-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021655][COLOR=Red][B]תומר
אתתה אומר כמה מילים טובות לצ'אריזארד.צ'אריזארד שמח שהוא ניצח פוקימון מים.אתה מחזיר את צ'אריזארד לפוכדור שלו שינוח לעת עתה.ג'וד אומר לך"הפוקימונים שלך נתנו קרב טוב.אימנת את הפוקימונים שלך היטב.על זה שניצחת אתה זוכה בתג מכון הלחימה של העיר קרן.אז הנה התג.בהצלחה ב3 המכונים האחרונים שנותרו לך להביס."ג'וד מגיש לך את תג [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/062.png[/IMG]מכון העיר קרן [/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה!"אצעק לג'ון ואז אקח את התג.
אחרי שאני אקח את התג ארפא את הפוקימונים שלי ואז אחליף את סטיליקס בסניזל ואקנה לו Razor claw(אני לא יודע את השם של זה).
אחרי שאני קנה לו את החפץ אוציא את סניזל ואגיד לו:"קח את החפץ הזה ובעזרתו תתפתח!"ואז אשיט לו את החפץ כדי שהוא יתפתח.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מודה לג'וד על התג שהוא נתן לך.אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון,ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפאות תפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך תפוקימונים ובנוסף מחליפה לך את סטיליקיס בסניזל שלך.אתה מחליט לקנות תחפץ שמפתח את סניזל.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לחנות שליד המרכז.המוכר אומר לך"מצטער ילדנגמר לנו את החפץ במלאי.אבל תוכל למצוא את החפץ בדרך 4 או בהר געש.עדיף לך לחפש תחפץ זה יותר זול בשבילך"[/B][/COLOR]
[B]
[COLOR=Blue]ניר
יללת זאב היא מסוג אופל
אתה מוציא את דרפיון החוצה שיעזור לך נגד אנשי הזאב שתוקפים אותך.דרפיון סופג תמתקפה.המתקפה לא מזיזה בכלל לדרפיון שלך.דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא יורה הבה סיכות לעבר אנשי הזאב.טיל הסיכות פוגע באנשי הזאב לא מביס אותם.אתה מוציא את אינריימפ החוצה.איינריימפ יוצה החוצה.הוא מיד תוקף בהסתערות אש את אנשי הזאב.אנשי הזאב מתחמקים מן הסתעות האש של אינרייפ ונסוגים ליער.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021660][COLOR=Red][B]תומר
אתה מודה לג'וד על התג שהוא נתן לך.אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון,ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפאות תפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך תפוקימונים ובנוסף מחליפה לך את סטיליקיס בסניזל שלך.אתה מחליט לקנות תחפץ שמפתח את סניזל.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לחנות שליד המרכז.המוכר אומר לך"מצטער ילדנגמר לנו את החפץ במלאי.אבל תוכל למצוא את החפץ בדרך 4 או בהר געש.עדיף לך לחפש תחפץ זה יותר זול בשבילך"[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי תודה ויש לך חליפה חום שמונעת חום בהר הגעש?"אשאל את המוכר ואחרי שהוא יענה לי והוא יגיד שיש לו חליפת חום אני אקנה אותה והלביש אותה.
אחרי שאני אלבש אותה אלך לחפש את החפץ שמפתח את סניזל.
-
[quote]ניר
יללת זאב היא מסוג אופל
אתה מוציא את דרפיון החוצה שיעזור לך נגד אנשי הזאב שתוקפים אותך.דרפיון סופג תמתקפה.המתקפה לא מזיזה בכלל לדרפיון שלך.דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא יורה הבה סיכות לעבר אנשי הזאב.טיל הסיכות פוגע באנשי הזאב לא מביס אותם.אתה מוציא את אינריימפ החוצה.איינריימפ יוצה החוצה.הוא מיד תוקף בהסתערות אש את אנשי הזאב.אנשי הזאב מתחמקים מן הסתעות האש של אינרייפ ונסוגים ליער. [/quote]
"יפה אינפרנופ!" אגיד לאינפרנופ ואעלה על הגב של דרפיון בעזרת הזנב שלו. אוציא את הפוקדור האחרון שלי ואחשוב: "זה הפוקדור האחרון שלי. אם אני לא ינצל אותו בחוכמה ואתפוס לי איזה פוקימון, חבל שהגעתי לפה בכלל' אגיד לאינפרנופ: "לך בכל היער ותחפש פוקימונים טובים לתפיסה, שאתה מוציא תפעיל להביור לשמיים."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה אומר מילה טובה לאנריימפ על הקרב שלו נגד אנשי הזאב.אתה עולה על הגב של דרפיון בעזרת הזנב של דרפיון.איינריימפ שומע אותך ורץ לתוך היער.כעבור 10 דקות של המתנה אתה רואה להביור יוצא מן היער.אתה מבין שזה אינריימפ מצא משהו ביער הגדול.אתה מורה לדרפיון לרוץ לעבר המקום של איינריימפ.דרפיון רץ הכי מהר שהוא יכול ותוך דקה הוא מגיע לאיינריימפ.אתה רואה שסוג של חול טובעני אפל תפס את איינריימפ ואם לא תציל אותו תאבד את איינריימפ שלך בחול טובעני אפל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
המוכר אומר לך"כן בודאי שיש לי.החליפה הזאת תגן מימך מחן החום הכבד ומן מתקפות האש של פוקימוני האש.".המוכר הולך רגע למחסן ומשם מביא חליפה לבנה שדומה לחליפת אסרונאט.הוא מוסיף"החליפה ולה 50$".אתה מוציא מן הכיס שלך 504 ומביא את הסכום למוכר.המוכר לוקח תכסף ומביא לך תחליפה.אתה לובש תחליפה ומתחיל ללכת לדרך 4.אתה מגיע לדרך 4 ורואה מולך הרבה אבנים גדולות שאולי בהן נמצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021679][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
המוכר אומר לך"כן בודאי שיש לי.החליפה הזאת תגן מימך מחן החום הכבד ומן מתקפות האש של פוקימוני האש.".המוכר הולך רגע למחסן ומשם מביא חליפה לבנה שדומה לחליפת אסרונאט.הוא מוסיף"החליפה ולה 50$".אתה מוציא מן הכיס שלך 504 ומביא את הסכום למוכר.המוכר לוקח תכסף ומביא לך תחליפה.אתה לובש תחליפה ומתחיל ללכת לדרך 4.אתה מגיע לדרך 4 ורואה מולך הרבה אבנים גדולות שאולי בהן נמצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא קיבאגו תשבור את האבנים בעזרת שבירת לבנים!"אומר ואוציא את קיבאגו מהפוקדור שלו.
-
[quote]ניר
אתה אומר מילה טובה לאנריימפ על הקרב שלו נגד אנשי הזאב.אתה עולה על הגב של דרפיון בעזרת הזנב של דרפיון.איינריימפ שומע אותך ורץ לתוך היער.כעבור 10 דקות של המתנה אתה רואה להביור יוצא מן היער.אתה מבין שזה אינריימפ מצא משהו ביער הגדול.אתה מורה לדרפיון לרוץ לעבר המקום של איינריימפ.דרפיון רץ הכי מהר שהוא יכול ותוך דקה הוא מגיע לאיינריימפ.אתה רואה שסוג של חול טובעני אפל תפס את איינריימפ ואם לא תציל אותו תאבד את איינריימפ שלך בחול טובעני אפל.[/quote]
אני אומר לסרפיון: "טיל סיכות כדי שהחול יפול ואינפרנופ יעלה"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אני זאב עודכנו בפוקימונים מיוחדים
דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא נזהר שלא ליפגוע באינריימפ.טיל הסיכות מונע מאינריימפ לטבוע בחול הטובעני.איינריימפ יוצא החוצה מהחול הטבועני.והוא מודה לך שהצלת אותו.אתה מחליט ששלותכם תלכו ביחד ביער הגדול.אתם מתהלכים ביער הגדול.כעבור הליכה קצרה אתם רואים מוכלם מקדש ענק שקצת מפחיד.לידו נמצא שלט שכתוב עליו"מקדש האופל הנצחי"
"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את קיבאגו כדי שישבור את האבנים.קיבאגו יוצא החוצה לשבור אבנים.הוא משתמש בשבירת לבנים על אבן.הוא שובר אותה לרסיסים ומימנה לא יוצא כלום.קיבאגו עובר לשבור אבן אחרת.הוא שובר אותה בשבירת לבנים.גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על עוד אבן אבל גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו מתחיל להתיאש.הוא תוקף עוד אבן בשירת לבנים.מן האבן יוצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021698][B][C"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את קיבאגו כדי שישבור את האבנים.קיבאגו יוצא החוצה לשבור אבנים.הוא משתמש בשבירת לבנים על אבן.הוא שובר אותה לרסיסים ומימנה לא יוצא כלום.קיבאגו עובר לשבור אבן אחרת.הוא שובר אותה בשבירת לבנים.גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על עוד אבן אבל גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו מתחיל להתיאש.הוא תוקף עוד אבן בשירת לבנים.מן האבן יוצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד קיבאגו תודה!"אומר לקיבאגו ואחזיר אותו לפקודור שלו.
אני אקח את החפץ של סניזל,אוציא את סניזל ואגיד לו:"הינה החפץ שמפתח אותך קח אותו!"אומר לו ואגיש לו את החפץ שמפתח אותו.
-
[quote]ניר
אני זאב עודכנו בפוקימונים מיוחדים
דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא נזהר שלא ליפגוע באינריימפ.טיל הסיכות מונע מאינריימפ לטבוע בחול הטובעני.איינריימפ יוצא החוצה מהחול הטבועני.והוא מודה לך שהצלת אותו.אתה מחליט ששלותכם תלכו ביחד ביער הגדול.אתם מתהלכים ביער הגדול.כעבור הליכה קצרה אתם רואים מוכלם מקדש ענק שקצת מפחיד.לידו נמצא שלט שכתוב עליו"מקדש האופל הנצחי"[/quote]
שוב, כמו כל נערה בסרט בלונדיני אני נכנס אל הסכנה השוררת בתוך המקדש..
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נכנס אל תוך המקדש המוזר עם דרפיון ואיינריימפ שלך.אתה מתחיל להתהלך במקדש ואתה מגיע לחדר ענק שבו אתה נמצא בגובה רב שלא רואים אותם.ומטחתיך נמצאים כ 20 אנשים שלובשים חליות סגולות שחורות ואומרים"הו הו אדון,הו הו אדון .אדון האופל קום לתחיה,קום לתחיה".מתחתם מופיע מעגל שחור ענק שכולא מגן דוד כחול.קרן אור חזקה יוצאת לעבר התיקרה.אתה רואה עשן וליד האנשים מופיע פוקימון.אתה לא מצליח לשים לב מי זה בגלל העשן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר לקיבאגו כול הכבוד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה לוקח את החפץ של סניזל ואז מוציא את סניזל החוצה.סניזל נרגש שהוא עומד להתפח לויבל.סניזל לוקח את החפץ ושם על ראשו.אתה מחכה דקה וכום לא קורה.אתה מחכה עוד כמה דקות וכלום לא קורה.אתה ניזכר שסניזל מתפתח רק בליה ועכשיו אור יום.(תוכל לפתח אותו היום בערב).[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021708][B][B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר לקיבאגו כול הכבוד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה לוקח את החפץ של סניזל ואז מוציא את סניזל החוצה.סניזל נרגש שהוא עומד להתפח לויבל.סניזל לוקח את החפץ ושם על ראשו.אתה מחכה דקה וכום לא קורה.אתה מחכה עוד כמה דקות וכלום לא קורה.אתה ניזכר שסניזל מתפתח רק בליה ועכשיו אור יום.(תוכל לפתח אותו היום בערב).[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה באסה נכון סניזל?"אשאל את סניזל בשאלה רטורית ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו.
אני אשים את החפץ בתוך כיסי ואז אלך להר הגעש למצוא חפצים למסע שלי.
-
[quote]ניר
אתה נכנס אל תוך המקדש המוזר עם דרפיון ואיינריימפ שלך.אתה מתחיל להתהלך במקדש ואתה מגיע לחדר ענק שבו אתה נמצא בגובה רב שלא רואים אותם.ומטחתיך נמצאים כ 20 אנשים שלובשים חליות סגולות שחורות ואומרים"הו הו אדון,הו הו אדון .אדון האופל קום לתחיה,קום לתחיה".מתחתם מופיע מעגל שחור ענק שכולא מגן דוד כחול.קרן אור חזקה יוצאת לעבר התיקרה.אתה רואה עשן וליד האנשים מופיע פוקימון.אתה לא מצליח לשים לב מי זה בגלל העשן.[/quote]
אני מיד קופץ מהר למטה ובשקט ומוציא את הסכין שלי, אני לוקח את 1 האנשים איתי בשקט מתוך העשן ומגיע למקום שבו לא רואים אותי, ומשם אני לוקח לו את הציוד ואת הבגדים שם עלי. ואז אני קושר אותו ליד המקדש.
אני נכנס לתוך המקדש ועושה כאילו שאני אחד מ20 האנשים, אחכה שהעשן יעלם ואראה מי עומד לפני.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מיד קופץ לעבר האנשים בלי שישימו לב אליך.אתה מוציא תסכין שלך וחוטף את אחד האנשים.אתה מגיע למקום שלא רואים אותן.שם אתה קושר אותו לעמוד ולוקח לו תבגדים.אתה נכנכס בין ה20 האנשים.אף אחד לא שם לב מה שקרה פה.העשן נעלם ואתה מבחין שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/491.png[/IMG] דארקאי.הוא אומר לכם בשפת בני האדם"נתנינים שלי תודה שהחזרתם אותי לחחים.עכשיו הגיע הזמן לפלישה על המחוזות."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סניזל ואתה מתבאסים מזה שסניזל יוכל להתפתח בלילה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך 4.כעבור זמן קצר אתה מגיע להר געש.אתה מרגיש שהאדמה מתחילה לרעוד.אתה רואה שמן הר געש יוצאת קרן אדומה חזקה.לאחר שהיא נלעמת הרבה פוקימוני אש מתחילים לרדת מן הר הגעש לכיונך.נראה שמשהו קורה פה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021722][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
סניזל ואתה מתבאסים מזה שסניזל יוכל להתפתח בלילה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך 4.כעבור זמן קצר אתה מגיע להר געש.אתה מרגיש שהאדמה מתחילה לרעוד.אתה רואה שמן הר געש יוצאת קרן אדומה חזקה.לאחר שהיא נלעמת הרבה פוקימוני אש מתחילים לרדת מן הר הגעש לכיונך.נראה שמשהו קורה פה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני לא אשאר כאן"אמלמל לעצמי ואז אברח לכיוון בעיר הבאה עם המכון הרוח.
אם אני לא אצליח לברוח אוציא את צ'אריזארד ואגיד לו:"תשתמש באגרוף חשמל על הפוקימוני אש!"