-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 22 2009, 09:07 PM
[b]
[b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
קבוטו משתמש בשריטה על מיים ג'וניור ומשחרר אותו מהקרח! מיים ג'וניור קופץ הצידה ומתחמק מהפעימת מים ושולח קרן על חושית.
[/b][/quote]
"התקשחות ושאיבה" אני פוקד ומחפש עם העניים את הילדה.
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
סילבר מחוויר לגמרי. "נלחמת מול מג'נטה?! ונשארת בחיים" הוא אומר אומר ומהוא מתחיל לרעוד. אתה יושב בשקט ומחכה שהוא יגיב, אבל הוא יושב ושותק. לבסוף קוראים לכם לעלות לבמה שוב. הוא מוציא שוב את גרידוס.
[b][color=green]רייבן-[/color][/b]
הבורמי שאתה ניגש עליו, מתחיל לצחוק בקולי קולות וכך גם כל שאר הבורמים.
[b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אתה ניגש עליהם. שדאוודו ואלקטרוד לא מתייחיסם אליך וממשיך לריב עם עצמם. שאדוודו משתמש בזריקת אבנים וכמעט פוגע בך.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אתה זורק פוקדור על אומנייט.
גלגול ראשון,שני,שלישי,רביעי, הישתחרר!
אומנייט נעמד שוב.
קבוטו מתחזק בעזרת התקשחות ואז מקבל חיים ממיים ג'ונייר. "קדימה מיים ג'וניור תישתמש באגרוף ממוקד!" הילדה אומרת, אתה מסתכל ורואה אותה עומדת ומחייך על הקרב.
אבראון-
יש לך הרבה שגיאות כתיב O:
ואני לא ממש רוצה להתחיל לתרגם את הכל >>
מצטער לא רשום.
~mEgAmAgMoRtAr~
רשום
יש התחלה בעמוד 2
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 05:04 PM
[b]
קבוטו מתחזק בעזרת התקשחות ואז מקבל חיים ממיים ג'ונייר. "קדימה מיים ג'וניור תישתמש באגרוף ממוקד!" הילדה אומרת, אתה מסתכל ורואה אותה עומדת ומחייך על הקרב.
[/b][/quote]
"פעימת מים ורוח קרירה" אני אומר לקבוטו.
-
[quote][i]Originally posted by WickeD[/i]@Jul 5 2009, 05:26 PM
[b] רשמתי שאני פשוט מעדיף לכתוב אחד משלי.
אז זה בסדר שאני אכתוב אותו מחדש כמו שרצית? [כלומר רגיל כמו שרשמת]
ערכתי את הרקע, אני מקווה שתוהב אותו עכשיו.
אם לא, לא נורא, ובהצלחה למי שיתקבל.
שם בפורום: WickeD
שם במשחק: קאמי 'וויקד' טורינו
רקע: קאמי [פירוש - אל] הינו ילד קשוח, שלא פותח את ליבו לאנשים בקלות, אם בכלל.
-תראה אני מעדיף לעשות לעצמי רקע אחר ממה שאתה רשמת שם, שאחותי נעלמה וזה. אם זה בסדר אז:
קאמי תמיד אהב פוקימונים, ורק חיכה לרגע המזהיר בו ימלאו לו 10 ויוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלו. הוא תמיד קינא באחותו, אשר הפכה למאמנת והגשימה את חולמה, וחלומו. כל פעם שחזרה הביתה, עם תגים וסרטי תחרויותף סיפורים מעניינים, פוקימונים מופלאים, וחברים מדהימים, שמח אחיה בשבילה, אך עמוק בלב, תמיד אכלה בו הקינאה. התאריך הגדול התקרב, יום הולדתו ה10, הרגע שיהפוך אותו למאושר, אך עוד לפני שהספיק להנות ממנו, הגיעה ההודעה הנוראה. מאז נתר טינה לעולם הפוקימונים, ואל האמין כי קיימים אנשים שיכולים לחטוף בחרוה תמימה, בעולם כזה מופלא. עברו להם 4 שנים - ולקאמי נמאס. מאס בריב הנוראי שפרץ בין הוריו, מאס לעבור ליד חדרה הריק של אחותו, והכי הכי, מאס בטינה הנוראה ובעצב המר. קאמי החליט שהגיע הזמן למצוא את אחותו, ולהביא אותה הביתה.
תמונה/ ספרייט: עדיף ספרייט - מאיפה אני לוקח? אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות XP
פוקימון התחלתי: מאצ'וק...
סרטים: אני יכול להחליט על ההתחלה כמה יש לי?... אם כן, 1 ם_ם
תגים: 0
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: דיי אתה צוחק עליי... מאצ'וק? -מאצ'וק-? זה במקרה קצת מתאים לאופי של הדמות אבל בחייאת, משו אחר?
אגב, אני לא מבין כזה גדול במתפקות אז נאי צריך לחקור קצת XD
תגיד לי כשאתה מאשר את הטופס [מן הסתם אני אוסיף תמונה וכו' קודם] [/b][/quote]
באמפ.
יש מקום נכון?
הבטחת שתגיד לי כשיש מקום >:
בכל מקרה, מה הפוקימון ההתחלתי?
עריכה:
דאמטטט נוו =\
-
[b]
אתה ניגש עליהם. שדאוודו ואלקטרוד לא מתייחיסם אליך וממשיך לריב עם עצמם. שאדוודו משתמש בזריקת אבנים וכמעט פוגע בך.
[/b][/quote]
"זהו זה ! ספיל צארמיליון צאו "אני אומר
"ספיל תשתמש באקדח מים ואז בכדור קרח על סודוודו,צארמיליון תשתמש בגחלת על אלקטרוד"אני אומר להם.
-
קבוטו שולח פעימת חזקה במיוחד ומטיח את מיים ג'וניור על עץ. מיים ג'וניור מנסה לקום אבל מוקפא מהרוח הקרה. "לא מיים!" הילדה צועקת ומחזירה אותו לפוקדור. "אנחנו עוד ניפגש צ'וציק" היא אומרת ושולחת כדור עשן על הריצפה ונעלמת.
ספיל וצ'ארמיליון יוצאים, ושאדוודו ואלקטרוד מתעצבנים ומתחילים לתקוף אותם. אלקטרוד משתמש ברעם הלם על ספיל, ופוגע בו קה. ואילו שאדוודו משתמש בבעיטה נמוכה על צ'ארמיליון.
אני הפוקימונים שלך מתחבאים מאחוריך. בינתיים שאדוודו ואלקטרוד חזורים להילחם ולחסופ את הדרך.
WickeD-
צודק לגמרי.
אממ אתה רשום, התחלה בעמוד 2.
אתה רוצה שאני אוסיף לך ספרייט? XD
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 05:42 PM
[b] WickeD-
צודק לגמרי.
אממ אתה רשום, התחלה בעמוד 2.
אתה רוצה שאני אוסיף לך ספרייט? XD
[/b][/quote]
יאי DDD:
בכיף, הספרייט זה לא מה שיפריע לי לשק, לא משנה לי איך הוא נראה.
אגב, איזה פוקימונים יש?
הנה ההתחלה:
התחלה:
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
והנה שלי:
"אני מצטער שאני מגיע בשעה כזו, אבל החלטתי, ואני רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אני אומר באסרטיביות [יעני בתקיפות]
-
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
ספיל וצ'ארמיליון יוצאים, ושאדוודו ואלקטרוד מתעצבנים ומתחילים לתקוף אותם. אלקטרוד משתמש ברעם הלם על ספיל, ופוגע בו קה. ואילו שאדוודו משתמש בבעיטה נמוכה על צ'ארמיליון.
אני הפוקימונים שלך מתחבאים מאחוריך. בינתיים שאדוודו ואלקטרוד חזורים להילחם ולחסופ את הדרך.
[/b][/quote]
אני מנסה לתת לכל אחד מהם קצת אוכל בתקווה שזה מה שיעצור אותם מלריב .
-
[color=red]קאמי-[/color]
אני אכניס לך ספרייט שוה :P
"עוד אחד לאוסף" הוא אומר ומכניס אותך. הבית של הפרופסור מאוד מבולגן וערבות האבק התחילו להיצטבר על הריצפה. אתה מניח שהפרופסור לא נשוי ולא טורח לנקות, המחשבה טיפה משעשעת אותך. "טוב נשארו לי שני אלה" הוא אומר בזועף "אני בעצמי לא הספקתי לראות מי אלה, עכשיו קח אחד ואת אלה" הוא אומר ומגיש לך עוד מגש עם חמישה פוקדורים ופוקידע.
שאדוודו משתבש בחבטה על היד שלך וממשיך להיתאבק עם אלקטרוד.
הדרך חסומה.
מה תעשה?
-
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אתה זורק פוקדור על אומנייט.
גלגול ראשון,שני,שלישי,רביעי, הישתחרר!
אומנייט נעמד שוב. [/b][/quote]
"מה?!" אני אומר בתדהמה 'האומנייט הזה חזק ממה שציפיתי' אני חושב לעצמי "בסדר אלקטריק, צא לקרב!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "השתמש בגל רעם!" אני קורא ומצביע על אומנייט.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 06:45 PM
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
שאדוודו משתבש בחבטה על היד שלך וממשיך להיתאבק עם אלקטרוד.
הדרך חסומה.
מה תעשה? [/b][/quote]
"אין לי כוח אליהם "אני חושב לעצמי מחזיר את ספיל וצארמיליון ומתחיל ללכת משם .
שאני מגיע לפיצול אני הולך באחת הדרכים הנטושות .
-
[b] [b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
קבוטו שולח פעימת חזקה במיוחד ומטיח את מיים ג'וניור על עץ. מיים ג'וניור מנסה לקום אבל מוקפא מהרוח הקרה. "לא מיים!" הילדה צועקת ומחזירה אותו לפוקדור. "אנחנו עוד ניפגש צ'וציק" היא אומרת ושולחת כדור עשן על הריצפה ונעלמת.
[/b][/quote]
"מה יש לה" אני חושב וממשיך לעיר הבאה בריצה.
-
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אלקטריק יוצא ומשתמש בגל רעם ומשתק את אומנייט ואז יוצא בדעת עצמו עם נשיכה!
אומנייט מתעלף לגמרי.
אתה ממשיך ללכת ומגיע להיתפצלות. אתה הפעם בוחר באחת מהדרכים הנטושות. אתה ממשיך בדרך כחצי שעה עד שאתה שומע רישרושים.
אתה רץ לעיר ולאחר חצי שעה של ריצה אתה מגיע. העיר מאוד יפה ומתופחת. אתה רואה את המרכז פוקימונים, מכון,חנות ובית הרבייה לפוקימונים.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 23 2009, 07:23 PM
[b]
אתה רץ לעיר ולאחר חצי שעה של ריצה אתה מגיע. העיר מאוד יפה ומתופחת. אתה רואה את המרכז פוקימונים, מכון,חנות ובית הרבייה לפוקימונים.
מה תעשה? [/b][/quote]
הולך לחנות.
-
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
סילבר מחוויר לגמרי. "נלחמת מול מג'נטה?! ונשארת בחיים" הוא אומר אומר ומהוא מתחיל לרעוד. אתה יושב בשקט ומחכה שהוא יגיב, אבל הוא יושב ושותק. לבסוף קוראים לכם לעלות לבמה שוב. הוא מוציא שוב את גרידוס.
[/b][/quote]
"אוקיי פראליגאטר, צא! תשתמש בגלישה, ואז תקפיא את זה באגרוף קרח, ואז תנפץ את זה באגרוף ממוקד!"