-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 11:14 PM
[b] מקס
טריקו שוחה לקרקעית, וממנה קופץ (כי טוב.. הוא צריך לקפוץ ממשהו), ומפוצץ את הטריקו המימי, ואז יורה כדורי זרע.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, ונראה שזה תיקו.
[/b][/quote]
"טריקו, תן מכה למים עם הזנב כדי להסיח את דעתו ואז תקפוץ מהמים ותשתמש בשאיבה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 11:40 AM
[b] ניתאי
טוטודייל שוחה ונושך את הרגל של סלוברו, אבל אז סלוברו נותן את האגרוף לראש של טוטודייל והוא שוקע מעט.
"כעת, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, והמים נקרשים לצורה של חבלים שתופסים אותו. [/b][/quote]
"אקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 11:40 AM
[b] דודי
"זה כבר יותר טוב, המכון בדיוק התפנה, אז כנס" הוא אומר ומפנה את הכניסה. אתה נכנס פנימה כנראה, והשומר קורא לג'ן. במכון יש יבשה בצדדים שקרובים למאמן, ואת התעלה שנכנס פנימה, וננעלת משני צדדיה על ידי סכר, כך שהמים לא זזים. מעל כל מגע של התעלה וקיר יש מדרגות. מחדר אחר במכון יוצאים חמישה אנשים, שארבעה מהם משחקים מארבע יוצאת ידי, וזה שהפסיד עולה למדרגות באחד הצדדים ולוקח 2 דגלים. השלושה האחרים הולכים למדרגות האחרות, ושמה יש שולחן עם מחשבים ניידים. הם מפעילים הכל. בינתיין ג'ן קרלסון ניגשת לעמדה מולך בזירה.
"קרב המכון בין המאמן לג'ן קרלסון יתחיל כעת. למאמנת המכון יש 2 פוקימונים, וניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן ינצח את שני הפוקימונים שלה אם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו עד כדי קביעה שלי. התחילו" אומר השופט עם הדגלים.
"צא, סלוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו. [/b][/quote]
תן תמונה של הפוקימון
----------------------
"צא גרוטל כדור עשב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 03:19 AM
[b] תמיר
אתה מסתכל בין שני עצים שבמקרה קרובים, ואתה מוצא שם הנדאור אוכל עלים מטוגנים (באש הנדאור). [/b][/quote]
'זה יהיה אימון די טוב' אני חושב לעצמי ומוציא את טרפינץ'.
"צא טרפינץ',תשתמש בחפירה!"
-
עבר כל כך הרבה זמן מאז שכתבתי 5 המשכים בו זמנית...
ירין
"בדיוק המכון נתפס, אז אני אעביר אותך ליקום המקביל" הוא אומר, והמכון נהיה מטושטש, ואז אתה נמצא בתוכו. בזירה יש חלקים של יבשה שקרובים למאמנים, ובאמצע עוברת התעלה שחסומה על ידי 2 סכרים, כך שהמים במכון לא זזים. מעל החלקים של הנהר שקרובים לקירות יש מדרגות, ובצד אחד יש את שופט הדגלים, ובצד השני 3 שופטים עם מחשבים ניידים וחיישנים.
"קרב המכון בין המאמן לבין המנהיגה ג'ן קרלסון יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן ינצח את שניהם, עם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא סלוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו. [img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
מקס
קצת קשה לקפוץ מהמים, זה לא נארוטו.
--
המכה של טריקו במים משום לא משפיעה על סלוברו, או שאני לא הבנתי מה אתה רוצה, אבל מה שכן זה בהחלט הסיח את טריקו, ולכן אקדח המים התגבר ופגע בו. אבל אז השאיבה של טריקו פגעה בסלוברו.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אורמת ג'ן. סלוברו שוחה לעבר טריקו.
ניתאי
אקדח המים פוגע בסלוברו, אבל סלוברו עדיין ממשיך להחזיק את טוטודייל בכבלי המים העל חושיים.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן, וסלוברו שוחה אל טוטודייל.
דודי
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
--
"סלוברו, צלול!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים, וגורם לכדור העשב להחטיא את סלוברו.
תמיר
טרפינץ' מתחיל לאכול את האדמה ובכך הוא חופר. הנדאור לא שם לב לכך, והוא מסיים לאכול את העלים, ואז טרפינץ' יוצא ודוחף את הנדאוור. הנדוואר משתמש בגחלת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 03:43 PM
[b] עבר כל כך הרבה זמן מאז שכתבתי 5 המשכים בו זמנית...
ניתאי
אקדח המים פוגע בסלוברו, אבל סלוברו עדיין ממשיך להחזיק את טוטודייל בכבלי המים העל חושיים.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן, וסלוברו שוחה אל טוטודייל. [/b][/quote]
חח,זאת פעם ראשונה,לא?
-----------------
"נסה לנשוך את ראשו!"
-
ירין
"בדיוק המכון נתפס, אז אני אעביר אותך ליקום המקביל" הוא אומר, והמכון נהיה מטושטש, ואז אתה נמצא בתוכו. בזירה יש חלקים של יבשה שקרובים למאמנים, ובאמצע עוברת התעלה שחסומה על ידי 2 סכרים, כך שהמים במכון לא זזים. מעל החלקים של הנהר שקרובים לקירות יש מדרגות, ובצד אחד יש את שופט הדגלים, ובצד השני 3 שופטים עם מחשבים ניידים וחיישנים.
"קרב המכון בין המאמן לבין המנהיגה ג'ן קרלסון יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן ינצח את שניהם, עם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא סלוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלוברו. [img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
[/b][/quote]
אתה יכול להסביר לי מזה היקום המקביל הזה לפני שאני מתחיל???
-
[b] מקס
קצת קשה לקפוץ מהמים, זה לא נארוטו.
--
המכה של טריקו במים משום לא משפיעה על סלוברו, או שאני לא הבנתי מה אתה רוצה, אבל מה שכן זה בהחלט הסיח את טריקו, ולכן אקדח המים התגבר ופגע בו. אבל אז השאיבה של טריקו פגעה בסלוברו.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אורמת ג'ן. סלוברו שוחה לעבר טריקו. [/b][/quote]
"טריקו, תשחה ואז תקפוץ מהמים כדי להתחמק מהאגרוף ושהוא יבוא אלייך(עם יבוא) תשתמש ביריית זרע"
--
אתה רואה נארוטו?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 04:43 PM
תמיר
טרפינץ' מתחיל לאכול את האדמה ובכך הוא חופר. הנדאור לא שם לב לכך, והוא מסיים לאכול את העלים, ואז טרפינץ' יוצא ודוחף את הנדאוור. הנדוואר משתמש בגחלת. [/b][/quote]
תתפוס את הגחלת בפה שלך בנשיכה,ותשתמש בחפירה שוב!"
-
[b] דודי
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
--
"סלוברו, צלול!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים, וגורם לכדור העשב להחטיא את סלוברו. [/b][/quote]
"עלי תער! וכדור עשב! "
-
ניתאי
מה פתאום, לפני שהעפתי את אלה שלא היו פעילים, היו לי לפעמים 6 תגובות.
--
טוטודייל מבצע זאת, אבל אז סלוברו מכה בו עם האגרוף הממוקד.
"כעת סלוברו, השתמש בגלי פסי!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה גל עיקום במרחב.
ירין
נגדיר מציאות1 כמערכת חוקי הפיסיקה של המציאות עם השינויים המינימליים הדורשים כדי שפוקימונים יוכלו להתקיים. במציאות1, מתקיים שלא ייתכן ששני אנשים יאתגרו את אותו מנהיג המכון בו זמנית, כי זה מתקיים במציאות וזה לא סותר את קיום הפוקימונים. אבל אם בן אדם אחד יוכל להיות במכון כל פעם, המשחק יהיה עמוס מאוד, ולא יתקדם. לכן קיימים יקומים מקבילים בהם ניתן להלחם במנהיג המכון, בלי להפריע למנהיג המקורי.
מקס
ראיתי... הפסקתי לפני איזה שנה... נהיה משעמם מדי ולא ממש יכולתי לעקוב...
--
טריקו שוחה הצידה ויוצא מהמים ואז משתמש ביריית הזרע ופוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש כעת באקדח מים!" אומרת ג'ן
תמיר
טרפינץ' אמנם עוצרת את הגחלת, אבל היא פוגעת בפיו. לאחר מכן הוא מתחיל לחפור, אבל האננדוור נכנס מתחת לאדמה אחריו.
דודי
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצרת את העלים, אבל אחר כך נפגע מכדור העשב. "סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן, וסלוברו יורה אקדח מים שפוגע בגרוטל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 08:06 PM
[b]
ירין
נגדיר מציאות1 כמערכת חוקי הפיסיקה של המציאות עם השינויים המינימליים הדורשים כדי שפוקימונים יוכלו להתקיים. במציאות1, מתקיים שלא ייתכן ששני אנשים יאתגרו את אותו מנהיג המכון בו זמנית, כי זה מתקיים במציאות וזה לא סותר את קיום הפוקימונים. אבל אם בן אדם אחד יוכל להיות במכון כל פעם, המשחק יהיה עמוס מאוד, ולא יתקדם. לכן קיימים יקומים מקבילים בהם ניתן להלחם במנהיג המכון, בלי להפריע למנהיג המקורי.
[/b][/quote]
הבנתי...
------
"טנטקול צא! תצלול למים ותנסה לפגוע בו עם עוקץ רעל! ואז נסה לדחוף אותו בחוזקה!תהגן על עצמך עם נגיחה!!" אני אומר
-
[b] מקס
ראיתי... הפסקתי לפני איזה שנה... נהיה משעמם מדי ולא ממש יכולתי לעקוב...
--
טריקו שוחה הצידה ויוצא מהמים ואז משתמש ביריית הזרע ופוגע בסלוברו.
"סלוברו, השתמש כעת באקדח מים!" אומרת ג'ן
[/b][/quote]
נארוטו זה משעמם מדי
תראה בליץ'
--
"טריקו, מכת זנב למים(לאקדח מים של סלובארו)"
-
[b] ניתאי
מה פתאום, לפני שהעפתי את אלה שלא היו פעילים, היו לי לפעמים 6 תגובות.
--
טוטודייל מבצע זאת, אבל אז סלוברו מכה בו עם האגרוף הממוקד.
"כעת סלוברו, השתמש בגלי פסי!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה גל עיקום במרחב.
[/b][/quote]
"צלול! ואז עלה ותשתמש בנשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 09:06 PM
[b]
תמיר
טרפינץ' אמנם עוצרת את הגחלת, אבל היא פוגעת בפיו. לאחר מכן הוא מתחיל לחפור, אבל האננדוור נכנס מתחת לאדמה אחריו.
[/b][/quote]
"תצא מהר ותחכה להאנדור על סף הפתח,ואז תשתמש בנשיכה כשהוא יוצא!"
---
ונארוטו זו אחת האנימות היפות,המשכתי לראות אותה יותר מאשר בליץ'...