-
מקס
הפיני צורחת עליך זועמת, ואתה נזכר שהאחות גוי אמרה לך שהפיני לא תעזוב אותך ותשגיח עליך.
בכל מקרה המרחק גדול, אתה רץ אבל יקח לך זמן להשיג אותם בין כול המאמנים והפוקימונים, ובנתיים טיילו מתרחק
נדב
גליגר נותן לך מכה בבטן, אתה מתקפל מכאבים כשהוא קופץ לאחור ויורה עליך עוקץ רעל, מדקיפ יורה אקדח מים אבל זה לא ידיע בזמן, כשלפתע עלי טער משמידים את עוקץ הרעל ומעלפים את גליגר, ואתה רואה את סנובר לידך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:25 PM
[b] מקס
הפיני צורחת עליך זועמת, ואתה נזכר שהאחות גוי אמרה לך שהפיני לא תעזוב אותך ותשגיח עליך.
בכל מקרה המרחק גדול, אתה רץ אבל יקח לך זמן להשיג אותם בין כול המאמנים והפוקימונים, ובנתיים טיילו מתרחק
[/b][/quote]
מה הם כבר יעשו עם טיילו?יאכלו אותו..?!
------------
אני רץ בחזרה לעיר למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתשלח איתי כמה פוקימונים לעזרה.
-
מקס
אם תלך עכשיו למרכז לא תמצא את טיילו בוודאות, הם רחוקים גם ככה, עד שתחזור הם יעלמו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:27 PM
[b] מקס
אם תלך עכשיו למרכז לא תמצא את טיילו בוודאות, הם רחוקים גם ככה, עד שתחזור הם יעלמו [/b][/quote]
אני מבקש ממאמן בסביבה שיעזור לי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:25 PM
[b] נדב
גליגר נותן לך מכה בבטן, אתה מתקפל מכאבים כשהוא קופץ לאחור ויורה עליך עוקץ רעל, מדקיפ יורה אקדח מים אבל זה לא ידיע בזמן, כשלפתע עלי טער משמידים את עוקץ הרעל ומעלפים את גליגר, ואתה רואה את סנובר לידך [/b][/quote]
"תודה סנובר!" אני אומר ומחייך.
"בואו, חייבים לפעול מהר! כל עוד הוא מעולף הוא לא יהווה בעיה. סנובר, אם גלייגר מתעורר, תתקוף אותו בעלי תער, אבל חלש, ככה שהוא לא יפצע יותר ממה שהוא!" אני אומר, מרים את גלייגר שוב, ומתחיל לרוץ אל עבר מונטיריט.
-
מקס
כולם אומרים "נראה לך שנאמין לך? הרטיקטים האלה טיפשים, הם לא יחטפו פוקימון" ואין לך זמן לבזבז, הם מתרחקים
נדב
אפשר להזכיר לך משהו? אמצע הלילה עכשיו ואתה לא יודע כמה זמן היית מעולף, או מה עילף אותך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:32 PM
[b] מקס
כולם אומרים "נראה לך שנאמין לך? הרטיקטים האלה טיפשים, הם לא יחטפו פוקימון" ואין לך זמן לבזבז, הם מתרחקים
[/b][/quote]
אני מתחיל לרדוף אחריהם ותוך כדי ריצה אני מבקש מצימצר שיתקוף אותם בגחלת.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:32 PM
[b] נדב
אפשר להזכיר לך משהו? אמצע הלילה עכשיו ואתה לא יודע כמה זמן היית מעולף, או מה עילף אותך [/b][/quote]
אני זוכר את זה, אבל הבנתי את הרמיזה...
"סנובר, תירה עלי תער על הרצפה, שיתאספו כאן בערימה, אחריו זה מאדקיפ, תירה עליהם אקדח מים בשביל שיתרככו טיפה." אני אומר לסנובר ומאדקיפ, ופורש בצד את שק השינה שלי.
"אני אלך לחפש פירות שנוכל לאכול" אני אומר להם, מסתכל לצדדים ובוחן את האזור, מחפש פירות וירקות שאפשר לאכול.
-
מקס
צימצאר יורה גחלת אבל היא מתפוגגת לפני שהיא מגיע אליהם, הם רחוקים מדי
נדב
אתה מוצא שיח פירות אורן קרוב, ולידו עץ תפוחים.
מדקיפ וסונבר מבצעים את הפקודות שלך, ונוצרת ערמת עלים חדים ורכים
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:38 PM
[b] מקס
צימצאר יורה גחלת אבל היא מתפוגגת לפני שהיא מגיע אליהם, הם רחוקים מדי
[/b][/quote]
"תתחיל לרוץ גם אתה אחריהם ותתקוף שוב בגחלת!הפיני תתקפי אותם גם את!"אני צועק להם וממשיך לרוץ
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:38 PM
[b] נדב
אתה מוצא שיח פירות אורן קרוב, ולידו עץ תפוחים.
מדקיפ וסונבר מבצעים את הפקודות שלך, ונוצרת ערמת עלים חדים ורכים [/b][/quote]
אני קוטף קצת פירות אורן מהשיח, וקורא לסנובר להוריד כמה תפוחים עם עלי תער. אחרי שהור מוריד אותם, אני אוסף את אלה שלא נפגעו, חוזר אל שק השינה ומניח את כל האוכל על ערימת העלים.
"תאכלו את זה" אני אומר לפוקימונים שלי ולגלייגר, ומקרב אל גלייגר פרי אורן, מנסה להעיר אותו ולתת לו לאכול אותו.
-
מקס
הפיני קופצת לך על הראש ויושבת שם, וצימצאר מנסה לרוץ אבל מהר קופץ לך על הכתף, הוא לא מהיר כמוך.
אתה מצמצם את המרחק, אבל ממש לאט
כריס
להמא ני קורא לך נדב?
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:41 PM
[b] מקס
הפיני קופצת לך על הראש ויושבת שם, וצימצאר מנסה לרוץ אבל מהר קופץ לך על הכתף, הוא לא מהיר כמוך.
אתה מצמצם את המרחק, אבל ממש לאט
[/b][/quote]
אני לוקח אותם כל אחד ביד אחרת ומתחיל לררוץ,"צימצר כשנהיה קרובים יותר,תקוף בלהביור"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 05:41 PM
[b] כריס
להמא ני קורא לך נדב?
"טוב, אם הוא נפגע כל כך חזק, אני לא חושב שצריך לדאוג שהוא לא יברח בלילה, אבל רק ליתר ביטחון, סנובר, תשאר ער ותשמור על גלייגר. כשאתה עייף מדי, תעיר את מאדקיפ, וכשהוא יהיה עייף מדי הוא יעיר אותי, ככה שנדע בוודאות שהוא לא יברח, נעשה משמרות כאלה" אני אומר לסנובר ולמאדקיפ, מרים את מאדקיפ ומניח אותו לצידי בשק השינה והולך לישון.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 04:22 PM
[b] קיט
תודה שנזכרת להגיב, עוד יופ אחד והיית עף.
אפשר לדעת למה לא להגבת?
----------------------------------
"בלבאזור! אבקת רעל!"