[QUOTE=DareDevil;1274834]חזרתי מבצפר[/QUOTE]
אני עדיין בבית ספר...
Printable View
[QUOTE=DareDevil;1274834]חזרתי מבצפר[/QUOTE]
אני עדיין בבית ספר...
מאי את כותבת עכשיו המשכים?
היי דניס, וג'ללו Xd
[quote=HeavySnorlax;1274833]איזו מחלה?[/quote]
פייסבוק.
[QUOTE=LordAbizi;1274838]פייסבוק.[/QUOTE]
גם אני לא דבוק בה! XD
ת'אמת, יש לי פייסבוק שמישהי מהקבוצת רובוטיקה שלי פתחה על שמי כדי שייראה כאילו אני חבר בקבוצה בפייסבוק...
N.M.T.C.!
נו מאי תגיבי כבר! קרדיט לגלעד.
[QUOTE=LordAbizi;1274838]פייסבוק.[/QUOTE]
אבא שלי הכריח אותי לפתוח פייסבוק למרות שלא רציתי.
(אבל יש לו סיבה, אתה אמור פשוט להתפלא ולשאול למה).
[QUOTE=HeavySnorlax;1274840]אבא שלי הכריח אותי לפתוח פייסבוק למרות שלא רציתי.
(אבל יש לו סיבה, אתה אמור פשוט להתפלא ולשאול למה).[/QUOTE]
וואלה? למה? XD
[quote=PizzaBlaster;1274839]גם אני לא דבוק בה! XD
ת'אמת, יש לי פייסבוק שמישהי מהקבוצת רובוטיקה שלי פתחה על שמי כדי שייראה כאילו אני חבר בקבוצה בפייסבוק...
N.M.T.C.!
נו מאי תגיבי כבר! קרדיט לגלעד.[/quote]
אה, גם מישהו מהכיתה שלי עשה את זה, אבל הוא כמעט מצא את מותו בגלל זה. (אני כמעט הרגתי אותו)
[quote=HeavySnorlax;1274840]אבא שלי הכריח אותי לפתוח פייסבוק למרות שלא רציתי.
(אבל יש לו סיבה, אתה אמור פשוט להתפלא ולשאול למה).[/quote]
נשחק את המשחק שלך, "למה?"
[QUOTE=LordAbizi;1274842]אה, גם מישהו מהכיתה שלי עשה את זה, אבל הוא כמעט מצא את מותו בגלל זה. (אני כמעט הרגתי אותו)
נשחק את המשחק שלך, "למה?"[/QUOTE]
כי אני מהאנשים הכי מנותקים מהעולם שקיימים. אני לא מעודכן בגרוש, וגם היה לי קשה להתעדכן מהצוות שלי בהדרכה. עכשיו אני הרבה יותר מעודכן במה שקורא סביבי (אם כי לא בהברה).
עכשיו אני מגיב במשחק, למרות שהיום הזה הוא אחד הימים הכי עמוסים שיש לי..
[QUOTE=DareDevil;1274845]עכשיו אני מגיב במשחק, למרות שהיום הזה הוא אחד הימים הכי עמוסים שיש לי..[/QUOTE]
כנ"ל.
מחר מבחן בתנ"ך, להשלים שיעורים של היום כי לא הייתי בגלל המחנה, ויש לי עבודה שאני עושה עם חברים לעוד שבוע ושניהם חולים.. /=
אבל אתה לא מגיב במשחק D=
[quote=HeavySnorlax;1274844]כי אני מהאנשים הכי מנותקים מהעולם שקיימים. אני לא מעודכן בגרוש, וגם היה לי קשה להתעדכן מהצוות שלי בהדרכה. עכשיו אני הרבה יותר מעודכן במה שקורא סביבי (אם כי לא בהברה).[/quote]
טוב, גם אותי אפשר למנות בטקגוריה של אנשים שמנותקים מהעולם. אני פעם פתחתי פייסבוק, כדי שאני אוכל להלחם בחשבון הפייסבוק שהתחזה להיות אני, אבל ברגע שהגענו להסכם והוא מחק את החשבון על שמי, מחקתי את החשבון על שמו של Nonsuspicious Person.
[QUOTE=DareDevil;1274849]אבל אתה לא מגיב במשחק D=[/QUOTE]
חח אהבתי..
עכשיו אני נזכר שאמרת מתישהו שאני ואו מאי או אוהד נצא למשימה ביחד מתישהו..
עכשיו הבנתי למה אני עם אוהד D=
זה לא בגלל זה
לא ידעתי שאני אעשה איוונט כשאמרתי את זה, אבל בסופו של דבר כל שחקן ייפגש מתישהו עם כל שאר השחקנים..
[QUOTE=LordAbizi;1274850]טוב, גם אותי אפשר למנות בטקגוריה של אנשים שמנותקים מהעולם. אני פעם פתחתי פייסבוק, כדי שאני אוכל להלחם בחשבון הפייסבוק שהתחזה להיות אני, אבל ברגע שהגענו להסכם והוא מחק את החשבון על שמי, מחקתי את החשבון על שמו של Nonsuspicious Person.[/QUOTE]
אהבתי את הרעיון שלך.