-
[quote=שלושה מחוזות;1017137][COLOR=red][B]לוקאס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה לא מוותר להיכנע בקלות לטריס.אתה מחליט להראות לו את כוחות הלחימה שלך שלמדת כשהיית קטן.אתה קורא שוב לגיראטינה אך הוא שוב לא עונה לך ולא מופיע לקראתך.אתה משתמש באגרוף מאך סיבובי על טריס.וגם מונפרנו משתמש באגרוף מאך סיבובי על טריס.טריס מתחמ קבקלות מהאגרוף מאך של מונפרנו.את האגרוף מאך שלך הוא תופס בידו ומחזיק לך תיד בכוח וכמעט שובר לך תיד. טריס אומר לך"החלטת כבר ?"[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
אני יכול להיות צייד כמו ניר?
-----------------------------------
"אוקיי החלטתי,תעזוב לי את היד!" אומר לו בכעס וזילזול ואז אומר לעצמי:"אוקיי קדימה,אני תומך בך מונפרנו" אנסה לחשוב לעצמי בראש על לעביר למונפרנו מסרים ואז אנסה להגיד לו:"מונפרנו מהר,תקפוץ מעל גבי ותשתמש עליהם באגרוף מאך מלמעלה!" אחייך אל האיש אחזיק את ידיו ואחכה שמוננפרנו יפגע בו.
-
[COLOR=Red][B]לוקאס
ניר רוצח,תשלח את הטופס הרשמה אלי לה.פ
טריס אומר לך"אני לא מאמין לשקר הזה.".מונפרנו קופץ מעל הגב שלך ומשתמש באגרוף מאך.הוא מצליח לפגוע באנשיו של טריס.לאחר מכן הוא מחטיף אגרוף מאך לפרצוף של טריס.כויה נוצרת בפניו של טריס.טריס אומר לכם"טוב נו עליך עליכם".אתה מרגיש עייף ואתה מתמוטט על האדמה וגם מונפרנו מתמוטט ל האדמה.לאחר שעה.אתה מוצא את עצמך קשור ליד עמוד מברזל בחדר ענק שעשוי מברזל ומונפרנו לא איתך.
[COLOR=Blue]ניר
סאלאמנס שואב את מספרי האיקס של פינסיר.סאלאמנס נפגע קצת מהמהלך הזה. סאלאמנס עף לעבר פינסיר והוא נכנס בו בחוזקה.פינסיר נפגע קשה וועף לעבר הקיר של הזירה.פינסיר מתעלף.השופט אומר"סאלאמנס מנצח בקרב.ניר ניצח במכון החר של העיר בג". לינה המומה מזה שניצחת את פינסיר.היא מחזירה את פינסיר בחזרה לפוכדור שלו.ומוסיפה" אתה מדהים הצלחת בקלות להביס את פינסיר שלי"
[COLOR=Red]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור על הזירה.כתוצאה מכך הזירה עולה בהרבה להבות שמקפיות את פולויראט.צ'אריזארד נכנס דרך הלהבות ועף הישר לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט נפגע מאגרוףף החשמל.צ'אריזארד מעיף אותו לאוויר ותוקף באגרוף חשמל ובלהביור.הלהביור ואגרוף החשמל פוגעים בפולויראט קשה ומשתקים אותו לזמן מה.ג'וד בהלם ממה שקרה בזירת הקרב.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021620][COLOR=Red][B][COLOR=Red]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור על הזירה.כתוצאה מכך הזירה עולה בהרבה להבות שמקפיות את פולויראט.צ'אריזארד נכנס דרך הלהבות ועף הישר לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט נפגע מאגרוףף החשמל.צ'אריזארד מעיף אותו לאוויר ותוקף באגרוף חשמל ובלהביור.הלהביור ואגרוף החשמל פוגעים בפולויראט קשה ומשתקים אותו לזמן מה.ג'וד בהלם ממה שקרה בזירת הקרב.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד צ'אריזארד עכשיו תתפוס את פולויארט תעוף איתו ותפיל אותו לזירה בעזרת צעקה עם אגרוף חשמל ותפול איתו שאתה משתמש באגרוף חשמל עדיין!"אומר לצ'אריזארד בנחישות ואז אגיד לג'וד:"צ'אריזארד הזה הוא כמו הצ'אריזארד של אש אז הוא הכי טוב הצ'אריזארד הזה!"
-
[quote]ניר
סאלאמנס שואב את מספרי האיקס של פינסיר.סאלאמנס נפגע קצת מהמהלך הזה. סאלאמנס עף לעבר פינסיר והוא נכנס בו בחוזקה.פינסיר נפגע קשה וועף לעבר הקיר של הזירה.פינסיר מתעלף.השופט אומר"סאלאמנס מנצח בקרב.ניר ניצח במכון החר של העיר בג". לינה המומה מזה שניצחת את פינסיר.היא מחזירה את פינסיר בחזרה לפוכדור שלו.ומוסיפה" אתה מדהים הצלחת בקלות להביס את פינסיר שלי"[/quote]
אני אומר לה: "דווקא האינפרנופ הלוזר שלי היה יכול לנצח אותו גם."
אקח ממנה את התג, אצא מהמכון וארפא את הפוקימונים.
אחרי זה אמשיך לשרוף את העיר בג, אקח משם את כל הברזלים החזקים והטובים, ואעוף לדרך הבאה.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך לפוכדור שלו.אתה ניגש ללינה כדי לקבל את תג המכון שזכית בו.לינה מוציאה מן הכיס שלה את תג המכון מושיטה לך אותו. [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/127.png[/IMG]אתהלוקח את תג המכון ושם אותו בכיס שלך.אתה יוצא מן המכון והולך למרכז לפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה יוצא מן המרכז לפוקימונים .אתה שוב שורף את העיר בג ולוקח את הברזלים הכי טובים של העיר.כשאתה מגיע לדרך 4 אתה שומע פיצוץ אדיר וחזק שמגיע מהמשך הדרך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד תופס את פולויראט המשותק בעזרת שתי ידו וכאשר הוא נמצא בגוב רב.הוא תוקף את פולויראט בהצעקה ובאגרוף חשמל.הצעקה והאגרוף חשמל פוגעים קשה בפולויראט.צ'אריזארד ממשיך להשתמש באגרוף חשמל על פולויראט כשהוא נופל.פולויראט מתרסק בזירת הקרב.אתה רואה שהוא עומד השיתוק יצא לו.פולויראט תוקף במשאבת הידרו את צ'אריזארד.ג'וד אומר לך"מי זה אש?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021633]][B][COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד תופס את פולויראט המשותק בעזרת שתי ידו וכאשר הוא נמצא בגוב רב.הוא תוקף את פולויראט בהצעקה ובאגרוף חשמל.הצעקה והאגרוף חשמל פוגעים קשה בפולויראט.צ'אריזארד ממשיך להשתמש באגרוף חשמל על פולויראט כשהוא נופל.פולויראט מתרסק בזירת הקרב.אתה רואה שהוא עומד השיתוק יצא לו.פולויראט תוקף במשאבת הידרו את צ'אריזארד.ג'וד אומר לך"מי זה אש?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"למה משנה ג'ון..."אומר לג'ון ואז אגיד לצ'אריזארד:"צ'אריזארד תתחמק בעזרת צעקה שתרעיד את כול הזירה,אחר-כך תעוף במהירות על פוליארט בצעקה כדי לשתק אותו ואז תעיף אותו מהזירה בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי!"
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך לפוכדור שלו.אתה ניגש ללינה כדי לקבל את תג המכון שזכית בו.לינה מוציאה מן הכיס שלה את תג המכון מושיטה לך אותו. אתהלוקח את תג המכון ושם אותו בכיס שלך.אתה יוצא מן המכון והולך למרכז לפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה יוצא מן המרכז לפוקימונים .אתה שוב שורף את העיר בג ולוקח את הברזלים הכי טובים של העיר.כשאתה מגיע לדרך 4 אתה שומע פיצוץ אדיר וחזק שמגיע מהמשך הדרך.[/quote]
אני מחליף את ביוטיפלי בדרפיון
וכמו כל נערה בלונדינית אני הולך אל הסכנה המתמשכת בדרך 4...
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיר ג ושם אתה מחליף את דרפיון שלך ביוטפלי.דרפיון נכנס לשישיה שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לדרך 4.בדרך 4 אתה הולך למקום שממנו שמעת את הפיצוץ האדיר.כעבור 2 דקות אתה מגיע למקום הפיצוץ ואתה רואה מכתש ענקי נוצר מולך ובמרכזו מטארויט ענק נחת על מחוז המים.וזוהר מימנו אור אדום לבן זוהר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בצעקה.בזכות הצעקה הוא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של פולויראט.הצעקה גורמת לשבירת משאבת הידרו של פולויראט.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפוויראט ומשתקת אותו לזמן מה.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את פולויראט.האגרוף החשמל פוגע בפולויראט ומעיף אותו.אבל פולויראט כמעט יוצא מהזירה.מצב השיתוק יוצא מימנו והוא תוקף בקרן בועות את צ'אריזארד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021645][B][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בצעקה.בזכות הצעקה הוא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של פולויראט.הצעקה גורמת לשבירת משאבת הידרו של פולויראט.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפוויראט ומשתקת אותו לזמן מה.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את פולויראט.האגרוף החשמל פוגע בפולויראט ומעיף אותו.אבל פולויראט כמעט יוצא מהזירה.מצב השיתוק יוצא מימנו והוא תוקף בקרן בועות את צ'אריזארד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תתחמק מהבועות ואז תשתמש בצעקה על פולויארט ואם הוא ישתתק תפוס אותו,תעוף איתו לשמיים ותיפול איתו עם אגרוף חשמל ומתי שאתם קרובים לאדמה תעזוב אותו כדי שהוא יתעלף ואז שהוא נופל על האדמה ונשכב שם תשתמש באגרוף חשמל על האדמה כדי להרוג אותו!"אצעק לצ'אריזארד החמוד שלי
-
[quote]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיר ג ושם אתה מחליף את דרפיון שלך ביוטפלי.דרפיון נכנס לשישיה שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לדרך 4.בדרך 4 אתה הולך למקום שממנו שמעת את הפיצוץ האדיר.כעבור 2 דקות אתה מגיע למקום הפיצוץ ואתה רואה מכתש ענקי נוצר מולך ובמרכזו מטארויט ענק נחת על מחוז המים.וזוהר מימנו אור אדום לבן זוהר.[/quote]
אני לוקח את הg 500, חותך את המטאור לחלקים ושם אותם בשקים.
לאחר מכן, אני הופך לרוח ונכנס לבין 2 אבנים לרווח צר מאוד ששום יצור לא ילך לשם בגלל חוסר חמצן, וארה לעצמי בראש עם רובה אדמה.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה לוקח רובה G500 ואיתו אתה חותך את המטאור לחלקים.את החלקים שחתכת אתה לוקח לעצמך.לאחר מכן אתה הופך לרוח ונכנס למקום שאף יצור חי לא יכול לחיות בו.אתה לוקח רובה אדמה ויורה לעצמך בראש.אתה מתמוטט ומת.
GAME OVER
לפתע אתה מוצא את עצמך בעולם מוזר שאין בו אור רק חושך.מולך נמצאת דלת ענקית ו 2 שלדים עוצמתיים עומדים ליד שני פתחי הדלת.הם אומרים לך"ניר ברוך הבא למחוזות האופל.אבאיזה מחוז תרצה לחיות?.רק שתדע מכאן אין דרך חזרה"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות של פולויראט ונפגע קשה.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפולויראט ומשתקת אותו לזמן קצר.צ'אריזארד תתופס את פולויראט המשותק בשתי ידו.הוא עף לגובה רב.צ'אריזארד עף לעבר האדה כהוא נותן לפולויראט אגרוף חשמל.כשהם קרבוים לאדמה צ'אריזארד משחרר את פולויראט.פולויראט מתרסק באדמת זירת המכון ומתעלף.השופט אומר"פולויראט הפסיד.צ'אריזארד ניצח.המנצח הוא תומר"[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה לוקח רובה G500 ואיתו אתה חותך את המטאור לחלקים.את החלקים שחתכת אתה לוקח לעצמך.לאחר מכן אתה הופך לרוח ונכנס למקום שאף יצור חי לא יכול לחיות בו.אתה לוקח רובה אדמה ויורה לעצמך בראש.אתה מתמוטט ומת.
Game Over
לפתע אתה מוצא את עצמך בעולם מוזר שאין בו אור רק חושך.מולך נמצאת דלת ענקית ו 2 שלדים עוצמתיים עומדים ליד שני פתחי הדלת.הם אומרים לך"ניר ברוך הבא למחוזות האופל.אבאיזה מחוז תרצה לחיות?.רק שתדע מכאן אין דרך חזרה" [/quote]
אני צוחק צחוק רשע ומסתכל על המחוזות. אני חושב לעצמי 'פוקימון מים כבר יש לי, פוקימוני אש כבר יש לי, אבל אין לי פוקימוני עשב!" אגיד לשלדים: "אני רוצה ללכת למחוז העשב האפל." ואחכה שהם יקחו אותי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021651][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות של פולויראט ונפגע קשה.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפולויראט ומשתקת אותו לזמן קצר.צ'אריזארד תתופס את פולויראט המשותק בשתי ידו.הוא עף לגובה רב.צ'אריזארד עף לעבר האדה כהוא נותן לפולויראט אגרוף חשמל.כשהם קרבוים לאדמה צ'אריזארד משחרר את פולויראט.פולויראט מתרסק באדמת זירת המכון ומתעלף.השופט אומר"פולויראט הפסיד.צ'אריזארד ניצח.המנצח הוא תומר"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד צ'אריזארד ניצחת פוקימון חזק אליך!כול הכבוד עכשיו תנוח וחתזור לפוקדור שלך!"אומר לצ'אריזארד בעידוד ואחזיר אותו לפקודור שלו.
"היה קרב טוב ג'ון!אבל איפה התג שלי ג'ון?"אשאל את ג'ון.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אתתה אומר כמה מילים טובות לצ'אריזארד.צ'אריזארד שמח שהוא ניצח פוקימון מים.אתה מחזיר את צ'אריזארד לפוכדור שלו שינוח לעת עתה.ג'וד אומר לך"הפוקימונים שלך נתנו קרב טוב.אימנת את הפוקימונים שלך היטב.על זה שניצחת אתה זוכה בתג מכון הלחימה של העיר קרן.אז הנה התג.בהצלחה ב3 המכונים האחרונים שנותרו לך להביס."ג'וד מגיש לך את תג [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/062.png[/IMG]מכון העיר קרן [/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
לאחר חשיבה של כמה שניות אתה מחליט ללכת למחוז עשב האופל.השלדים אומרים לך"אוקי אנחנו נביא אותך למחוז העשב האפל.רק שתדע מפה לא תוכל לחזור.אז כנס דרך השער הזה והוא יביא אותך למחוז עשב האופל".השער שהשלדים מחזיקים נפתח.אתה נכנסלתוך השער ואתה מגיע לעולם חדש.עולם חשוך וקודר מאוד.מולך נעמד יער גדול.מן היער יוצאים 3 אנשי זאב שתוקפים ביללת זאב.קרן אור סגולה נשלחת לעברך[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
לאחר חשיבה של כמה שניות אתה מחליט ללכת למחוז עשב האופל.השלדים אומרים לך"אוקי אנחנו נביא אותך למחוז העשב האפל.רק שתדע מפה לא תוכל לחזור.אז כנס דרך השער הזה והוא יביא אותך למחוז עשב האופל".השער שהשלדים מחזיקים נפתח.אתה נכנסלתוך השער ואתה מגיע לעולם חדש.עולם חשוך וקודר מאוד.מולך נעמד יער גדול.מן היער יוצאים 3 אנשי זאב שתוקפים ביללת זאב.קרן אור סגולה נשלחת לעברך [/quote]
אחשוב לעצמי 'מתקפה סגולה זה בטח מסוג רעל או רוח, מה שאומר שהכי נכון שדרפיון ילחם פה.' ואז אוציא את דרפיון ואגיד לו: "תספוג את המתקפה, ואז טיל סיכות שיפגע בכולם!" אחכה שיעשה זאת, ואחשוב שוב 'אם אינפרנופ חוסל ולא כובתה לו הלהבה, זאת אומרת שעדיין יש לו את החיזוק הפרוע.' אוציא את אינרנופ ואסתכל על האש השחורה שיוצאת ממנו ואגיד לו: "הסתערות אש!"