-
[QUOTE=Kirito;1405684]זה אומר שהסימן קריאה למטה זוהר. אתה לוחץ עליו ותהיה הודעה כזאת של "Trunks SSJ3 has requested you to be Friend with him"
או משהו
ואיזה רמה אתה?![/QUOTE]
אני עדיין רמה 2 כמו שהייתי לפני שהפסקתי לשחק וכרגע אני מתעכב כי שכחתי סיסמה
-
[quote=The Venom;1405687]אני עדיין רמה 2 כמו שהייתי לפני שהפסקתי לשחק וכרגע אני מתעכב כי שכחתי סיסמה[/quote]
אז תפתח חדש
-
[QUOTE=Ezreal;1405692]אז תפתח חדש[/QUOTE]
עכשיו זה כבר עובד
-
עומר שלחתי לך את הxp Boost.
מצטער אנשים היה לי רק 1 , כשיהיו לי עוד אתן אותן במתנה
-
-
סיימתי משחק עם אוולין היא הדמות הכי כיפית במשחק! אני מרגיש פרו למרות שהפסדנו
-
פורסם כל מה שהולך לצאת בפאץ' הבא
-
[quote=mundo_master;1405841]סיימתי משחק עם אוולין היא הדמות הכי כיפית במשחק! אני מרגיש פרו למרות שהפסדנו[/quote]
קושי משחקים איתה ת'אמת
[quote=Ezreal;1405842]פורסם כל מה שהולך לצאת בפאץ' הבא[/quote]
ומה שיוצא זה..?
NVM I FOUND
-
[QUOTE=Ahri;1405848]קושי משחקים איתה ת'אמת
[/QUOTE]
כן אני יודע במזל קניתי אותה אני ראיתי רק משחק אחד שלה נגדי ואחרי שקניתי את טימו ופידל (זה היה בתקופה שלא הערכתי את שאר הדמויות) אז החלטתי לקנות אותה ולמדתי איך לשחק איתה ועכשיו כל כך כיף איתה
-
אלון בתור אנשים שידועים בתור אנשים שמשחקים UNDER RATED (EVE OLDSCHOOL, trundle,karma) קח בחשבון שזה לא קושי משחקים, זה קושי עם הקבוצה.
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך עם EVE כי אני משחק איתה מOLD SCHOOL
-
אני מחפש חברים לקבוצה בlol,מישהו מעוניין?
-
-
[QUOTE=scrapi;1405960]אלון בתור אנשים שידועים בתור אנשים שמשחקים UNDER RATED (EVE OLDSCHOOL, trundle,karma) קח בחשבון שזה לא קושי משחקים, זה קושי עם הקבוצה.
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך עם EVE כי אני משחק איתה מOLD SCHOOL[/QUOTE]
לא תודה עם אוולין אני לא צריך עזרה כבר הבנתי איך לשחק איתה טוב אבל תודה בכל מקרה
-
[QUOTE=The Venom;1405961]אני מחפש חברים לקבוצה בlol,מישהו מעוניין?[/QUOTE]
חייבים להיות ברמה 30 בשביל קבוצה לא?
-
[QUOTE=evelynn;1405976]לא תודה עם אוולין אני לא צריך עזרה כבר הבנתי איך לשחק איתה טוב אבל תודה בכל מקרה[/QUOTE]
חחחחחחחחח חמוד, זה גם מה שאמרתי במחשבת לפני שקיבלתי 60, תמיד יש למה להשתפר