-
[QUOTE=LordAbizi;901792]
רום
"אה כן בוודאי. רק שאם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך" הוא אומר, פותח חלון חדש במחשב וכותב בו המון דברים מהר מאוד, ואז מריץ את מה שהוא כתב. על המסך כתוב Transmition Succesful, ועל השולחן מופיע פוקדור. הפרופסור קם, לוקח את הפוכדור, מוציא ממגירה חמישה נוספים, ופוקדע ונותן לך אותם. "הנה הפוקדור של צ'ארמנדר, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע. ואולי גם..." הוא לוקח ממגירה נוספת טלפון נייד ונותן לך אותו. "נתתי את זה להרבה מאמנים אחרים, אבל כולם התאבדו/נרצחו על ידי האיש הסגול, אבל זה בסדר כי האיש הסגול הוא אחד מאיתנו. אל תשכח לבדוק את המספר" הוא אומר ונותן לך גם את הטלפון.
[/QUOTE]
אני מודה לפרו' ומתחיל ללכת הליכה איטית לכיוון היציאה, ובאותו זמן אני בודק מה המספר של הטלפון שלי.
-
רום
אתה יוצא מהמעבדה,ובזמן שאתה יוצא אתה מסתכל על הטלפון ורואה שכתוב עליו: 0273-454-319. כל זה יתעדכן כעת בדף הראשי.
-
[QUOTE=LordAbizi;902597]רום
אתה יוצא מהמעבדה,ובזמן שאתה יוצא אתה מסתכל על הטלפון ורואה שכתוב עליו: 0273-454-319. כל זה יתעדכן כעת בדף הראשי.[/QUOTE]
אני מחזיר את הפלאפון לתיק ומתחיל לצאת לכיוון העיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;901792]לי
אתה ממשיך ללכת לאורך הנהר, ואתה רואה ליד הנהר עץ אחד, ועליו אתה רואה ספינרק שאני חייב לך.
[/QUOTE]
סוף סוף
אני מוציא את מונפרנו ואומר לו"גחלת על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]
תמיר
זה שקול, לפי הבנתי, ללתפוס מישהו עם יד ימין, ולתת לו מכה בראש עם יד שמאל. אריאדוס תפס את פיקאצ'ו עם כור אחד, ובגלל שפיקאצ'ו כעת לא יכל להגן על הנדוואר, והנדוואר עסוק בונדליזם, אז אריאדוס פגע בהנדוואר עם פורטרס.
ונראה לי שזו אחת התגובות הקצרות ביותר שלך במכון הזה....
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על גאביט, ואריאדוס, נסה לתת עוד מכה אחת עם פורטרס להנדוואר." אומר ארקון וודמן. הנדוואר שלח להביור ומנתק את הכור שתופס את פיקאצ'ו, והכור שמחזיק בפורטרס. אריאדוס שולח מיד כור נוסף את פורטרס ומוציא אותו משם. גאביט שולח אבנים חדות אל ווספיקוון, שמגיבה בכח תכשיט. המתפות נפגשות והן בערך שוות והם נפגעים במידה שווה. הנדוואר ממשיך במעשי הוונדליזם, ופיקאצ'ו מנסה לפגוע איכשהו בפורטרס/בכור. אריאדוס מפגין מיומנות בשליטה בפורטרס, והוא מנסה להטיח את פורטרס בהנדוואר. הנדוואר מבחין בכך ויורה להביור על פורטרס. הכור נקרע, ופורטרס ממשיך לטוס אל הנדוואר בזמן שהוא נפגע מהלהביור. הנדוואר ופורטרס שניהם נפגעים, ונופלים על רצפת המכון. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את הנדוואר ופורטרס."הנדוואר ופורטרס לא יכולים להלחם. בינתיים תיקו שתיים" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
[/QUOTE]
א.אוקיי,אם אתה אומר
ב.אכן,אתה צודק...:sunglasses:
ג.להביור לא אמור להאט או אפילו לעצור לגמרי את התנועה של פורטרס?אבל ווטאבר,אם שניהם מתים...
-----
"פיקאצ'ו,תחזור ליד גאביט!גאביט תשתמש בדרקו מטאור על שני הפוקימונים שלו,ופיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק עליהם!אם אתה רואה שעומדים לתקוף אחד מכם,פיקאצ'ו תשתמש במכת ברק כדי לעצור את המתקפה,ואם אתם המקתפה שלהם חזקה מידי,גאביט ישלח כמה דרקו מטאור על התוקף כדי להחליש אותו!אם המתקפה לא ניתן לעצירה ע"י מכת ברק,כגון מכת רפש,פיקאצ'ו ימשיך לתקוף אותם במכת ברק,אך גאביט יפסיק ויירה זעם דרקון על המתקפה כדי לעצור אותה!"
-
רום
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך זמן מה, ואתה פוגש בממפטו ([URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/519.shtml"]דור חמישי[/URL], אם זה מפריע לך אני אחליף פוקימון)
לי
מונפורנו שולח את הגחלת שעפה אל ספינרק ופוגעת בו ומפילה אותו מהעץ עליו הוא נמצא. ספינרק יורה עוקץ רעל לכיוון מונפורנו ופוגע בו.
תמיר
"אריאדוס, השתמש ביריות קורים מרובות כדי להעסיק את פיקאצ'ו, ואולי גם לתפוס אותו ברשת. ווספיקוון, תירי קרן איתות על גאביט!" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו רץ מהר ומתקרב לגאביט. אריאדוס מתחיל לשלוח קורים אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו שולח לשם מכות ברק ועוצר חלק מהם. בינתיים גאביט וווספיקוון מחליפים ביניהם התקפות. היות ופיקאצ'ו עסוק כל הזמן בלהלחם בקורי העכביש, אין הוא יכול לעזור לגאביט. לבסוף פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת באריאדוס, ואריאדוס מאבד את יציבותו ונופל מהעץ.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, ושוב נכנס לזירה. הוא בודק את אריאדוס ומגלה שאין הוא יכול להלחם. "אראידוס אינו יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"אריאדוס חזור!" מחזיר אותו ארקון וודמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;904463]
לי
מונפורנו שולח את הגחלת שעפה אל ספינרק ופוגעת בו ומפילה אותו מהעץ עליו הוא נמצא. ספינרק יורה עוקץ רעל לכיוון מונפורנו ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;904463]
תמיר
"אריאדוס, השתמש ביריות קורים מרובות כדי להעסיק את פיקאצ'ו, ואולי גם לתפוס אותו ברשת. ווספיקוון, תירי קרן איתות על גאביט!" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו רץ מהר ומתקרב לגאביט. אריאדוס מתחיל לשלוח קורים אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו שולח לשם מכות ברק ועוצר חלק מהם. בינתיים גאביט וווספיקוון מחליפים ביניהם התקפות. היות ופיקאצ'ו עסוק כל הזמן בלהלחם בקורי העכביש, אין הוא יכול לעזור לגאביט. לבסוף פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת באריאדוס, ואריאדוס מאבד את יציבותו ונופל מהעץ.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, ושוב נכנס לזירה. הוא בודק את אריאדוס ומגלה שאין הוא יכול להלחם. "אראידוס אינו יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"אריאדוס חזור!" מחזיר אותו ארקון וודמן.[/QUOTE]
"גאביט,דרקו מטאור על ווספקווין,ואז קצה אבנים!פיקאצ'ו,תסתובב במהירות מסביב לווספקווין,ומידי פעם בזמנים אקראיים תשתמש עליה במכת ברק,ותגן על גאביט במכת ברק למקרה שהיא מנסה לפגוע בו או בך בעזרת מכת ברק,ואם המכה חזקה מידי למכת הברק תעשו כמו שציוויתי קודם!"
-
[QUOTE=LordAbizi;904463]רום
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך זמן מה, ואתה פוגש בממפטו ([URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/519.shtml"]דור חמישי[/URL], אם זה מפריע לך אני אחליף פוקימון)
[/QUOTE]
כן זה מפריע לי..
אני לא מכיר שום פוקימון מדור 5 חוץ מההתחלתים..
תן לי פוקמון מכל הדורות חוץ מ5 :|
-
לי
מונפורנו מזנק הצידה, ומתחמק מהגחלת שבאה אחריו. הוא שולח גחלת לעבר ספינרק ופוגע בו. סינרק עוזב את העץ ומתיל לנוע לעבר מונפורנו, והוא דוחף את מונפורנו.
תמיר
זה ממש רצח עם מה שהולך פה...
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על פיקאצ'ו, ולאחר מכן קרן איתות אל גאביט, ואז אל פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל להכין דראקו מטאור. פיקאצ'ו מתחיל להסתובב מסביב לווספקוון. גאביט שולח את הדראקו מטאור ופוגע בה. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע. ווספיקוון שולחת כח תכשיט אל פיקאצ'ו, אך הוא שולח מכת ברק ועוצר את זה. בינתיים גאביט מכין כמה אבנים חדות כדי לזרוק על ווספיקוון, אך ווספיקוון שולחת קרן איתות ועוצרת את האבנים, ופיקאצ'ו בנוסף מוסיף מכת ברק כנגד קרן האיתות כדי להגן על גאביט. ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו ופוגעת בו, אז האבנים פוגעות בווספיקוון. פיקאצ'ו קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, נכנס לזירה ומאבחן את פיקאצ'ו. "פיקאצ'ו אינו יכול להלחם. פוקימון אחרון!" הוא אומר ויוצא מהזירה. נראה ששופט הדגלים מתחיל להתעייף מהריצות התכופות....
רום
סורי.
--
קרן אור סגולה פוגעת בבמפוטו, מפרקת אותו ומרכיבה אותו מחדש כספירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;907022]
סורי.
--
קרן אור סגולה פוגעת בבמפוטו, מפרקת אותו ומרכיבה אותו מחדש כספירו.[/QUOTE]
מה המתקפות של צ'אמנדר?
~~~~~~~
"וואו ספירו!" אומר בהתלהבות ויצעק: "צ'אמנדר צא!"
לאחר שצ'אמנדר יוצא אני אומר לו להשתמש בשריטה.
-
[QUOTE=LordAbizi;907022]לי
מונפורנו מזנק הצידה, ומתחמק מהגחלת שבאה אחריו. הוא שולח גחלת לעבר ספינרק ופוגע בו. סינרק עוזב את העץ ומתיל לנוע לעבר מונפורנו, והוא דוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"זנב ברזל ואז גחלת על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;907022]
תמיר
זה ממש רצח עם מה שהולך פה...
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על פיקאצ'ו, ולאחר מכן קרן איתות אל גאביט, ואז אל פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל להכין דראקו מטאור. פיקאצ'ו מתחיל להסתובב מסביב לווספקוון. גאביט שולח את הדראקו מטאור ופוגע בה. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע. ווספיקוון שולחת כח תכשיט אל פיקאצ'ו, אך הוא שולח מכת ברק ועוצר את זה. בינתיים גאביט מכין כמה אבנים חדות כדי לזרוק על ווספיקוון, אך ווספיקוון שולחת קרן איתות ועוצרת את האבנים, ופיקאצ'ו בנוסף מוסיף מכת ברק כנגד קרן האיתות כדי להגן על גאביט. ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו ופוגעת בו, אז האבנים פוגעות בווספיקוון. פיקאצ'ו קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, נכנס לזירה ומאבחן את פיקאצ'ו. "פיקאצ'ו אינו יכול להלחם. פוקימון אחרון!" הוא אומר ויוצא מהזירה. נראה ששופט הדגלים מתחיל להתעייף מהריצות התכופות....
[/QUOTE]
"אוקיי גאביט,אני צריך שתשתמש בכל הכוח שלך עכשיו!תשתמש בקצה אבנים,כאשר תזרוק חלק מהאבנים קדימה,וחלק אחר תזרוק למעלה בצורה שזה יפגע בו בקשת בצורה ובזמן אקראי(כלומר,פעם כן פעם לא בצורה רנדומלית,והזריקה תהיה בזווית רנדומלית)!אם היא תתקוף בצורה שאתה רואה שזה עלול לפגוע בך למרות המתקפות,תתחמק הצידה ותמשיך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;901792]
דן
צ'ארמנדר יוצא אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט נפגע, אך נותן מכה עם הזנב שלו לצ'ארמנדר, ופוגע בו. צ'ארמנדר שולח את ראשו קדימה ונועץ את שיניו בסנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נשיכה אחר כך שריטה
-
רום
כתוב את זה בהערות: כל פוקימון מתחיל עם מתקפות טריוויאליות (מוסבר שם מה זה בדיוק), וכדי ללמד אותה מתקפה לא טריוויאלית, אז יש ללמד אותה ולהסביר את הביצוע שלה לפוקימון (על ההסבר לשמור על נימה מסויימת של הגיון, ושבאמת יהיה מנוסח כתהליך שהפוקימון יכול לבצע, אם כי התהליך עצמו יכול להיות מאוד איגיוני)
--
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו. צ'ארמנדר רץ אל ספירו, קופץ ושורט אותו. ספירו לא היה מוכן ונפגע. ספירו מסתובב, טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
לי
מונפורנו מסתובב ומנחית מכה עם זנבו על ספינרק. ספירק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו ופוגע בו. מונפורנו מתרחק מעט ושולח גחלות רבות של ספינרק. ספינרק נפגע מהן, אך אז שולח קור אל מונפורנו, מתקדם דרך הקור ודוחף את מונפורנו.
תמיר
"ווספיקוון, צרי מערבולת רוח כדי להאט את האבנים, ואז תירי עליו קרן איתות!" אומר ארקון וודמן. גאביט מכין את האבנים ומתחיל לירות אותם לכיוון ווספיקוון. ווספיקוון יוצרת רוח בשטח מספיק גדול כך שאם אבן מתקרבת אליה, אז היא תאט ללא תלות בכיוון. ווספיקוון מתאמצת ויורה קרן איתות. גאביט קופץ הצידה, ווספיקוון עוקבת אחריו עם הקרן. ביצוע כל הדברים האלו קשה מדי עבור ווספיקוון, ואף על פי שהיא פוגעת לבסוף בגאביט, חלק מהאבנים פוגעות בה. נראה שווספיקוון מתחילה להתעייף, שוב.
דן
צ'ארמנדר מתקרב לסנטרט ונושך אותו. סנטרט נאבק בצ'ארמנדר ומכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ושורט אותו. סנטרט נפגע, אך אז דוחף את צ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;909303]רום
כתוב את זה בהערות: כל פוקימון מתחיל עם מתקפות טריוויאליות (מוסבר שם מה זה בדיוק), וכדי ללמד אותה מתקפה לא טריוויאלית, אז יש ללמד אותה ולהסביר את הביצוע שלה לפוקימון (על ההסבר לשמור על נימה מסויימת של הגיון, ושבאמת יהיה מנוסח כתהליך שהפוקימון יכול לבצע, אם כי התהליך עצמו יכול להיות מאוד איגיוני)
--
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו. צ'ארמנדר רץ אל ספירו, קופץ ושורט אותו. ספירו לא היה מוכן ונפגע. ספירו מסתובב, טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
.[/quote]
צ'אמנדר תנסה לזוז הצידה ואז תשרוט אותו בגב!
-
[QUOTE=LordAbizi;909303]
לי
מונפורנו מסתובב ומנחית מכה עם זנבו על ספינרק. ספירק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו ופוגע בו. מונפורנו מתרחק מעט ושולח גחלות רבות של ספינרק. ספינרק נפגע מהן, אך אז שולח קור אל מונפורנו, מתקדם דרך הקור ודוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"דחיפה ואז זנב ברזל על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;909303]
תמיר
"ווספיקוון, צרי מערבולת רוח כדי להאט את האבנים, ואז תירי עליו קרן איתות!" אומר ארקון וודמן. גאביט מכין את האבנים ומתחיל לירות אותם לכיוון ווספיקוון. ווספיקוון יוצרת רוח בשטח מספיק גדול כך שאם אבן מתקרבת אליה, אז היא תאט ללא תלות בכיוון. ווספיקוון מתאמצת ויורה קרן איתות. גאביט קופץ הצידה, ווספיקוון עוקבת אחריו עם הקרן. ביצוע כל הדברים האלו קשה מדי עבור ווספיקוון, ואף על פי שהיא פוגעת לבסוף בגאביט, חלק מהאבנים פוגעות בה. נראה שווספיקוון מתחילה להתעייף, שוב.
[/QUOTE]
אין לי כוח לקרוא את כל החוקים החדשים...יש שינוי מהותי כלשהוא?
-----
"גאביט,תרוץ אליה בחצי עיגול ותשתמש בציפורני דרקון,אם היא מנסה לתקוף תתחמק ותמשיך לתקוף,אם היא תוקפת במערבולת רוח תשתמש בזעם דרקון כנגדה,ואם זה לא מצליח תרוץ מסביבה ותשתמש בקצה אבנים,ואז כשהיא לא מוכנה,תתקוף עם טופרי הדרקון!אחרי תקפת עם טופרי הדרקון,תשתמש בזעם דרקון ואז בקצה אבנים,ואז שוב בטפרי דרקון,כאשר כל מה שאמרתי מקודם לגבי התחמקות תקפים בכל אחד מהמלכים האלה!"
-
רום
צ'ארמנדר מזנק הצידה, וושורט את גבו של פיג'י. פיג'י נפגע, אך אז מתסובב ודוחף את צ'ארמנדר.
לי
מונפורנו דוחף ממנו את ספינרק ומנתק אותו מהקור. מונפורנו מתקרב אל ספינרק ומכה בו עם הזנב. ספינרק מנצל את ההזדמנות ושולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
תמיר
החוקים אף פעם לא משתנים, הוא סתם עושה את זה לצורך תזכורת. ההבדל היחידי שמצאתי הוא שעכשיו יש להביא ציטוט של מנהל המשחק שאישר לך את המשחק, ולא סתם לכתוב שהוא אישר אותו....
--
"ווספיקוון, תקפי בקרן איתות לפרקים בזמן שהוא מתקרב. ברגע שהוא פוגע בך, אם הוא פוגע בך, עברי לכח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. גאביט נוקט בגישה מעגלית לכיוון ווספיקוון. בינתיים ווספיקוון שולחת קרני איתות, שגאביט מנסה להתחמק מהן, אך לעתים נפגע. גאביט מגיע לווספיקוון ומכה בה עם ציפורני הדרקון. ווספיקוון נפגעת ושולחת במהירות כח תכשיט ופוגעת בגאביט גאביט מתרחק ממנה ושולח זעם דרקון שפוגע בווספיקוון. גאביט מכין אבנים חדות ושולח אותן אל ווספיקוון. במקביל ווספיקוון שולחת כח תכשיט נוסף שמצליח לפגוע בגאביט לפני שמטר האבנים פוגע בה. גאביט מתקרב שוב אל ווספיקוון ומכה בה עם טפרי הדרקון. העייפות אינה פוסחת על גאביט, וגם הוא מתחיל להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;911222]
לי
מונפורנו דוחף ממנו את ספינרק ומנתק אותו מהקור. מונפורנו מתקרב אל ספינרק ומכה בו עם הזנב. ספינרק מנצל את ההזדמנות ושולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
[/quote]
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת ואגרוף מאך על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;911222]
תמיר
החוקים אף פעם לא משתנים, הוא סתם עושה את זה לצורך תזכורת. ההבדל היחידי שמצאתי הוא שעכשיו יש להביא ציטוט של מנהל המשחק שאישר לך את המשחק, ולא סתם לכתוב שהוא אישר אותו....
--
"ווספיקוון, תקפי בקרן איתות לפרקים בזמן שהוא מתקרב. ברגע שהוא פוגע בך, אם הוא פוגע בך, עברי לכח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. גאביט נוקט בגישה מעגלית לכיוון ווספיקוון. בינתיים ווספיקוון שולחת קרני איתות, שגאביט מנסה להתחמק מהן, אך לעתים נפגע. גאביט מגיע לווספיקוון ומכה בה עם ציפורני הדרקון. ווספיקוון נפגעת ושולחת במהירות כח תכשיט ופוגעת בגאביט גאביט מתרחק ממנה ושולח זעם דרקון שפוגע בווספיקוון. גאביט מכין אבנים חדות ושולח אותן אל ווספיקוון. במקביל ווספיקוון שולחת כח תכשיט נוסף שמצליח לפגוע בגאביט לפני שמטר האבנים פוגע בה. גאביט מתקרב שוב אל ווספיקוון ומכה בה עם טפרי הדרקון. העייפות אינה פוסחת על גאביט, וגם הוא מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני חושב שגם את החוק הזה היה...
----
"גאביט,תתחבא מאחורי אחד העצים,ותשתמש בקצה אבנים מסביב לווספקווין כדי ליצור חומה מסביבה,וגם לפגוע בה!לאחר מכן תשתמש בדרקו מטאור(שכמובן בא מלמעלה ולכן יכול לפגוע).אם היא תירה עליך מתקפה כלשהיא,תשתמש בקצה אבנים כדי לעצור אותה,בעודך ממשיך עם הדרקו מטאור!"
-
[QUOTE=LordAbizi;911222]רום
צ'ארמנדר מזנק הצידה, וושורט את גבו של פיג'י. פיג'י נפגע, אך אז מתסובב ודוחף את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
ספירו אמרת לא?
מונפורנו נפגע מעט מעוקץ הרעל, ואז הוא קופץ הצידה ושולח גחלת אל ספינרק. ספינרק נפגע, ואז מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. לבסוף, מונפורו מכה באגרוף בספינרק.
תמיר
"ווספיקוון, תירי קרן איתות על העץ שבו הוא יתחבא, כדי להפיל עליו את העץ! נפצי כל אבן שבאה בדרכך עם קרן איתות, אם יש צורך" אומר ארקון וודמן. גאביט במהירות בורח מאחורי אחד העצים, ושולח מספר אבנים להקיף את ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות ויוצרת קו אש לכיוון של גאביט. בזמן שווספיקוון שולחת קרן איתות (שמכוונת לעץ, ולכן גאביט לא יכול לחסום אותה בלי לצאת מהמסתור שלו) גאביט שולח עליה כמה מטאורי דרקון. לבסוף ווספיקוון מפילה את העץ, וגאביט מפסיק לתקוף כדי שהוא יוכל לתפוס את העץ. גאביט בינתיים מחזיק בעץ, אך לא נראה שהוא יחזיק מעמד כך הרבה זמן.
רום
יכול להיות, אני לא ממש חושב.
--
צ'ארמנדר פותח את פיו, ונועץ את שיניו בספירו. ספירו נאבק בצ'ארמנדר, ושורט אותו מעט עם רגליו.
-
[quote=LordAbizi;913246]לי
מונפורנו נפגע מעט מעוקץ הרעל, ואז הוא קופץ הצידה ושולח גחלת אל ספינרק. ספינרק נפגע, ואז מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. לבסוף, מונפורו מכה באגרוף בספינרק.
[/quote]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז זנב ברזל על ספינראק"
-
[quote=LordAbizi;913246]
רום
יכול להיות, אני לא ממש חושב.
--
צ'ארמנדר פותח את פיו, ונועץ את שיניו בספירו. ספירו נאבק בצ'ארמנדר, ושורט אותו מעט עם רגליו.[/quote]
צ'אמנדר על תיכנע!
תשתמש בזנב ברזל! (אם אי אפשר בנשיכה שוב.)
-
שם: מעין
צורת פנייה: מעין
אופי: חכם, חברותי, קצת רגיש יותר מדי, עצלן.
רקע: נולד בעיר טאוב וגדל אצל מנהיג מכון המעופף. באחד הימים אביו נלקח לכלא מסיבה לא ידועה והוא עבר עם אמו לזרנטל. כשגדל קצת הלך לעבוד כסוהר בבית הכלא ליד זרנטל שם אביו היה כלוא. הוא ניסה להבריח את אביו אבל נלכד בעצמו. אביו ברח והוא נלקח לבית הסוהר בעצמו. כשהשתחרר החליט להגשים את חלומו ולהיות מאמן פוקימון.
פוקימון: מאריפ(הכבשה החשמל)
בקשות:כלום
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה:
-
לי
מונפורנו שולח כמה אגרופים אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק דוחף את מונפורנו. מונפורנ מנחית ת הזנב שלו על ספינרק. בסוף ספינרק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
רום
למתקפות ברזל יש חוקים מעט אחרים.
מתקפת 'x' ברזל תתחיל כמתקפת חבטת 'x', ואם הזמן תתחזק ותהפוך ל-'x' ברזל.
--
צ'ארמנד מסתובב ומנחית מכה עם הזנבו שלו על ספירו. ספירו נפגע מההתקפה, ולאחר מכן דוחף את צ'ארמנדר.
מעין
רקע מוזר משהו, אבל בסדר.
רשום.
הגב להתחלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;915120]
רום
למתקפות ברזל יש חוקים מעט אחרים.
מתקפת 'x' ברזל תתחיל כמתקפת חבטת 'x', ואם הזמן תתחזק ותהפוך ל-'x' ברזל.
--
צ'ארמנד מסתובב ומנחית מכה עם הזנבו שלו על ספירו. ספירו נפגע מההתקפה, ולאחר מכן דוחף את צ'ארמנדר.
/QUOTE]
צ'אמנדר תחזיר לו בשריטה בכל הכוח!
-
אני הולך למעבדת הפרופסור כדי לקבל פוקימון.
-
[QUOTE=LordAbizi;915120]לי
מונפורנו שולח כמה אגרופים אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק דוחף את מונפורנו. מונפורנ מנחית ת הזנב שלו על ספינרק. בסוף ספינרק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"חפירה ואז תפתיע אותו זנב ברזל."
-
[QUOTE=LordAbizi;909303]
דן
צ'ארמנדר מתקרב לסנטרט ונושך אותו. סנטרט נאבק בצ'ארמנדר ומכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ושורט אותו. סנטרט נפגע, אך אז דוחף את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נגיחת ראש אחר כך שריטה אחר כך נגיחה ואחר כך נשיכה ושלא יעזוב
-
[B]שם: נבו[/B]
[B]צורת פנייה: נבו[/B]
[B]גיל:[/B] 10
[B]אופי:[/B] ילד שמח, אוהב פוקימוני עשב במיוחד
[B]רקע:[/B] נבו נולד בטעות ביער במקום בבית חולים
ולהורים שלו לקח חמש שנים למצוא אותו כך שהוא גדל עם פוקימוני היער.
[B]פוקימון:[/B] סידוט
[B]בקשות:[/B] אין
[B]מודע לשחקנים אחרים:[/B] כן
[B]תמונה: [/B][IMG]http://i39.tinypic.com/dwz3np.png[/IMG]
-
[QUOTE=LordAbizi;913246]
תמיר
"ווספיקוון, תירי קרן איתות על העץ שבו הוא יתחבא, כדי להפיל עליו את העץ! נפצי כל אבן שבאה בדרכך עם קרן איתות, אם יש צורך" אומר ארקון וודמן. גאביט במהירות בורח מאחורי אחד העצים, ושולח מספר אבנים להקיף את ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות ויוצרת קו אש לכיוון של גאביט. בזמן שווספיקוון שולחת קרן איתות (שמכוונת לעץ, ולכן גאביט לא יכול לחסום אותה בלי לצאת מהמסתור שלו) גאביט שולח עליה כמה מטאורי דרקון. לבסוף ווספיקוון מפילה את העץ, וגאביט מפסיק לתקוף כדי שהוא יוכל לתפוס את העץ. גאביט בינתיים מחזיק בעץ, אך לא נראה שהוא יחזיק מעמד כך הרבה זמן.
[/QUOTE]
"גאביט,ביד אחת תחזיק את העץ,וביד שניה תזרוק קצה אבנים על ווספקווין בקשת!אם אתה יכול לעשות זאת בלי שהיא תפגע בך,תזרוק ואם לא אל תזרקו,אלא תנסה לרוץ לעץ אחר!לאחר שאתה עושה אחד מהשניים,תירה עליה זעם דרקון ובאותו זמן קצה אבנים בקשת,ואם היא תוקפת תשלח קצה אבנים כדי לעצור את המתקפה!"
-
כמה.... תגובות.....
רום
צ'ארמנדר שולח את ידו ושורט את ספירו. ספירו נהדף מעט, ולאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
מעין
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע אל מול המעבדה. על שלט ליד המעבדה כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
לי
מונפורנו מתחיל לחפור, אך ספינרק במהירות מגיע אליו ושולח אליו עוקצי רעל. מונפורנו מוותר על הרעיון לחפור מבין שהוא חסר תועלת, אז הוא מכה בספינרק באמצעות זנבו.
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט קופץ אחורה, ומכה בצארמנדר עם הזנב. צ'רמנדר מתקרב לסנטרט, ושורט אותו. סנטרט בתגובה שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שוב נוגח בסנטרט, ואז נושך אותו. סנטרט מביא כמה אגרופים לצ'ארמנדר. נראה שסנטרט מתחיל להתעייף.
נבו
יש כשל חמור ביותר הרקע שלך.
איך אתה יכול להיוולד בלי שאמא שלך תדע איפה אתה נולדת?
תמיר
"ווספיקוון, אם הוא מחליף עץ תקפי אותו בקרן איתות בדרך. כשהוא תוקף בזעם דרקון, תקוף חזרה בקרן איתות. אם ההתקפה שלך לא מצליחה להגיע אליו, צרי פעימה חזקה של קרן איתות כדי לפגוע בו." אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה להחזיק את העץ עם יד אחת, אך זה קשה, אז הוא זורק את העץ מעט למעלה, בינתיים זורק אבן חדה אל ווספיקוון ומתחיל לנוע אל עץ אחר. ווספיקוון שולחת קרן איתות, ונפגעת מהאבן. גאביט נע מהר, אך קרן האיתות בכל מקרה משפשפת מעט את גבו. גאביט מגיע לעץ אחר ומתחיל לירות ממנו זעם דרקון, ולזרק אבנים חדות על ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות שעוצרת את זעם הדרקון, אך בינתיים הוא נפגע מהאבנים. לאחר מכן ווספיקוון שולחת פעימה חזקה של קרן איתות שגוברת עם זעם הדרקון ופוגעת בגאביט,אך בינתיים היא נפגעת מעוד בן. ווספיקוון נראית ממש עייפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;917822]
לי
מונפורנו מתחיל לחפור, אך ספינרק במהירות מגיע אליו ושולח אליו עוקצי רעל. מונפורנו מוותר על הרעיון לחפור מבין שהוא חסר תועלת, אז הוא מכה בספינרק באמצעות זנבו.
[/QUOTE]
אני אומר למנופרנו"חפירה ואז גחלת על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;917822]
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט קופץ אחורה, ומכה בצארמנדר עם הזנב. צ'רמנדר מתקרב לסנטרט, ושורט אותו. סנטרט בתגובה שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שוב נוגח בסנטרט, ואז נושך אותו. סנטרט מביא כמה אגרופים לצ'ארמנדר. נראה שסנטרט מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נגיחה ואחר כך שיסיים את הקרב אם גחלת
-
[QUOTE=LordAbizi;917822]כמה.... תגובות.....
רום
צ'ארמנדר שולח את ידו ושורט את ספירו. ספירו נהדף מעט, ולאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
[/QUOTE]
צ'אמנדר תנסה להתחמק בקפיצה ואז לשרוט אותו בגב!
-
לי
מונפורנו ממשיך את פעולת החפירה, אך ספינרק קרוב אליו, וספינרק מצליח לדחוף את מונפורנו. מונפורנו נפגע מכך, ולאחר מכן שולח גחלת אל ספינרק ופגע בו.
דן
צ'ארמנדר מטיח את ראשו בסנטרט. סנטרט נסוג אחורנית מעט, ולאחר מכן שולח את זנבו ומצליף בראשו של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שולח שבעה כדורי אש אל סנטרט ופוגע בו. סנטרט קופץ אל צ'ארמנדרודוחף אותו.
רום
צ'ארמנדר קופץ מעל ספירו, ושורט את גבו. ספירו נפגע, אך טס קדימה. צ'ארמנדר נוחת ארצה, ובזמן הזה ספירו מסתובב טס אל צ'ארמנדר ושורט אותו.
-
[quote=LordAbizi;919771]לי
מונפורנו ממשיך את פעולת החפירה, אך ספינרק קרוב אליו, וספינרק מצליח לדחוף את מונפורנו. מונפורנו נפגע מכך, ולאחר מכן שולח גחלת אל ספינרק ופגע בו.
[/quote]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז זנב ברזל על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;919771]
רום
צ'ארמנדר קופץ מעל ספירו, ושורט את גבו. ספירו נפגע, אך טס קדימה. צ'ארמנדר נוחת ארצה, ובזמן הזה ספירו מסתובב טס אל צ'ארמנדר ושורט אותו.[/QUOTE]
צ'אמנדר!
על תכנע!
תנסה לעלות על גבו ואז לנשוך אותו בצוואר!