-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 24 2009, 08:06 PM
[b] דודי
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצרת את העלים, אבל אחר כך נפגע מכדור העשב. "סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן, וסלוברו יורה אקדח מים שפוגע בגרוטל. [/b][/quote]
"דחיפה עלי טער וכדור עשב!"
-
ירין
בעל חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצר את עוקצי הרעל באוויר, ואז מפיל אותם למים, ואז טנטקול פוגע בסלוברו.
מקס
אני כבר לא רואה אף אנימה בערך... כולם אותו דבר.
--
טריקו מנסה, אך המהלך לא מוצלח במיוחד, כי סלוברו מתמיד באקדח המים, ולכן טריקו נפגע מזה.
"כעת סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. טריקו נזרק על אחד הקירות של המכון.
ניתאי
טוטודייל מבצע את מה שאמרת ופוגע בלוסברו. סלוברו מתחיל להתעייף.
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. טוטודייל מתחיל לנשוך את הרצפה.
תמיר
טרפינץ' יוצא, ומחכה ליד הפתח, אבל הנדאוור מחליט לצאת מהפתח שממנו הם נכנסו, ומשתמש בנשיכה, וגם טרפינץ' נושך אותו, ושניהם נפגעו.
דודי
גרוטל מבצע את מה שאמרת לו, וסלוברו נפגע.
"סלוברו כעת אג.." אומרת ג'ן, ואז משהו מצפצף.
"עצרו!" אומר השופט. ג'ן מוציאה מהכיס שלה מכשיר.
"זה מוזר.... אם פול מורפי רוצה לדבר איתי, הוא לא משתמש בביפר.. כנראה הוא בבעיה. אוקיי, תקשיב. אני הולכת מכאן כדי לעזור לפול מורפי במרוול. אם אתה רוצה לעזור לי, חכה לי מחוץ למכון, אני מיד אבוא עם הג'יפ שלי" היא אומרת, ורצה מהמכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 02:35 PM
[b] דודי
גרוטל מבצע את מה שאמרת לו, וסלוברו נפגע.
"סלוברו כעת אג.." אומרת ג'ן, ואז משהו מצפצף.
"עצרו!" אומר השופט. ג'ן מוציאה מהכיס שלה מכשיר.
"זה מוזר.... אם פול מורפי רוצה לדבר איתי, הוא לא משתמש בביפר.. כנראה הוא בבעיה. אוקיי, תקשיב. אני הולכת מכאן כדי לעזור לפול מורפי במרוול. אם אתה רוצה לעזור לי, חכה לי מחוץ למכון, אני מיד אבוא עם הג'יפ שלי" היא אומרת, ורצה מהמכון. [/b][/quote]
אני מחכה בחוץ כדי לעזור לה
-
[b] ירין
בעל חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצר את עוקצי הרעל באוויר, ואז מפיל אותם למים, ואז טנטקול פוגע בסלוברו.
[/b][/quote]
"טנטקול נסה לשלב את עוקץ הרעל לכדור אחד ושלח אותו עליו-כדור רעל!" אני אומר
-
[b] ניתאי
טוטודייל מבצע את מה שאמרת ופוגע בלוסברו. סלוברו מתחיל להתעייף.
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. טוטודייל מתחיל לנשוך את הרצפה. [/b][/quote]
"טוטודייל,תנשך את היד שלך כדי לצאת מהבילבול! ואז אקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 03:35 PM
[b]
תמיר
טרפינץ' יוצא, ומחכה ליד הפתח, אבל הנדאוור מחליט לצאת מהפתח שממנו הם נכנסו, ומשתמש בנשיכה, וגם טרפינץ' נושך אותו, ושניהם נפגעו.
[/b][/quote]
"חפירה!"
--
מיום ראשון הבא אני מתחיל את הלימודים,מה שאומר,בשפה פשוטה למדי,שאני הולך לישון שם(כמו שחפרתי לך כל הקיץ).
אם אתה חושב שזה בסדר שאני אגיב רק פעמים ספורות בשבוע,תגיד לי ואני אמשיך לשחק.
אם לא,תגיד לי ובמוצ"ש נסיים את המשחק בצורה מכובדת(מישהו ירה לדמות שלי בראש).
-
דודי
כעבור כמה שניות אתה שומע חריקת בלמים חזקה ביותר ואז אתה רואה ג'יפ פונה מהרחוב. הג'יפ עוצר פתאומית ליד המכון. ג'ן נמצאית שם.
"טוב שבאת. כעת שב מקדימה, ותחגור" היא אומרת.
ירין
עוקץ הרעל יוצא גדול מעט יותר מהרגיל, אבל הוא לא הופך לכדור. הכדור פוגע בסלוברו.
"סלוברו, כעת אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים.
ניתאי
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדחי המים מתנגשים ונראה שזה תיקו.
תמיר
אני אשאיר אותך, אבל לפעמים יהיו מצבים שבהם יהיה חייב לעשות משהו בשבילך כדי שהמשחק לא ייתקע. אם אתה מסכים לזה, אז אתה תשאר.
--
טרפינץ' משתחרר מהנשיכה, וחופר. האנדוואר יורה גחלת לתוך הבור, ואז טרפינץ' יוצא ודוחף אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 04:21 PM
[b]
ירין
עוקץ הרעל יוצא גדול מעט יותר מהרגיל, אבל הוא לא הופך לכדור. הכדור פוגע בסלוברו.
"סלוברו, כעת אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים.
[/b][/quote]
"מהר צלול ואז תפתיע אותו מאחורה בנגיחה ושוב עוקץ רעל~!" אני אומר
-
[b] ניתאי
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדחי המים מתנגשים ונראה שזה תיקו. [/b][/quote]
לול,פעם קודמת אמרתה שאקדח המים של טוטודייל גבר על אקדח המים של סלוברו
-------------------------------
"תמשיך להשתמש באקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 05:21 PM
[b]
תמיר
אני אשאיר אותך, אבל לפעמים יהיו מצבים שבהם יהיה חייב לעשות משהו בשבילך כדי שהמשחק לא ייתקע. אם אתה מסכים לזה, אז אתה תשאר.
--
טרפינץ' משתחרר מהנשיכה, וחופר. האנדוואר יורה גחלת לתוך הבור, ואז טרפינץ' יוצא ודוחף אותו. [/b][/quote]
אין בעיה,רק שזה לא יהיה משמעותי מידי...
---
"עוד פעם טרפינץ'!פוקימוני אש חלשים יחסית לפוקימוני אדמה!"
-
[b] דודי
כעבור כמה שניות אתה שומע חריקת בלמים חזקה ביותר ואז אתה רואה ג'יפ פונה מהרחוב. הג'יפ עוצר פתאומית ליד המכון. ג'ן נמצאית שם.
"טוב שבאת. כעת שב מקדימה, ותחגור" היא אומרת. [/b][/quote]
אני חוגר וממחכה שהיא תיסע
-
כל אלה שנמצאים במכון
לפתע חלק מהמכון מתחיל להעלם ויש כל של אזעקה.
"היקום המקביל עומד להסגר. כנראה הפסקת חשמל. אנחנו לא קיימים, אז לנו לא אכפת, אבל אתה צריך לצאת!" אומרת ג'ן. המכון נהיה מטושטש, ואתה מוצא את עצמך מחוץ למכון. כנראה במציאות.
אה ודרך אגב, ניתאי, הפוקימונים של המאמנים שאני משחק, לא משתמשים תמיד בכל הכח, הם מחלקים אותם, לכן הפעם זה יהה חזק יותר.
תמיר
טרפינץ' מבצע זאת שוב, ונראה שהנדאוור מתחיל להתעייף. הנדאור משתמש בהפלה ופוגע בטרפינץ'.
דודי
ג'ן מתחילה לנסוע במהירות מטורפת, ובכל זאת יש לה שליטה על המכונית. היא נוסעת ולבסוף יוצאת מהעיר והיא נמצאית על כביש מהיר, שנמצא על הר רום, והוא יורד למטה, והוא עומד על עמודים. ג'ן כל הזמן מסתכל מעבר לכביש על הגדר ועל האדמה שמתחת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 06:40 PM
[b] כל אלה שנמצאים במכון
"היקום המקביל עומד להסגר. כנראה הפסקת חשמל. אנחנו לא קיימים, אז לנו לא אכפת, אבל אתה צריך לצאת!" אומרת ג'ן. המכון נהיה מטושטש, ואתה מוצא את עצמך מחוץ למכון. כנראה במציאות.
אה ודרך אגב, ניתאי, הפוקימונים של המאמנים שאני משחק, לא משתמשים תמיד בכל הכח, הם מחלקים אותם, לכן הפעם זה יהה חזק יותר.
[/b][/quote]
"נו באמת!! עמדתי לנצח! " אני כועס
---
מה עכשוי אני אעשה?
-
[b] כל אלה שנמצאים במכון
אה ודרך אגב, ניתאי, הפוקימונים של המאמנים שאני משחק, לא משתמשים תמיד בכל הכח, הם מחלקים אותם, לכן הפעם זה יהה חזק יותר. [/b][/quote]
"לא!" אצעק ואהיה מתוסכל על איך שנגמר קרב המכון שלי,אני מתיישב במקום כלשהו ליד המכון ומחכה שיתקנו את התקלה
-
[b] דודי
ג'ן מתחילה לנסוע במהירות מטורפת, ובכל זאת יש לה שליטה על המכונית. היא נוסעת ולבסוף יוצאת מהעיר והיא נמצאית על כביש מהיר, שנמצא על הר רום, והוא יורד למטה, והוא עומד על עמודים. ג'ן כל הזמן מסתכל מעבר לכביש על הגדר ועל האדמה שמתחת. [/b][/quote]
"תיזהר קצת אנו יכולים להיפגע ככה"