-
לי
אתה ממשיך להתקדם לאורך הנהר זמן מה, ואתה רואה שם ביתן עם שלט לידו. בשלט כתוב.
"כאן ניתן להשכיר אופנועים בחינם לצורך חציית נהר רום. המחיר: פיקדון בלבד"
דן
אתה מתקדם עם פוקימוניך בשדות הנהדרים של דרך זרנטל-מרוול, ואתה מוצא שם ג'יאודוד.
תמיר
טוב תראה, מחקתי לפחות 10 שחקנים, אז אני צריך להיות מקורי.
ובנוגע להערה בסוף, הפוקימונים שלך לא ממש רגילים למצבים מוזרים ומורכבים כאלה, אז לוקח להם זמן לעכל את זה. בזמן שהם מעכלים את זה, לוודמן יש זמן לפקד די מהר על הפוקימונים שלו, כי הוא והם הרבה יותר מנוסים בקרבות מוכן, כי זה כל מה שהוא עושה. לכן בערך יוצא שהפוקימונים מתחילים לפעול באותו הזמן.
--
"הוראת ריפוי. לאחר מכן, השתמשי בפורטרס כמגן כדי לעצור את המתקפות של גאביט, ואריאדוס, השתמש ביריית קורים אל הנדוואר כדי לעצור אותו. ווספיקוון, השתמשי בקרן איתות על פיקאצ'ו כדי שלא יתערב עם הנדוואר. אם וכאשר הנדוואר נתפס, אריאדוס, תירה עליו עוקץ רעל, ווספיקוון תשתמשי עליו בכח תכשיט" אומר ארקון וודמן. ממחבואים, אריאודס ופורטרס מופיעים ונצמדים לגוף של ווספיקוון. הפוקימונים שלך מתחילים לפעול. במשך כמה שניות, הפוקימונים של ארקון וודמן לא עושים כלום, ואז לפתע נראה שווספיקוון במצב די טוב, דהיינו, לא עייפה כלל, אבל אריאדוס ופורטרס נראים קצת עייפים. פיקאצ'ו כל הזמן הזה חשמל מעט את אריאדוס, והדנוואר החל לשרוף עץ. גאביט רץ מסביב לווספיקוון ותוקף אותה. ווספיקוון לוקחת את פורטרס, ושמה אותו כנגד גאביט והודפת את ההתקפה. (זה נראה לי אחד הטקטיקות היותר חביבות שהמצאתי במהלך הקרב הזה). אריאדוס שולח קורים אל הנדוואר. פיקאצ'ו קופץ ומתכונן לתקוף בזנב ברזל ולקרוע את החוטים, אבל אז נפגע מקרן איתות של ווספיקוון, ונהדף. הקורים מגיעים אל הנדוואר וקושרים אותו. אריאדוס ווספיקוון שולחים אליו את ההתקפות, ובינתיים גאביט תוקף שוב, והפעם פוגע בווספיקוון, אך אז ווספיקוון מטיחה בראש של גאביט את פורטרס. נראה שהנדוואר מתחיל להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;881050]לי
אתה ממשיך להתקדם לאורך הנהר זמן מה, ואתה רואה שם ביתן עם שלט לידו. בשלט כתוב.
"כאן ניתן להשכיר אופנועים בחינם לצורך חציית נהר רום. המחיר: פיקדון בלבד"
[/quote]
אני הולך לביתן להשכיר אופניים
-
לי
אתה נכנס לביתן, ואתה רואה שם איש יושב ליד מחשב ועושה בו כל מיני פעולות. אתה מבקש להשכיר אופנוע.
"אני צריך חפץ כלשהו כפיקדון. לא ממש משנה לי מה. רק תן לי משהו" הוא אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;881050]
תמיר
טוב תראה, מחקתי לפחות 10 שחקנים, אז אני צריך להיות מקורי.
ובנוגע להערה בסוף, הפוקימונים שלך לא ממש רגילים למצבים מוזרים ומורכבים כאלה, אז לוקח להם זמן לעכל את זה. בזמן שהם מעכלים את זה, לוודמן יש זמן לפקד די מהר על הפוקימונים שלו, כי הוא והם הרבה יותר מנוסים בקרבות מוכן, כי זה כל מה שהוא עושה. לכן בערך יוצא שהפוקימונים מתחילים לפעול באותו הזמן.
--
"הוראת ריפוי. לאחר מכן, השתמשי בפורטרס כמגן כדי לעצור את המתקפות של גאביט, ואריאדוס, השתמש ביריית קורים אל הנדוואר כדי לעצור אותו. ווספיקוון, השתמשי בקרן איתות על פיקאצ'ו כדי שלא יתערב עם הנדוואר. אם וכאשר הנדוואר נתפס, אריאדוס, תירה עליו עוקץ רעל, ווספיקוון תשתמשי עליו בכח תכשיט" אומר ארקון וודמן. ממחבואים, אריאודס ופורטרס מופיעים ונצמדים לגוף של ווספיקוון. הפוקימונים שלך מתחילים לפעול. במשך כמה שניות, הפוקימונים של ארקון וודמן לא עושים כלום, ואז לפתע נראה שווספיקוון במצב די טוב, דהיינו, לא עייפה כלל, אבל אריאדוס ופורטרס נראים קצת עייפים. פיקאצ'ו כל הזמן הזה חשמל מעט את אריאדוס, והדנוואר החל לשרוף עץ. גאביט רץ מסביב לווספיקוון ותוקף אותה. ווספיקוון לוקחת את פורטרס, ושמה אותו כנגד גאביט והודפת את ההתקפה. (זה נראה לי אחד הטקטיקות היותר חביבות שהמצאתי במהלך הקרב הזה). אריאדוס שולח קורים אל הנדוואר. פיקאצ'ו קופץ ומתכונן לתקוף בזנב ברזל ולקרוע את החוטים, אבל אז נפגע מקרן איתות של ווספיקוון, ונהדף. הקורים מגיעים אל הנדוואר וקושרים אותו. אריאדוס ווספיקוון שולחים אליו את ההתקפות, ובינתיים גאביט תוקף שוב, והפעם פוגע בווספיקוון, אך אז ווספיקוון מטיחה בראש של גאביט את פורטרס. נראה שהנדוואר מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"עכשיו כולכם ביחד על שלושתם!גאביט,דרקו מטאור,הנדוואר,להביור,פיקצא'ו,מכת ברק!תעמדו מסביבם בצורת משולש ואל תתנו להם לברוח!אם מישהו בורח,תחסום אותו עם להביור הנדוואר,ואם הם מנסים לתקוף,תגנו אחד על השני,בכך שתחסמו את המתקפה עם שלכם,אבל לא כולכם ביחד,אלא רק אחד יחסום"
-
[QUOTE=LordAbizi;882423]לי
אתה נכנס לביתן, ואתה רואה שם איש יושב ליד מחשב ועושה בו כל מיני פעולות. אתה מבקש להשכיר אופנוע.
"אני צריך חפץ כלשהו כפיקדון. לא ממש משנה לי מה. רק תן לי משהו" הוא אומר.[/QUOTE]
מגיב בשביל הכיף
אני מוציא מכיסי משהו נותן לאיש
-
[QUOTE=LordAbizi;881050]
דן
אתה מתקדם עם פוקימוניך בשדות הנהדרים של דרך זרנטל-מרוול, ואתה מוצא שם ג'יאודוד.
.[/QUOTE]
מחליט שאנחנו לא מוכנים להילחם נגד פוקימון כזה ובורח
-
תמיר
"אל תתנו להם להסגר! הנדוואר הכי רחוק, אז ווספיקוון, זרקי את פורטרס על הנדוואר, ואריאדוס, לך לסייע לו באמצעות קומבו כדור ג'אירו. ווספיקוון, בינתיים קרן איתות על פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון שולחת מהיד שלה את פרורטס שפוגע בהנדוואר המתקרב כדי לסגור מעגל, ובולם אותו. אראידוס קופץ קדימה ותופס את אראידוס ומתחיל לנסות להכות איתו את הנדוואר. הנדוואר מדי פעם נפגע, אך לפעמים מתחמק, ויורה להביור, אך אריאדוס מצליח כל הזמן להזיז משם את פרורטס והכור. בינתיים ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מגיב במכת ברק ועוצר את הקרן שלה, אך לווספיקוון יש יותר כח מפיקאצ'ו לבדו והקרן לבסוף פוגעת בפיקאצ'ו. גאביט שולח זעם דרקון שפוגע באראידוס ורגעית מפר את האחיזה שלו בפורטרס.
לי
פעם הגבת [b]לא[/b] בשביל הכיף?
--
אוקיי, אבל כאן מאוד חשוב לי מה אתה נותן לו. פשוט לך לחפצים שיש לך ותחליט מה אתה נותן לו.
דן
אתה מתעלם מג'יאודוד, וממשיך בשיטוטיך האינסופיים. אתה מוצא, לאחר זמן מה, סנטרט.
-
[QUOTE=LordAbizi;883288]תמיר
"אל תתנו להם להסגר! הנדוואר הכי רחוק, אז ווספיקוון, זרקי את פורטרס על הנדוואר, ואריאדוס, לך לסייע לו באמצעות קומבו כדור ג'אירו. ווספיקוון, בינתיים קרן איתות על פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון שולחת מהיד שלה את פרורטס שפוגע בהנדוואר המתקרב כדי לסגור מעגל, ובולם אותו. אראידוס קופץ קדימה ותופס את אראידוס ומתחיל לנסות להכות איתו את הנדוואר. הנדוואר מדי פעם נפגע, אך לפעמים מתחמק, ויורה להביור, אך אריאדוס מצליח כל הזמן להזיז משם את פרורטס והכור. בינתיים ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מגיב במכת ברק ועוצר את הקרן שלה, אך לווספיקוון יש יותר כח מפיקאצ'ו לבדו והקרן לבסוף פוגעת בפיקאצ'ו. גאביט שולח זעם דרקון שפוגע באראידוס ורגעית מפר את האחיזה שלו בפורטרס.
[/QUOTE]
"עכשיו הנדוואר,להביור בכל הכוח על שניהם!גאביט,מטאור דרגון על שלושתם,ופיקאצ'ו,תרוץ סביב ווספקווין במהירות ותשתמש עליה במכת ברק!"
-
[QUOTE=LordAbizi;883288]
דן
אתה מתעלם מג'יאודוד, וממשיך בשיטוטיך האינסופיים. אתה מוצא, לאחר זמן מה, סנטרט.[/QUOTE]
מוציא את צארמנדר ואומר לו גחלת
-
[QUOTE=LordAbizi;883288]
לי
פעם הגבת [b]לא[/b] בשביל הכיף?
--
אוקיי, אבל כאן מאוד חשוב לי מה אתה נותן לו. פשוט לך לחפצים שיש לך ותחליט מה אתה נותן לו.
[/QUOTE]
הגבתי מלא פעמים בשביל הכיף
אני אשאר במשחק שלך.חבל לי לצאת מהמשחק שהביא לי הכי הרבה הודעות
אני מוציא מכיסי את הפוקידע שלי ואת ומגיש לאיש ואז אומר לו"את זה אתה צריך?"
-
תמיר
"פורטרס, תקוף בסיבוב מהיר את הנדוואר! ווספיקוון, נסי לתקוף מבעד להתקפות של פיקאצ'ו את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, צור כור שיחבר אותך לווספיקוון, כדי שפיקאצ'ו יתקע בו. אם הוא נתקע בו, תירה עליו במהירות עוקצי רעל!" אומר ארקון וודמן. הנדוואר שולח להביור על אראידוס ופורטרס, ובכך מונע מהם לנוע. פורטרס מתגלגל מעט הצידה, ואז משתמש בסחרור מהיר לכיוון אחד העצים, נהדף מהעץ וטס אל הנדוואר ופוגע בו ועוצר את ההתקפה שלו. בינתיים גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בשלושת הפוקימונים של ארקון וודמן. ווספיקוון מנסה לתקוף, אך עם ההתקפה הקבועה של פיקאצ'ו זה די קשה. אראידוס מנצל את החופש שיש לו כעת ושולח כור אל ווספיקוון. במהלך הריצה, פיקאצ'ו נתקל בחוט, ואז הוא מועד ונופל שם. ווספיקוון יורה קרן איתות אל גאביט, ואראידוס יורה עוקצי רעל על פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
דן
צ'ארמנדר יוצא ונעמד כנגד סנטרט. הוא שולח מטח של עשרה כדורי אש שפוגע בסנטרט הלא מוכן. סנטרנט מבחין בצ'ארמנדר, רץ אליו ודוחף אותו.
לי
"למשל" הוא אומר, מחפש מעט בחפציו ומוציא מפתח. "כעת את זה, ותפעיל את אחד האופנועים. אני אסביר לך איך לתפעל אותו" הוא מוציא תרשים שנראה כך:
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/9418/24761886.jpg[/IMG]
"את הרגליים שלך אתה מכניס לקשרים האלה למטה, זה ימנע ממך ליפול. עם ידית ההאצה אתה שולט במהירות שלך. סיבוב מהגוף החוצה זה להאיץ, סיבוב לכיוון הגוף שלך הוא להאט. בידית הכיוון אתה משתמש רק כשאתה מגיע למפל. סובב אותו החוצה כדי לגרום לאופנוע לעבור למצב אנכי. כשאתה מסיים את המפל, תחזיר את הידית למצב ההתחלתי שלה כדי להתיישר. [B]לעולם אל תשתמש בידית הכיוון כשאתה לא משנה את הכיוון שלך, זה מסוכן נורא[/B]" הוא אומר ומושיט לך את המפתח לאחד מאופנועי הים.
-
[QUOTE=LordAbizi;885047]
לי
"למשל" הוא אומר, מחפש מעט בחפציו ומוציא מפתח. "כעת את זה, ותפעיל את אחד האופנועים. אני אסביר לך איך לתפעל אותו" הוא מוציא תרשים שנראה כך:
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/9418/24761886.jpg[/IMG]
"את הרגליים שלך אתה מכניס לקשרים האלה למטה, זה ימנע ממך ליפול. עם ידית ההאצה אתה שולט במהירות שלך. סיבוב מהגוף החוצה זה להאיץ, סיבוב לכיוון הגוף שלך הוא להאט. בידית הכיוון אתה משתמש רק כשאתה מגיע למפל. סובב אותו החוצה כדי לגרום לאופנוע לעבור למצב אנכי. כשאתה מסיים את המפל, תחזיר את הידית למצב ההתחלתי שלה כדי להתיישר. [B]לעולם אל תשתמש בידית הכיוון כשאתה לא משנה את הכיוון שלך, זה מסוכן נורא[/B]" הוא אומר ומושיט לך את המפתח לאחד מאופנועי הים.[/QUOTE]
אתה צירת?
אני לוקח תמפתח ומטניע את חד מאופנועי הים
-
[QUOTE=LordAbizi;885047]
דן
צ'ארמנדר יוצא ונעמד כנגד סנטרט. הוא שולח מטח של עשרה כדורי אש שפוגע בסנטרט הלא מוכן. סנטרנט מבחין בצ'ארמנדר, רץ אליו ודוחף אותו.
.[/QUOTE]
דחיפה שריטה ואחר כך סיים את זה בגחלת אני אומר לצארמנדר
-
[QUOTE=LordAbizi;885047]תמיר
"פורטרס, תקוף בסיבוב מהיר את הנדוואר! ווספיקוון, נסי לתקוף מבעד להתקפות של פיקאצ'ו את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, צור כור שיחבר אותך לווספיקוון, כדי שפיקאצ'ו יתקע בו. אם הוא נתקע בו, תירה עליו במהירות עוקצי רעל!" אומר ארקון וודמן. הנדוואר שולח להביור על אראידוס ופורטרס, ובכך מונע מהם לנוע. פורטרס מתגלגל מעט הצידה, ואז משתמש בסחרור מהיר לכיוון אחד העצים, נהדף מהעץ וטס אל הנדוואר ופוגע בו ועוצר את ההתקפה שלו. בינתיים גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בשלושת הפוקימונים של ארקון וודמן. ווספיקוון מנסה לתקוף, אך עם ההתקפה הקבועה של פיקאצ'ו זה די קשה. אראידוס מנצל את החופש שיש לו כעת ושולח כור אל ווספיקוון. במהלך הריצה, פיקאצ'ו נתקל בחוט, ואז הוא מועד ונופל שם. ווספיקוון יורה קרן איתות אל גאביט, ואראידוס יורה עוקצי רעל על פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"גאביט,תמשיך לירות דרקו מטאור על כולם!הנדוואר,להביור על פוקטרס בכל הכוח!פיקיאצ'ו,תעלה על העצים,תקפוץ מעץ לעץ בזהירות שלא ליפול ותשתמש במכת ברק על אריאדוס וווספקווין רנדומלית!"
-
לי
כן
--
אתה עולה על אחד מאופנועי הים ומפעיל אותו. נראה שהוא עובד בצורה תקינה.
דן
צ'ארמנדר דוחף את סנטרט, וסנטרנט מגיב במכה עם הזנב על צ'ארמנדר. צ'ארמנדר נפגע ולאחר מכן שורט את סנטרט. סנטרט דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתרחק מעט, ושולח מטר של שמונה כדורי אש שפוגעים בסנטרט. סנטרט מתקרב לצ'ארמנדר, ונושך אותו.
תמיר
"ווספיקוון, כח תכשיט על הנדוואר. לאחר מכן לכי על הנדוואר, תפסי את פורטרס, ותזרקי אותו בחזקה אל גאביט. אריאדוס, עלה אחרי פיקאצ'ו עם העץ ותקוף בנעיצת רעל, ולאחר מכן תירה עליו עוקץ רעל בזמן שאתה מתקרב, ותתן לו עוד נעיצת רעל!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח דראקו מטאור, שפוגע בכל פוקימוני האוייב. הנדוואר יורה להביור על פורטרס שמונע ממנו לזוז. פיקאצ'ו עולה על אחד העצים ומתחיל לשלוח ברקים אל עבר פוקימני האוייב. גאביט מכין דרקו מטאור נוסף, אך ווספיקוון תוקפת בכח תכשיט את הנדוואר, לוקחת את פורטרס, וזורקת אותו לכיוון גאביט, כך שהבנייה של הדרקו מטאור נכשלה. בינתיים אריאדוס עולה על העץ שאליו עלה פיקאצ'ו עם קורים, והוא פוגע בפיקאצ'ו עם נעיצת רעל. פיקאצ'ו נהדף אחורה, והנדוואר יורה אחריו עוד כמה עוקצי רעל ומתקרב אליו באמצעות כורים, ולאחר מכן נותן לו נעיצת רעל נוספת. אריאדוס, פורטרס, והנדוואר נראים עייפים ביותר.
-
[QUOTE=LordAbizi;887239]לי
כן
--
אתה עולה על אחד מאופנועי הים ומפעיל אותו. נראה שהוא עובד בצורה תקינה.
[/QUOTE]
אני מתחיל לנסוע אליו עד סוף הנהר
-
[QUOTE=LordAbizi;887239]
דן
צ'ארמנדר דוחף את סנטרט, וסנטרנט מגיב במכה עם הזנב על צ'ארמנדר. צ'ארמנדר נפגע ולאחר מכן שורט את סנטרט. סנטרט דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתרחק מעט, ושולח מטר של שמונה כדורי אש שפוגעים בסנטרט. סנטרט מתקרב לצ'ארמנדר, ונושך אותו.
[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שיעשה נגיחת ראש בזמן הנגיחה שישתמש בזנב כדי לפגוע בסנטרט אחר כך נשיכה ואז שריטה
-
לי
אתה במהרה משתלט על האופנוע ולומד לשלוט בו. אתה נוסע, ולא עובר זמן רב ואתה רואה את המפל מולך, ואתה מתקרב לתחתית המפל.
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנרטרט, ושולח את זנבו אליו. סנטרט נפגע מהזנב, אך אז נותן כמה אגרופים לצ'ארמנדר. צ'ארמנדר נושך את סנטרט. סנטרנט מנצל את המצ ושורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את סנטרט, ולבסוף סנטרט מכה בצ'ארמנדר עם זנבו.
-
[quote=LordAbizi;888906]לי
אתה במהרה משתלט על האופנוע ולומד לשלוט בו. אתה נוסע, ולא עובר זמן רב ואתה רואה את המפל מולך, ואתה מתקרב לתחתית המפל.
[/quote]
אני נוסע לתוך המפל ומשתמש בידית הכיוון
-
[QUOTE=LordAbizi;888906]
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנרטרט, ושולח את זנבו אליו. סנטרט נפגע מהזנב, אך אז נותן כמה אגרופים לצ'ארמנדר. צ'ארמנדר נושך את סנטרט. סנטרנט מנצל את המצ ושורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את סנטרט, ולבסוף סנטרט מכה בצ'ארמנדר עם זנבו.[/QUOTE]
אומר לו נגיחה אחר כך נשיכה ואחר כך נגיחה
-
[QUOTE=LordAbizi;887239]
תמיר
"ווספיקוון, כח תכשיט על הנדוואר. לאחר מכן לכי על הנדוואר, תפסי את פורטרס, ותזרקי אותו בחזקה אל גאביט. אריאדוס, עלה אחרי פיקאצ'ו עם העץ ותקוף בנעיצת רעל, ולאחר מכן תירה עליו עוקץ רעל בזמן שאתה מתקרב, ותתן לו עוד נעיצת רעל!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח דראקו מטאור, שפוגע בכל פוקימוני האוייב. הנדוואר יורה להביור על פורטרס שמונע ממנו לזוז. פיקאצ'ו עולה על אחד העצים ומתחיל לשלוח ברקים אל עבר פוקימני האוייב. גאביט מכין דרקו מטאור נוסף, אך ווספיקוון תוקפת בכח תכשיט את הנדוואר, לוקחת את פורטרס, וזורקת אותו לכיוון גאביט, כך שהבנייה של הדרקו מטאור נכשלה. בינתיים אריאדוס עולה על העץ שאליו עלה פיקאצ'ו עם קורים, והוא פוגע בפיקאצ'ו עם נעיצת רעל. פיקאצ'ו נהדף אחורה, והנדוואר יורה אחריו עוד כמה עוקצי רעל ומתקרב אליו באמצעות כורים, ולאחר מכן נותן לו נעיצת רעל נוספת. אריאדוס, פורטרס, והנדוואר נראים עייפים ביותר.[/QUOTE]
"גאביט,זעם דרקון על פורטרס,הנדוואר,תרוץ מסביב לזירה בצורה אקראית לגמרי,ותשרוף את העצים עם להביור,ותשתדל לפגוע כמה שיותר בשלושת הפוקימונים שלו!פיקאצ'ו,תרוץ אתה עם הנדוואר,תגן עליו ממתקפות ע"י מכת ברק,ותשתמש במכת ברק על כל הפוקימונים שלו בזמנים אקראיים לגמרי!"
-
לי
אתה מניע את ידית הכיוון, וברגע ההתקרבות למפל האופנוע מטה את הכיוון שלו, וכעת אתה עולה למעלה אנכית. אתה עולה זמן מה, ואתה רואה שהמפל עומד להגיע לקיצו.
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט הולך אחורה, ואז מכה עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתקדם ונושך את סנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ונוגח בו. סנטרט לבסוף דוחף את צ'ארמנדר.
תמיר
"ווספיקוון, תקפי את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, תפוס את פורטרס עם כור וחכה. נסה אחר כך לתפוס את פיקאצ'ו עם כור. אם אתה מצליח, בזמן שאתה לוכד אותו, זרוק את פורטרס על הנדוואר." אומר ארקון וודמן. גאביט שולח זעם דרקון אל פורטרס וזורק אותו ממנו. פיקאצ'ו קופץ מהעץ עליו אריאדוס נמצא ומתחיל לרוץ לכיוון הנדוואר. ווספיקוון שולחת קרן איתות ופוגעת בגאביט. אראידוס שולח כור ותופס את פורטרס. הנדוואר ופיקאצ'ו מתחילים לרוץ מסביב לזירה, שורפים עצים ותוקפים את הפוקימונים. אראידוס שולח את כמה כורים לכיוון פיקאצ'ו. פיקאצ'ו עוצר חלק מהם עם מכת ברק, אבל אז אחד הכורים פוגע בו ועוצר אותו. ברגע הזה אריאדוס שולח את פורטרס ופוגע בהנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;892293]לי
אתה מניע את ידית הכיוון, וברגע ההתקרבות למפל האופנוע מטה את הכיוון שלו, וכעת אתה עולה למעלה אנכית. אתה עולה זמן מה, ואתה רואה שהמפל עומד להגיע לקיצו.
[/QUOTE]
אני מניע שוב את ידית הכיוון
-
שם: ג'ק
צורת פנייה: רום
אופי: ג'ק ילד חברותי,רגשן,אמיץ, אוהב כובעים (XD)
רקע: ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
בילדותו של ג'ק הוריו (לא הביולגים) התעללו בג'ק.
עד שג'ק הגיע לגיל 13 והחליט לברוח מהבית ולמצוא
את הוריו הביולגים.
פוקימון: צ'אמנדר
בקשות: ללכוד פיקצ'ו, להירשם
מודע לשחקנים אחרים: כן
תמונה: [IMG]http://i53.tinypic.com/5umkqv.png[/IMG]
-
לי
אתה משתמש בידית הכיוון, והאופנוע נוטה ומתיישר חזרה על האופנוע. כעת אתה שוב נמצא במצב אופקי.
רום
המציאות לא מעניינת אותי. אתה רשום. הגב להתחלה.
-
[quote=LordAbizi;895114]לי
אתה משתמש בידית הכיוון, והאופנוע נוטה ומתיישר חזרה על האופנוע. כעת אתה שוב נמצא במצב אופקי.
[/quote]
אני ממשיך לנסוע עד סוף המפל
-
ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)
אני קם, מצחצח שיניים, בודק התראות בפייסבוק (xdd)
מסתרק ויוצא לפרו'.
אני נכנס למעבדה ואומר:
"שלום אני באתי לקבל את הצ'אמנדר שלי."
-
[QUOTE=LordAbizi;892293]
תמיר
"ווספיקוון, תקפי את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, תפוס את פורטרס עם כור וחכה. נסה אחר כך לתפוס את פיקאצ'ו עם כור. אם אתה מצליח, בזמן שאתה לוכד אותו, זרוק את פורטרס על הנדוואר." אומר ארקון וודמן. גאביט שולח זעם דרקון אל פורטרס וזורק אותו ממנו. פיקאצ'ו קופץ מהעץ עליו אריאדוס נמצא ומתחיל לרוץ לכיוון הנדוואר. ווספיקוון שולחת קרן איתות ופוגעת בגאביט. אראידוס שולח כור ותופס את פורטרס. הנדוואר ופיקאצ'ו מתחילים לרוץ מסביב לזירה, שורפים עצים ותוקפים את הפוקימונים. אראידוס שולח את כמה כורים לכיוון פיקאצ'ו. פיקאצ'ו עוצר חלק מהם עם מכת ברק, אבל אז אחד הכורים פוגע בו ועוצר אותו. ברגע הזה אריאדוס שולח את פורטרס ופוגע בהנדוואר.[/QUOTE]
אני חושב שהסיכווים שהוא יצליח לפגוע בשתי מטרות בתנועה בשתי מתקפות שונות,הוא קטן מאוד.אלא אם כשהבנת את התגובה שלי לא הבנת נכון:אם פיקאצ'ו או הנדואר עוצרים,השני לא בהכרח עוצר...
אבל זה לא משנה-אתה השה"ם,ולעזאזל עם פיזיקה והסתברויות!
------
"הנדוואר,שרוף את הכור עם גחלת ואז תמשיכו כמו מקודם!גאביט,קצה אבנים על ווספקווין!"
-
[QUOTE=LordAbizi;892293]
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט הולך אחורה, ואז מכה עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתקדם ונושך את סנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ונוגח בו. סנטרט לבסוף דוחף את צ'ארמנדר.
.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נשיכה דחיפה ואחר כך גחלת
-
לי
אתה כבר אחרי המפל, אבל הבנתי למה התכוונת.
--
אתה ממשי ליסוע, וכעבור זמן מה אתה מגיע לביתן על הגדה, ואתה ראה מספר אופנועי ים חונים ליד הביתן הזה.
רום
בזמן שאתה בודק את הפייסבוק, המחשב שלך נשרף ונגרם לו נזק בלתי הפיך, שכן המשחק שלי לא תומך בטמטום. אתה יוצא מביתך והולך למעבדה. על יד המעבדה יש שלט עליו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי מחשב בפוקימונים". אתה נכנס פנימה ואחד מעוזרי המחקר ניגש אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
תמיר
זה שקול, לפי הבנתי, ללתפוס מישהו עם יד ימין, ולתת לו מכה בראש עם יד שמאל. אריאדוס תפס את פיקאצ'ו עם כור אחד, ובגלל שפיקאצ'ו כעת לא יכל להגן על הנדוואר, והנדוואר עסוק בונדליזם, אז אריאדוס פגע בהנדוואר עם פורטרס.
ונראה לי שזו אחת התגובות הקצרות ביותר שלך במכון הזה....
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על גאביט, ואריאדוס, נסה לתת עוד מכה אחת עם פורטרס להנדוואר." אומר ארקון וודמן. הנדוואר שלח להביור ומנתק את הכור שתופס את פיקאצ'ו, והכור שמחזיק בפורטרס. אריאדוס שולח מיד כור נוסף את פורטרס ומוציא אותו משם. גאביט שולח אבנים חדות אל ווספיקוון, שמגיבה בכח תכשיט. המתפות נפגשות והן בערך שוות והם נפגעים במידה שווה. הנדוואר ממשיך במעשי הוונדליזם, ופיקאצ'ו מנסה לפגוע איכשהו בפורטרס/בכור. אריאדוס מפגין מיומנות בשליטה בפורטרס, והוא מנסה להטיח את פורטרס בהנדוואר. הנדוואר מבחין בכך ויורה להביור על פורטרס. הכור נקרע, ופורטרס ממשיך לטוס אל הנדוואר בזמן שהוא נפגע מהלהביור. הנדוואר ופורטרס שניהם נפגעים, ונופלים על רצפת המכון. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את הנדוואר ופורטרס."הנדוואר ופורטרס לא יכולים להלחם. בינתיים תיקו שתיים" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
דן
צ'ארמנדר נושך את סנטרט, וסנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ומתרחק ממנו כדי לתקוף בדחיפה. סנטרט גם הוא נערך לדחיפה, והשניים פוגעים זה בזה בהתנגשות. צ'ארמנדר משתמש בגחלת, ושולח שמונה כדורי אש רצופים.
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]לי
אתה כבר אחרי המפל, אבל הבנתי למה התכוונת.
--
אתה ממשי ליסוע, וכעבור זמן מה אתה מגיע לביתן על הגדה, ואתה ראה מספר אופנועי ים חונים ליד הביתן הזה.
[/QUOTE]
אני חונה תאופנוע הים שלי ונכנכס לביתן
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]
רום
בזמן שאתה בודק את הפייסבוק, המחשב שלך נשרף ונגרם לו נזק בלתי הפיך, שכן המשחק שלי לא תומך בטמטום. אתה יוצא מביתך והולך למעבדה. על יד המעבדה יש שלט עליו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי מחשב בפוקימונים". אתה נכנס פנימה ואחד מעוזרי המחקר ניגש אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
.[/QUOTE]
כן.
באתי לקחת את הצ'אמנדר שלי.
-
לי
אתה מתקרב עם האופנוע לביתן ומחנה אותו. אתה מוציא את המפתח ונכנס לביתן. יש בתוכו איש.
"כן?" הוא שואל אותך.
רום
אנא דבר עם מרכעות, כדי שיהיה קל יותר להבדיל בין דיבורים למעשים.
--
"אם באת לקחת אותו, אז הוא שלך, הלא כן? בכל מקרה אתה צריך לקחת אותו מהפרופסור. הוא נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר לך ומצביע על כיוון.
-
[quote=LordAbizi;899217]לי
אתה מתקרב עם האופנוע לביתן ומחנה אותו. אתה מוציא את המפתח ונכנס לביתן. יש בתוכו איש.
"כן?" הוא שואל אותך.
[/quote]
אני אומר"כך תמפתח של אופנוע הים"אני מגיש לו תמפתח
-
[QUOTE=LordAbizi;899217]
רום
אנא דבר עם מרכעות, כדי שיהיה קל יותר להבדיל בין דיבורים למעשים.
--
"אם באת לקחת אותו, אז הוא שלך, הלא כן? בכל מקרה אתה צריך לקחת אותו מהפרופסור. הוא נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר לך ומצביע על כיוון.[/QUOTE]
"תודה לך." אני יגיד לו ויתחיל ללכת לכיוון שהוא הצביע.
-
לי
"תודה לך" הוא אומר ולוקח את המפתח. הוא מסתכל על מספר המפתח, ואז מוציא ממגירה את הפוקדע שלך. "הנה הפוקדע שלך" הוא אומר ומושיט לך אותו.
רום
כעבור הליכה קצרה בהחלט אתה מגיע לקצה המעבדה, ובה אתה מוצא את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב כנגד מחשב, ומריץ המון קטעי קוד. נראה שהוא בכלל לא שם לב אליך.
-
[quote=LordAbizi;901096]לי
"תודה לך" הוא אומר ולוקח את המפתח. הוא מסתכל על מספר המפתח, ואז מוציא ממגירה את הפוקדע שלך. "הנה הפוקדע שלך" הוא אומר ומושיט לך אותו.
[/quote]
אני אומר לו"תודה" לוקח תפוקידע והולך אל העיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;901096]
רום
כעבור הליכה קצרה בהחלט אתה מגיע לקצה המעבדה, ובה אתה מוצא את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב כנגד מחשב, ומריץ המון קטעי קוד. נראה שהוא בכלל לא שם לב אליך.[/QUOTE]
"אה... סליחה? באתי לקבל את הצ'אמנדר שלי."
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]
דן
צ'ארמנדר נושך את סנטרט, וסנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ומתרחק ממנו כדי לתקוף בדחיפה. סנטרט גם הוא נערך לדחיפה, והשניים פוגעים זה בזה בהתנגשות. צ'ארמנדר משתמש בגחלת, ושולח שמונה כדורי אש רצופים.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שיתנגש בו שוב ואחר כך ינשוך אותו
-
לי
אתה ממשיך ללכת לאורך הנהר, ואתה רואה ליד הנהר עץ אחד, ועליו אתה רואה ספינרק שאני חייב לך.
רום
"אה כן בוודאי. רק שאם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך" הוא אומר, פותח חלון חדש במחשב וכותב בו המון דברים מהר מאוד, ואז מריץ את מה שהוא כתב. על המסך כתוב Transmition Succesful, ועל השולחן מופיע פוקדור. הפרופסור קם, לוקח את הפוכדור, מוציא ממגירה חמישה נוספים, ופוקדע ונותן לך אותם. "הנה הפוקדור של צ'ארמנדר, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע. ואולי גם..." הוא לוקח ממגירה נוספת טלפון נייד ונותן לך אותו. "נתתי את זה להרבה מאמנים אחרים, אבל כולם התאבדו/נרצחו על ידי האיש הסגול, אבל זה בסדר כי האיש הסגול הוא אחד מאיתנו. אל תשכח לבדוק את המספר" הוא אומר ונותן לך גם את הטלפון.
דן
צ'ארמנדר יוצא אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט נפגע, אך נותן מכה עם הזנב שלו לצ'ארמנדר, ופוגע בו. צ'ארמנדר שולח את ראשו קדימה ונועץ את שיניו בסנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר.