לא אבל יקח לי קצת זמן להכין לך אותו...ולהעביר אותו כי אין לי בבית איטרנט אלחוטי אז אנ צריך ללכת לחבר....
Printable View
לא אבל יקח לי קצת זמן להכין לך אותו...ולהעביר אותו כי אין לי בבית איטרנט אלחוטי אז אנ צריך ללכת לחבר....
[QUOTE=elbaz2008;627477]לא אבל יקח לי קצת זמן להכין לך אותו...ולהעביר אותו כי אין לי בבית איטרנט אלחוטי אז אנ צריך ללכת לחבר....[/QUOTE]
רוצה אז להחליף?
אני צריך שמישהו יקח ממני פוקימון ויחזיר לי,שהוא יקבל יותר Exp...
אני יכול להביא למי שיעשה את זה טוטודייל/סקווירטל/צ'ארמנדר/צ'יקוריטה/טריקו/בלדום רמה 1 מתנה.
[QUOTE=SexStyle;628151]אני צריך שמישהו יקח ממני פוקימון ויחזיר לי,שהוא יקבל יותר Exp...
אני יכול להביא למי שיעשה את זה טוטודייל/סקווירטל/צ'ארמנדר/צ'יקוריטה/טריקו/בלדום רמה 1 מתנה.[/QUOTE]
אני יעזור לך
רגע, אתה רוצה שמישהו יקבל ממך פוקימון ואז יחזיר לך אותו לאותו המשחק שממנו נתת לו אותו?
אם כן הפוקימון הזה [B]לא[/B] יקבל שום תוספת EXP, תוספת הEXP מתקבלת עם ה ID No. של פוקימון מסויים שונה מה ID No שלך.
[quote=brock;628316]רגע, אתה רוצה שמישהו יקבל ממך פוקימון ואז יחזיר לך אותו לאותו המשחק שממנו נתת לו אותו?
אם כן הפוקימון הזה [B]לא[/B] יקבל שום תוספת EXP, תוספת הEXP מתקבלת עם ה ID No. של פוקימון מסויים שונה מה ID No שלך.[/quote]
אה OK...
אז קבלו ביטול,אני לא צריך..
אבל אם למישהו יש Lucky Egg אני צריך.
צריך עזרה לפתח את מגמר למגמוטר.. יש לי את הפריט..
[quote=LightSword;629020]צריך עזרה לפתח את מגמר למגמוטר.. יש לי את הפריט..[/quote]
בכיף..
רק תעזור לי עם העברה מפלטיניום לגולד..
יש מסן?שלח לי בה"פ...
[quote=SexStyle;628321]אה OK...
אז קבלו ביטול,אני לא צריך..
אבל אם למישהו יש Lucky Egg אני צריך.[/quote]
לי יש :P
מישהו צריך אירודקטיל או אלקטריק
[quote=Inuzuka Kiba;629289]לי יש :P[/quote]
רוצה על הלאקי אג Leftover?
מחפש דיטו וסקווירטל
תגידו לי מה אתם רוצים בתמורה
יש לי מאנפי, ראג'יג'אס, ועוד...
יש לי דיטו מה יש לך בתמורה???
מה אתה רוצה?
[quote=amit133;631081]מחפש דיטו וסקווירטל
תגידו לי מה אתם רוצים בתמורה
יש לי מאנפי, ראג'יג'אס, ועוד...[/quote]
ואתה תביא מאנפי או ראג'יג'אס על דיטו וסקווירטל?
יש לי את שניהם,רק תגיד מה אתה מוכן לתת...