-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;779273][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימונים שלך:גולדג,גרוטל,אלקיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטיבן:גרבלר הובס,לאקסרי,קאמפרט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אלקיד לא מצליח להתחמק מרעדית האדמה ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על קאמפרוט.קאמפרוט מצליח להתחמק משבירת הלבננים של אלקיד.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהתקפה מהירה.סטיבן "להביור"קאמפארוט משתמש בלהביור[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלקיד: "תתחמק מהלהביור שלו ואז תשתמש בדחיפה ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/color][/b][/quote]צא טרטויג!השתמש בהצלפת גפן!
-
[QUOTE=monster;780002][B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/COLOR][/B]
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר תמשיכי לנסות הגנת ברזל את יכולה!
ואז שוב נשיכה
-
[quote]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/quote]
"אם אני מנצח באי המאוחד אז רק עוד תג אחד... את רוצה לראות עוד משהו?" אני מכוון את הפוקגיר ליד שלי ועושה כדור הילה ואז אומר :לכדתי ריאולו כפי שראית אז ראיתי איך הוא משתמש בזה והצלחתי לבד...
-
[QUOTE=monster;775677][B][COLOR="SandyBrown"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מחפשת פוקימון ואת רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG] טנגלה[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"כל כך לא " אני אומרת ומחפשת פוקימונים אחרים.
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מהטנגלה ומחפשת פוקימון אחר לקרב.את רואה שינקס קטן לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אימך נדהמת מכדור הילחה שיצרת ואומרת לך"כול הכבוד בניהתחזקת אז בהצלחה בהבסת 2 המכונים בי"אימך מנתקת את השיחה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
לרביטר מנסה הגכנת ברזל אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהדחיפה של סוינב.לרביטר נושכת את סוינב בחוזקה.סוינב משתמש בכדור קרח על ללרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
אתה מוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל" ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד מתחמק מהלהביור של קאמפרוט.אלקיד משתמש בדחיפה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהדחיפה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים.קאמפרוט מתחמק גם מזה.סטיבן אומר לקאמפרוט"להביור"קאמפרווט משתמש בלהביור [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;780511][B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא הוא ,אני שונאת לוקסריי " אני חושבת ועוברת.
-
[QUOTE=monster;780511][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אימך נדהמת מכדור הילחה שיצרת ואומרת לך"כול הכבוד בניהתחזקת אז בהצלחה בהבסת 2 המכונים בי"אימך מנתקת את השיחה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
לרביטר מנסה הגכנת ברזל אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהדחיפה של סוינב.לרביטר נושכת את סוינב בחוזקה.סוינב משתמש בכדור קרח על ללרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
אתה מוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל" ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד מתחמק מהלהביור של קאמפרוט.אלקיד משתמש בדחיפה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהדחיפה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים.קאמפרוט מתחמק גם מזה.סטיבן אומר לקאמפרוט"להביור"קאמפרווט משתמש בלהביור [/COLOR][/B][/QUOTE]
כמה חיים יש לסוינב הזה?
------------------------------
לביטר את יכולה לעשות הגנת ברזל תנסי בכל הכוח!
ותמשיכי לנשוך את הסויינב
-
[QUOTE=monster;780002][B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כן
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לתקוף את זנב הברזל בראש ברזל
-
"לוקאס
אימך נדהמת מכדור הילחה שיצרת ואומרת לך"כול הכבוד בניהתחזקת אז בהצלחה בהבסת 2 המכונים בי"אימך מנתקת את השיחה"
*בכוונה לא נתת לי להגיד אה?
" טוב שמעתי שיש פה טירת אימונים אני אלך לשם"
-
[quote=monster;779217][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מחפש אימון טוב לפלאריון שלך.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/331.png[/IMG] קקניה[/COLOR][/B]
[/quote]
"צא איוו!" אני מורה לו להכנס לקרב "להביור!"
-
[QUOTE][B][COLOR=#4169e1]ג'וני
אתה מוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל" ראיצ'ו משתמש בזנב ברז[/COLOR][/B][/QUOTE]תפוס אותו עם הגפנים דלך!סובב אותו באויר זרוק אותו והתקף בהצלפת גפן!אומר בנחישות אל טרטואיג!
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג תופס את ראיצ'ו עם הגפנים שלו.זורק אותו באויר.טרויג משתמש בשוטי גפן על ראיצ'ו ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"מכת רעם" ראיצ'ו משתמש במכת רעם על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את פלאריון שלך.פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה מתחמק מהלהביור.קקניה שולח טיל סיכות לעבר פלארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה הולך לטירת האימונים.כעבור 5דקות אתה ניצב בכניסה לטירה.אתה רואה שהטירה גבוהה מאוד ויפה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום תוקף את זנב הברזל של צ'ימצ'אר בראש ברזל.שתי מתקפות הברזל מתנגשות ויוצרות ענן עבק בינין.בלדום וצ'חימצ'אר נפגעו מהתקפה של היריב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
נותר לו פחות מחצי חיים
לרביטר מנסה הגנת ברזל ומחצליחה וכדור הקרח לא משפיעה עליה.לרביטר רצה ונושכת את בוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.סוינב לא מוותר הוא משתמש ברוח קרה על לרביטר.לרביטר למדה הגנת ברזל[/COLOR][/B]
את מתעלמת משינקס ומחפשת פוקימון אחר.את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/302.png[/IMG]סייבלי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;782006][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג תופס את ראיצ'ו עם הגפנים שלו.זורק אותו באויר.טרויג משתמש בשוטי גפן על ראיצ'ו ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"מכת רעם" ראיצ'ו משתמש במכת רעם על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את פלאריון שלך.פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה מתחמק מהלהביור.קקניה שולח טיל סיכות לעבר פלארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה הולך לטירת האימונים.כעבור 5דקות אתה ניצב בכניסה לטירה.אתה רואה שהטירה גבוהה מאוד ויפה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום תוקף את זנב הברזל של צ'ימצ'אר בראש ברזל.שתי מתקפות הברזל מתנגשות ויוצרות ענן עבק בינין.בלדום וצ'חימצ'אר נפגעו מהתקפה של היריב[/COLOR][/B]
נותר לו פחות מחצי חיים
לרביטר מנסה הגנת ברזל ומחצליחה וכדור הקרח לא משפיעה עליה.לרביטר רצה ונושכת את בוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.סוינב לא מוותר הוא משתמש ברוח קרה על לרביטר.לרביטר למדה הגנת ברזל[/COLOR][/B]
את מתעלמת משינקס ומחפשת פוקימון אחר.את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/302.png[/IMG]סייבלי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לקום ולתקוף את צ'ימצ'אר בהורדה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתאושש במהירות ותוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר עוד לא התאושש ובגלל זה לא מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר נפגע קשה.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"גחלת"צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;782016][B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתאושש במהירות ותוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר עוד לא התאושש ובגלל זה לא מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר נפגע קשה.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"גחלת"צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחמוק מהגחלת ולתקוף שוב את צ'ימצ'אר בהורדה
-
[quote]לוקאס
אתה הולך לטירת האימונים.כעבור 5דקות אתה ניצב בכניסה לטירה.אתה רואה שהטירה גבוהה מאוד ויפה מאוד[/quote]
אני נכנס אליה ומחפש מקום להתאמן
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ניכנכס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אני מבינה שאתה רוצה להאתאמן.אז בחר פוקימון שנגדו תרצה להילחם.לא אגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר במהירות תוקף שוב בגחלת את בלדום[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;782027][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ניכנכס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אני מבינה שאתה רוצה להאתאמן.אז בחר פוקימון שנגדו תרצה להילחם.לא אגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר במהירות תוקף שוב בגחלת את בלדום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחמוק שוב ולתקוף שוב בהורדה
-
[quote=monster;780511][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אלקיד מתחמק מהלהביור של קאמפרוט.אלקיד משתמש בדחיפה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהדחיפה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים.קאמפרוט מתחמק גם מזה.סטיבן אומר לקאמפרוט"להביור"קאמפרווט משתמש בלהביור [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלקיד: "תתחמק מהלהביור שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד מתחמק מהלהביור.אלקיד משתמש בשבירת לבנים כפולה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משבירת הלבנים הכפולה.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה" קאמפרוט משתמש ברעידת אדמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום חומק מהלהביור של צ'ימצ'אר.בלדום מתוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ומובס בקרב.אנה מחזירה את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אתה ניכנכס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אני מבינה שאתה רוצה להאתאמן.אז בחר פוקימון שנגדו תרצה להילחם.לא אגדים[/quote]
"אמממ... קקטורן אני אשמח אני רוצה להלחם עם גראוליט' שלי כדי ללמד אותו מתקפות!"
-
[QUOTE=monster;782033][B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד מתחמק מהלהביור.אלקיד משתמש בשבירת לבנים כפולה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משבירת הלבנים הכפולה.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה" קאמפרוט משתמש ברעידת אדמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום חומק מהלהביור של צ'ימצ'אר.בלדום מתוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ומובס בקרב.אנה מחזירה את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מסתכל על בלדום לראות עם הוא מתפתח
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רואה שבלדום מתחיל לזהור ולהיות לבן אתה מבין שהוא מתפתח למטטנג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
האישה אומרת לך"אתה יודע שתוכל לפתח את גראוליט שלך עם אבן אש אתה לא צריך אותנו.תוכל למצוא אבן אש ליד המרכז פוקימונים.אז תרצה לאמן פוקימון אחר."[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
האישה אומרת לך"אתה יודע שתוכל לפתח את גראוליט שלך עם אבן אש אתה לא צריך אותנו.תוכל למצוא אבן אש ליד המרכז פוקימונים.אז תרצה לאמן פוקימון אחר."[/quote]
"יש לי אבן אש אבל אני רוצה לאמן אותו ולא לפתח סתם ושהוא יהיה חלש אני רוצה שיהיה לי ארקניין מהיר וחזק אבל אם לא אז אני אבחר בקראקונאוו נגדי ואני בוחר באלקיד לאימון..."
-
[QUOTE=monster;782042][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רואה שבלדום מתחיל לזהור ולהיות לבן אתה מבין שהוא מתפתח למטטנג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
האישה אומרת לך"אתה יודע שתוכל לפתח את גראוליט שלך עם אבן אש אתה לא צריך אותנו.תוכל למצוא אבן אש ליד המרכז פוקימונים.אז תרצה לאמן פוקימון אחר."[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו יופי אתה מתפתח עכשיו נשאר לפתח רק את גרוטל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
במקום בלדום עומד מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/375.png[/IMG].מטאנג למד בילבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האישה אומרת לך"טוב קאקונה מיד מופיע"ההאישה לחוצת על כפתור וקאנמוה מופיע על הזירה.האישה נעמדת מאוחרי קאקונה ואומרת לך"אני היה המאמנת של קאקונה.תתקוף 1"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;782054][B][COLOR="Red"]יגאל
במקום בלדום עומד מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/375.png[/IMG].מטאנג למד בילבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האישה אומרת לך"טוב קאקונה מיד מופיע"ההאישה לחוצת על כפתור וקאנמוה מופיע על הזירה.האישה נעמדת מאוחרי קאקונה ואומרת לך"אני היה המאמנת של קאקונה.תתקוף 1"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מתכפת מהירות! ואז שנייה לפני שתגיע אליו תקפוץ ופול עם כדור ברק!"
-
[QUOTE=monster;782054][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האישה אומרת לך"טוב קאקונה מיד מופיע"ההאישה לחוצת על כפתור וקאנמוה מופיע על הזירה.האישה נעמדת מאוחרי קאקונה ואומרת לך"אני היה המאמנת של קאקונה.תתקוף 1"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר אותו לפוקדור ומוציא את גרוטל ואומן לה שאני רוצה להיחם נגד מאק
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל יוצא לקרב ומטאנג חוזר לפוכדור שלו.אנה אומרת לך "בסדר אתה תוקף 1 שוב"מולך עכשיו עומד מאק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא לקרב.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה ואז משתמש בכדור חישמל על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהכדור חשמל.אנה אומרת לקאקונה"זנב אקוה"קאקונה משתמש בזנב אקוה על אלקיד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;782091][B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל יוצא לקרב ומטאנג חוזר לפוכדור שלו.אנה אומרת לך "בסדר אתה תוקף 1 שוב"מולך עכשיו עומד מאק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא לקרב.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה ואז משתמש בכדור חישמל על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהכדור חשמל.אנה אומרת לקאקונה"זנב אקוה"קאקונה משתמש בזנב אקוה על אלקיד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אלקיד תתחמק עם מתקפת מהירות ואז תנסה לשלב כדור ברק עם אגרופך וליצור אגרוף ברק!"
-
[QUOTE=monster;782091][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא לקרב.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה ואז משתמש בכדור חישמל על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהכדור חשמל.אנה אומרת לקאקונה"זנב אקוה"קאקונה משתמש בזנב אקוה על אלקיד[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגרוטל לתקוף בעלי טער
-
[QUOTE=monster;782006][B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
נותר לו פחות מחצי חיים
את מתעלמת משינקס ומחפשת פוקימון אחר.את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/302.png[/IMG]סייבלי[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר חפירה ואז דחיפה!
-
לרביטר משץמשת בדחיפה ומתחמקת מרוח הקרה של סוינב.לרביטר משתמשת בדחיפה ודוחפת את סוינב.סוינב נפגע ומתעלף בקרב.מילין מחזירה את סוינב לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל תוקף בעלי טער את מאק.מאק מתחמק מעלי הטער.מאק משגר כדור צל אל גרוטל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד מתחמק במתקפת מהירות מזנב אקוה של קאקונה.אלקיד משלב את האגרוף שלו עם כדור חשמל ויוצר אגרוף חשמל מלאוכותי.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה משתמש שוב בזנב ברזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;782118][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר משץמשת בדחיפה ומתחמקת מרוח הקרה של סוינב.לרביטר משתמשת בדחיפה ודוחפת את סוינב.סוינב נפגע ומתעלף בקרב.מילין מחזירה את סוינב לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל תוקף בעלי טער את מאק.מאק מתחמק מעלי הטער.מאק משגר כדור צל אל גרוטל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד מתחמק במתקפת מהירות מזנב אקוה של קאקונה.אלקיד משלב את האגרוף שלו עם כדור חשמל ויוצר אגרוף חשמל מלאוכותי.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה משתמש שוב בזנב ברזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מסתכל על לרביטר לראות אולי אם היא מתפתחת,ואז הולך למיילין ומבקש את התג שלי.
-
[QUOTE=monster;782118][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד מתחמק במתקפת מהירות מזנב אקוה של קאקונה.אלקיד משלב את האגרוף שלו עם כדור חשמל ויוצר אגרוף חשמל מלאוכותי.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה משתמש שוב בזנב ברזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגרוטל להתחמק ואחר כך תתקוף אותו בטיפוס סלעים
-
[quote]לוקאס
אלקיד מתחמק במתקפת מהירות מזנב אקוה של קאקונה.אלקיד משלב את האגרוף שלו עם כדור חשמל ויוצר אגרוף חשמל מלאוכותי.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה משתמש שוב בזנב ברזל[/quote]
"מעשה טיפשי... קפוץ עם מתקפת מהירות ואז תשתמש בכדור חשמל ובכוח המשיכה כדי ליפול העוצמה על הראש שלו ולגמור איתו!"
-
[quote=monster;780002][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט[/COLOR][/B]
[/quote]
אחי אני מצטער שלא הייתי כאן פשוט פירמטו לי ת'מחשב והתקינו לי ווינדווס 7
-----------------
'אני חושב שטורצ'יק שלי חייב לנוח טיפה' אחשוב
ואני אלך למרכז הפוקימונים.
בזמן שאני הולך אני חושב לעצמי:'אני חושב שאחרי שהחות ג'וי תחזיר לי את טורצ'יק אני אלך לבקר במקדש שבעיר אולי אני ימצא שם משהו מעניין'
-
[quote=monster;782006][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את פלאריון שלך.פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה מתחמק מהלהביור.קקניה שולח טיל סיכות לעבר פלארון[/COLOR][/B][/quote]
"תנסה שוב!" אני מורה לו "תירה על הסיכות וגם על קקניה!"