-
טופס הרשמה:
שם בפורום: אבראון
שם במשחק: דודי
רקע:דודי נולד למשפחה רגילה אמא שלו היתה עובדת בחווה עם אביו. אחיו של דודי היה מאסטר פוקימון לשעבר ואחותו היתה מתאמת אך הם ניתקו קשר עם המשפחה.דודי תמיד רצה פוקימון אבל לא היתה לו אפשרות הוריו רצו ששהוא יהיה יותר עסוק בלימודים.יום אחד אבא שלו אמר לו שהוא חייב לצאת למסע בגיל שלו כולם כבר עוזבים.דודי ישב וחששב ולבסוף הוא החליט שהוא יוצא למסע.הוא ניפרד מאביו ומאימו ויצא למסע כדי להיות מאסטר פוקימון.
תמונה/ ספרייט:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
פוקימון התחלתי:לא רשום מי פנוי
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות:אפשר ליטפוס ריולו ואלקיד
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
סילבר תופס בידך בחוזקה "אני רציני, זה חשוב!" הוא אומר בזעם "לקחת אותו מהמערה בפרדס?"
אמבראון-
לא התיחסת לרקע כ"כ. ויש לך כמה טעויות כתיב.
תערוך ואולי ^^
-
טופס הרשמה:
רקע:דודי נולד למשפחה רגילה אמא שלו היתה עובדת בחווה עם אביו. אחיו של דודי היה מאסטר פוקימון לשעבר ואחותו היתה מתאמת אך הם ניתקו קשר עם המשפחה.דודי תמיד רצה פוקימון אבל לא היתה לו אפשרות הוריו רצו ששהוא יהיה יותר עסוק בלימודים.דודי למד כימאט כול היום אבל בשעות שהוא היה לא לומד אז הוא היה אוהב ללכת בשבילים של העיר. יום אחד חבורה של בידרילים תקפו אותו הוא היה בטוח שזה הסוף שלו אבל םיתאום הגיעה לוקסרי שהציל אותו.מאותו יום דודי תמיד חשב רק על זה שהוא רוצה שיהיה לו פוקימון.כשדודי חגג יום הולדת 14 אבא שלו אמר לו שהגיעה הזמן שלו לעזוב את הבית ולצאת כדי להיות מאמן פוקימונים ושהוא צריך ללכת למעבדה של הפרופסור כדי לקחת פוקימון. דודי אחליט שהוא יוצא להיות מאמן פוקימון אלוף
תמונה/ ספרייט:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
סרטים:
תגים:
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 03:33 AM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
סילבר תופס בידך בחוזקה "אני רציני, זה חשוב!" הוא אומר בזעם "לקחת אותו מהמערה בפרדס?"
[/b][/quote]
"לא, איזה מערה?" אני שואל אותו ועושה פרצוף של "לא מבין".
-
"אל תשחק אותה מופתע" הוא אומר ומגדיל את האחיזה בידך "שמע, אם עשית את זה, הכנסת את כל המקום הזה לסכנה!" הוא ממשיך לומר בזעם.
אבראון-
אותו דבר.
הרבה שגיאות כתיב והתעלמות מהרקע של המשחק Oם
תקרא אותו ואז תערוך.
אם שוב הוא לא יתאים, אני אאלץ לא לקבל אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 03:50 AM
"אל תשחק אותה מופתע" הוא אומר ומגדיל את האחיזה בידך "שמע, אם עשית את זה, הכנסת את כל המקום הזה לסכנה!" הוא ממשיך לומר בזעם.
[/b][/quote]
"על איזה מערה אתה מדבר? ואיזה סכנה כבר יכולה להיות?" אני שואל אותו באדישות, כרגיל.
-
"המערה הסודית בפרדס התפוחים" הוא ממשיך ועוזב את ידך, אתה מרגיש הקלה, "אני ובלו החבאנו שם את ארטיקונו בגלל שהתנועות הדתיות רוצות את הפוקימונים האלה בשביל להקריב אותן לאלים שלהם" הוא ממשיך ואומר "ועכשיו ששיחררת אחד כולם יודעים מזה והם יתחילו לתקוף את כולם!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 03:55 AM
"המערה הסודית בפרדס התפוחים" הוא ממשיך ועוזב את ידך, אתה מרגיש הקלה, "אני ובלו החבאנו שם את ארטיקונו בגלל שהתנועות הדתיות רוצות את הפוקימונים האלה בשביל להקריב אותן לאלים שלהם" הוא ממשיך ואומר "ועכשיו ששיחררת אחד כולם יודעים מזה והם יתחילו לתקוף את כולם!" [/b][/quote]
"הם לא יקריבו אף אחד! ארטיקונו מספיק חזק להתמודד נגדם!" אני אומר לו בביטחון.
"ויש לי עוד מלא פוקימונים, אני בטוח שביחד איתם ועם עוד כמה מאמנים מוכשרים, כמוך וכמו בלו נוכל להביס אותם!"
-
טופס הרשמה:
רקע:מאז שאחותו של דודי נעלמה גם דודי ניכנס לתיסכול רב.הוריו כול הזמן היו רבים אבא בסלון יושן ואמא שלו במיטה.דודי שהיה ממש טוב בלימודים הפסיק ביכלל לילמוד הוא אפילו יבד את החשק לפוקימונים. יום אחד זה כבר נימאס לו הוא החליט שהוא כבר לא יכול עם זה הוא לא מבין מה קרה לאחותו ומה הולך בבית הזה שהוא גר בו. דודי אחליט שהוא יוצא לחפשאת אחותו ולהבין מה קרה לה.אבל הוא גם רוצה להיות מאמן אלוף ולהילחם נגד אחותו הגדולה.אבל הוריו לא רצו שיקרה מה שקרה לאחותו הם לא נתנו לוו אאבל דודי לא ויתר הוא אמר הוא יהיה זהיר וילך רק בשבילים. לבסוף אבא שלו הסכים לו לצאת. הוא ארז תיק ויצא למסעו.
סרטים:
תגים:
-
"בגלל זה הוא הפסיד לגרידוס שלי?" הוא שואל בתחכום ואתה משתתק. "שמע אני בטוח שבעולם דמיוני זה יעבוד, אבל אני בספק מאוד אם נלחמת מול סגן בכיר אצל אחת מהתנועות ושרדת לבדך" הוא אומר ושותק. "המצלה שלי, אל תרבה להישתמש בארטיקונו, כך יהיה להם קשה לאתר אותך. ואם הם יאתרו הם יפגעו בך ובקרוביך. מובן?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 04:00 AM
"בגלל זה הוא הפסיד לגרידוס שלי?" הוא שואל בתחכום ואתה משתתק. "שמע אני בטוח שבעולם דמיוני זה יעבוד, אבל אני בספק מאוד אם נלחמת מול סגן בכיר אצל אחת מהתנועות ושרדת לבדך" הוא אומר ושותק. "המצלה שלי, אל תרבה להישתמש בארטיקונו, כך יהיה להם קשה לאתר אותך. ואם הם יאתרו הם יפגעו בך ובקרוביך. מובן?" [/b][/quote]
"מובן, אבל ארטיקונו לא הפסיד, זה נגמר בתיקו. ואמרתי כבר שאתה מוכשר, אז עוד סיבה.
ולמעשה, אני זוכר מקרה שנלחמתי נגד אישה אחת, היא נראתה כמו רוח רפאים עם שיער סגול, היה לה קאקטורן ואמבראון, והיא רצחה אישה זקנה בפונדק שבפרדס. יש לה קשר אל הדתות האלה?" אני שואל אותו בלחץ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 03:10 AM
[b] [b][color=green]רייבן-[/color][/b]
אתה מרפא את הפוקימונים שלך וממשיך ללכת. כעבור כמה דקות אתה רואה עץ מלא בברומים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa412.png[/img]) [/b][/quote]
"וואו" אני נדהם בגלל כל הכמות ואז מוצא בורמי שמוצא חן בעייני אומר לו, "היי, רוצה להצתרף לצוות שלנו?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 12:08 AM
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אתה ממשיך ללכת ורואה מרכז פוקימונים קטן מצד אחד ומהצד השני [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa185.png[/img] נלחם ב-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa101.png[/img]. [/b][/quote]
אני מתקרב לכיוונם במטרה לעצור את הקרב .
שאני מגיע אליהם אני מנסה לברר למה הם התחילו לריב ולמצוא דרך לגרום להם לעצור .
-
שם בפורום:~mEgAmAgMoRtAr~
שם במשחק: שי
רקע:כאשר היה שי ילד קטן הוא אהב לצפות עם חברו בפוקימוני הציפור שבשמיים, יום אחד הופיע פירוו גדול והרג את חברו-מאז הוא מרגיש חרטה על חברו והחליט שיום אחד אהיה מאמן וייגן על כל איש ואיש בעולם. מאז המקרה עם אחותו הוא הבין שכעת עליו לפעול ולהחזיר לעולם את השמחה והשקט ועליו לעשות זאת בכך שיעצור את התנועות ויהיה מאמן מאסטר.
תמונה/ ספרייט: בקרוב אביא
פוקימון התחלתי:איזה נשאר?
סרטים:
תגים:
הערות/הארות: מבקש ללכוד פוליווג
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 01:52 AM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
גרובייל שולח עלי טער, שפוגעים חזק באומנייט. אומנייט שולח רוח קרה שוב ופוגע בגרובייל מאוד. גרובייל שולח אגרוף שאיבה ומעלף את אומנייט, אבל מתעלף בעצמו. [/b][/quote]
"גרובייל, אתה בסדר??" אני שואל אותו בבהלה קלה ובודק את מצבו "נתת קרב טוב, חזור" אני אומר ומחזיר אותו "פוכדור צא!" אני קורא ומשליך אותו על אומנייט.