[QUOTE=Saber;1416886]חלאס הופיר היא אוהבת סלייר ):[/QUOTE]
אבל אבל אבל
הקדוש ברוך הוא ):
Printable View
[QUOTE=Saber;1416886]חלאס הופיר היא אוהבת סלייר ):[/QUOTE]
אבל אבל אבל
הקדוש ברוך הוא ):
[QUOTE=Iker;1416888]וגם בנות.
כאילו מי אוהב בנות כאילו איכסה!![/QUOTE]
רק פלאפי ):
שלום שמנמנים :)
[QUOTE=Iker;1416888]וגם בנות.
כאילו מי אוהב בנות כאילו איכסה!![/QUOTE]
מה אתה בגן?
דווקא אני להפך לא מבין למה בנות נמשכות לגברים בכלל בנות זה הרבה יותר מושך..
[QUOTE=Ilan;1416896]מה אתה בגן?
דווקא אני להפך לא מבין למה בנות נמשכות לגברים בכלל בנות זה הרבה יותר מושך..[/QUOTE]
כי קשר בין בנות לרוב לא מחזיק הרבה זמן.
[QUOTE=Birds;1416898]כי קשר בין בנות לרוב לא מחזיק הרבה זמן.[/QUOTE]
אני לא ממש מדבר על לסביות אלא בכללי.. למה הוא אומר איכס XD
אני מניח שבני אדם לא יכולים להתחבר לדברים שהם אינם מבינים. זה למה אנשים פוחדים מקסם בהרבה מאוד מעולמות של סיפורי פנטזיה. אבל לעניינו - אף זכר אינו מסוגל להבין באמת מוח נקבי, ולכן טבעי שיש סלידה מסויימת.
בוקר טוב לכם
ודיי כבר לרדת על לסביות לא נמאס לכם??
[QUOTE=LordAbizi;1416904]אני מניח שבני אדם לא יכולים להתחבר לדברים שהם אינם מבינים. זה למה אנשים פוחדים מקסם בהרבה מאוד מעולמות של סיפורי פנטזיה. אבל לעניינו - אף זכר אינו מסוגל להבין באמת מוח נקבי, ולכן טבעי שיש סלידה מסויימת.[/QUOTE]
המוח הנקבי קשה להבנה יותר מהכנת פצצת אטום ב3 שניות חחחח
אבל דיי לרדת על המין השני אוקיי
[QUOTE=LordAbizi;1416904]אני מניח שבני אדם לא יכולים להתחבר לדברים שהם אינם מבינים. זה למה אנשים פוחדים מקסם בהרבה מאוד מעולמות של סיפורי פנטזיה. אבל לעניינו - אף זכר אינו מסוגל להבין באמת מוח נקבי, ולכן טבעי שיש סלידה מסויימת.[/QUOTE]
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_vts3x_TrkpI/TNlbHx9jOFI/AAAAAAAAABM/IM_sWDqvwEY/s1600/Everything-Men-Know-About-Women.jpg[/IMG]
אני מסכים עם הספר
[QUOTE=Birds;1416908][IMG]http://2.bp.blogspot.com/_vts3x_TrkpI/TNlbHx9jOFI/AAAAAAAAABM/IM_sWDqvwEY/s1600/Everything-Men-Know-About-Women.jpg[/IMG]
אני מסכים עם הספר[/QUOTE]
חחחחחח כל כך נכון
[quote=Dinoz;1416906]בוקר טוב לכם
ודיי כבר לרדת על לסביות לא נמאס לכם??
המוח הנקבי קשה להבנה יותר מהכנת פצצת אטום ב3 שניות חחחח
אבל דיי לרדת על המין השני אוקיי[/quote]
אני לא יורד על אף אחד, אני רק מציין, שאי אפשר להבין מוח נקבי, לא חשוב מאיזו סיבה. (אני לא טוען שאין בו כלום, אלא שהתליכים שקורים בו הם כאלו שאי אפשר להבין)
תכלס, אופיר, אתה אפילו לא שווה התייחסות.
ילד צומי.
תתבגר קצת.....
טלי מה שלא יהיה, אל תעשי עוד 60 הודעות כשאופיר פה! כי אז הוא יוכל להתלונן שאת השטן כי יש לך 666 הודעות ):
[QUOTE=Kirito;1416921]טלי מה שלא יהיה, אל תעשי עוד 60 הודעות כשאופיר פה! כי אז הוא יוכל להתלונן שאת השטן כי יש לך 666 הודעות ):[/QUOTE]
חחחחח וואלה צודק
חה
יופי מגל
עכשיו פרנציפ אני אעשה, שיגיד מה שבא לו
לא מזיז לי.