-
[QUOTE=roi857;660612][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הוא מחייך ואומר: "בשמחה!", הוא שולף פוקדור וקורא: "קדימה איווי צא!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/133.png[/IMG] יצא במהירות, הוא נראה יותר גדול מגלייסיון שלך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את גליסון ואומר לה" תנסי להשתמש במכת קרח כלשהי אם לא סוםת חול האיווי"
-
[QUOTE=roi857;660456][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
בלבזור לא הצליח ליצור רוח מספיק חזקה, פשוט אי אפשר עם שוטי גפן, הוא התחיל אפילו להתעצבן עליך
[/COLOR]
[COLOR=Teal][COLOR=Blue]
אני התכוונתי שעם עלי הטער הוא יצור סופה
"אני הולך אליו מתכופף ומלטף את ראשו ואומר "אני מאוד מצטער אבל אני לחוץ,מחר יש לנו תחרות חשובה ואני רוצה להצליח בה,אני מאוד מצטער אם אכזבתי אותך אבל אתה צריך להבין אותך,עכשיו אני אסביר לך שוב,תנסה להשתמש בעלי טער מהירים מעליך ותנסה ליצור מן צורת עיגול באוויר ואז מהר תשלח לשם אבקת רעל לתוך העיגול לפני שהעלים נופלים" אומר לו
-
[quote=roi857;660612][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה מזיז את הרגליים למטרת חפירה ומגלה שדרכת על היפופוטאס, הוא בורח בוכה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"היפופוטאס בטעות אין לי חושב באדמה כמוך מצטער!"אני אומר לו.
-
[CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]סמיט:
היפופוטאס היה רחוק ולא שמע, הוא ברח משם ונכנס לתוך החול[/COLOR]
[COLOR=Teal]סם:
בלבזור ירה עלי טער לאוויר והם נפלו לפני שהוא הספיק, הוא ניסה שוב ושוב אבל זה בלתי אפשרי
[COLOR=Sienna]ליאור:
גלייסיון ניסתה להוציא קרח אבל זה פשוט לא הצליח, איווי ירתה לעבר כדור צל לפני שגלייסיון ירתה חול, גלייסיון הובסה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;660702][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna]
[CENTER][COLOR=sienna]היפופוטאס היה רחוק ולא שמע, הוא ברח משם ונכנס לתוך החול[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אני מנסה לחפש עקבות שלו כדי להתנצל בפניו.
-
[QUOTE=roi857;660702][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גלייסיון ניסתה להוציא קרח אבל זה פשוט לא הצליח, איווי ירתה לעבר כדור צל לפני שגלייסיון ירתה חול, גלייסיון הובסה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר קני" כל הכבוד ניצחת האיווי שלך חזקה"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
קני משלב את ידיו מזיז את גופו לצד ואומר: "ברור שניצחתי!", ברוגז, הוא פותח עין ואומר: "אבל אני חייב להגיד שפרינפלאפ שלך חזק מאוד"
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה לא מצליח למצוא את היפופוטאס, לפתע [IMG]http://www.pokecharms.com/gamesprites/dp/dp/frame2/452.png[/IMG] כועס קם מהחולות
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;660843][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
קני משלב את ידיו מזיז את גופו לצד ואומר: "ברור שניצחתי!", ברוגז, הוא פותח עין ואומר: "אבל אני חייב להגיד שפרינפלאפ שלך חזק מאוד"
אני אומר לקני" תודה רק עם היתי מאמן את גליסון היתי נצח אותך תבין רק הרגע השגתי אותה"
-
[quote=roi857;660843][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה לא מצליח למצוא את היפופוטאס, לפתע [IMG]http://www.pokecharms.com/gamesprites/dp/dp/frame2/452.png[/IMG] כועס קם מהחולות[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"תרגע לא באתי לפגוע..."אני אומר לפוקימון שיצא ומ תחיל ללכת לכיוון השביל בו אני יגיע למסוק.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ מזנק לעבר דראפיון במהירות ומפיל אותו, דראפיון הכועס קם, נראה שקרב מתחיל
[COLOR=Sienna]ליאור:
קני אומר: "תירוצים תירוצים", והולך כשהוא מרים את היד בצורה של זלזול
-
[quote=roi857;660858][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אינפרנייפ מזנק לעבר דראפיון במהירות ומפיל אותו, דראפיון הכועס קם, נראה שקרב מתחיל[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"תשתמש בגלגל אש בתור התחלה!"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;660702][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
בלבזור ירה עלי טער לאוויר והם נפלו לפני שהוא הספיק, הוא ניסה שוב ושוב אבל זה בלתי אפשרי
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"בלבזור עזוב,אתה ניסית וכל הכבוד לך אבל אין לנו רעיונות וכל מה שאנחנו מנסים לחשוב עליו לא מצליח" אומר לעצמי ואתהלך למרכז התחרות ואבקש לפרוש מהתחרות
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפקידה מורידה אותך מרשימת המתמודיים
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ מתחמק מהצבטות של דראפיון, הוא קופץ אחורה ומשתמש בגלגל להבה, אבל דראפיון תופס את הגלגל להבה ולוכד את אינפרנייפ בשתי ידיו
-
[QUOTE=roi857;660858][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
קני אומר: "תירוצים תירוצים", והולך כשהוא מרים את היד בצורה של זלזול
אני אומר לקני "ביי" ומחפש את מרכז הפוקימונים
-
[quote=roi857;653476][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
אתה מתעלם מהטורצ'יק וממשיך ללכת ברכבי העיר, לפתע אתה שומע רעש בשיחים, שם אתה רואה את טרטוויג שהיה לך עם אותו טורטרה, אתה רואה שטרטוויג למד עלים קסומים
[COLOR=Teal]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני אנסה להתקרב אל טרטוויג כדי לראות אם עוד משהו השתנה אצלו