא ייפצע מהחול
-
[QUOTE=Alice;1484555][SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]" אין לנו בכלל סיכוי מול כל כך הרבה, בואו נברח" אתה אומר ומתחיל לרוץ. "לא כל כך מהר!" אחד מהם צועק וחוסם את דרכך, במהירות כל החמישה מקיפים אותך!. שלושה מהם שולפים פוקדורים ומהם יוצאים שלושה פוקימונים. חייל רביעי מתקדם קדימה, מסתכל עלייך וצוחק "אני אטפל באחד הזה." במבט בוחן יותר אתה קולט שהוא מעורב! (החייל החמישי שומר על הביצה)
המעורב מעורב עם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/077.gif[/IMG]
הפוקימונים שהחיילים מוציאים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/403.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/190.gif[/IMG]
[/QUOTE]
מיסטי , לילית תעזרו לי." אני מבקש
" אבראה תשתמש בקרן קרח לאבר הצמח, פנאפי תקוף ברעידת אדמה את האריה הכחול ואתה סוואבק תשתמש בכדור אנרגיה על אייפום." אני מנסה לתת הוראות וחצי מהפוקימונים שלי כדאי לנצח בקרב.
-
[QUOTE]~לוקאס~
"סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אתה מורה לסקווירטל ואומר להונדור לנסות להילחם ללא הוראות ממך.
סקווירטל טוען פעימת מים מולו ומשגר אותה אל עבר הונדור שמתחמק די בקלילות. אתה רואה את סקווירטל טוען בזריזות זנב אקווה-מערבולת נוצרת במהירות סביב זנבו והוא רץ אל הונדור. הונדור מתחמק חלקית, אך עדיין קצת נפגע. הוא מתחיל לטעון להביור שלפתע מישהו צועק "היי! אתה שם! עצור מיד. אתה מעורב?". אתה מסתובב ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים בחשד-בוהים בחלקי הפוקימון שלך. "עם מה אתה מעורב, מה רמת הכח שלך?" הם שואלים בחשד[/QUOTE]
its over 9000!
~~~~~~~~~~~~
"הא?" אפנה אליהם 'מה הם רוצים'
"מה אתם רוצים? ומה זה רמת כוח?"
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~בל~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]אתה לא יכול להילחם. פוקימון מול פוקימון. מעורב מול מעורב[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה סורק את הפוקמון בפוקדע-"טיילו פוקימון הציפור. טיילו הוא פוקימון חברותי יחסית, אך מתעצבן בקלות" מזמזמם הקול המתכתי.[/COLOR]
[COLOR=#333333]'סוף סוף' אתה חושב, מרוצה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"דיינו נשיכה. גם אם זה אומר שאתה צריך לקפוץ" אתה אומר לדיינו. דיינו רץ אל עבר טיילו, קופץ מעט לאוויר ומצליח לנשוך את רגלו של טיילו. טיילו מתנער ומפיל את דיינו, המקור שלו מתחיל לזהור והוא עף במהירות אל עבר דיינו-מנקר אותו בחוזקה![/COLOR]
[COLOR=#333333]דיינו מנסה להתחמק אך טילו עוקב אחריו במהירות.[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
אופסי
---------
'תעשה לי טובה' אחשוב "דינו פעימת דרקון" אצווה "חסל את הציפור הזו" אגיד מרוצה
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מאושר. אתה חוזר דרך הנהר ודרך המדבר הקטן כשטרטוויג בידך.
לאחר זמן מה אתם מתחילים לראות גגות בניינים. במהרה הגגות הופכים להמוני בניינים ובתים!
אתם מתקדמים עוד קצת ורואים שלט "העיר ג'ובליף". אתה נכנס לעיר ורואה ישר מפת דרכים:
בעיר יש
-מרכז פוקימונים
-מוזיאון
-מכון
-חנות
-קזינו
אתה מתחיל ללכת ברחוב ובמהרה שם לב למשהו מוזר-האנשים לא נראים שמחים במיוחד...
מבט נוסף ואתה קולט לא מעט אנשים לבושים שחור עם האות H...
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מבקש ממיסטי ולילית לעזור לך, הן מהנהנות מיד.
את מעיף מבט למיסטי ורואה שהעיניים שלה זוהרות-העישונים שלה לא רגילים, הם נראים כמו עישוני חתול שזוהרים בלובן מהפנט(אתה חושב שהיא נראת מדהים ככה). אתה סורק במהירות את היריבים של עם הפוקדע ומגלה ששמם הוא שינקס, באדו ואייפום. בנוסף אתה מבין שהמעורב הוא מעורב עם הפוקימון פויינטה. אבראה טוען קרן קרח אל עבר באדו שנפגע, הוא קם די לאט אך ברגע שהוא מתאושש הוא פוגע באבראה חזרה עם עלי תער. פנאפי משתמש ברעידת אדמה על שינקס. שינקס מופתע מכך שהאדמה תחתיו רועדת ומנסה לברוח אך לא מספיק ונפגע די קשה מהמתקפה. הוא נאבק לקום. סוואבק יוצא בכדור אנרגיה על אייפום-שמתחמק מהכדור באלגנטיות. הזנב שלו מתחיל לזהור והוא פוגע בסוואבק עם זנב ברזל! "תיזהר!" צועקת מיסטי ורצה לפנייך, היא מושיטה ידיים לפנים ויוצרת מסך אור שחוסם להביור!. אתה מביט קדימה וקולט שבלי ששמת לב המעורב פוינטה ניסה לתקוף אותך. "תתרכז בקרב, אנחנו נטפל באחד הזה!" אתה שומע את קולה של לילית, שנעמדת מול המעורב. המעורב מביט בלילית בחוסר אמון, עכשיו באמצע קרב די קל להבין מה היא. "את!" הוא חצי צועק חצי אומר ואז מתחיל לצחוק. "נראה שאנחנו הולכים לקבל בונוס לא רע מהבוס! מעורבת ג'ראצ'י-לא פחות ולא יותר!". פרחים שחורים מתחילים להיווצר סביב לילית, שמנסה להתאפס על עצמה ויוצאת באגרוף שואב על המעורב המופתע שמועף אחורנית!
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
חחחחח הרגת אותי
~~~
"הא? מה אתם רוצים? ומה זה רמת כוח?" אתה שואל תוך כדי חוסר הבנה של מה הם רוצים ממכם.
אחד מהם, ככל הנראה המנהיג של החבורה צועד קדימה. "לא משנה, אנחנו נגלה כבר לבד" הוא אומר וצוחק בקול מרושע. שניים מהחיילים צועדים קדימה ושולפים פוקדורים מהם יוצאים שני פוקימונים. הם די דומים אחד לשני רק שאחד כחול ואחד אדום. מנהיג החוברה אומר "אני אטפל בך" ומחייך-אתה סורק אותו במבטך וקולט שהוא מעורב!.
המנהיג מעורב עם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/302.gif[/IMG]
הפוקימונים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/311.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/312.gif[/IMG]
"פלאסל, התקלה על סקווירטל!" צועק מהמאמן של הפוקימון האדום. "מיינון, מכת ברק על הונדור!" צועק המאמן השני. לפני שאתה עוד מספיק להגיב המעורב משגר אלייך במהירות כדור צל!
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
'תעשה לי טובה' אתה חושב לעצמך. "דיינו פעימת דרקון-חסל את הציפור הזו" אתה אומר. דיינו מצליח סוף סוף להתנער מטיילו ומשגר לעברו כדור צל שפוגע בו ומעיף אותו לקרקע. טיילו קם במהירות ומצליח לעוף, אך קצת נמוך יותר מהרגיל. כנפיו זוהרות באור כסוף והוא פוגע בדיינו בחוזקה עם כנף ברזל!
-
[QUOTE=Alice;1484674]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
'תעשה לי טובה' אתה חושב לעצמך. "דיינו פעימת דרקון-חסל את הציפור הזו" אתה אומר. דיינו מצליח סוף סוף להתנער מטיילו ומשגר לעברו כדור צל שפוגע בו ומעיף אותו לקרקע. טיילו קם במהירות ומצליח לעוף, אך קצת נמוך יותר מהרגיל. כנפיו זוהרות באור כסוף והוא פוגע בדיינו בחוזקה עם כנף ברזל![/QUOTE]
אבל זה מתקפת דרקון ):
-------
"אוקי" אתרכז "דינו נסה לתפוס ותו בכנף עם נשיכה" אגיד לו "ותחזיק חזק! מצדי תתלוש לו אותה" אגיד "איך ציפור כזו עלובה כל כך חזקה?" אלחש לעצמי בביטחון מעורער על כוחי
-
[size=5]~בל~[/size]
במ"ת הזה סוג המתקפה הוא לא היחיד שקובע. יש פקטור ממש חשוב שנקרא-רצון השהמd=
~~~~~
דיינו קופץ במטרה להגיע לכנפו של טיילו, ומצליח הודות לפגיעה של טיילו שגורמת לו לעוף נמוך יותר. דיינו מטיח את טיילו על הרצפה. פוקימון הציפור מתנער, פצוע ובשוק. נראה שעכשיו באמת הרגזת אותו. "אתה עוד תשלם על זה" טיילו מסנן ומנקר בחוזקה את המצח של דיינו!. אתה לא מבין איך ציפור כזו עלובה יכולה להיות כזו חזקה. "מה עכשיו?" שואל אותך דיינו מעט בתסכול
-
[QUOTE=Alice;1484678][SIZE=5]~בל~[/SIZE]
במ"ת הזה סוג המתקפה הוא לא היחיד שקובע. יש פקטור ממש חשוב שנקרא-רצון השהמd=
~~~~~
דיינו קופץ במטרה להגיע לכנפו של טיילו, ומצליח הודות לפגיעה של טיילו שגורמת לו לעוף נמוך יותר. דיינו מטיח את טיילו על הרצפה. פוקימון הציפור מתנער, פצוע ובשוק. נראה שעכשיו באמת הרגזת אותו. "אתה עוד תשלם על זה" טיילו מסנן ומנקר בחוזקה את המצח של דיינו!. אתה לא מבין איך ציפור כזו עלובה יכולה להיות כזו חזקה. "מה עכשיו?" שואל אותך דיינו מעט בתסכול[/QUOTE]
חה חה חה )))):
---------------------------------
"פעם אחרונה דינו!" אגיד בתקווה שסוף סוף זה נגמר "פעימת דרקון במלוא החוזקה!" אצווה "אני רוצה כבר להמשיך הלאה" ארמוז לו שזה הזמן לסיים את הקרב הזה
-
[QUOTE=Alice;1484674]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מבקש ממיסטי ולילית לעזור לך, הן מהנהנות מיד.
את מעיף מבט למיסטי ורואה שהעיניים שלה זוהרות-העישונים שלה לא רגילים, הם נראים כמו עישוני חתול שזוהרים בלובן מהפנט(אתה חושב שהיא נראת מדהים ככה). אתה סורק במהירות את היריבים של עם הפוקדע ומגלה ששמם הוא שינקס, באדו ואייפום. בנוסף אתה מבין שהמעורב הוא מעורב עם הפוקימון פויינטה. אבראה טוען קרן קרח אל עבר באדו שנפגע, הוא קם די לאט אך ברגע שהוא מתאושש הוא פוגע באבראה חזרה עם עלי תער. פנאפי משתמש ברעידת אדמה על שינקס. שינקס מופתע מכך שהאדמה תחתיו רועדת ומנסה לברוח אך לא מספיק ונפגע די קשה מהמתקפה. הוא נאבק לקום. סוואבק יוצא בכדור אנרגיה על אייפום-שמתחמק מהכדור באלגנטיות. הזנב שלו מתחיל לזהור והוא פוגע בסוואבק עם זנב ברזל! "תיזהר!" צועקת מיסטי ורצה לפנייך, היא מושיטה ידיים לפנים ויוצרת מסך אור שחוסם להביור!. אתה מביט קדימה וקולט שבלי ששמת לב המעורב פוינטה ניסה לתקוף אותך. "תתרכז בקרב, אנחנו נטפל באחד הזה!" אתה שומע את קולה של לילית, שנעמדת מול המעורב. המעורב מביט בלילית בחוסר אמון, עכשיו באמצע קרב די קל להבין מה היא. "את!" הוא חצי צועק חצי אומר ואז מתחיל לצחוק. "נראה שאנחנו הולכים לקבל בונוס לא רע מהבוס! מעורבת ג'ראצ'י-לא פחות ולא יותר!". פרחים שחורים מתחילים להיווצר סביב לילית, שמנסה להתאפס על עצמה ויוצאת באגרוף שואב על המעורב המופתע שמועף אחורנית!
![/QUOTE]
כמעט נשרפתי , אני צריך לדאוג לעצמי יותר טוב לפני שהתעלף' אני חושב
" פנאפי תשתמש בחבטה ומיד אחרי זה בהתקלה על אייפום. סוובאק קרן על על שינקס ולפני הוא מספיק להתאושש קפוץ ובעט בו. ואתה אמראה תשתמש בקרן אורוה על באדו " אני מתחיל לתת פקודות בעודי יורה חיצי רעל על המעורב שנגדי.
-
[QUOTE]~לוקאס~
חחחחח הרגת אותי
~~~
"הא? מה אתם רוצים? ומה זה רמת כוח?" אתה שואל תוך כדי חוסר הבנה של מה הם רוצים ממכם.
אחד מהם, ככל הנראה המנהיג של החבורה צועד קדימה. "לא משנה, אנחנו נגלה כבר לבד" הוא אומר וצוחק בקול מרושע. שניים מהחיילים צועדים קדימה ושולפים פוקדורים מהם יוצאים שני פוקימונים. הם די דומים אחד לשני רק שאחד כחול ואחד אדום. מנהיג החוברה אומר "אני אטפל בך" ומחייך-אתה סורק אותו במבטך וקולט שהוא מעורב!.
המנהיג מעורב עם:
הפוקימונים:
"פלאסל, התקלה על סקווירטל!" צועק מהמאמן של הפוקימון האדום. "מיינון, מכת ברק על הונדור!" צועק המאמן השני. לפני שאתה עוד מספיק להגיב המעורב משגר אלייך במהירות כדור צל!
[/QUOTE]
ארה גחלת על כדור הצל ואורה לפוקימונים שלי
"סקווירטל תעצור אותו עם זנב אקווה! האונדור להביור!"
-
[QUOTE=Alice;1484674][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מאושר. אתה חוזר דרך הנהר ודרך המדבר הקטן כשטרטוויג בידך.
לאחר זמן מה אתם מתחילים לראות גגות בניינים. במהרה הגגות הופכים להמוני בניינים ובתים!
אתם מתקדמים עוד קצת ורואים שלט "העיר ג'ובליף". אתה נכנס לעיר ורואה ישר מפת דרכים:
בעיר יש
-מרכז פוקימונים
-מוזיאון
-מכון
-חנות
-קזינו
אתה מתחיל ללכת ברחוב ובמהרה שם לב למשהו מוזר-האנשים לא נראים שמחים במיוחד...
מבט נוסף ואתה קולט לא מעט אנשים לבושים שחור עם האות H...
[/QUOTE]
אבה לעמוק בתוך לבי, אך לא אפגין זאת. אתקרב אל ביאנקה, כאילו היא אחותי הקטנה ואני חובק אותה, ואומר לעברה בשקט: אנחנו ניכנס אל מרכז הפוקימונים ואז למכון. לאחר שני אלה נמשיך מערבה לקנאלייב. בלי שטויות." אומר לעברה בשקט רב. לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים ואביא להם את 5 הפוקימונים שלי ושל "אלה" כדי שירפאו אותם. עד שיתרפאו אשב ואחבק אותה.
~~~~~~~~~~~~
ד"א הארי שולט גם במרכז הפוקימונים?
-
[SIZE=6]סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר[/SIZE]
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"פעם אחרונה דינו! פעימת דרקון במלוא החוזקה!" אתה צועק, מרגיש שזה הזמן לסיים את הקרב.
דיינו טוען פעימת דרקון, הוא מרכז את שארית כוחותיו ופוגע בטיילו! טיילו נופל ארצה, מעולף!
דיינו מחייך אלייך, מאושר.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אתה מבין שאתה צריך לשים לב יותר.
פנאפי רץ אל עבר אייפום ומשתמש עליו בחבטה-מה שמרתק אותו מעט לקרקע, מיד אחר כך הוא משתמש בהתקלה!. אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מתנער וקופץ לאוויר. המוני כוכבים זוהרים יוצאים מהזנב שלו ועפים אל עבר פנאפי שמספיק להתחמק רק מחצי. סוואבק טוען קרן על על שינקס, שינקס מנצל את הזמן שלוקח לקרן להיטען ומשלח מכת ברק מפתיעה אל עבר מיסטי המופתעת. מיסטי מצליחה שלא לזוז מהמקום אך סופגת את כל המכה. סוואבק פוגע בשינקס עם קרן העל, מה שפוגע בו קשות. סוואבק רץ אל עבר שינקס, הוא מעט מסתבך עם הרגליים אך מצליח לקפוץ ולבעוט בו זמית בשינקס. (מזל טוב סוואבק למד Jump Kick). שינקס מותש, בקושי מסוגל לזוז. "שינקס! קום מיד חסר תועלת שכמוך!" צועק המאמן שלו בכעס, אתה רואה שנאה טהורה בעיניים שלו מעורבת עם פחד והוא קם באיטיות, רגליו רועדות. אמראה משתמש בקרן אורורה על באדו, שמצליח להתחמק!. באדו מחזיר מיד עם עלים קסומים שפוגעים באמראה. אתה יורה חצי רעל אל המעורב שנגדך, הוא מתחמק מרובם אבל שניים פוגעים בו. הוא מעלה את כל הגוף שלו באש במהירות מה שמעלים את החצים מיד, אפקט רעל לא נכנס הפעם. הוא פוער את פיו ויורה גחלת, אתה עומד להתחמק ומעט מגחכך שהגחלת פשוט עוברת לידך, מפספסת בהרבה. אתה שומע צעקת כאב ומבין שהגחלת לא נועדה אלייך, אלא ללילית!
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
אתה יורה גחלת על כדור הצל שמתפזר באוויר.
סקווירטל מתנגש בפלאסל, שהוא באמצע התקלה עם זנב האקוואה שלו, שניהם עפים אחורה, מנטרלים את ההתקפות אחד של השני. הונדור משתמש בלהביור, הלהביור מתנגד עם מכת הברק של מיינון ולרגע נוצר מאבק כוחות בין שתי המתקפות שלבסוף מתפוצצות. אתה לרגע לא שם לב, והמעורב פוגע בך עם שריטה. אתה מרגיש מעט דם זולג על הלחי שלך.
פלאסל טוען ניצוץ אל עבר סקווירטל ופוגע-סקווירטל נפגע די הרבה אך מתנער וקם מיד. הונדור מצליח להתחמק מהתקלה של מיינון
[SIZE=6]~מייק~
[/SIZE]
האנשים במרכז פוקימונים מפחדם מהארי. הם יכולים לעזור לך ויכולים להסגיר אותך. תלוי במצב
~~
אתה לוחש לביאנקה את התוכנית שלך. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את הפוקימונים שלכם-היא סורקת אתכם במבט מעט חשוד אך לא אומרת שום דבר. אתה יושב על אחת הספות, מחובק עם ביאנקה. לפתע, האחות ג'וי עוברת לידכם ואתה מרגיש משהו על הרגל שלך. אתה מסתכל ורואה שהיא הניחה במהירות כפפה שחורה עם פס כחול עלייך! היא מביטה במהירות אלייך, מהנהנת וממשיכה הלאה.
-
[QUOTE=Alice;1485138][SIZE=6]סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר[/SIZE]
[SIZE=6]~מייק~
[/SIZE]
האנשים במרכז פוקימונים מפחדם מהארי. הם יכולים לעזור לך ויכולים להסגיר אותך. תלוי במצב
~~
אתה לוחש לביאנקה את התוכנית שלך. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את הפוקימונים שלכם-היא סורקת אתכם במבט מעט חשוד אך לא אומרת שום דבר. אתה יושב על אחת הספות, מחובק עם ביאנקה. לפתע, האחות ג'וי עוברת לידכם ואתה מרגיש משהו על הרגל שלך. אתה מסתכל ורואה שהיא הניחה במהירות כפפה שחורה עם פס כחול עלייך! היא מביטה במהירות אלייך, מהנהנת וממשיכה הלאה.[/QUOTE]
ארים את הכפפה את הכפפה בזהירות ואבדוק אותה. אם משהו נראה לי חשוד אפיל מיד את הכפפה. לאחר מכן אחכה שג'וי תחזיר את הפוקימונים
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מרים בעדינות את הכפפה ולפתע פתק לבן נופל מתוכו. אתה פותח אותו וקורא "תשתמש בזה כדי לכסות את כף היד של אחותך". אתה מביט לכף ידה של ביאנקה ורואה שחלק קטן מכף היד הלוגיהית שלה חשוף!
-
[QUOTE]~לוקאס~
סקווירטל מתנגש בפלאסל, שהוא באמצע התקלה עם זנב האקוואה שלו, שניהם עפים אחורה, מנטרלים את ההתקפות אחד של השני. הונדור משתמש בלהביור, הלהביור מתנגד עם מכת הברק של מיינון ולרגע נוצר מאבק כוחות בין שתי המתקפות שלבסוף מתפוצצות. אתה לרגע לא שם לב, והמעורב פוגע בך עם שריטה. אתה מרגיש מעט דם זולג על הלחי שלך.
פלאסל טוען ניצוץ אל עבר סקווירטל ופוגע-סקווירטל נפגע די הרבה אך מתנער וקם מיד. הונדור מצליח להתחמק מהתקלה של מיינון[/QUOTE]
סולחים
~~~
"האונדור סקווירטל תילחמו בפלאסל ומיינון אני לא יכול לתת לכם הוראות בזמן שאני נלחם" אומר להם וארוץ אל המעורב במהירות ואקפוץ על הראש שלו מתי שאגיע אליו אנשך אותו בצוואר בניב אש
-
[QUOTE=Alice;1485144][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מרים בעדינות את הכפפה ולפתע פתק לבן נופל מתוכו. אתה פותח אותו וקורא "תשתמש בזה כדי לכסות את כף היד של אחותך". אתה מביט לכף ידה של ביאנקה ורואה שחלק קטן מכף היד הלוגיהית שלה חשוף![/QUOTE]
ארגיש אסיר תודה ואשים את הכפפה על ידה של ביאנקה. אחר כך אומר בקול הרגיל שלי:" את בסדר? שלא תפצעי את עצמך ככה שוב! אני מקווה שהכפפה תעצור את זה" אומר ואקרוץ לעבר ביאנקה. אלעס את הפתק כדי להשמיד כל זכר שלו
-
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
"האונדור סקווירטל תילחמו בפלאסל ומיינון אני לא יכול לתת לכם הוראות בזמן שאני נלחם" אומר להם וארוץ אל המעורב במהירות ואקפוץ על הראש שלו מתי שאגיע אליו אנשך אותו בצוואר בניב אש
אתה צועק לסקווירטל והונדור שהם יהיו חייבין להילחם בלעדייך. אתה רץ אל המעורב וקופץ, אתה תופס את הראש שלו ונושך אותו בעזרת ניב אש בצוואר. המעורב צורח מכאב. הוא מתנער ולפתע מפסיק לזוז. אתה חושב שאולי הוא התעלף אך לפתע אתה מרגיש כאב חד ונוראי בבטן שלך, אתה מתסתכל למטה וקולט שהמעורב ניצל את הקרב ביניכם. הציפורניים שלו התארכו וזהרו באור שחרחר, מתקפה שלא כל כך זיהית-הוא דקר אותך עם הציפורניים בבטן. הכאב כמעט בלתי נסבל ואתה נסוג אחורנית מיידית.
אתה מעיף מבט זריז לצדדים-סקווירטל מתקשה מעט מול פלאסל אך מחזיק מעמד. הונדור מתחמק מרוב ההתקפות של מיינון, אך מתקשה לפגוע בו עקב הזריזות של הפוקימון הקטן.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]איזה דרמטי. יכולת פשוט לקרוע ולזרוק לפח
~~~
אתה חש אסיר תודה ומלביש את הכפפה לביאנקה שמסמיקה מעט. "יכולתי לשים אותה לבד.." היא ממלמלת. אתה שואל אותה "את בסדר? שלא תפצעי את עצמך ככה שוב! אני מקווה שהכפפה תעצור את זה". אתה קורץ לעברה-כדי שתקלוט למה אמרת את זה. אתה לועס את הפתק ובולע-יש לו טעם די דוחה, של נייר ממחוזר. האחות ג'וי קוראת לך ברמקול, אתה מגיע אליה ובלי להסתכל עלייך היא מלמלת "הנה הפוקימונים שלך" ומצביע לעבר דלת קטנה. מהדלת אתה רואה את כל הפוקימונים שלכם יוצאים, בריאים ושלמים.
-
[QUOTE=Alice;1485153][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]איזה דרמטי. יכולת פשוט לקרוע ולזרוק לפח
~~~
אתה חש אסיר תודה ומלביש את הכפפה לביאנקה שמסמיקה מעט. "יכולתי לשים אותה לבד.." היא ממלמלת. אתה שואל אותה "את בסדר? שלא תפצעי את עצמך ככה שוב! אני מקווה שהכפפה תעצור את זה". אתה קורץ לעברה-כדי שתקלוט למה אמרת את זה. אתה לועס את הפתק ובולע-יש לו טעם די דוחה, של נייר ממחוזר. האחות ג'וי קוראת לך ברמקול, אתה מגיע אליה ובלי להסתכל עלייך היא מלמלת "הנה הפוקימונים שלך" ומצביע לעבר דלת קטנה. מהדלת אתה רואה את כל הפוקימונים שלכם יוצאים, בריאים ושלמים.[/QUOTE]
מה דרמטי, כל אחד יכול לאסוף את השברים מהפח ולחבר.
חוצמזה, אני חצי פוקימון. נייר לא יהיה כזה מגעיל
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מודה לאחות ג'וי והולך עם פוקימוניי וביאנקה, תחת ידי, ישר אל מכון העיר ג'ובילייף.
-
[QUOTE]~לוקאס~
אתה צועק לסקווירטל והונדור שהם יהיו חייבין להילחם בלעדייך. אתה רץ אל המעורב וקופץ, אתה תופס את הראש שלו ונושך אותו בעזרת ניב אש בצוואר. המעורב צורח מכאב. הוא מתנער ולפתע מפסיק לזוז. אתה חושב שאולי הוא התעלף אך לפתע אתה מרגיש כאב חד ונוראי בבטן שלך, אתה מתסתכל למטה וקולט שהמעורב ניצל את הקרב ביניכם. הציפורניים שלו התארכו וזהרו באור שחרחר, מתקפה שלא כל כך זיהית-הוא דקר אותך עם הציפורניים בבטן. הכאב כמעט בלתי נסבל ואתה נסוג אחורנית מיידית.
אתה מעיף מבט זריז לצדדים-סקווירטל מתקשה מעט מול פלאסל אך מחזיק מעמד. הונדור מתחמק מרוב ההתקפות של מיינון, אך מתקשה לפגוע בו עקב הזריזות של הפוקימון הקטן.[/QUOTE]
אשפשף את הבטן שלי ואנתח את המצב חייבים לשנות טקטיקה
~~~
"סקווירטל אל תיתן לו לתקוף, תמיד תעסיק אותו ברובה מים או זנב אקווה" אומר "האונדור, אתה אותו דבר, להביור וניב אש כל הזמן" אומר ואסתכל על המעורב "אתה משחק מלוכלך? גם אני יכול" ארוץ אל המעורב ואז אתן לו בעיטה ברגליים כדי להפיל אותו, לאחר מכן אירה בו גחלת מטווח אפס ואשתמש עליו בניב אש שוב
-
ווהוו מתקרבים לעמוד 30. מי יהיה הפותח?
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מודה לאחות ג'וי ומתחיל לצעוד אל עבר מכון הפוקימון. אתה מוצא די במהירות את המבנה הגדול המפואר עם סמל המכונים המוכר. מעליו יש שלט גדול ומזמין "לכניסה למכון, ------------>" בעל חץ שמצביע לכיוון הדלת.
אתה שומע שריקה מוזרה ומסתובב לאחור, דמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-כמו איקסים עקומים-נראה שהאדם הזה לא משו בתנועות יידים כי אתה לא מבין כלום. לאחר כמה שניות נוספות הוא רץ ונעלם.
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה מבין שזה הזמן לשנות טקטיקה.
אתה אומר לסקווירטל והנודר מה תעשות. סקווירטל מהנהן ומתחיל לזוז בזריזות ממקום למקום, כדי להקשות על פלאסל לתקוף-מיד לאחר מכן הוא מתחיל בזנבות אקווה ורובי מים רצופים. הונדור משתמש באותה השיטה ומתחיל להשתמש בלהביורים וניבי אש.
אתה מבין שכדי לנצח צריך לשחק מלוכלך. אתה רץ למעורב ובועט בו בין הרגליים, הוא נופל ומוכה מיד על ידי הגחלת שלך. אתה רואה שהוא מעט מטושטש ומנצל זאת כדי להשתמש בניב אש!.
בינתיים נראה שסקווירטל והונדור מתחילים להשתלט על הקרבות שלהם. המעורב קם, כועס ויורה כדור צל אלייך שמעיף אותך על אחד מעמודי הבנייה באזור
-
[QUOTE=Alice;1485170]ווהוו מתקרבים לעמוד 30. מי יהיה הפותח?
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מודה לאחות ג'וי ומתחיל לצעוד אל עבר מכון הפוקימון. אתה מוצא די במהירות את המבנה הגדול המפואר עם סמל המכונים המוכר. מעליו יש שלט גדול ומזמין "לכניסה למכון, ------------>" בעל חץ שמצביע לכיוון הדלת.
אתה שומע שריקה מוזרה ומסתובב לאחור, דמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-כמו איקסים עקומים-נראה שהאדם הזה לא משו בתנועות יידים כי אתה לא מבין כלום. לאחר כמה שניות נוספות הוא רץ ונעלם.
[/QUOTE]
'אווקיי' אחשוב בתמיהה. בצעד חושש אפתח את הדלת ואכנס אל מכון העיר ג'ובילייף.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה נכנס למכון שביאנקה לידך. איש צעיר בחליפה ניגש אליכם. "שלום! ברוכים הבאים למכון העיר ג'ובלייף!" הוא אומר בחיוך. "בואו אחריי". אתם עוקבים אחרי האיש ומגיעים לזירה מלאה אבנים וסלעים. אדם נוסף עומד בקצה של הזירה. "היי! אני ג'וקס. אני מנהיג מכון האבן של העיר ג'ובלייף. יש למכון מנהיג מכון נוסף מעורב. אם אתם מעורבים תוכלו לבחור להילחם בו בקרב מעורבים" הוא מסביר בחיוך ומחכה לתשובתך.
-
[QUOTE=Alice;1485191][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה נכנס למכון שביאנקה לידך. איש צעיר בחליפה ניגש אליכם. "שלום! ברוכים הבאים למכון העיר ג'ובלייף!" הוא אומר בחיוך. "בואו אחריי". אתם עוקבים אחרי האיש ומגיעים לזירה מלאה אבנים וסלעים. אדם נוסף עומד בקצה של הזירה. "היי! אני ג'וקס. אני מנהיג מכון האבן של העיר ג'ובלייף. יש למכון מנהיג מכון נוסף מעורב. אם אתם מעורבים תוכלו לבחור להילחם בו בקרב מעורבים" הוא מסביר בחיוך ומחכה לתשובתך.[/QUOTE]
should I?
~~~~~~~~
פוקימוניי יילחמו מולך. זאת אחותי, היא מלווה אותי" אומר.
-
[QUOTE]~לוקאס~
אתה מבין שזה הזמן לשנות טקטיקה.
אתה אומר לסקווירטל והנודר מה תעשות. סקווירטל מהנהן ומתחיל לזוז בזריזות ממקום למקום, כדי להקשות על פלאסל לתקוף-מיד לאחר מכן הוא מתחיל בזנבות אקווה ורובי מים רצופים. הונדור משתמש באותה השיטה ומתחיל להשתמש בלהביורים וניבי אש.
אתה מבין שכדי לנצח צריך לשחק מלוכלך. אתה רץ למעורב ובועט בו בין הרגליים, הוא נופל ומוכה מיד על ידי הגחלת שלך. אתה רואה שהוא מעט מטושטש ומנצל זאת כדי להשתמש בניב אש!.
בינתיים נראה שסקווירטל והונדור מתחילים להשתלט על הקרבות שלהם. המעורב קם, כועס ויורה כדור צל אלייך שמעיף אותך על אחד מעמודי הבנייה באזור[/QUOTE]
"אתה מעצבן אותי" אומר לו בכעס ואאגור את הגחלת הכי חזקה שאני יכול ואירה אותה עליו
-
[QUOTE=Alice;1485138]סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר
~מוריס~
פנאפי רץ אל עבר אייפום ומשתמש עליו בחבטה-מה שמרתק אותו מעט לקרקע, מיד אחר כך הוא משתמש בהתקלה!. אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מתנער וקופץ לאוויר. המוני כוכבים זוהרים יוצאים מהזנב שלו ועפים אל עבר פנאפי שמספיק להתחמק רק מחצי. סוואבק טוען קרן על על שינקס, שינקס מנצל את הזמן שלוקח לקרן להיטען ומשלח מכת ברק מפתיעה אל עבר מיסטי המופתעת. מיסטי מצליחה שלא לזוז מהמקום אך סופגת את כל המכה. סוואבק פוגע בשינקס עם קרן העל, מה שפוגע בו קשות. סוואבק רץ אל עבר שינקס, הוא מעט מסתבך עם הרגליים אך מצליח לקפוץ ולבעוט בו זמית בשינקס. (מזל טוב סוואבק למד Jump Kick). שינקס מותש, בקושי מסוגל לזוז. "שינקס! קום מיד חסר תועלת שכמוך!" צועק המאמן שלו בכעס, אתה רואה שנאה טהורה בעיניים שלו מעורבת עם פחד והוא קם באיטיות, רגליו רועדות. אמראה משתמש בקרן אורורה על באדו, שמצליח להתחמק!. באדו מחזיר מיד עם עלים קסומים שפוגעים באמראה. אתה יורה חצי רעל אל המעורב שנגדך, הוא מתחמק מרובם אבל שניים פוגעים בו. הוא מעלה את כל הגוף שלו באש במהירות מה שמעלים את החצים מיד, אפקט רעל לא נכנס הפעם. הוא פוער את פיו ויורה גחלת, אתה עומד להתחמק ומעט מגחכך שהגחלת פשוט עוברת לידך, מפספסת בהרבה. אתה שומע צעקת כאב ומבין שהגחלת לא נועדה אלייך, אלא ללילית!
[/QUOTE]
" לילית תחזקי מעמד ! אמראה תשתמש במסך אור כדאי להגן על לילית. סוואבק זרוק כדור אנרגיה על אייפום ואחרי שהוא מנסה להתאושש קפוץ ובעט בו. ואתה פנאפי רעידת אדמה על המעורב אני אומר "לאחר הפקודות אי מתחיל לזרוק מילים לא קשורות באוויר ( פטפוט)
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
maybe
~~
ג'וקס נראה מעט עצוב. הוא קולט שאתה מסתכל ומחייך מעט בעצבות. "אני מצטערת, מאז שהחיילים של הארי השתלטו על העיר לאח שלי כמעט ולא יצא להילחם ולצאת מהחדר שלו. קרבות מכון הם ההזדמנות היחידה שלו לצאת מהמסתור" הוא מסביר ואתה רואה עצב בעיניו. הוא שולף שני פוקדורים "מוכן?" הוא שואל
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
"אתה מעצבן אותי" אתה אומר לו בכעס. אתה אוגר גחלת כמה שיותר חזקה ויורה אותה-אתה קולט שהגחלת הזאת קצת יותר מאוחדת מבדרך כלל ובעלת קצת יותר כוח. המעורב עף לאחור מכח המכה, מובס! אתה מביט לצדדים ורואה שגם סקווירטל והנודר כבר הביסו את היריבים שלהם אם כי הם די פצועים-סקווירטל שרוט בכל הגוף והונדור צולע על שלוש רגליים. "אתה... אתה תשלם על זה" ממלמל המעורב. הוא קורא לחבורה שלו והם הולכים משם
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"לילית תחזקי מעמד!" אתה צועק. אמראה רץ אל לפני לילית ומשתמש במסך אור כדי להגן על לילית. סוואבק טוען כדור אנרגיה עוצמתי על אייפום-אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא מתחיל להתאושש לאט לאט אך סוואבק מנסה לנצל את התשישות שלו ולתקוף את אייפום בקפיצת בעיטה-אייפום נופל מיד חזרה לקרקע, מעולף. פנאפי מתרכז, ומתחיל רעידת אדמה מתחת למעורב. המעורב מעט מופתע אך פשוט רץ במהירות אל מחוץ לטווח רעידת האדמה, פצוע ממנה רק מעט. אתה מתחיל לפתע לומר מילים לא קשורות אחת לשנייה-ממקד את רובן לעבר המעורב שנראה סובל ופגוע מכך. שינקס רץ עם ניצוץ אל עבר סוואבק ובאדו שוב עם עלים קסומים לפנאפי
-
[QUOTE=Alice;1485407][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
maybe
~~
ג'וקס נראה מעט עצוב. הוא קולט שאתה מסתכל ומחייך מעט בעצבות. "אני מצטערת, מאז שהחיילים של הארי השתלטו על העיר לאח שלי כמעט ולא יצא להילחם ולצאת מהחדר שלו. קרבות מכון הם ההזדמנות היחידה שלו לצאת מהמסתור" הוא מסביר ואתה רואה עצב בעיניו. הוא שולף שני פוקדורים "מוכן?" הוא שואל
[/QUOTE]
"מוכן" אומר לעברו בחיוך קל, אחכה שיוציא פוקימון מפוקדורו.
-
[QUOTE=Alice;1485138][SIZE=6]סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר[/SIZE]
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"פעם אחרונה דינו! פעימת דרקון במלוא החוזקה!" אתה צועק, מרגיש שזה הזמן לסיים את הקרב.
דיינו טוען פעימת דרקון, הוא מרכז את שארית כוחותיו ופוגע בטיילו! טיילו נופל ארצה, מעולף!
דיינו מחייך אלייך, מאושר.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
פלאסל טוען ניצוץ אל עבר סקווירטל ופוגע-סקווירטל נפגע די הרבה אך מתנער וקם מיד. הונדור מצליח להתחמק מהתקלה של מיינון
[SIZE=6]~מייק~
[/SIZE]
~~
אתה לוחש לביאנקה את התוכנית שלך. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את הפוקימונים שלכם-היא סורקת אתכם במבט מעט חשוד אך לא אומרת שום דבר. אתה יושב על אחת הספות, מחובק עם ביאנקה. לפתע, האחות ג'וי עוברת לידכם ואתה מרגיש משהו על הרגל שלך. אתה מסתכל ורואה שהיא הניחה במהירות כפפה שחורה עם פס כחול עלייך! היא מביטה במהירות אלייך, מהנהנת וממשיכה הלאה.[/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן...
-----
'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן' אחשוב 'דינו חלש ממה שחשבתי' כאס ממלא אותי 'אסור לי להיות חלש!' אחשוב בכאס 'אסור לי להפסיד יותר' אחליט ואקח את דינו למקום שיתרפא
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"מוכן" אתה מהנהן לעברו. ג'וקס זורק את הפוקדורים שלו לאוויר ושני פוקימונים יוצאים ממנו. אחד הפוקימונים הוא פוקימון חום קטן עם גולגולת שבורה מורכבת על ראשו ועצם ביד שלו. הפוקימון השני הוא פוקימון ענק-מורכב מאבנים גדולות.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/104.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]נסלח
~~
'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן. דינו חלש ממה שחשבתי' אתה חושב בכעס. אתה קורא לדיינו ואתם ממשיכים ללכת. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים לשלט "דרך30". אחרי השלט הנוף משתנה מאוד-כל מה שאתה רואה מהצדדים שלך הם רק שדות פרחים. דיינו נראה כאילו הוא ממש רוצה לשחק קצת בין הפרחים. אתה רואה כל מיני פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/585.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/043.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1485518]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]נסלח
~~
'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן. דינו חלש ממה שחשבתי' אתה חושב בכעס. אתה קורא לדיינו ואתם ממשיכים ללכת. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים לשלט "דרך30". אחרי השלט הנוף משתנה מאוד-כל מה שאתה רואה מהצדדים שלך הם רק שדות פרחים. דיינו נראה כאילו הוא ממש רוצה לשחק קצת בין הפרחים. אתה רואה כל מיני פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/585.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/043.gif[/IMG][/QUOTE]
"נראה לך שאתה הולך לשחק?!" אצעק אליו "אתה חייב להתחזק! בחר פוקימון מבין השלושה ותתקוף אותו בפעימת דרקון!" אצווה אליו
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
דיינו מגלגל עיניים ומתחיל להתקדם אל עבר הפוקימון הורוד שלפתע מישהו נעמד מולו וחוסם את דרכו.
אתה מתקרב ורואה פוקימון כחול-ירוק עומד לפני דיינו. לפתע, דיינו צועק בכאב-צל חולף על ידו במהירות ושורט אותו בגבו!. אתה מנסה למקד את המבט שלך וקולט פוקימון כחול-ירוק חוסם את דרכו של דינו אל הפוקימון הורוד. "שלא תעז" הוא מסנן
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/215.gif[/IMG]