-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 02:46 PM
[b] ניתאי
ועוד אפילו לא הגעת למכון שבו יש חרבות מעופפות עם כח על חושי... אני מאוכזב שיש לך סף שבירה כל כך נמוך.
--
"סלוברו, תשחה ותדחוף אותו על קיר!" אומרת ג'ן. טוטודייל שורט את סלוברו, אבל סלוברו קופץ לתוך המים, שוחה ונוגח את טוטודייל בקיר. כעת שנהם במים. [/b][/quote]
O:,ואם שניהם במים,אף אחד מהםפ לא יכול לשמוע כלום,נכון?
-------------------------
אני מנסה לסמן לטוטודייל בעזרת ידיי שינשוך אץ סלוברו ברגלו ולא ייתן לו לעלות למעלה
-
[b] דודי
"אני יודע שהעולם שלנו נהיה אלים יותר כל יום, אבל עד כדי כך? צריכה להיות להם סיבה. הם נראו די מאיימים, לעומתך, אתה סתם נראה כמו פריק (מתייחס לדמות בטופס הרשמה בלבד). אתה בטוח שלא הייתה להם סיבה?" הוא אומר [/b][/quote]
"כן אני בטוח"
-
[b] ירין
אם לימדת או לא זה לא כל כך חשוב, הפרינציפ הוא, כל עוד המתקפה מספיק ברורה שהיא תהיה ברורה מהשם, ולא דורשת הבנה עמוקה של המתקפה, הפוקימון ילמד אותו באופן אוטומטי. אגרוף ממוקד זה מקתפה כזאת. אמנם היא חלשה בתהחלה, אבל מתחזקת עם הזמן.
--
"הרקרוס, קרן מגה!" אומר המאמן. מנקי תוקף עם האגרוף הממוקד, ואז נפגע מקרן המגה. "הרקרוס, אחריו!" המאמן אומר. מנקי מתחיל לחפור, והרקרוס נכנס לבור אחריו.
[/b][/quote]
"מנקי תצא מהר מהבור ותחפור שוב! נסה להרגיש איפה הוא ואז תתקוף אותו באגרוף ממוקד!" אני אומר בתקווה שזה יצליח
-
ניתאי
לא, הם דווקא שומעים מצוין במים.
--
טוטודייל נושך את סלוברו ומפריע לו לעלות.
"סלוברו, בעיטת מגה!" אומרת ג'ן, וסלוברו בועט את טוטודייל ממנו, ואז שניהם יוצאים חלקית מהמים. (מבחינת הראש)
דודי
"טוב... בכל אופן אני אמשיך להסתובב כאן, רוצה לשמור על קשר?" הוא שואל אותך.
ירין
"הרקרוס, קרב צמוד!" אומר המאמן. כעבור כמה זמן מנקי מועף מהבור, לפני שהוא הספיק לחפור, והרקרוס יוצא אחריו. מנקי נראה עייף יותר מהרקרוס. מנקי אחר כך משתמש באגרוף ממוקד ופוגע בהרקרוס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 05:20 PM
[b] דודי
"טוב... בכל אופן אני אמשיך להסתובב כאן, רוצה לשמור על קשר?" הוא שואל אותך. [/b][/quote]
"אמ.... בסדר"
-
[b] ניתאי
לא, הם דווקא שומעים מצוין במים.
--
טוטודייל נושך את סלוברו ומפריע לו לעלות.
"סלוברו, בעיטת מגה!" אומרת ג'ן, וסלוברו בועט את טוטודייל ממנו, ואז שניהם יוצאים חלקית מהמים. (מבחינת הראש) [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים!"
-
[b]
ירין
"הרקרוס, קרב צמוד!" אומר המאמן. כעבור כמה זמן מנקי מועף מהבור, לפני שהוא הספיק לחפור, והרקרוס יוצא אחריו. מנקי נראה עייף יותר מהרקרוס. מנקי אחר כך משתמש באגרוף ממוקד ופוגע בהרקרוס. [/b][/quote]
"מאנקי חזור! אלקטראבז צא! תשתמש בכדור חשמלי ותשלב אותו בחשמליור ואז תן אגרוף חשמלי בשיא הכח!!" אני אומר
-
דודי
"אז כפי שאמרתי, קוראים לי אי-ג'יי. המספר שלי 0279-423-311" אומר אי-ג'יי, ואחר כך הולך.
ניתאי
"סלוברו, אקדח מים גם אתה!" אומרת ג'ן. אקדח המים של טוטודייל גובר על זה של סלוברו, וסלוברו נפגע.
ירין
"הרקרוס, תעוף!" אומר המאמן. הרקרוס מתחיל לעוף, ובכך מתחמק מהחשמליור העצמתי "כעת קרב צמוד!" הרקרוס עף אל אלקאבאז, חוטף את האגרוף החשמלי, אבל נותן מספר מכות חזקות לאלקטאבאז.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 06:17 PM
[b] דודי
"אז כפי שאמרתי, קוראים לי אי-ג'יי. המספר שלי 0279-423-311" אומר אי-ג'יי, ואחר כך הולך. [/b][/quote]
אני ממשיך עם גרוטל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 06:17 PM
[b] ירין
"הרקרוס, תעוף!" אומר המאמן. הרקרוס מתחיל לעוף, ובכך מתחמק מהחשמליור העצמתי "כעת קרב צמוד!" הרקרוס עף אל אלקאבאז, חוטף את האגרוף החשמלי, אבל נותן מספר מכות חזקות לאלקטאבאז. [/b][/quote]
"עכשיו נסה סיבוב חשמלי-תטען את עצמך בכח כמו בחבטת גוף רק שתתחיל להסתובב במהירות ולפגוע בו בחוזקה! ואז כדור חשמלי ולאחריו מיד אגרוף חשמלי בכל הכח!!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 01:35 PM
[b]
תמיר
מזל"ט
ובתוב בהודעה הראשונה: העיר היא זאוגוויל.
--
אתה הולך עוד קצת, ולבסוף אתה מוצא את עצמך בתוך העיר זאוגוויל! [/b][/quote]
תודה
ואני יודע שרשום,לא היה לי כוח לחפש...
--
'הגעתי,סוף סוף!' אני חושב לעצמי,מחייך מעט ומוחה את הזיעה ממצחי.
בהתרגשות,אני מתחיל ללכת באיטיות ברחבי העיר,מסתכל על הטקסטורה של הבתים והמבנים,מנסה ללמוד על האנשים שגרים שם לפי זה,מסתכל ומחפש אטרקציות,כי עד עכשיו המסע שלי היה רק ללכת->יש לך קרב,מנצח,ממשיך ללכת לכיוון העיר הבאה.
-
דודי
האם יש משמעות כלשהי ל'עם גרוטל' הזה?
--
אתה מתקדם עוד קצת, ואתה מוצא את עצמך בזאוגוויל!!
ירין
"הרקרוס, קרן מגה!" אומר המאמן. הם שניהם נפגעים, אבל הרקרוס נפגע קשה, והוא נראה ממש מותש. "לעזאזל. אין פלא שהיא מנצחת אותי. אבל זה מצוין. כי מה שראית בכלל לא יעזור לך. בתחרות אני שונה לגמרי. לכן אתה יכול להגיד לליין שתדפוק לעצמה את הראש בקיר, כי אני חכם יותר! הרקרוס חזור! סטארפטור, בוא נלך!" הוא מחזיר את הרקרוס, מוציא סטארפטור ועף משם.
תמיר
תשמע, אני לא משועמם כמו סטושי טג'ירי, אני לא אתחיל לחפור שכל פעם בא מישהו שיש לו בעיה ורוצה את העזרה שלך, כי זה לא ממש 'מציאותי'. אבל יהיה קצת אקשן בקרוב.
--
בעיר אתה רואה את כל מה שמפורט במפה, ואתה גם רואה מפעל לצוללות, אבל הוא מאובטח, וכנראה לא פתוח למבקרים. ולגבי המבנים, סגנון מודרני, ניבנו בתחילת המאה ה20, רובם שופצו מחדש. תשלים בעצמך כל פער שנראה לך הכרחי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 10:44 PM
[b]
תמיר
תשמע, אני לא משועמם כמו סטושי טג'ירי, אני לא אתחיל לחפור שכל פעם בא מישהו שיש לו בעיה ורוצה את העזרה שלך, כי זה לא ממש 'מציאותי'. אבל יהיה קצת אקשן בקרוב.
--
בעיר אתה רואה את כל מה שמפורט במפה, ואתה גם רואה מפעל לצוללות, אבל הוא מאובטח, וכנראה לא פתוח למבקרים. ולגבי המבנים, סגנון מודרני, ניבנו בתחילת המאה ה20, רובם שופצו מחדש. תשלים בעצמך כל פער שנראה לך הכרחי. [/b][/quote]
רק עכשיו הבנתי מי הדמות שאיתי במשחק ><"(הרב פקד הזה)
ולא רשום במפה שום דבר חוץ מזה שיש שם את מכון המים.
---
אני חוזר בחזרה לנהר,מחפש פוקימונים כדי לאמן את טרפינץ' על דיג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 09:44 PM
[b] דודי
האם יש משמעות כלשהי ל'עם גרוטל' הזה?
--
אתה מתקדם עוד קצת, ואתה מוצא את עצמך בזאוגוויל!! [/b][/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 11:31 AM
[b] מקס
אה כן שחכתי להראות את השלט. לפני שהגעת לשומר ראית שלט שהיה כתוב בו:
"מכון העיר זאוגוויל.
המנהיגה: ג'ן קרלסון.
סוג: מים
"הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'"
--
"אוקיי, אבל המכון תפוס כעת, אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר, ואז המכון נהיה מטושטש, ואתה מוצא את עצמך בתוך המכון. בתוך הזירה עוברת התעלה, אבל יש סכרים בשני קירות המכון שדרכם זה עובר, כך שהמים לא נעים. מעל לכניסה והיציאה של הנהר מהמכון יש מדרגות, בצד אחד עומד שופט הדגלים בסוף המדרגות, ובצד השני יש שולחן עם 3 שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן לג'ן קרלסון יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן יצליח להביס את 2 הפוקימונים האלה עד קביעה שלי, עם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלואברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו. [/b][/quote]
אני לוקח פוקדור ואז זורק
"טריקו, תורך!" אני אומר
"תשתמש במכת זנב!"
--
קיבלתי איתו מתקפות שונות?