עוד שני המשכים ב5 דק'..
Printable View
עוד שני המשכים ב5 דק'..
[QUOTE=DareDevil;1274857]עוד שני המשכים ב5 דק'..[/QUOTE]
יפה.. מאי גם את עושה המשכים?
[QUOTE=Cool Nick;1274858]יפה.. מאי גם את עושה המשכים?[/QUOTE]
בזה הרגע מאי לא כאן.
הלכתי
הגבתי את ההמשכים הכי קצרים שהגבתי בחיים
[QUOTE=HeavySnorlax;1274860]בזה הרגע מאי לא כאן.[/QUOTE]
אני כאן 3:
[QUOTE=Cool Nick;1274858]יפה.. מאי גם את עושה המשכים?[/QUOTE]
כן, נשארו לי עוד 10 ^^
תגיבי במ"ת המשך לי
איזה יופי מצאתי אוצר. אני יודע שאם אני אי פעם אפתח את המשחק שלי, זה יהיה רק אחרי שאני אקרא את ספר ההוראות של Baldur's Gate 1 שמצאתי אצלי באיזשהי מגירה. אני גם אקרא אותו כדי לשאוב רעיונות לסיפור שלי. גם זה ספרון די עתיק, אלפים מתורגמים בו לשדונים, משתמשים במונח תקליטור, וכל מיני דברים כאלה. קצת מוזר, כי זה לא כל כך ממזמן... המשחק יצא ב-1998, אז זה לא אמור להיות כל כך עתיק. או שמא השפה העברית הדרדרה כה קשות מאז? גם אפשרי. בכל מקרה, זה נחמד לראות את ההערות שאח שלי שרבב פה ושם (למשל מספר טלפון לתמיכה טכנית שגוי פורסם בחוברת ואח שלי תיקן אותו, והייתה עוד איפשהו טבלא שהייתה חסרה בה כותרת לאחת העמודות ואח שלי הוסיף אותה... רק מראה עד כמה עמוק הוא היה שקוע בעסקי ה-DND.)
תגיבי כבר
[QUOTE=Rin Kagamine;1274870]אני כאן 3:
כן, נשארו לי עוד 10 ^^[/QUOTE]
חח משתתף בצערך.. אם זה כל כך עמוס לא היית צריכה לפנות מקומות פנויים..
דניס, תשנה את הגיל במשחק שלי..
למה את לא עושה לי המשך מאי כבר הגבתי מזמן?
הגבתי במ''ת שלי 3:
[QUOTE=Rin Kagamine;1274901]הגבתי במ''ת שלי 3:[/QUOTE]
יש!! תגיבי מהר! לפני שכולם יתנפלו ויגיבו ~
אם יש ניסים בעולם, זה שהאיבר הכללי של נוסחת פיבונצ'י לא נראה לך כמו שום דבר שייתן לך מספר שלם, אבל אם אתה מתחיל להציב בו מספרים אתה מקבל שהוא אכן שלם! האיבר הכללי של סדרת פיבונצ'י הוא:
(((אחד + שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1) מינוס ((אחד מינוס שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1)) חלקי שורש 5.
וזה מדהים, שאתה מציב N = 0, N = 1, N = 2, וזה יוצא שלם!!!
סדרת פיבונאצ'י היא בהחלט אחד ה"שעשועים" הגדולים שיש במתמטיקה. ב-3 קורסים שונים מציגים 3 שיטות שונות לחשב אותה...
[QUOTE=LordAbizi;1274911]אם יש ניסים בעולם, זה שהאיבר הכללי של נוסחת פיבונצ'י לא נראה לך כמו שום דבר שייתן לך מספר שלם, אבל אם אתה מתחיל להציב בו מספרים אתה מקבל שהוא אכן שלם! האיבר הכללי של סדרת פיבונצ'י הוא:
(((אחד + שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1) מינוס ((אחד מינוס שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1)) חלקי שורש 5.
וזה מדהים, שאתה מציב N = 0, N = 1, N = 2, וזה יוצא שלם!!!
סדרת פיבונאצ'י היא בהחלט אחד ה"שעשועים" הגדולים שיש במתמטיקה. ב-3 קורסים שונים מציגים 3 שיטות שונות לחשב אותה...[/QUOTE]
הרבה פעמים עלתה בדעתי השאלה הזאת, מה זה אביזי?