[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 11:31 PM
[b]
קורן~
אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור רבע שעה. אתה מבחין שג'ון כבר נרדם.
[/b][/quote]
"לילה טוב..." אלחש, ואלך לישון בעצמי.
Printable View
[b]
קורן~
אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור רבע שעה. אתה מבחין שג'ון כבר נרדם.
[/b][/quote]
"לילה טוב..." אלחש, ואלך לישון בעצמי.
[b]
עומר~
פיצ'ו שולח גל רעם לעבר ביוטיפליי שנפצע מזה וכתוצאה מכך משתתק, ואז הוא סופג גם מכה ישירה של מכת ברק, שממנה גם פיצ'ו נפגע מהחשמל ששיחרר "ביוטיפליי, אור שמש!" מצווה רבקה, וביוטיפליי מנצל את השמש, כדי לשקם את עצמו ולחזור למצב מושלם, ללא פגיעות כלל "עכשיו, תקוף ברוח כסף!" מצווה רבקה, וביוטיפליי שולחת רוח כסף שפוגעת ישירות בפ'יצו שנפצע קשה. [/b][/quote]
"פיצ'ו אל תוותר!" אני אומר לו, "נשיקה מתוקה ואז מכת ברק!"
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 09:31 PM
[b] אביב~
אתה קורא בבהלה לאחות גו'י והיא מגיעה, ואתה מספר לה שפאר נעלם "זה לא טוב, הוא עדיין לא במצב טוב לקרבות, במיוחד אם מישהו יחשוב שהוא פוקימון פראי" אומרת לך האחות גו'י "בוא נצא לחפש אחריו" אומרת לך האחות גו'י, ולובשת את הזקט שלה.
[/b][/quote]
אהיה אחוז פחד! אעשה כל מה שתאמר, ארוץ בחיפושים ללא הרף!
[b]אביב~[/b]
אתם מתחילים לחפש את פאר ברחבי העיר, כשלפתע אתה מבחין בתחבושות שהיו מסביב לפאר, מפוזרות על שביל המוליך מהיציאה אל העיר "השביל הזה מוביל למפל קטן, עם עצים רבים" אומרת האחות גו'י "יכול להיות שהוא שם?" היא שואלת אותך.
[b]עומר~[/b]
פיצ'ו קם ושולח נשיקה מתוקה שמצליחה לפגוע במתנה ולגרום לביוטיפליי להתאהב בפיצ'ו "לעזאזאל! צאי מזה ביוטיפליי!" קוראת רבקה בדאגה. ביוטיפליי מתקרבת לפיצ'ו לאט לאט, ואז פיצ'ו שולח לעברה מטווח קצר מכת ברק שפוגע בביוטיפליי קשה מאוד, אך גם פיצ'ו נפגע מעט מהברק של עצמו ושניהם נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה, קומי!" מעודדת אותה רבקה.
[b]קורן~[/b]
אתה נכנס למיטה העליונה, ונשכב בה. לאט לאט אתה עוצם את עיניך ונרדם.
אתה מתעורר ב8 וחצי בבוקר, ואתה מבחין שג'ון כבר התעורר, והוא בדיוק מסיים להתארגן "ישנת טוב? הוא שואל אותך בחיוך.
[b]שי~[/b]
"להבא, תזכור היכן אתה נמצא" הוא אומר לך "אין לנו זמן לטפל בך על זה, חייבים לעזור לעצור את השריפה" הוא אומר "אברה, תביא לפה את קרוקונאו" אומר לפתע אלם לאברה, שמיד נעלם "צא החוצה, וורטלטל!" קורא הפרופסור, שולף פוכדור ומשליך אותו. מתוכו מגיח צב גדול עם אוזניים די גדולים - וורטלטל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa008.png[/img]. כעבור מספר שניות אברה מופיע לידך ואיתו מופיע גם תניך די גדול עם שיניים די בולטות - קרוקונאו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa159.png[/img] "קח את קרוקונאו ואברה, ותלכו לכיוון האש מצד מערב. אנחנו נלך מהצד השני" אומר פרופסור אלם ומתחיל לרוץ עם וורטלטל לשם.
[b]יוסי~[/b]
"מונפארו!" קורא מונפארו בחיוך ומרים את זרועותיו למעלה, והאש על זנבו גדלה יותר משמחה. אתה חש לפתע כי הביצה נעה מעט.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 16 2009, 05:38 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה נכנס למיטה העליונה, ונשכב בה. לאט לאט אתה עוצם את עיניך ונרדם.
אתה מתעורר ב8 וחצי בבוקר, ואתה מבחין שג'ון כבר התעורר, והוא בדיוק מסיים להתארגן "ישנת טוב? הוא שואל אותך בחיוך.
[/b][/quote]
"כן, תודה" אני אשיב לו ואתארגן, "עכשיו ג'ון, מי יהיה ראשון במכון, אני או אתה?" אשאל.
[b]
[b]יוסי~[/b]
"מונפארו!" קורא מונפארו בחיוך ומרים את זרועותיו למעלה, והאש על זנבו גדלה יותר משמחה. אתה חש לפתע כי הביצה נעה מעט. [/b][/quote]
''הא , הביצה נעה ..''
אני אומר ובודק מה עם הביצה .
[b]
[b]עומר~[/b]
פיצ'ו קם ושולח נשיקה מתוקה שמצליחה לפגוע במתנה ולגרום לביוטיפליי להתאהב בפיצ'ו "לעזאזאל! צאי מזה ביוטיפליי!" קוראת רבקה בדאגה. ביוטיפליי מתקרבת לפיצ'ו לאט לאט, ואז פיצ'ו שולח לעברה מטווח קצר מכת ברק שפוגע בביוטיפליי קשה מאוד, אך גם פיצ'ו נפגע מעט מהברק של עצמו ושניהם נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה, קומי!" מעודדת אותה רבקה.
[/b][/quote]
אני ניגש לפיצ'ו, "קדימה קום,מכת ברק אחת ואנחנו מנצחים" אני אומר לו ומלטף אותו.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 16 2009, 03:38 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתם מתחילים לחפש את פאר ברחבי העיר, כשלפתע אתה מבחין בתחבושות שהיו מסביב לפאר, מפוזרות על שביל המוליך מהיציאה אל העיר "השביל הזה מוביל למפל קטן, עם עצים רבים" אומרת האחות גו'י "יכול להיות שהוא שם?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
אנחנו חייבים להתקדם עוד פעם מתישהו אחי ><
עוד יאן לנו אף תג
---
"חייבים לבדוק" אומר לה בלחץ וארוץ בשביל!
[b]אביב~[/b]
נו ורק ל1 יש תג עד עכשיו 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מתחילים לרוץ בשביל ולבסוף מגיעים אל עבר המפל, ואתה מבחין לשמחתך שם בפאר, אך נראה כי הוא קופץ מהמפל אל עבר סלע שנמצא בית, ותוקף אותו עם דחיפת הרעל שלו, אך הכנף עדיין מציקה לו.
[b]עומר~[/b]
שני הפוקימונים מנסים להתרומם מהקרקע, וכעבור מספר שניות שניהם קמו! "רוח כסף!" מצווה רבקה, בעוד אתה מצווה על פיצ'ו לשלוח מכת ברק. שני הפוקימונים עומדים לתקוף, כשלפתע שניהם נופלים על הקרקע, אך פיצ'ו מצליח לקום שוב בעוד ביוטיפליי נשארת על הקרקע! "ביוטיפליי לא מסוגלת להילחם, פיצ'ו מנצח!" מכריז השופט.
[b]יוסי~[/b]
אתה בודק מה עם הביצה ואתה רואה שהיא נעה מעט אך לא מתרחש חוץ מזה כלום.
[b]קורן~[/b]
"בוא ניתן למנהיג המכון לקבוע מי יתחרה ראשון" אומר לך ג'ון ומחייך אלייך "שנצא?" הוא פונה אלייך כעת.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 17 2009, 07:59 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה בודק מה עם הביצה ואתה רואה שהיא נעה מעט אך לא מתרחש חוץ מזה כלום.
[/b][/quote]
בודק אותה מכל הצדדים , מנסה להבין מה קורה .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 17 2009, 05:59 PM
[b] [b]אביב~[/b]
נו ורק ל1 יש תג עד עכשיו 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מתחילים לרוץ בשביל ולבסוף מגיעים אל עבר המפל, ואתה מבחין לשמחתך שם בפאר, אך נראה כי הוא קופץ מהמפל אל עבר סלע שנמצא בית, ותוקף אותו עם דחיפת הרעל שלו, אך הכנף עדיין מציקה לו.
[/b][/quote]
כן אבל התקופה הכי קשה בכיתה י' מצפה לי ואני צריך להיות עם 8 תגים לפחות ואני אפילו לא עם אף אחד אז אני רוצה שנתקתק
---
אסתכל ולא אאמין למה שעומד לנגד עיניי.
"פאר, מה אתה עושה?" אומר לו
יוסי~
לפתע, הביצה מתחילה לזהור באור לבן, והיא מתחילה להשתנות. היא מתחילה ללבוש צורה, ולאחר כמה שניות מופיע במקומה ריאולו קטן! הוא מסתכל לכל הכיוונים ואז מבטו נתקל בך, והוא מחייך.
אביב~
"פאר!" קורא פאר ומתעלם ממך, ושוב מבצע את דחיפת הרעל לאחר קפיצה מהמפל לעבר הסלע "אני חושבת שהוא מתאמן" אומרת לך האחות גו'י
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 17 2009, 08:16 PM
[b] יוסי~
לפתע, הביצה מתחילה לזהור באור לבן, והיא מתחילה להשתנות. היא מתחילה ללבוש צורה, ולאחר כמה שניות מופיע במקומה ריאולו קטן! הוא מסתכל לכל הכיוונים ואז מבטו נתקל בך, והוא מחייך.
[/b][/quote]
''וואו , זה ריולו !''
אני אומר בהתפלאות ענקית , ואומר לו , ''רוצה להיצטרף לקבוצה שלי?'' אומר לו בחיוך .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 17 2009, 06:16 PM
[b]
אביב~
"פאר!" קורא פאר ומתעלם ממך, ושוב מבצע את דחיפת הרעל לאחר קפיצה מהמפל לעבר הסלע "אני חושבת שהוא מתאמן" אומרת לך האחות גו'י [/b][/quote]
"פאר מה אתה עושה, אתה יכול להיפצע, צריך להתאמן בוצרה מבוקרת, אסור לך להתאמן בצורה כזו מפוזרת ומסוכנת!"
[b]
[b]קורן~[/b]
"בוא ניתן למנהיג המכון לקבוע מי יתחרה ראשון" אומר לך ג'ון ומחייך אלייך "שנצא?" הוא פונה אלייך כעת. [/b][/quote]
"כן" אשיב לו, קצת מאוכזב, 'הוא בטוח ייתן לג'ון...' אחשוב לעצמי.
[b]
[b]עומר~[/b]
שני הפוקימונים מנסים להתרומם מהקרקע, וכעבור מספר שניות שניהם קמו! "רוח כסף!" מצווה רבקה, בעוד אתה מצווה על פיצ'ו לשלוח מכת ברק. שני הפוקימונים עומדים לתקוף, כשלפתע שניהם נופלים על הקרקע, אך פיצ'ו מצליח לקום שוב בעוד ביוטיפליי נשארת על הקרקע! "ביוטיפליי לא מסוגלת להילחם, פיצ'ו מנצח!" מכריז השופט.
[/b][/quote]
"כל הכבוד פיצ'ו!" אני אומר לו. "אז את מוציאה עוד פוקימון או שנגמר?" אני שואל את רבקה.
[b]עומר~[/b]
זה קרב 1-1. אתה העפלת לשלב שמינית הגמר!
"ברכותיי" אומרת לך רבקה ולוחצת את ידך "אני אעודד אותך בשאר השלבים" היא אומרת וקורצת לעברך.
אתה מבחין בהודעה על המסך הגדול של הזירה שהגרלת רבע הגמר תתקיים מאוחר יותר בערב ואתה תקבל הודעה ישירות למכשיר הפוקיגיר שלך, עם מספר הבית שלך וזמן הקרב הראשון בו.
[b]קורן~[/b]
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וממשיכים לעבר המכון. כעבור מספר דקות אתם מגיעים אליו, ואתם רואים שזהו בניין גדול וגבוה בצורת מגדל. אתם נכנסים פנימה ומבחינים בדלפק סמוך לכניסה "שלום לכם, מי מכם בא להתמודד במכון?" פונה אלייכם הפקידה "שנינו" אומר ג'ון "רק רגע" היא אומרת, ומרימה את השפורפרת "הגיעו 2 מאמנים לקרב מכון" היא אומרת "אוקיי, הבנתי" היא אומרת וסוגרת את הטלפון "תעלו שניכם במעלית לקומה האחרונה" היא אומרת ומצביעה לעבר המעלית "רוצה להיכנס ראשון?" שואל אותך ג'ון ומצביע על המעלית.
[b]אביב~[/b]
פאר מתעלם מהדברים שלך וממשיך להתאמן באותה צורה "אני חושבת שאני מבינה מה קורה פה. פארפידג' חושב שהוא חלש כי הוא הובס בידי הבידרילים הללו, והוא מתאמן לקראת קרב חוזר מולם" אומרת לך האחות גו'י.
[b]יוסי~[/b]
"ריאולו!" קורא ריאולו, מהנהן ומניף את ידיו קדימה, כלפיך בבקשה שתרים אותו. הוא נראה שמח מאוד.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 02:40 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וממשיכים לעבר המכון. כעבור מספר דקות אתם מגיעים אליו, ואתם רואים שזהו בניין גדול וגבוה בצורת מגדל. אתם נכנסים פנימה ומבחינים בדלפק סמוך לכניסה "שלום לכם, מי מכם בא להתמודד במכון?" פונה אלייכם הפקידה "שנינו" אומר ג'ון "רק רגע" היא אומרת, ומרימה את השפורפרת "הגיעו 2 מאמנים לקרב מכון" היא אומרת "אוקיי, הבנתי" היא אומרת וסוגרת את הטלפון "תעלו שניכם במעלית לקומה האחרונה" היא אומרת ומצביעה לעבר המעלית "רוצה להיכנס ראשון?" שואל אותך ג'ון ומצביע על המעלית.
[/b][/quote]
"אני מעדיף שאתה תלחם ראשון כדי שאני אבין את הטכניקה של מאמן המכון" אני אסביר לו.
[b]
[b]יוסי~[/b]
"ריאולו!" קורא ריאולו, מהנהן ומניף את ידיו קדימה, כלפיך בבקשה שתרים אותו. הוא נראה שמח מאוד. [/b][/quote]
אני מרים אותו , ושם אותו על הכתפיים .
''אתה לא תהיה בפוקדור , אתה תהיה איתי !''
אני מחייך אליו , ''עכשיו מונאפרו , תתאמן איתי?''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 12:40 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פאר מתעלם מהדברים שלך וממשיך להתאמן באותה צורה "אני חושבת שאני מבינה מה קורה פה. פארפידג' חושב שהוא חלש כי הוא הובס בידי הבידרילים הללו, והוא מתאמן לקראת קרב חוזר מולם" אומרת לך האחות גו'י.
[/b][/quote]
אסתכל עליו ואתרגש, איזה פוקימון נחוש קיבלתי, איזה פוקימון מיוחד קיבלתי, איזה חבר קיבלתי!
"תכניס לזה יותר כוח פאר, תמקד את הכוח במתקפה ולא בשרירים שלך" אומר לו
[b]קורן~[/b]
"בסדר גמור" אומר ג'ון ושניכם נכנסיםאל תוך המעלית, ולוחצים על כפתור הקומה העליונה ביותר. המעלית עולה ועולה ועולה, לבסוף נעצרת. דלתות המעלית נפתחות ולעיניכם נגלית זירת קרב גדולה, ללא גל, שבקצה שלה עומד מנהיג המכון "אני הוא פלקנר, מנהיג מכון ויולט, אני מבין ששניכם באתם להתמודד מולי על התג?" הוא אומר לכם "בהחלט!" קורא ג'ון
"אז, מי יתחיל מולי?" מסתכל עליכם פלקנר, ואז אומר "שניכם תילחמו נגדי בקרב כפול" הוא אומר בחיוך "ענק! אני מסכים!" אומר ג'ון "מה דעתך?" שואל אותך ג'ון.
[b]יוסי~[/b]
מונפארו מהנהן וממתין להוראות ממך. ריאולו מסתכל מסביב כל הזמן וקולט את הסביבה, מוחא בכפיו וצוחק.
[b]אביב~[/b]
פאר מסתכל עליך ומהנהן, ואז הוא חוזר חזרה לראש המפל, ואז צולל בעזרת המים היישר אל האבן, פוגע בה עם דחיפת רעל, ושובר אותה!! פאר נוחת לידך שמח, ואז פני מתעוותים מעט והוא נופל על ברכיו מחזיק את כנפו הימנית "הוא עדיין לא החלים לגמרי" אומרת האחות גו'י ובודקת את מצבו "פאר!" קורא פארפדג' ודוחף ממנו את האחות גו'י.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 03:39 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פאר מסתכל עליך ומהנהן, ואז הוא חוזר חזרה לראש המפל, ואז צולל בעזרת המים היישר אל האבן, פוגע בה עם דחיפת רעל, ושובר אותה!! פאר נוחת לידך שמח, ואז פני מתעוותים מעט והוא נופל על ברכיו מחזיק את כנפו הימנית "הוא עדיין לא החלים לגמרי" אומרת האחות גו'י ובודקת את מצבו "פאר!" קורא פארפדג' ודוחף ממנו את האחות גו'י. [/b][/quote]
"אל תהיה כל כך אטום פארפדג', אתה יודע שאתה מוכרח לקבל טיפול, אני רוצה שתקבל טיפול, אני יודע שאחרי שתרגיש טוב, נוכל להתאמן ביחד, מה דעתך? זה לא יהיה להרבה זמן" אומר לפוקימון העקשן שלי.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 05:39 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"בסדר גמור" אומר ג'ון ושניכם נכנסיםאל תוך המעלית, ולוחצים על כפתור הקומה העליונה ביותר. המעלית עולה ועולה ועולה, לבסוף נעצרת. דלתות המעלית נפתחות ולעיניכם נגלית זירת קרב גדולה, ללא גל, שבקצה שלה עומד מנהיג המכון "אני הוא פלקנר, מנהיג מכון ויולט, אני מבין ששניכם באתם להתמודד מולי על התג?" הוא אומר לכם "בהחלט!" קורא ג'ון
"אז, מי יתחיל מולי?" מסתכל עליכם פלקנר, ואז אומר "שניכם תילחמו נגדי בקרב כפול" הוא אומר בחיוך "ענק! אני מסכים!" אומר ג'ון "מה דעתך?" שואל אותך ג'ון.
[/b][/quote]
"קרב כפול?..." אשאל בחשש, "ב...בסדר..." אשיב להצעה, "אני אשתמש בארון!" אני אומר, "קדימה ארון, הקרב הראשון שלנו ביחד!" אני אומר.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 05:39 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארו מהנהן וממתין להוראות ממך. ריאולו מסתכל מסביב כל הזמן וקולט את הסביבה, מוחא בכפיו וצוחק.
[/b][/quote]
''אוקיי מונאפרו , תשתמש בחבטות זעם , תתגלגל למעלה בסיבובים ותשתמש בגחלת לכל הכיוונים , ואז תשתמש באגרוף מאך !''
[b]יוסי~[/b]
2 מהלכים בתור אחד בלבד... זה תקף גם בתחרויות תיאום בהופעה.
כל אחד מקבל 2-3 תגובות של הצגת התיאום עם הפוקימון ובכל אחד מהם צריכים להיות עד 2 התקפות.
[b]קורן~[/b]
ארון מגיח החוצה, נוהם ומוכן לקרב "צא החוצה, לוקסריי!" קורא ג'ון ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח מין נמר שחור וארוך, עם מין כרבולת על ראשו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa405.png[/img] "צאו החוצה, סוולו ופידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומשחרר את הפוקימונים שלו החוצה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa277.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img] "מאמנים, התחילו בקרב!" מצווה השופט "רעם!" מצווה ג'ון "צוות כפול שניכם ועברו לאס השמיים על לוקסייר!" מצווה מיד פלקנר.
[b]אביב~[/b]
פאר מסתכל עליך במבט עיקש, אך לבסוף הוא מהנהן ונשכב על גבו. האחות גו'י פותחת את תיק העזרה הראשונה שהיא הביאה איתה (ולא שמת לב אליו קודם לכן), מוציאה תחבושות ומתחילה לטפל בפאר. לאחר כמה דקות היא מסיימת "בואו, נחזור למרכז" היא אומרת לך.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 07:51 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
ארון מגיח החוצה, נוהם ומוכן לקרב "צא החוצה, לוקסריי!" קורא ג'ון ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח מין נמר שחור וארוך, עם מין כרבולת על ראשו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa405.png[/img] "צאו החוצה, סוולו ופידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומשחרר את הפוקימונים שלו החוצה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa277.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img] "מאמנים, התחילו בקרב!" מצווה השופט "רעם!" מצווה ג'ון "צוות כפול שניכם ועברו לאס השמיים על לוקסייר!" מצווה מיד פלקנר.
[/b][/quote]
"סטיל, רוץ אל לוקסריי ותשתמש בהתקשחות כדי לספוג בקלות את המתקפה של סוולו ופידג'יאוטו!" אני אומר לו.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 05:51 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פאר מסתכל עליך במבט עיקש, אך לבסוף הוא מהנהן ונשכב על גבו. האחות גו'י פותחת את תיק העזרה הראשונה שהיא הביאה איתה (ולא שמת לב אליו קודם לכן), מוציאה תחבושות ומתחילה לטפל בפאר. לאחר כמה דקות היא מסיימת "בואו, נחזור למרכז" היא אומרת לך. [/b][/quote]
"טוב, בוא נחזור למרכז פאר, יש כמה שאיפות שאני רוצה לספר לך לגבי העתיד שלי כמאמן, חשוב שתדע מהם הציפיות שלי לגבי הצוות שאבנה, שאתה החלק הראשון והחשוב ביותר בו" אומר לו ואלך עם האחות אל המרכז, כדי שפאר יקבל את הטיפול הראוי ויוכל לנוח.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 18 2009, 07:51 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
2 מהלכים בתור אחד בלבד... זה תקף גם בתחרויות תיאום בהופעה.
כל אחד מקבל 2-3 תגובות של הצגת התיאום עם הפוקימון ובכל אחד מהם צריכים להיות עד 2 התקפות.
[/b][/quote]
''קדימה מונאפרו , תקפוץ ואז תירה גחלת לכל הצדדים , לאחר מכן , תשתמש באגרוף מאך על האדמה !''
[b] [b]עומר~[/b]
זה קרב 1-1. אתה העפלת לשלב שמינית הגמר!
"ברכותיי" אומרת לך רבקה ולוחצת את ידך "אני אעודד אותך בשאר השלבים" היא אומרת וקורצת לעברך.
אתה מבחין בהודעה על המסך הגדול של הזירה שהגרלת רבע הגמר תתקיים מאוחר יותר בערב ואתה תקבל הודעה ישירות למכשיר הפוקיגיר שלך, עם מספר הבית שלך וזמן הקרב הראשון בו.
[/b][/quote]
אני בודק מה השעה. 'אם יש לי זמן אני אקדיש אותו לאימונים.' אני חושב לעצמי.
[b]עומר~[/b]
אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה 5 אחר הצהריים.
[b]יוסי~[/b]
מונפארו קופץ ומשתמש בגחלת תוך כדי סיבוב על זנבו, ואז מכה בקרקע עם אגרוף מאך, שמעיף מספר אבנים קטנים לגובה של חצי מטר, והם נופלים חזרה לקרקע.
[b]קורן~[/b]
ארון רץ במהירות ונעמד לפני לוקסריי, משתמש בהתקשחות וסופג את אס השמיים של היריבים, אך זה מעיף אותו הצידה, ופוצע אותו קל מאוד. לוקסריי משחרר רעם שעף לעבר פידג'יאוטו, מתחמק עם צוות כפול "סוולו תקוף עם כנף ברזל את ארון! פידג'יאוטו, תקוף את לוקסריי עם ניקור!" מצווה פלקנר "לוקסריי, טעינה כשפידג'יאוטו מתקרב אלייך!" מצווה ג'ון.
[b]אביב~[/b]
פאר מהנהן לעברך, ואתה לוקח אותו חזרה אל מרכז הפוקימונים, שם הוא נשכב על המיטה בו היה, ומסתכל עליך "הוא מרגיש יותר טוב?" מופיע פתאום מקס משומקום.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 06:24 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
ארון רץ במהירות ונעמד לפני לוקסריי, משתמש בהתקשחות וסופג את אס השמיים של היריבים, אך זה מעיף אותו הצידה, ופוצע אותו קל מאוד. לוקסריי משחרר רעם שעף לעבר פידג'יאוטו, מתחמק עם צוות כפול "סוולו תקוף עם כנף ברזל את ארון! פידג'יאוטו, תקוף את לוקסריי עם ניקור!" מצווה פלקנר "לוקסריי, טעינה כשפידג'יאוטו מתקרב אלייך!" מצווה ג'ון.
[/b][/quote]
"ארון, תדחוף את סוולו מתי שהוא מתקרב אליך!" אני אומר לו.
[b]קורן~[/b]
ארון ממתין במקומו, ואז קופץ לדחוף את סוולו, אך סוולו מתחמק בקלות ופוגע בו עם כנף הברזל, פוצע אותו קשה מעוצמה המכה. לוקסריי משתמש בטעינה, ומגביר את הברק שעל גופו, ופידג'יאוטו מנקר אותו אך סופג מכה חזקה ביותר של חשמל, שפוצע אותו גם כן קשה "אוקיי, אל תוותרו! ציפור בוערת שניכם!" מצווה פלקנר לפתע "לוקסריי, פריקה!" מצווה ג'ון מיד.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 06:54 PM
[b] [b]קורן~[/b]
ארון ממתין במקומו, ואז קופץ לדחוף את סוולו, אך סוולו מתחמק בקלות ופוגע בו עם כנף הברזל, פוצע אותו קשה מעוצמה המכה. לוקסריי משתמש בטעינה, ומגביר את הברק שעל גופו, ופידג'יאוטו מנקר אותו אך סופג מכה חזקה ביותר של חשמל, שפוצע אותו גם כן קשה "אוקיי, אל תוותרו! ציפור בוערת שניכם!" מצווה פלקנר לפתע "לוקסריי, פריקה!" מצווה ג'ון מיד. [/b][/quote]
"התקשחות!" אני אומר לסטיל במהירות.
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה 5 אחר הצהריים.
[/b][/quote]
אני הולך לדרך 30 לחפש פוקימונים או מאמנים.
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארו קופץ ומשתמש בגחלת תוך כדי סיבוב על זנבו, ואז מכה בקרקע עם אגרוף מאך, שמעיף מספר אבנים קטנים לגובה של חצי מטר, והם נופלים חזרה לקרקע.
[/b][/quote]
''תתאמן על זה מונאפרו , ותנסה להוציא ניצוצות של אש מהגחלת , שיעופו לכל הצדדים ויעשו הרבה יופי .''
[b]קורן~[/b]
ארון נעמד עייף במקומו ושוב מתקשח, וסופג מכה ישירות של הציפור הבוערת, אך למזלו ההתקשחות בלמה את רובה. ארון די מותש מהקרב. בינתיים, לוקסריי פוגע ישירות בפידג'יאוטו עם הפריקה, ופידג'יאוטו סופג הרבה חשמל ונופל מעולף על הקרקע "פידג'יאוטו לא יכול להילחם!" מכריז השופט, ופלקנר מחזיר אותו לפודר שלו "סוולו צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר "לוקסריי, זנב ברזל!" מצווה ג'ון.
אתה מבחין כי ארון בקושי זז.
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא אל דרך 30 ומטייל בה כמה דקות, כשלפתע אתה פוגש באלקיד! :o
[b]יוסי~[/b]
מונפארו מנסה שוב את התרגיל, ומצליח להעיף את האבנים לכיוון הגחלת שהוא שלח, אך האבנים נופלות מהר מאוד על הקרקע.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 10:24 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארו מנסה שוב את התרגיל, ומצליח להעיף את האבנים לכיוון הגחלת שהוא שלח, אך האבנים נופלות מהר מאוד על הקרקע. [/b][/quote]
'יש לי רעיון .'
''מונאפרו , תשתמש באגרוף מאך ותעיף המון אבנים למעלה , לאחר מכן קפוץ ותשתמש בגחלת על כל האבנים !''
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו נעמד, ומסתכל עליך. הוא מהנהן ותופס מרחק ממך, כדי שלא תיפגע. הוא מניף שוב את אגרוף המאך ופוגע בקרקע יותר בחוזקה, מעיף את הבאנים למעלה. ואז מונפארנו קופץ, מסתובב באוויר ושולח גחלת מסביב ופוגע ישירות באבנים, שנהפכות לאפר שמתפזר לו באוויר. הוא נוחת שמח ומאושר על הקרקע.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 10:28 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
מונפארנו נעמד, ומסתכל עליך. הוא מהנהן ותופס מרחק ממך, כדי שלא תיפגע. הוא מניף שוב את אגרוף המאך ופוגע בקרקע יותר בחוזקה, מעיף את הבאנים למעלה. ואז מונפארנו קופץ, מסתובב באוויר ושולח גחלת מסביב ופוגע ישירות באבנים, שנהפכות לאפר שמתפזר לו באוויר. הוא נוחת שמח ומאושר על הקרקע. [/b][/quote]
''מצויין מונאפרו !
בוא נתאמן על זה , שממש ניצוצות יעופו בשמיים , ומחר נלך לתחרות הסרט !''
אני אומר לו בחיוך רחב .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 19 2009, 10:24 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא אל דרך 30 ומטייל בה כמה דקות, כשלפתע אתה פוגש באלקיד! :o
[/b][/quote]
'מכיוון שיש לי כבר פוקימון חשמל אני לא אלכוד אותו אלא אתאמן נגדו.
"צא צ'רמנדר!" אני אומר ומוציא את צ'רמנדר. "צ'רמנדר,גחלת על אלקיד!" אני מצווה עליו.