-
[quote=Dan;754273]למקום שאנשים לא דנים על מה שיש להם בראש אלא שומרים את זה לעצמם[/quote]
אה, עולם של אינטרווורטים הוא מאוד לרוחי, אך כפי שיש טענות שלא ניתן להוכיח ולהפריך, כך גם יש דברים שיש להשלים עם אי היכולת שלהם להתקיים. (לפחות במסגרת המאוד כללית הזאת). אם תצא איתי למסע כיבוש העולם, נוכל לזרוע מסגרת אינטרווורטית כזו בקלות רבה.
יש מסכים?
@מעליי
סלח לי, לא הבנתי למה התכוונת.
מה גם שלא מעניין אותי איך אנשים אחרים רואים אותי, כי אני לא מחוייב לראות את עצמי דרך העיניים שלהם, אז לי זה לא משנה כלום.
-
אימה!!יותא מידיי מתמטיקה!
-
כן בטח בוא נרוץ על הקשת בענן בחלום שלך!
[COLOR="White"]לא לא נראה גבר.[/COLOR]
-
חחחח לייטסורד הרג אותי מצחוק
"נלחץ כמו טמפון"
איזו גאונות!!
-
-
-
[quote=Dan;754280]כן בטח בוא נרוץ על הקשת בענן בחלום שלך!
[COLOR=white]לא לא נראה גבר.[/COLOR][/quote]
אם תלך לעמוד 2, תמצא נושא חלומות, ובו מפורטים למעלה מ-30 חלומות שלי.
אני בטוח שתמצא בהם משהו שתהנה ממנו יותר מאשר "לרוץ על הקשת בענן". (כמו למשל לשחוט נחשים שחורים)
-
[QUOTE=LordAbizi;754277]אה, עולם של אינטרווורטים הוא מאוד לרוחי, אך כפי שיש טענות שלא ניתן להוכיח ולהפריך, כך גם יש דברים שיש להשלים עם אי היכולת שלהם להתקיים. (לפחות במסגרת המאוד כללית הזאת). אם תצא איתי למסע כיבוש העולם, נוכל לזרוע מסגרת אינטרווורטית כזו בקלות רבה.
יש מסכים?
@מעליי
סלח לי, לא הבנתי למה התכוונת.
מה גם שלא מעניין אותי איך אנשים אחרים רואים אותי, כי אני לא מחוייב לראות את עצמי דרך העיניים שלהם, אז לי זה לא משנה כלום.[/QUOTE]
רק אמרתי שאתה עושה לעצמך בושות פה.
ותפסיק לשנות נושא.
בקיצור , אין פה מה לדון , אותך מעצבן זה ואותי מעצבן זה.
אתה קטנוני ואני קטנוני , הוא לא וגם זה לא , עכשיו אתה מבין על מה אני מדבר?
או שעוד פעם תכתוב משהו דבילי בשפה גבוהה?
-
-
[QUOTE=MoR;754281]חחחח לייטסורד הרג אותי מצחוק
"נלחץ כמו טמפון"
איזו גאונות!![/QUOTE]
איך זה נחשב לגאונות ?
-
-
[quote=BeHappy;754286]רק אמרתי שאתה עושה לעצמך בושות פה.
ותפסיק לשנות נושא.
בקיצור , אין פה מה לדון , אותך מעצבן זה ואותי מעצבן זה.
אתה קטנוני ואני קטנוני , הוא לא וגם זה לא , עכשיו אתה מבין על מה אני מדבר?
או שעוד פעם תכתוב משהו דבילי בשפה גבוהה?[/quote]
אני בהכרח תמיד משנה נושא, כי רק אז אפשר להנות מהשיחה. (ולכתוב דברים דביליים בשפה גבוהה, זה בכלל תענוג)
אתה שוב טוען שיש בני אדם שונים, ואני שוב אומר, שזה בסך הכל טעות מצערת, שאנחנו נאלצים לסבול, אבל תמיד אפשר לשאוף לתקן אותה.
-
[QUOTE=LordAbizi;754291]אני בהכרח תמיד משנה נושא, כי רק אז אפשר להנות מהשיחה. (ולכתוב דברים דביליים בשפה גבוהה, זה בכלל תענוג)
אתה שוב טוען שיש בני אדם שונים, ואני שוב אומר, שזה בסך הכל טעות מצערת, שאנחנו נאלצים לסבול, אבל תמיד אפשר לשאוף לתקן אותה.[/QUOTE]
ואני מזרז תהליך ודורש שיתקנו אותם בשקט,
-
מיכאל אם אתם מבריחים אותו מפה אתם תצטרכו לעשות לי ת'עבודה במתמטיקה!
הוא עזר לי מעל ומעבר!
-
שיר ענק!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LQxXgmnS_yM[/YOUTUBE]