-
[quote=Dan;754294]ואני מזרז תהליך ודורש שיתקנו אותם בשקט,[/quote]
אם תמצא ממי לדרוש את זה, אולי באמת יהיה אפשר לעזור לך. כי לדרוש משהו מכל האנשים בעולם הזה זה לא משהו אפשרי שניתן לצפות שיקרה.
אבל בוא ננסה באמת לחפש. אולי נפנה לאל החלל הגדול והאכזרי ונבקש ממנו שיהרוג את כל בני האדם?
-
[QUOTE=LordAbizi;754291]אני בהכרח תמיד משנה נושא, כי רק אז אפשר להנות מהשיחה. (ולכתוב דברים דביליים בשפה גבוהה, זה בכלל תענוג)
אתה שוב טוען שיש בני אדם שונים, ואני שוב אומר, שזה בסך הכל טעות מצערת, שאנחנו נאלצים לסבול, אבל תמיד אפשר לשאוף לתקן אותה.[/QUOTE]
וואו , איך אתה גאון במתמטיקה אני לא מבין.
ואני לא עושה את השיחה הזאת להנאה , אני עושה את השיחה הזאת בשביל שתפנים.
ואתה שוב לא מבין שאי אפשר לתקן את זה ולאף אחד אין בעיה עם זה , אלא רק לך. וכן אנחנו באמת נאלצים לסבול , אותך.
תעשה טובה ואל תיהיה ציני/תעשה את עצמך מטומטם.
-
[QUOTE=LordAbizi;754297]אם תמצא ממי לדרוש את זה, אולי באמת יהיה אפשר לעזור לך. כי לדרוש משהו מכל האנשים בעולם הזה זה לא משהו אפשרי שניתן לצפות שיקרה.
אבל בוא ננסה באמת לחפש. אולי נפנה לאל החלל הגדול והאכזרי ונבקש ממנו שיהרוג את כל בני האדם?[/QUOTE]
אני לא דורש מכל אחד אני דורש מאלה שטועים וחוזרים על הטעות שלהם עוד פעם ועוד פעם, חשבתי כבר ניצחתי בויכוח. נו טוב כיף להתווכח איתך
-
[quote=BeHappy;754298]וואו , איך אתה גאון במתמטיקה אני לא מבין.
ואתה שוב לא מבין שאי אפשר לתקן את זה ולאף אחד אין בעיה עם זה , אלא רק לך. וכן אנחנו באמת נאלצים לסבול , אותך.
תעשה טובה ואל תיהיה ציני/תעשה את עצמך מטומטם.[/quote]
באמת שאני לא מבין למה אתה מתכוון בשורה האחרונה. אני לא יכול לראות איך אני יוצא, כי אני לא ממש ניטרלי.
ותמיד פאפשר לתקן הכל. נניח שמחר נוחת בכדור הארץ חייזר דוגמת הזה מ"כשהעולם עמד מלכת" ושולח את אינסוף ה"חרקים אוכלי כל" שלו, האמן לי שבדרך הזו טיפלנו בבעיה באופן מצויין.
ואנא, אל תכתוב ש"לאף אחד חוץ ממני" אין בעיה עם משהו, כי כדי שתוכל להצדיק את זה תצטרך לשאול את כל האנשים בעולם (אולי אפילו בו זמנית) את השאלה הזו.
וחבל שאתה לא נהנה מזה, כי אני נהנה (וסובל) מכל דבר. תנסה להסתכל על זה מזוית אחרת ותראה כמה הכל מצחיק ונפלא.
@Dan
אוקיי, אבל לפנות להרבה אנשים בו זמנית נועד לכשלון.
צריך לחפש גורם מרכזי האחראי לטיפול בתלונות כאלה, כי לו יש את הסמכות לדרוש משהו מקבוצה גדולה של אנשים בו זמנית. עכשיו נתחיל בחיפוש.
אני העלתי את אל החלל הגדול והאכזרי, ואני מציע שנבקש ממנו להרוג את כולם.
יש התנגדות?
-
OMG!הם מלכים!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=EToJ4lRq0xk&feature=related[/YOUTUBE]
-
-
[QUOTE=LordAbizi;754304]באמת שאני לא מבין למה אתה מתכוון בשורה האחרונה. אני לא יכול לראות איך אני יוצא, כי אני לא ממש ניטרלי.
ותמיד פאפשר לתקן הכל. נניח שמחר נוחת בכדור הארץ חייזר דוגמת הזה מ"כשהעולם עמד מלכת" ושולח את אינסוף ה"חרקים אוכלי כל" שלו, האמן לי שבדרך הזו טיפלנו בבעיה באופן מצויין.
ואנא, אל תכתוב ש"לאף אחד חוץ ממני" אין בעיה עם משהו, כי כדי שתוכל להצדיק את זה תצטרך לשאול את כל האנשים בעולם (אולי אפילו בו זמנית) את השאלה הזו.
וחבל שאתה לא נהנה מזה, כי אני נהנה (וסובל) מכל דבר. תנסה להסתכל על זה מזוית אחרת ותראה כמה הכל מצחיק ונפלא.[/QUOTE]
וואי עזוב , לדבר איתך זה כמו לדבר עם קיר , לא מבין מה עובר לך במוח תאמין לי.
אני עפתי לפני שאני נדבק פה בטמטום.
-
[QUOTE=BeHappy;754298][COLOR="Black"]וואו , איך אתה גאון במתמטיקה אני לא מבין.[/COLOR]
תעשה טובה ואל תיהיה ציני/תעשה את עצמך מטומטם.[/QUOTE]
את זה הייתי מוכן לשאול את אל החלל הגדול והאכזר
-
[quote=BeHappy;754309]וואי עזוב , לדבר איתך זה כמו לדבר עם קיר , לא מבין מה עובר לך במוח תאמין לי.
אני עפתי לפני שאני נדבק פה בטמטום.[/quote]
להדבק בטמטום זה קל מידי, צא החוצה לרחוב סואן במשך כשעה ותאזין לכל שיחה שאתה שומע ואתה תחשוב שאתה רואה פינגווינים מרקדים מול העיניים שלך.
מה שאני רק יכול להסיק זה שחסרה בך היכולת לבנות טיעון ולהוביל אותו לנקודה מסויימת. אבל תעשה עם זה מה שאתה רוצה, זה לא מענייניי.
@Dan
הוא לא יידע לענות על זה, כי זה לא חלק מהדברים שנתונים לשליטתו.
-
[QUOTE=Dan;754311]את זה הייתי מוכן לשאול את אל החלל הגדול והאכזר[/QUOTE]
כע XD
לא מבין מה עובר לו בראש לבן אדם.
עזוב , אל תדבר איתו בכלל , לדבר איתו זה כמו לדבר עם הקיר , הוא לא יבין אותך בחיים , הוא הולך עם הדעה שלו עד הסוף וזה דבר שולי.
-
כרגע שלחתי לבלאקבירד את המשחק שלי ..מקווה שאני אוכל לפתוח אותו..
-
משעמם לי...יש רעיונות מה לעשות?
-
-
[quote=BeHappy;754315]כע XD
לא מבין מה עובר לו בראש לבן אדם.
עזוב , אל תדבר איתו בכלל , לדבר איתו זה כמו לדבר עם הקיר , הוא לא יבין אותך בחיים , הוא הולך עם הדעה שלו עד הסוף וזה דבר שולי.[/quote]
לא, לא, אל תבין אותי לנכון. אני מבין בדיוק מה אתה רוצה לאמר (חוץ מהקטע של לא להיות ציני ולהוציא את עצמי אידיוט), אבל אתה פשוט לא מספיק משנכע. אתה לא גורם לי להתרגש. אתה לא מלא חיים, המילים לא יוצאות לך מהאצבעות כמו זרם חזק ומהיר שמוריד כל דבר בדרך שלו.
-
[QUOTE=elbaz2008;754317]משעמם לי...יש רעיונות מה לעשות?[/QUOTE]
להחליף את BEHAPPY בריב . כי אחד על אחד זה לא כיף