אללה אדם תכניס להם D:
Printable View
אללה אדם תכניס להם D:
אני 100 אחוז מאחורי אלון.
גם פלופי אגב...
[QUOTE=The Charmander;1334659]הם כן עשו רע לפורום! תפסיק להתייפייף!
סך הכל זה כן היה נסיון פריצה... מה לו ולמשתמש של אלון?![/QUOTE]
עזוב נגיד שזה ניסיון פריצה..זה מצדיק באן לצמיתות?
בסך הכל אני מאמין שאם זה היה משתמש אחר זה לא היה קורה וחלק גדול מהבאן שייך למשתמש הכפול שאותו עומר בכלל לא פתח
אה וד"א ליאור לא עשה שום רע לפורום גם עומר במקרה של דניס זה משהו אחר כי הוא בהחלט עשה
כדאי לי לפרוש?
[quote=Askeladd;1334663]עזוב נגיד שזה ניסיון פריצה..זה מצדיק באן לצמיתות?
בסך הכל אני מאמין שאם זה היה משתמש אחר זה לא היה קורה וחלק גדול מהבאן שייך למשתמש הכפול שאותו עומר בכלל לא פתח
אה וד"א ליאור לא עשה שום רע לפורום גם עומר במקרה של דניס זה משהו אחר כי הוא בהחלט עשה[/quote]
ליאור ודניס , התחננו לבאן
מור אתה אומר במילים אחרות, לא להקשיב לip, אלא לשאול את המשתמש האם חבר שלו עשה את המשתמש הכפול, במידה וכן לא לעשות עם זה כלום? רציני? -.-'
[QUOTE=Lambo;1334665]כדאי לי לפרוש?[/QUOTE]
מישהו?
[QUOTE=The Charmander;1334662]אני 100 אחוז מאחורי אלון.
גם פלופי אגב...[/QUOTE]
יש לי ברירה ם:?
לדעתי מאוד מוזר לי שחבר של עומר נרשם מהבית שלו , האשכול הראשון שהוא נכנס הוא נו"ד , שואל למה יש ילדים עם קו על השם שלהם , אחרי זה עומר בטעות מנסה לאלתר את הסיסמא של אלון.
יותר מדי צירופי מקרים
עמית למה לפרוש אגב?
ומור, הם חיפשו באן בצימאון מטורף!
[QUOTE=Lambo;1334657]ליאור,דניס ועומר עשו רע לפורום?אני לא חושב.
אני עשיתי משהו רע לפורום?לא חושב.
חוצמזה שסתם צחקתי :-)[/QUOTE]
דניס עשה רע ועוד איך, אפילו אל תתחיל להגן עליו..
[quote=אלבזון;1334639]תכלס..
מה קורה אחי?[/quote]
הכל מצוין איך החיים אלבזון?
[QUOTE=The Charmander;1334673]עמית למה לפרוש אגב?
ומור, הם חיפשו באן בצימאון מטורף![/QUOTE]
כי אין פה פאקינג אף אחד!
אתה קולט כמה משתמשים פעילים יש פה?פחות מ-20!
כל המשתמשים שהשקיעו רבות לפורום,שחלקם אפילו בהיכל התהילה קיבלו באן או פרשו,חלק מהמשתמשים הוותיקים(בוותיקים אני מתכוון לתקופה של המערכת הישנה שרק נרשמתי שם-כמו ארווין,אדם וכ'ו) פרשו[כמובן חוץ מנדב,אתה, stm ופלופי הנאמנים] ונשארו נובים ועוד כמה שאני מחבב, אבל שניים-שלושה מקסימום.
אם תראה יום אחד ממוצע בנו"ד תראה שיש שם רק משתמש אחד או שניים, מקסימום ארבעה-חמישה.
אני הולך לישון, ביי!
[quote=Lambo;1334677]כי אין פה פאקינג אף אחד!
אתה קולט כמה משתמשים פעילים יש פה?פחות מ-20!
כל המשתמשים שהשקיעו רבות לפורום,שחלקם אפילו בהיכל התהילה קיבלו באן או פרשו,חלק מהמשתמשים הוותיקים(בוותיקים אני מתכוון לתקופה של המערכת הישנה שרק נרשמתי שם-כמו ארווין,אדם וכ'ו) פרשו[כמובן חוץ מנדב,אתה, stm ופלופי הנאמנים] ונשארו נובים ועוד כמה שאני מחבב, אבל שניים-שלושה מקסימום.
אם תראה יום אחד ממוצע בנו"ד תראה שיש שם רק משתמש אחד או שניים, מקסימום ארבעה-חמישה.
אני הולך לישון, ביי![/quote]
מה לא טוב בלסיים נו"ד תוך 3-4 ימים?
לבפני חודש המצב היה על שבוע וחצי
עמית הכל עניין של זמן...
אנחנו רק חזרנו!