-
תמיר
בהינתן זה שאתה כבר מכיר אותי היטב, היית יודע שאני לא אכתוב מספר רב של פעמים 'מרכז פוקימונים' ו'חנות', אלא אכתוב זה במקום אחד, והוא ב'הסבר על המחוז'! האם המידע החדש הזה גורם לך לרצות ולשנות את התכניות שלך?
דודי
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ואני משער שלא סתם הלכת לשם, אלא כדי לרפאות את הפוקימונים, ותקן אותי אם אני טועה. אם אני אכן צודק, הם רופאו.
מקס
יריית זרע, שאיבה.
--
"סלואברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, וחלק מהמים מקבלים צורה של טריקו. הטריקו הזה עוצר את מכת הזנב, ודוחף את טריקו שלך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 10:27 PM
[b] מקס
יריית זרע, שאיבה.
--
"סלואברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, וחלק מהמים מקבלים צורה של טריקו. הטריקו הזה עוצר את מכת הזנב, ודוחף את טריקו שלך. [/b][/quote]
"טריקו, תפוצץ את המים האלו במכת זנב ואז תקפוץ על סלואברו ותשתמש ביריית זרע"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 10:27 PM
[b] דודי
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ואני משער שלא סתם הלכת לשם, אלא כדי לרפאות את הפוקימונים, ותקן אותי אם אני טועה. אם אני אכן צודק, הם רופאו. [/b][/quote]
אני הולך למכוןן
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 11:27 PM
[b] תמיר
בהינתן זה שאתה כבר מכיר אותי היטב, היית יודע שאני לא אכתוב מספר רב של פעמים 'מרכז פוקימונים' ו'חנות', אלא אכתוב זה במקום אחד, והוא ב'הסבר על המחוז'! האם המידע החדש הזה גורם לך לרצות ולשנות את התכניות שלך? [/b][/quote]
זה ברור שיש בכל עיר,התכוונתי לאטרקציות אחרות שלא רשמת שם חוץ ממכון המים,ולכן אני לא משנה את תוכניותי.
-
מקס
טריקו שוחה לקרקעית, וממנה קופץ (כי טוב.. הוא צריך לקפוץ ממשהו), ומפוצץ את הטריקו המימי, ואז יורה כדורי זרע.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, ונראה שזה תיקו.
דודי
אתה מגיע למכון. על השלט כתוב
"מכון העיר זאוגוויל
מנהיגה: ג'ן קרלסון
סוג: מים
'הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לעיר? שוב דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'". השומר עוצר אותך.
"לשם מה באת?" הוא שואל.
תמיר
זה קשה כשלא כולם רובוטים כמוני. אתה לא יודע כמה. (או אולי אתה יודע? מאיפה אני יודע? לעזאזל אני מתחיל לאבד את השפיות. אולי זה קשור לעובדה שאני עושה ממן באינפי? מה פתאום. מה פתאום זה אפילו לא שאלה. הוכח!).
--
אתה מגיע לנהר, ומוציא את טרפינץ'. אתם מסתכלים זמן מה בנהר, ואתם אחר כך רואים וופר ששוחה שם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 12:14 AM
[b]
תמיר
זה קשה כשלא כולם רובוטים כמוני. אתה לא יודע כמה. (או אולי אתה יודע? מאיפה אני יודע? לעזאזל אני מתחיל לאבד את השפיות. אולי זה קשור לעובדה שאני עושה ממן באינפי? מה פתאום. מה פתאום זה אפילו לא שאלה. הוכח!).
--
אתה מגיע לנהר, ומוציא את טרפינץ'. אתם מסתכלים זמן מה בנהר, ואתם אחר כך רואים וופר ששוחה שם. [/b][/quote]
'וופר...' אני חושב,ובסוף מחליט לוותר על הרעיון.
אני ממשיך לחפש פוקימונים אבל על העצים סביב או על האדמה בבין העצים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 11:14 PM
[b] דודי
אתה מגיע למכון. על השלט כתוב
"מכון העיר זאוגוויל
מנהיגה: ג'ן קרלסון
סוג: מים
'הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לעיר? שוב דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'". השומר עוצר אותך.
"לשם מה באת?" הוא שואל. [/b][/quote]
"למכון אדוני"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 09:44 PM
[b]
ירין
"הרקרוס, קרן מגה!" אומר המאמן. הם שניהם נפגעים, אבל הרקרוס נפגע קשה, והוא נראה ממש מותש. "לעזאזל. אין פלא שהיא מנצחת אותי. אבל זה מצוין. כי מה שראית בכלל לא יעזור לך. בתחרות אני שונה לגמרי. לכן אתה יכול להגיד לליין שתדפוק לעצמה את הראש בקיר, כי אני חכם יותר! הרקרוס חזור! סטארפטור, בוא נלך!" הוא מחזיר את הרקרוס, מוציא סטארפטור ועף משם.
[/b][/quote]
"אלקטראבז הייתה מצוין חזור!" אני אומר ומחזיר אותו וממשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 06:17 PM
[b] ניתאי
"סלוברו, אקדח מים גם אתה!" אומרת ג'ן. אקדח המים של טוטודייל גובר על זה של סלוברו, וסלוברו נפגע. [/b][/quote]
"מצוין טוטודייל! אקדח מים שוב!"
-
תמיר
אתה מסתכל בין שני עצים שבמקרה קרובים, ואתה מוצא שם הנדאור אוכל עלים מטוגנים (באש הנדאור).
דודי
"תשובה טובה, אבל היא לא עונה על השאלה. שאלתי למה באת, ולא לאיפה באת. כי לאיפה באת זה ברור, כי אני נמצא איפה שאתה נמצא ואני יודע יאפה אני נמצא" הוא אומר לך.
ירין
כעבור הליכה קצרה, אתה מוצא את עצמך בזאוגוויל!.
ניתאי
"סלוברו, גל על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו שולח גל של עיקום במרחב שעוצר את אקדח המים. "כעת שחה אליו והשתמש באגרוף מגה!" סלוברו שוחה אל טוטודייל ומכין את היד שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 02:19 AM
[b] דודי
"תשובה טובה, אבל היא לא עונה על השאלה. שאלתי למה באת, ולא לאיפה באת. כי לאיפה באת זה ברור, כי אני נמצא איפה שאתה נמצא ואני יודע יאפה אני נמצא" הוא אומר לך. [/b][/quote]
"באתי כי אני רוצה לנצח את המאמן מכון ולהיתקדם במסע שלי"
-
[b]
ירין
כעבור הליכה קצרה, אתה מוצא את עצמך בזאוגוויל!.
[/b][/quote]
מתי אתה מביא לי את הפרסים?
---
"יופי!\" אני אלך עכשיו לפא את הפוקימונים ואז למכון
-
[b] ניתאי
"סלוברו, גל על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו שולח גל של עיקום במרחב שעוצר את אקדח המים. "כעת שחה אליו והשתמש באגרוף מגה!" סלוברו שוחה אל טוטודייל ומכין את היד שלו. [/b][/quote]
"תצלול,ואז נשיכה ממתחת למים!"
-
דודי
"זה כבר יותר טוב, המכון בדיוק התפנה, אז כנס" הוא אומר ומפנה את הכניסה. אתה נכנס פנימה כנראה, והשומר קורא לג'ן. במכון יש יבשה בצדדים שקרובים למאמן, ואת התעלה שנכנס פנימה, וננעלת משני צדדיה על ידי סכר, כך שהמים לא זזים. מעל כל מגע של התעלה וקיר יש מדרגות. מחדר אחר במכון יוצאים חמישה אנשים, שארבעה מהם משחקים מארבע יוצאת ידי, וזה שהפסיד עולה למדרגות באחד הצדדים ולוקח 2 דגלים. השלושה האחרים הולכים למדרגות האחרות, ושמה יש שולחן עם מחשבים ניידים. הם מפעילים הכל. בינתיין ג'ן קרלסון ניגשת לעמדה מולך בזירה.
"קרב המכון בין המאמן לג'ן קרלסון יתחיל כעת. למאמנת המכון יש 2 פוקימונים, וניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן ינצח את שני הפוקימונים שלה אם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו עד כדי קביעה שלי. התחילו" אומר השופט עם הדגלים.
"צא, סלוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו.
ירין
אתה בהחלט לא יכול לחכות מעט, נכון? פרסים לא נופלים מהשמיים. עם הזמן הכל יקרה.
--
במרכז הפוקימונים האחות ג'וי ריפאה לך את הפוקימונים, ואז הלכת למכון. אתה בדיוק רואה את דודי נכנס.
"מה אתה רוצה?" שואל השומר.
ניתאי
טוטודייל שוחה ונושך את הרגל של סלוברו, אבל אז סלוברו נותן את האגרוף לראש של טוטודייל והוא שוקע מעט.
"כעת, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, והמים נקרשים לצורה של חבלים שתופסים אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 11:40 AM
[b]
ירין
אתה בהחלט לא יכול לחכות מעט, נכון? פרסים לא נופלים מהשמיים. עם הזמן הכל יקרה.
--
במרכז הפוקימונים האחות ג'וי ריפאה לך את הפוקימונים, ואז הלכת למכון. אתה בדיוק רואה את דודי נכנס.
"מה אתה רוצה?" שואל השומר.
[/b][/quote]
"להילחם במכון אדוני!" אני עונה לו