עכשיו עוד 99 הודעות Xd
Printable View
עכשיו עוד 99 הודעות Xd
עמית אל תאספים O.o
[QUOTE=Tigraro;1251429]עמית אל תאספים O.o[/QUOTE]
אוקיי :-(
98.
כדאי לי לכתוב את הסיפור היום?
אם היו מונעים מהנו"ד להעלות למונה, כדי להשיג את ההודעות במונה הוא היה חייב להשקיע בפורום...
היי אקוואקס, אני מפסיק לכתוב את עידן הפסים..
עוד 97 הודעות Xd
אני הולך לישון ביי.
גם אני
לילה טוב
אולי אכנס תכף שוב
[QUOTE=Tigraro;1251445]גם אני
לילה טוב
אולי אכנס תכף שוב[/QUOTE]
יאללה דניס נמאס לי להכריח אותך אבל אני ממש רוצה שתקרא את הסיפור שלי
ממש השקעתי, יש כבר עשרה פרקים!
דניס אני ממליץ לך! לא תתאכזב! זה סיפור מדהים D=
אה ואוהד, מעכשיו כשאכתוב פרק אני אראה לך בה"פ כדאי שתיתן לי טיפים מה לשפר, אוקיי?
עומר על מה אתה מדבר? על של אוהד?
אוהד גם אני לא מכריח אותי את שלי, אני פשוט לא אוהב פוקימון, הסיפור טוב אבל עצם המחשבה שזה על פוקימון גורם לי לא לרצות לקרוא, מצטער, אולי אני אקרא מתישהו אבל אני מבקש שתפסיק לנדנד לי, כי אני לא רואה מחסור בקוראים של הסיפור שלך
[QUOTE=Cool Nick;1251449]דניס אני ממליץ לך! לא תתאכזב! זה סיפור מדהים D=
אה ואוהד, מעכשיו כשאכתוב פרק אני אראה לך בה"פ כדאי שתיתן לי טיפים מה לשפר, אוקיי?[/QUOTE]
לא
סתם סבבה
ולמה אתה לא יכול להוריד סקייפ?
[QUOTE=Tigraro;1251452]עומר על מה אתה מדבר? על של אוהד?
אוהד גם אני לא מכריח אותי את שלי, אני פשוט לא אוהב פוקימון, הסיפור טוב אבל עצם המחשבה שזה על פוקימון גורם לי לא לרצות לקרוא, מצטער, אולי אני אקרא מתישהו אבל אני מבקש שתפסיק לנדנד לי, כי אני לא רואה מחסור בקוראים של הסיפור שלך[/QUOTE]
אני בטוח שעומר מדבר על שלי
ובסיפור שלי אמנם השחקנים הם פוקימונים, אבל חוץ מזה אין שום קשר לפוקימון, וגם אתה תראה את זה
יצא מצב שאנשים ששונאים פוקימון קראו את זה, כנראה שהנושא "פוקמון" מביא לזה צורה שלילית, אבל זה לא נכון! אין בזה התקפות, פוקדורים וכו'. אתה לא תראה שם בן אדם אחד, לפחות לא עד הפרקים האחרונים, ואתה לא תראה יצורים ש"מאתגרים" אחד את השני לקרב.
זה לא סיפור צבוע, אני יכול להבטיח לך. אין בו אש קטצ'אם ואין בו מכת ברק.
בקשר למחסור בקוראים, אמנם הרבה קוראים את זה, אבל אם המנהל הראשי של הפורום יקרא ויגיד לי מה הוא חושב, זה כבר יהיה מעל ומעבר למה שאני רוצה.
[QUOTE=sandslash;1251451]לא
סתם סבבה
ולמה אתה לא יכול להוריד סקייפ?[/QUOTE]
סיפור ארוך שאני לא רוצה לדבר עליו, תתחשב.. XD
[QUOTE=Tigraro;1251452]עומר על מה אתה מדבר? על של אוהד?
אוהד גם אני לא מכריח אותי את שלי, אני פשוט לא אוהב פוקימון, הסיפור טוב אבל עצם המחשבה שזה על פוקימון גורם לי לא לרצות לקרוא, מצטער, אולי אני אקרא מתישהו אבל אני מבקש שתפסיק לנדנד לי, כי אני לא רואה מחסור בקוראים של הסיפור שלך[/QUOTE]
כן על של אוהד..
וגם אני לא אוב סיפורי פוקימון אבל זה אחר.. אבל בסדר, אפסיק לנדנד לך..
[QUOTE=Cool Nick;1251454]סיפור ארוך שאני לא רוצה לדבר עליו, תתחשב.. XD
כן על של אוהד..
וגם אני לא אוב סיפורי פוקימון אבל זה אחר.. אבל בסדר, אפסיק לנדנד לך..[/QUOTE]
אווו טנק יו
ובסדר, אתחשב בזה, יש לך טראומה מסקייפ, אה?