[QUOTE=LordAbizi;1388772]דהיינו "מדבר מן הבטן".[/QUOTE]
אני יודע מה זה..
מה אני דלית מ"היפה והחנון"?
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1388772]דהיינו "מדבר מן הבטן".[/QUOTE]
אני יודע מה זה..
מה אני דלית מ"היפה והחנון"?
אני אתן כאן דוגמא לבדיחה ש Overkill מחפש בנושא המוזר-משהו של Rated_R. אני לא נותן אותו שם כי הבקשה שלו לא הופנתה אליי, ולכן אם אני אגיב שם רק עם הבדיחה הזו זה יהיה ספאם.
"אינסוף מתמטיקאים נכנסים לבר. הראשון מזמין כוס בירה, השני חצי כוס בירה, השלישי רבע כוס בירה, הרביעי שמינית כוס בירה, עד שהבר-מן עוצר אותם ופשוט מגיש להם שתי כוסות בירה."
[QUOTE=LordAbizi;1388775]אני אתן כאן דוגמא לבדיחה ש Overkill מחפש בנושא המוזר-משהו של Rated_R. אני לא נותן אותו שם כי הבקשה שלו לא הופנתה אליי, ולכן אם אני אגיב שם רק עם הבדיחה הזו זה יהיה ספאם.
"אינסוף מתמטיקאים נכנסים לבר. הראשון מזמין כוס בירה, השני חצי כוס בירה, השלישי רבע כוס בירה, הרביעי שמינית כוס בירה, עד שהבר-מן עוצר אותם ופשוט מגיש להם שתי כוסות בירה."[/QUOTE]
-_-
קיבלתי 97 במתמטיקה!!!
[QUOTE=LordAbizi;1388775]אני אתן כאן דוגמא לבדיחה ש Overkill מחפש בנושא המוזר-משהו של Rated_R. אני לא נותן אותו שם כי הבקשה שלו לא הופנתה אליי, ולכן אם אני אגיב שם רק עם הבדיחה הזו זה יהיה ספאם.
"אינסוף מתמטיקאים נכנסים לבר. הראשון מזמין כוס בירה, השני חצי כוס בירה, השלישי רבע כוס בירה, הרביעי שמינית כוס בירה, עד שהבר-מן עוצר אותם ופשוט מגיש להם שתי כוסות בירה."[/QUOTE]
אבל ביקשתי בדיחה מצחיקה ):
ואם אני עכשיו אכנס לפרטי פרטים המתמטיקאים יוצאים כאן חופרים>הבדיחה פוגעת במתמטיקאים>הבדיחה פוגענית
או יותר גרוע, הם מזמינים בירה
אתה רומז שכל המתמטיקאים הם אלכוהוליסטים?
יאללה, NEXT.
יש נו"ד חדש תהנו
[quote=Overkill;1388778]אבל ביקשתי בדיחה מצחיקה ):
ואם אני עכשיו אכנס לפרטי פרטים המתמטיקאים יוצאים כאן חופרים>הבדיחה פוגעת במתמטיקאים>הבדיחה פוגענית
או יותר גרוע, הם מזמינים בירה
אתה רומז שכל המתמטיקאים הם אלכוהוליסטים?
יאללה, NEXT.[/quote]
המתמטיקאים לא חופרים, פשוט יש אינסוף מהם, וכל אחד צריך להזמין...
[QUOTE=LordAbizi;1388782]המתמטיקאים לא חופרים, פשוט יש אינסוף מהם, וכל אחד צריך להזמין...[/QUOTE]
למה?
מי קבע בכלל שהם צריכים ללכת לבר?
או להזמין אלכוהול בכלל?
ועדיין, זה לא רלוונטי כי ביקשתי בדיחה מצחיקה ):
[quote=LordAbizi;1388772]דהיינו "מדבר מן הבטן".[/quote]
צודק
יאללה נו''ד חדש
נפתח נו"ד חדש
נעול