P:
אני פה מתקופת פוקימונס עם זה עוזר
Printable View
P:
אני פה מתקופת פוקימונס עם זה עוזר
תקשיבו המצב של הפורום מדרדר או שרותם יתכיל לזוז או שאנכנו נתחיל לעשות דברים
[quote=Amitlv;1334683]תקשיבו המצב של הפורום מדרדר או שרותם יתכיל לזוז או שאנכנו נתחיל לעשות דברים[/quote]
רותם בצבא לא נראה לי יש לו זמן וכוח לעשות משהו
[quote=ttrrtte;1334682]P:
אני פה מתקופת פוקימונס עם זה עוזר[/quote]
כמעט כולם פה :D
אין מה להזיז הכל בסדר.
וטל, יש לך מושג איפה אחת בשם סיגל?
אה......................סיגל?
לא ממש P:
[QUOTE=Psychic;1334685]רותם בצבא לא נראה לי יש לו זמן וכוח לעשות משהו
כמעט כולם פה :D[/QUOTE]
אז שרותם יממן משהו שהוא מאמין בוא מספיק שיחליף את מקומו אי אפשר להמשיך כך כל ה5 טופ או באן או שהם כבר לא מחוברים הרבה זמן ומי שב 5 טופ זה מי שעזר המון לפורום אז באו נחזיר את הפורום
יממן מישהו
חחח
לא בכסף
בתפקיד יסים מישהו בתפקיד שלו
מישהו מעניין?
אני נחשב :$?
אני יודע שליאור ודניס רצו באן פשוט ציינתי שליאור לא עשה משהו שפגע בקהילה ולעומת זאת דניס כן
עריכה:וד"א רק עכשיו בתכלס קלטתי אפילו שזה נראה ככה הפורום בכלל לא שומם אפילו להפך יש הרבה משתמשים ורובם כעת גם וותיקים זה נראה ככה לאחרים בגלל שהרבה קיבלו באנים בזמן האחרון אבל בסך הכל יש הרבה מחוברים אם כי הרוב פעיל בנו"ד רק
הפורום במצב הרבה יותר טוב מפעם, כרגע יש פשוט גל אינטנסיבי של שינויים... ומור אתה מלך.
[quote=Askeladd;1334694]אני יודע שליאור ודניס רצו באן פשוט ציינתי שליאור לא עשה משהו שפגע בקהילה ולעומת זאת דניס כן
עריכה:וד"א רק עכשיו בתכלס קלטתי אפילו שזה נראה ככה הפורום בכלל לא שומם אפילו להפך יש הרבה משתמשים ורובם כעת גם וותיקים זה נראה ככה לאחרים בגלל שהרבה קיבלו באנים בזמן האחרון אבל בסך הכל יש הרבה מחוברים אם כי הרוב פעיל בנו"ד רק[/quote]
כי אנחנו הוותיקים שומרים על כבוד והחוק.
וגם כי אנשים כמוני לא עלו לניהול ונהרס להם המוח
[quote=Kurohige;1334695]הפורום במצב הרבה יותר טוב מפעם, כרגע יש פשוט גל אינטנסיבי של שינויים... ומור אתה מלך.[/quote]
אבל גם אני מלך :(
לא תאמת אני גבר
תגידו, מי גבר והוא פה?
[QUOTE=Psychic;1334696]כי אנחנו הוותיקים שומרים על כבוד והחוק.
וגם כי אנשים כמוני לא עלו לניהול ונהרס להם המוח
אבל גם אני מלך :(
לא תאמת אני גבר[/QUOTE]
יש כאלה שעלו לניהול ולא נהרס להם המוח (: