-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 12:08 AM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
יש לך את המתקפות שלו בדף הראשי...
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 22 2009, 11:09 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פלאפי שולח מכת ברק על גרידוס ופוגעת בו קשה. ארטיקונו משתמש ברוח רעה על אורסרינג, אבל המתקקפה לא משפיעה עליו והוא ממשיך לזרוק אבנים על פלאפי. פלאפי מתעלף. אורסרינג מתחיל לטעון קרן על וגרידוס שולח להביור על ארקטיקונו שפוגע קשה בארטיקונו. [/b][/quote]
"לעזאזל! ארטיקונו, תשלב צוות כפול עם ערפל, ככה שהם לא ידעו איפה אתה, ואז סופת קרח!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 12:08 AM
[b] [b][color=gray]רייבן-[/color][/b]
מצטער >>"
אתה ממשיך ללכת ורואה מרכז פוקימונים קטן מצד אחד ומהצד השני [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa185.png[/img] נלחם ב-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa101.png[/img]. [/b][/quote]
"לוטאד! תשתמש באקדח מים מתחת למים! זה יצור הדף של מים ויעיף את סורסקיט למעלה! סורסקיט הוא פוקימון קל מאוד ולכן לא יהיה קשה להרים אותו למעלה!"
-
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
גרובייל מתחמק במהירות ואז שולח אגרוף שאיבה, אומנייט ניפגע אבל עדיין עומד. אומנייט מישתמש שוב ברוח קרה ופוגע בגרובייל, אומנייט מנצל את ההזדמנות ושולח קרן בועות, מה שלא פוגע כ"כ בגרובייל.
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
ארטיקונו משתמש בערפל וצוות כפול. המגרש כולו מתכסה בערפל כבד ואתה לא רואה כלום. אתה שומע צעקה של אורסרינג ואז צעקה של סילבר "לא! אורסרינג חזור! גרידוס קצה אבן!" הוא צועק ופיצוץ גדול נוצר באמצע ומפזר את הערפל. אתה רואה ששני הפוקימונים עדיין עומדים.
[b][color=gray]רייבן-[/color][/b]
לוטד כבר הרים אותו..
סורסקיט כבר מעולף Oם
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 12:33 AM
[b]
ארטיקונו משתמש בערפל וצוות כפול. המגרש כולו מתכסה בערפל כבד ואתה לא רואה כלום. אתה שומע צעקה של אורסרינג ואז צעקה של סילבר "לא! אורסרינג חזור! גרידוס קצה אבן!" הוא צועק ופיצוץ גדול נוצר באמצע ומפזר את הערפל. אתה רואה ששני הפוקימונים עדיין עומדים. [/b][/quote]
"ארטיקונו, ערפל שוב! ואז קרן קרח בשיא הכח על גרידוס, ותסיים אותו עם התנגשות ג'יגה!
-
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
גרובייל מתחמק במהירות ואז שולח אגרוף שאיבה, אומנייט ניפגע אבל עדיין עומד. אומנייט מישתמש שוב ברוח קרה ופוגע בגרובייל, אומנייט מנצל את ההזדמנות ושולח קרן בועות, מה שלא פוגע כ"כ בגרובייל. [/b][/quote]
"קדימה גרובייל השתמש בעלי תער! לאחר מכן, אגרוף שאבה אחרון!" אני מצווה עליו.
-
[b] [b][color=gray]רייבן-[/color][/b]
לוטד כבר הרים אותו..
סורסקיט כבר מעולף Oם [/b][/quote]
אההההההה אוקיי הבנתי. סליחה על האי הבנה ^^"
--
אני שולח פוקדור אל סורסקיט
-
ארטיקונו מכסה את המגרש שוב בערפל, אבל גרידוס משתמשת בהוריקן ומעיף את הערפל ופוגע ישירות בארטיקונו בזנב אקווה. ארטיקונו פוגע בו בהתנגשות ג'יגה חזקה ומעיף את גרידוס. גרידוס שולח קרן על.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
גרובייל שולח עלי טער, שפוגעים חזק באומנייט. אומנייט שולח רוח קרה שוב ופוגע בגרובייל מאוד. גרובייל שולח אגרוף שאיבה ומעלף את אומנייט, אבל מתעלף בעצמו.
[b][color=green]רייבן-[/color][/b]
עברת צבע ^_^
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 01:52 AM
ארטיקונו מכסה את המגרש שוב בערפל, אבל גרידוס משתמשת בהוריקן ומעיף את הערפל ופוגע ישירות בארטיקונו בזנב אקווה. ארטיקונו פוגע בו בהתנגשות ג'יגה חזקה ומעיף את גרידוס. גרידוס שולח קרן על.
[/b][/quote]
תעביר גם אותי צבע! :'(
"ארטיקונו, מהר! קרן קרח, ואז חתך שמיים!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 01:52 AM
[b]
עברת צבע ^_^
מה תעשה? [/b][/quote]
ממשיך במסע
-
אתה וורוד לנצח 3>
אתה ממשיך ללכת ורואה מרכז פוקימונים מצד אחד ומהצד השני זובט ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img]) נתלה הפוך על עץ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 02:25 AM
אתה וורוד לנצח 3>
[/b][/quote]
:'(
אני הולך אל מאחורי הקלעים בשביל לרפא את הפוקימונים שלי שוב, ואז מחכה שיקראו לי.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 02:25 AM
[b] [b][color=green]רייבן-[/color][/b]
אתה ממשיך ללכת ורואה מרכז פוקימונים מצד אחד ומהצד השני זובט ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img]) נתלה הפוך על עץ. [/b][/quote]
קודם כל אני נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את שלושתם.
אחר כך אני ממשיך להתקדם, אני לא מעוניין בזובאט הזה.
-
אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך ופוגש בסילבר. "קרב מעניין" הוא אומר באדישות "מאיפה מצאת את ארטיקונו הזה?" הוא שואל בזעם.
אתה מרפא את הפוקימונים שלך וממשיך ללכת. כעבור כמה דקות אתה רואה עץ מלא בברומים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa412.png[/img])
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 03:10 AM
אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך ופוגש בסילבר. "קרב מעניין" הוא אומר באדישות "מאיפה מצאת את ארטיקונו הזה?" הוא שואל בזעם.
[/b][/quote]
"זה לא עניינך" אני אומר לו באדישות וממשיך לחכות.