אגב זאת הוכחה שאי אפשר להאמין לאף אחד, ורוב מה שאנשים אומרים פה הוא לא אמיתי בכלל..
Printable View
אגב זאת הוכחה שאי אפשר להאמין לאף אחד, ורוב מה שאנשים אומרים פה הוא לא אמיתי בכלל..
זה האינטרנט, אי אפשר לדעת אם מישהו משקר כי הוא לא באמת עומד מולך.
[quote=Uzumaki Naruto;1294514]אגב זאת הוכחה שאי אפשר להאמין לאף אחד, ורוב מה שאנשים אומרים פה הוא לא אמיתי בכלל..[/quote]
נכון השם האמיתי שלי זה בוריס XD חחח.
[QUOTE=Responsible;1294517]נכון השם האמיתי שלי זה בוריס XD חחח.[/QUOTE]
זה קצת כואב, כי יש לי חבר בשם בוריס.. חח..
[quote=Responsible;1294517]נכון השם האמיתי שלי זה בוריס XD חחח.[/quote]
ואתה פדופיל בן 52 XD
[quote=Uzumaki Naruto;1294518]זה קצת כואב, כי יש לי חבר בשם בוריס.. חח..[/quote]
לכול אחד חבר רוסי :),
איתי - זה בעיקר ילדים בני 11-13 כי הם חושבים שיעשו להם משהו אם הם יגידו את השם האמיתי.
אני פדופיל בן 100 XD.
[QUOTE=Responsible;1294521]לכול אחד חבר רוסי :),
איתי - זה בעיקר ילדים בני 11-13 כי הם חושבים שיעשו להם משהו אם הם יגידו את השם האמיתי.
אני פדופיל בן 100 XD.[/QUOTE]
זהו ש... הוא ארגנטינאי... ובגלל זה הוא מיוחד חח..
[quote=Uzumaki Naruto;1294522]זהו ש... הוא ארגנטינאי... ובגלל זה הוא מיוחד חח..[/quote]
איך מישהו ארגטיני יקרה בוריס? בטח יש לו קשר הרוסי איפה שהוא.
[QUOTE=Responsible;1294523]איך מישהו ארגטיני יקרה בוריס? בטח יש לו קשר הרוסי איפה שהוא.[/QUOTE]
יש לו רבע רוסי.. אבל הצד החזק זה ארגנטינאי.. הוא עלה לארץ לפני שנתיים וחצי מארגנטינה וכולנו היינו מופתעים שקוראים לו בוריס... חח..
[quote=Uzumaki Naruto;1294525]יש לו רבע רוסי.. אבל הצד החזק זה ארגנטינאי.. הוא עלה לארץ לפני שנתיים וחצי מארגנטינה וכולנו היינו מופתעים שקוראים לו בוריס... חח..[/quote]
כן בגלל זה, בוריס זה שם של מישהו שיש לו איזשהוא קשר רוסי XD.
[quote=Responsible;1294521]לכול אחד חבר רוסי :),
אני פדופיל בן 100 XD.[/quote]
אבל זה כי ההורים מלחיצים אותם XD
נראלי זה מה שקרה לי (נרשמתי בין גיל 11 ל12)
[quote=DarkTiger;1294528]אבל זה כי ההורים מלחיצים אותם XD
נראלי זה מה שקרה לי (נרשמתי בין גיל 11 ל12)[/quote]
לא קשור,
יש כאלה שמסתירים את זה שהם נרשמו לפורום כזה כמו ניצן.
אני יודע, אותי ההורים הלחיצו בקטע של "לא לדבר עם זרים" באינטרנט וכאלו, לא קשור לפורום..
[quote=DarkTiger;1294530]אני יודע, אותי ההורים הלחיצו בקטע של "לא לדבר עם זרים" באינטרנט וכאלו, לא קשור לפורום..[/quote]
שם פרטי תוכל להגיד אבל שום דבר אחר אסור לך כמו איזה בית ספר אתה ושם המשפחה.
זה ברור..