-
[QUOTE=Salamander;1351466]הוא עוד לא שעתיים מנהל,כבר להגיד שלא טוב :s
מצחיקות אותי הסיבות ללמה צריך לעשות נו''ד מיוחד לאנימות ומנגות Xd[/QUOTE]
זה לא עניין של זמן בכלל..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351467]הוא השקיע בשביל הניהול, תכל'ס מה שאמרתם נכון אבל לדעתי זה לא ממש יפה לרשום את זה כאן.[/QUOTE]
אף פעם לא הייתי קרוב אליו, הוא מוזמן להעלב אם הוא רוצה ):
-
ליאור יש כאן אנשים שכן קוראים ומגיבים לדברים האלו..
-
עמית היה מעדכן,הוא מכיר את המשתמשים,הוא השקיע כדי לקבל העלאה והוא מודע למצב הפורום. זה כל מה שצריך כדי להיות משגיח לדעתי.
-
[QUOTE=מלך השטיחים;1351465]כי הוא ראה מקסימום 10 אנימות בכלל החיים שלו (ואני לא מדבר על כאלה שהוא ראה בגיל 3 בערוץ הילדים) וכולן שונאן, נתעלם מהעובדה שהוא לא קורא מנגות גם ולא מבין את הערך האמיתי שלהן. תסביר איך יכול להיות מנהל כל כך צר אופקים בנושא שהוא מנהל? זה כמו לתת לי עכשיו ניהול בספרות כי הדבר היחיד שקראתי זה הארי פוטר.. חוץ מזה אני לא סובל אותו בתור מנהל, הוא לא כמוך, הוא מאלה שאם מקבלים ניהול קופצים מעל לפופיק..[/QUOTE]
הנהלה בחרה בו אז יכול להיות שהוא טוב.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351469]ליאור יש כאן אנשים שכן קוראים ומגיבים לדברים האלו..[/QUOTE]
אילו דברים?
האלילה החדשה שלי:D
[IMG]http://i760.photobucket.com/albums/xx249/FmabAme/4758-1898111431.png[/IMG]
-
ליאור,מי זאת?
דה לוסט טאוור זה סרט די נחמד,הסופר ראסנגאן באמת נראה חזק,חבל שהוא רק לסרט הזה :(
-
[QUOTE=Rias Gremory;1351472]
האלילה החדשה שלי:D
[IMG]http://i760.photobucket.com/albums/xx249/FmabAme/4758-1898111431.png[/IMG][/QUOTE]
חמודה! D:
-
לנושאים שלך..
איל רואים שאתה לא מבין מהחיים שלך.
מנהל של פורום צריך ידע בנושא, כשעמית רואה 4 אנימות ולא קורא מנגות זה לא נחשב שיש לו ידע.
-
[QUOTE=Salamander;1351473]ליאור,מי זאת?
דה לוסט טאוור זה סרט די נחמד,הסופר ראסנגאן באמת נראה חזק,חבל שהוא רק לסרט הזה :([/QUOTE]
רואים שאתה לא רואה Binbougami Ga!
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351475]לנושאים שלך..
איל רואים שאתה לא מבין מהחיים שלך.
מנהל של פורום צריך ידע בנושא, כשעמית רואה 4 אנימות ולא קורא מנגות זה לא נחשב שיש לו ידע.[/QUOTE]
בסדר אבל לא הרבה, יש את הקבועים שמגיבים בד''ך.
[QUOTE=Ritsuka kun;1351474]חמודה! D:[/QUOTE]
תודה.
-
[QUOTE=Tobi...;1351471]עמית היה מעדכן,הוא מכיר את המשתמשים,הוא השקיע כדי לקבל העלאה והוא מודע למצב הפורום. זה כל מה שצריך כדי להיות משגיח לדעתי.[/QUOTE]
אין טעם להגיב לך בכלל..
חוץ מזה חוץ מלהשקיע אני יודע ועשיתי הכל, אני לא רוצה להשקיע אז ככה זה..
אבל שלא כמו עמית אני יותר מבין בנושא O:
[QUOTE=Rias Gremory;1351472]הנהלה בחרה בו אז יכול להיות שהוא טוב.[/QUOTE]
ההנהלה זה רותם, ואני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא בחר טוב, הוא בחר על סמך השקעה ובגלל שאנשים שאני הייתי אומר הרבה יותר מתאימים לא משקיעים או כמוך, פשוט כי התחרפנת לכמה זמן, הוא בחר באופציה האחרת שזה עמית. ושוב, רק על סמך זה שהוא פתח כמה נושאים O:
-
איתי,שכחתי את התכונה הזאת...
-
כמו ששכחת את המשתמש שיש לך בהיכל התהילה..?
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351479]כמו ששכחת את המשתמש שיש לך בהיכל התהילה..?[/QUOTE]
XP
לא יפה חח
-
-
עוד 1000 הודעות אני מקום 9 ):
-
[quote=מלך השטיחים;1351477]אין טעם להגיב לך בכלל..
חוץ מזה חוץ מלהשקיע אני יודע ועשיתי הכל, אני לא רוצה להשקיע אז ככה זה..
אבל שלא כמו עמית אני יותר מבין בנושא O:
ההנהלה זה רותם, ואני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא בחר טוב, הוא בחר על סמך השקעה ובגלל שאנשים שאני הייתי אומר הרבה יותר מתאימים לא משקיעים או כמוך, פשוט כי התחרפנת לכמה זמן, הוא בחר באופציה האחרת שזה עמית. ושוב, רק על סמך זה שהוא פתח כמה נושאים O:[/quote]
אני חושב שגם הפקחים קשורים להחלטה.
מי זאת הדמות שבתמונות הפרופיל שלך ? דמות מgto?