-
אוי לא... לקבל משחק ממישהו שגם מבין משהו במשחקי תפקידים מעלה בי קצת קבס... כי אם מישהו לא מבין שום דבר אני יכול להגיד לו מה שבא לי והוא לא יתווכח ויעשה הכל. אבל אם זה מישהו שמבין משהו הוא יתחיל להכנס איתי לדיונים פילוזופיים ורק המחשבה על להמשיך בבדיקה של משחק כזה גורמת לי באופן אינסטנקטיבי לחפש מטלה חשובה יותר שעליי לבצע...
-
אביזי, נכון שאתה רוצה לצבוע לי? D;
-
[quote=ワンピース;1299683]אביזי, נכון שאתה רוצה לצבוע לי? D;[/quote]
אני בהחלט אצבע לך כנראה כמה דברים, אבל מסיבה אחרת. ספויילר לא רוצה להרוס לך את הכיף.
בכל מקרה, אם יש לך כותרות מספיק ברורות שמפרידות בין החלקים השונים של המשחק, אז ככל הנראה אני לא אבקש שתבצע את זה. (כי הרעיון של הצבעים זה להיות עוגן נוח לעין, ואם יש כותרות שעושות את זה אז המטרה הזו מושגת בכל זאת)
-
[QUOTE=LordAbizi;1299684]אני בהחלט אצבע לך כנראה כמה דברים, אבל מסיבה אחרת. ספויילר לא רוצה להרוס לך את הכיף.
בכל מקרה, אם יש לך כותרות מספיק ברורות שמפרידות בין החלקים השונים של המשחק, אז ככל הנראה אני לא אבקש שתבצע את זה. (כי הרעיון של הצבעים זה להיות עוגן נוח לעין, ואם יש כותרות שעושות את זה אז המטרה הזו מושגת בכל זאת)[/QUOTE]
אני חושב שהבנתי למה התכוונת.. S:
שולח לך.. זה מסודר לפי עמודים.. יצא לי 5 לפי הסידור הכי נוח לי בעיניים.. החמישי ריק כי הוא שמור להמשך, למתי שהשחקנים יותר ייתקדמו..
-
-
-
-
[quote=הנואש לווינר;1299670]אתה אומר את זה כאילו זה מטלה.. זה בשביל הכיף, מאן.[/quote]
גוד דאם! תענה כבר!!
איך משחקים בdbo ותן הורדה!
-
[quote=ワンピース;1299691]נשלח אליך, אביזי...[/quote]
אני אתחיל את הבדיקה מחר, משום שאני לא נוגע במשחקי תפקידים אחרי 9 בערב מחשש שאני אכתוב שטויות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1299693]אני אתחיל את הבדיקה מחר, משום שאני לא נוגע במשחקי תפקידים אחרי 9 בערב מחשש שאני אכתוב שטויות.[/QUOTE]
אתה תמיד כותב שטויות, זה לא מפריע לי (:
בכל מקרה, המשחק רק צריך את החתימה שלך, בכלל לא צריך לבדוק, הוא מושלם :punch:
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1299692]גוד דאם! תענה כבר!!
איך משחקים בdbo ותן הורדה![/QUOTE]
מתי שאלת..?
ואין לי מושג.. עדיין לא הורדתי חח.. יש לי דברים אחרים להוריד לפני זה..
-
[quote=ワンピース;1299694]אתה תמיד כותב שטויות, זה לא מפריע לי (:
בכל מקרה, המשחק רק צריך את החתימה שלך, בכלל לא צריך לבדוק, הוא מושלם :punch:[/quote]
צר לי, אך אמון עיוור הוא לא משהו שכלול בתפקיד שלי. לכן אם אתה אומר שהוא מושלם אני צריך לבדוק את הטענה שלך ולפעול בהתאם.
-
[quote=הנואש לווינר;1299695]מתי שאלת..?
ואין לי מושג.. עדיין לא הורדתי חח.. יש לי דברים אחרים להוריד לפני זה..[/quote]
אמרת שהיה לך את זה כבר O.o
וחוץ מזה, שאלתי פעמיים לפני...
תביא הורדה!!!
-
[QUOTE=ワンピース;1299679]אני מבין שלא קראת תגובות קודמות, אני שולח לאביזי בקרוב לאישור, משחק של דיג'ימון גם כן :nose_pick:[/QUOTE]
אני מקווה רק שלא תהרוס דיג'ימונים שבאים מקרוס וורס ושאני לא נותן לך רעיונות עכשיו XD
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1299698]אמרת שהיה לך את זה כבר O.o
וחוץ מזה, שאלתי פעמיים לפני...
תביא הורדה!!![/QUOTE]
ואז אמרתי שנמחק לי O.ס..
לא יכול, קיבלתי מחבר. עם פאץ' והכל.. אבל זה לא עובד אז אני מנסה להוריד את זה מחדש איתו..