-
[quote][i]Originally posted by Safta[/i]@Apr 3 2010, 10:49 PM
[b] אבל אתה משחק כבר שנה למה פתאום אתה לא יכול לשחק?? [/b][/quote]
לא יודע זאת בעיה במחשב,תמיד היה קשה לשחק בזה מהמחשב שלי כי זה שוקל הרבה מאוד(400 ניראלי).
אבל הפעם זה עבר כל גבול.
אביב זה משחק ממש טוב?
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Apr 3 2010, 08:55 PM
[b] לא יודע זאת בעיה במחשב,תמיד היה קשה לשחק בזה מהמחשב שלי כי זה שוקל הרבה מאוד(400 ניראלי).
אבל הפעם זה עבר כל גבול.
אביב זה משחק ממש טוב? [/b][/quote]
תשמע מפקד הצבאות הוא מבין משחקי הדפדפן הכי ישנים והכי איכותיים, שיחקו בו מיליונים לאורך השנים ומה שטוב בו שבאמת לא צריך להשקיע יותר מדי, חוץ מלבצע פעולות צבאיות שזה צורך קצת השקעה...החל מביון וריגול אחר היריב, גילוי נקודות חולשתו ועד תכנוני התקפה אסטרטגיים ם:
אבל זה ממש יכול להיות כיף, כולנו ביחד חברי הפורום נתקוף ביחד בתור אימפריה גדולה, נשמיד את כולם ם:
-
אז אתה אומר שזה משחק אונליין שיש בו קבוצות שונות שהם בעצם כל קבוצה צבא אחד משותף שנלחם נגד צבא אחר?
-
לא, כל אחד צבא כלשעצמו, אך ביכולת לצור ברית עם צבאות אחרים, וככה נגיד, אם אתה רוצה לצאת למתקפה רחבה על צבא עויין, תוכל להיעזר בהם O:
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Apr 3 2010, 09:00 PM
[b] אז אתה אומר שזה משחק אונליין שיש בו קבוצות שונות שהם בעצם כל קבוצה צבא אחד משותף שנלחם נגד צבא אחר? [/b][/quote]
זה משחק דפדפן שאנשים ששים להצטרף בו לקבוצות כי בלי קבוצה קשה להתקדם, יכולים לעשות נגדך הצבעות באום להשמדתך ולתקוף אותך בקבוצות, לכן צריך עזרה, אבל לא מוכרחים, במהות שלו לא מדובר במשחק של קבוצות אך זו אפשרות נהדרת
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Apr 4 2010, 12:02 AM
[b] זה משחק דפדפן שאנשים ששים להצטרף בו לקבוצות כי בלי קבוצה קשה להתקדם, יכולים לעשות נגדך הצבעות באום להשמדתך ולתקוף אותך בקבוצות, לכן צריך עזרה, אבל לא מוכרחים, במהות שלו לא מדובר במשחק של קבוצות אך זו אפשרות נהדרת [/b][/quote]
טוב עוד שבוע אני חוזר מברצלונה אז אני יירשם למשחק.
ניב אתה פה?
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Apr 3 2010, 09:07 PM
[b] טוב עוד שבוע אני חוזר מברצלונה אז אני יירשם למשחק.
ניב אתה פה? [/b][/quote]
אל תשכח להצטרף לברית של הפורום ם:
האמת שעוד שבוע זה קצת בעיה כי אני ממש אתחזק עד אז ולא אוכל לתקוף יריבים שיתקיפו אותך כי אוכל להיות רק נגד אלו שברמה שלי אבל לא משנה ם:
-
-
לילה טוב למי שרוצה שיהיה לו טוב ובלה בלה בלה
-
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Apr 4 2010, 05:20 AM
[b] עשיתי לילה לבן :\ [/b][/quote]
שמן :o
הלכתי לישון בשלוש וחצי בערך.
בוקר טוב~
-
לא אמורים לפתוח נו"ד חדש? םO