-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Oct 8 2009, 08:40 PM
[b] [b]קיט~[/b]
טיילו מגיח החוצה ותוקף עם מתקפת כנף שמפתיעה את באלספראוט ומעיפה אותו על הקרקע, המום. באלספראוט מתעשת לאט לאט, ומשתמש בעלי תער שלא מזיזים לטיילו. [/b][/quote]
"מתקפה מהירה! ואז מכת כנף שוב!" אגיד לטיילו, שמח על היתרון שלי
-
[b] [b]כולם קיבלו את החפצים שלהם והם זמינים להם בכל רגע נתון :D[/b]
[b]עומר~[/b]
"צא, נידוקינג!" הוא קורא ואתה נדהם לראות נידוקינג חזק מאוד מגיח החוצה "זה הפוקימון ההתחלתי שלי, הוא התפתח מנידורן זכר לאחר אימונים רבים, והתפתח לבדו לנידוקינג בעזרת אבן ירח" הוא אומר לך, מחכה לראות במי תבחר לקרב.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/34.png[/img]
[/b][/quote]
"נידוקינג, הא?" אני אומר ומוציא את נידורינה ותותן לה את האבן ירח.
"בעיטה כפולה אני קורא אחרי שהיא מתפתחת.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה לא ממשיך לעבר אזליה??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה יוצא מהמרכז ומחפש אחר מאמן לקרב, אך אינך מוצא אחד כזה בשטח. לפתע, אתה מבחין מרחוק בפתח של מערה. אתה מזהה שזאת המערה שמוליכה לעיר אזליה.
[b]קיט~[/b]
טיילו משתמש במתקפה מהירה ובאלספראוט מנסה לחסום זאת עם הצלפת גפן, אך טיילו מהיר יותר ופוגע ישירות בבאלספראוט. לאחר מכן, הוא משתמש במכת כנף שוב ומעיף את באלספראוט אחורנית. באלספראוט מתעלף.
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את נידורינה החוצה, והיא נעמדת לידך. אתה מראה לה את אבן הירח, והיא מביטה בה ועיניה נוצצות. היא נוגעת עם רגלה באבן, האבן זוהרת ונידורינה מתחילה לזהור יחד איתה. היא גדלה וגדלה ומתפתחת לנידוקווין, ונעמדת מוכנה לקרב. היא רצה לעבר נידוקינג עם בעיטה כפולה "אגרוף ממוקד!" מצווה האב. נידוקינג טוען אגרוף ממוקד מהיר במיוחד והוא פוגש בבעיטה הכפולה של נידוקווין, וההתקפות נהדפות "עכשיו השתמש במתקפת קרן!" מצווה האב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נידוקווין למדה מתקפת גוף, לעיסה וניב רעל.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/31.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Oct 8 2009, 09:41 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה לא ממשיך לעבר אזליה??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה יוצא מהמרכז ומחפש אחר מאמן לקרב, אך אינך מוצא אחד כזה בשטח. לפתע, אתה מבחין מרחוק בפתח של מערה. אתה מזהה שזאת המערה שמוליכה לעיר אזליה.
[/b][/quote]
אני נכנס למערה
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Oct 6 2009, 11:29 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו מחייך, ואז נוגע בפוכדור שלו עם ראשו וחוזר פנימה לנוח "אני מאחל לך בהצלחה במכון, רק זכור שמנהיג המכון משתמש בפוקימונים מעופפים" אומר לך ריצ'י, ונפרד ממך. [/b][/quote]
אני מרפא את ראיולו והולך למכון
-
[b] [b]קיט~[/b]
טיילו משתמש במתקפה מהירה ובאלספראוט מנסה לחסום זאת עם הצלפת גפן, אך טיילו מהיר יותר ופוגע ישירות בבאלספראוט. לאחר מכן, הוא משתמש במכת כנף שוב ומעיף את באלספראוט אחורנית. באלספראוט מתעלף. [/b][/quote]
"פוקדור צא!" אגיד ואזרוק על בלספראוט פוקדור
-
[b]קיט~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על באלספראוט שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים וכעבור כמה שניות נשמע הצליל המבשר על לכידתו.
[b]ג'יי~[/b]
אתה מרפא את ריאולו במרכז הפוקימונים ולאחר מכן יוצא למכון. אתה נכנס לתוכו, ועולה היישר אל הגג, שם ממתין לך כבר פלקנר "אז, נפגשים לקרב חוזר?" הוא אומר לך בחיוך "הפעם, נערוך את זה כקרב אחד על אחד" הוא אומר ומוציא את פידג'יאוטו החוצה.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה נכנס אל תוך המערה וצועד בתוכה. אתה חש שהקרקע קצת חלקה, אבל אתה יכול ללכת רגיל. לפתע, אתה פוגש בג'יודוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/74.png[/img]
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה פונה אל עבר האחות גו'י ושואל אותה אם היא יכולה לתת לך חדר ללילה. היא מהנהנת ונותנת לך מפתח. [/b][/quote]
"תודה רבה" אני אומר לה נכנס לחדר עם המפתח שהיא נתנה לי ואז אני בודק מי מהפוקימונים שלי יכול ללמוד רעידת אדמה
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Oct 8 2009, 10:22 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה נכנס אל תוך המערה וצועד בתוכה. אתה חש שהקרקע קצת חלקה, אבל אתה יכול ללכת רגיל. לפתע, אתה פוגש בג'יודוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/74.png[/img] [/b][/quote]
אני מתעלם מאותו ג'יאודוד וממשיך בדרכי
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה מרפא את ריאולו במרכז הפוקימונים ולאחר מכן יוצא למכון. אתה נכנס לתוכו, ועולה היישר אל הגג, שם ממתין לך כבר פלקנר "אז, נפגשים לקרב חוזר?" הוא אומר לך בחיוך "הפעם, נערוך את זה כקרב אחד על אחד" הוא אומר ומוציא את פידג'יאוטו החוצה. [/b][/quote]
אני חושב לעצמי :
" ראילו או גאביט ? , טוב אני חייב לנצח . "
ואז אני אומר :
" צא גאביט מתקפת חול ונישמת דרקון עכישיו ! "
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על באלספראוט שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים וכעבור כמה שניות נשמע הצליל המבשר על לכידתו. [/b][/quote]
"אני מניח שממשיכים" אני אומר ומחזיר את טיילו, ואז ממשיך לאזליה
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את נידורינה החוצה, והיא נעמדת לידך. אתה מראה לה את אבן הירח, והיא מביטה בה ועיניה נוצצות. היא נוגעת עם רגלה באבן, האבן זוהרת ונידורינה מתחילה לזהור יחד איתה. היא גדלה וגדלה ומתפתחת לנידוקווין, ונעמדת מוכנה לקרב. היא רצה לעבר נידוקינג עם בעיטה כפולה "אגרוף ממוקד!" מצווה האב. נידוקינג טוען אגרוף ממוקד מהיר במיוחד והוא פוגש בבעיטה הכפולה של נידוקווין, וההתקפות נהדפות "עכשיו השתמש במתקפת קרן!" מצווה האב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נידוקווין למדה מתקפת גוף, לעיסה וניב רעל.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/31.png[/img] [/b][/quote]
וואו תחליף את הספרייט המכוער שלה בדף הראשי XD
-
[b]עומר~[/b]
נידוקינג רץ קדימה עם מתקפת קרן ונידוקווין מזנקת עם לעיסה, ונושכת את נידוקינג בקרן, והוא נאבק להשתחרר אך לא מצליח, ונידוקווין מעיפה אותו אחורנית עם מכת גוף, ונידוקינג נפצע בינוני "רעידת אדמה!" קורא האב, ונידוקינג קופץ גבוה באוויר ועומד ליפול על הקרקע עם רעידת אדמה!!!
[b]קיט~[/b]
אתה ממשיך בדרכך וצועד קדימה, ולבסוף אתה מגיע לאגם בדרך, ומעליו גשר גבוה. אתה יכול ללכת בשביל מסביב לאגם או על הגשר.
[b]ג'יי~[/b]
"התחמק!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו מתחמק ממתקפת החול אבל נפגע מנשיפת הדרקון "צוות כפול ואז מתקפת כנף!" מצווה פלקנר, פידג'יאוטו משתכפל ויוצא לעבר גאביט עם מתקפת כנף.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתעלם מג'יודוד וממשיך בדרכך. אתה ממשיך לצעוד בדרכך, ולפתע אתה שומע שאגה גדולה בהמשך המערה.
[b]ארתור~[/b]
אתה עולה לחדר, ומוציא את הפוקדע. אתה מתחיל לבדוק מי יכול ללמוד רעידת אדמה ואתה מגלה שגרוטל יוכל ללמוד רק כאשר הוא יתפתח. בינתיים, אף אחד לא יכול.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Oct 9 2009, 03:26 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתעלם מג'יודוד וממשיך בדרכך. אתה ממשיך לצעוד בדרכך, ולפתע אתה שומע שאגה גדולה בהמשך המערה.
[/b][/quote]
עם הצעקה נשמעת מכיוון יציאת המערה אני הולך לשם,עם לא אז לא.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
כן, הצעקה נשמעת מהדרך שאתה הולך בא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון מקור הצעקה בחוזקה, ואתה נתקל באוניקס גדול וחזק!