-
ירין+ניתאי
יש לי לפעמים תגובות ביניים כאלה, רק כדי לוודא שאתה לא מתאבד. זה קורה.
--
אתם שניכם באופן פלא נמצאים ליד המכון, והשומר פונה אליכם.
"לא סביר שהפסדתם בו זמנית... אולי זה בעיה בחשמל" הוא אומר, ומוציא מכשיר קשר "תבדקו בבקשה מה קורה עם תחנת הכח... יש לנו כאן נפילת מתח". אין תשובה במשך כמה דקות.
"מעניין, הם לא עונים לי. נראה לי יש בעיה עם תחנת הכח. אתם יודעים איפה היא?" הוא אומר לכם.
דודי
זה היא.
--
"אני מנסה ליפול. זה יקצר את הדרך. הגשר הזה די ארוך." היא אומרת, ומוציאה מכשיר מהכיס שלה. היא משתמתמש בו, והמכשיר יורה חוטים לעבר הגדר "אוקיי, כעת התכוון לתפוס את ההגה ולכוון אותו אל הכביש ברגע שנהיה על האדמה. קווגסייר צא! מכת גולגולת!" היא אומרת, ומוציאה קווגסייר. קווגסייר דוחף את הגדר והיא נהרסת, ואז ג'ן מפנה את הג'יפ, והוא נופל מהגשר, בזמן שהחוטים האלה מחזיקים אותו. עם יד אחת היא מחזיקה במוט הילוכים, וביד שנייה במכשיר. אתם מתקרבים לאדמה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 06:54 PM
[b] ירין+ניתאי
--
"לא סביר שהפסדתם בו זמנית... אולי זה בעיה בחשמל" הוא אומר, ומוציא מכשיר קשר "תבדקו בבקשה מה קורה עם תחנת הכח... יש לנו כאן נפילת מתח". אין תשובה במשך כמה דקות.
"מעניין, הם לא עונים לי. נראה לי יש בעיה עם תחנת הכח. אתם יודעים איפה היא?" הוא אומר לכם.
[/b][/quote]
אני תעצבן והולך לגג הבניין וקופץ...
-------
לאמיתי:" לא ידוע לי.." אני אומר לו בצער
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 06:54 PM
[b] ירין+ניתאי
--
[/b][/quote]
"גם לי לא" אני אומר לשומר
---------------
מותר לי להמשיך תגובות של ירין כל עוד אנחנו ביחד,נכון?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 07:40 PM
[b]
תמיר
טרפינץ' מבצע זאת שוב, ונראה שהנדאוור מתחיל להתעייף. הנדאור משתמש בהפלה ופוגע בטרפינץ'. [/b][/quote]
"טוב תחזור!" אני קורא ומחזיר את טרפינץ'.
אני מרפא אותו והולך למכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 02:35 PM
[b] מקס
אני כבר לא רואה אף אנימה בערך... כולם אותו דבר.
--
טריקו מנסה, אך המהלך לא מוצלח במיוחד, כי סלוברו מתמיד באקדח המים, ולכן טריקו נפגע מזה.
"כעת סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. טריקו נזרק על אחד הקירות של המכון.
[/b][/quote]
"טריקו, תקום מהר ותקפוץ אליו ותשתמש בשאיבה"
-
אוקיי, חוקים למצב של שחקנים מרובים באותו מקום:
מותר לכם לדבר זה עם זה, עד 3 תגובות לכל שחקן שנמצא במפגש בין כל המשך שלי.
מספיק שרוב השחקנים שנמצאים ביחד מגיבים, כולל החצי, אם זה זוגי, ואני ממשיך בלי לחכות לחצי השני, אני אעשה אותו פאסיבי. אנא שימו לב לתגובה הכי אחרונה שלי שקשורה אליכם. אם לא תגיבו, אני אתנהג עד הדמות שלכם בפאסיביות, כלומר עוקב אחרי השאר, אלא אם כן יהיה קרב, ואז אני אלחם בשבילכם עד שתגיעו.
ירין+ניתאי
"אוקיי, אתם הגעתם ממרוול נכון? בדרך הנהר מתפצל. הכיוון הטבעי של הנהר מוביל להרים. בהרים יש עוד מפל, הוא נמצא ליד מרכז טיפוס הרים. ליד המפל נמצאית תחנת הכח. אתם גם יכולים לעקוב אחרי האנטנות, הם יובילו למקור, לתחנת הכח. בהצלחה" הוא אומר לכם.
תמיר
חזרת לעיר וריפאת את הפוקימונים, ואז כשהלכת למכון לפתע אתה שומע צעקה של פירו, ואז רב פקד בדימוס אנדרסן נוחת. מולך.
"רב"ט, חזור!" הוא אומר ומחזיר את פירו. "העולם משתגע ראין" הוא מוציא מחשב נייד מתיק שלו, ופותח אותו. יש שם מפה של אינטורה. הוא עושה תקריב על מרוול. "לפני כשעה, אנשים מוזרים במעילים ארוכים חומים נכנסו למכון. הם מתאימים לתיאור שנתן החשוד בנושא אופנועי הים בנוגע לתיאור של אלה שרדפו אחריו. מנהיגת המכון של זאוגוויל נסעה לשם, אם עוד איזה נער שכנראה היה במכון." הוא אחר כך מעביר את התקריב על זאוגוויל. "תחנת הכח, הותקפה, על ידי אנשים לבושים בשחור. הורידו את כל החשמל של העיר. אבל זה הסחת דעת. ברגע שהם עשו את זה, אנשים בבגדים שחורים אחרים נכנסו למפעל לצוללות של העיר. כל זה מהתמונות בלווין. איזה נחמד זה כשעדיין יש לי גישה לזה מהימים שלי במשטרה. אני לא ידוע מה הם מחפשים שם, אבל אני ממליץ לך לבוא לשם יחד איתי, אתה מסכים?"
מקס
ראה המשך בעמוד קודם לכל אלה שנמצאים במכון,
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 09:22 PM
[b]
ירין+ניתאי
"אוקיי, אתם הגעתם ממרוול נכון? בדרך הנהר מתפצל. הכיוון הטבעי של הנהר מוביל להרים. בהרים יש עוד מפל, הוא נמצא ליד מרכז טיפוס הרים. ליד המפל נמצאית תחנת הכח. אתם גם יכולים לעקוב אחרי האנטנות, הם יובילו למקור, לתחנת הכח. בהצלחה" הוא אומר לכם.
[/b][/quote]
"תודה..." אני אומר ושואל את ניתאי " אתה רוצה לבוא איתי?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 10:22 PM
[b] אוקיי, חוקים למצב של שחקנים מרובים באותו מקום:
מספיק שרוב השחקנים שנמצאים ביחד מגיבים, כולל החצי, אם זה זוגי, ואני ממשיך בלי לחכות לחצי השני, אני אעשה אותו פאסיבי. אנא שימו לב לתגובה הכי אחרונה שלי שקשורה אליכם. אם לא תגיבו, אני אתנהג עד הדמות שלכם בפאסיביות, כלומר עוקב אחרי השאר, אלא אם כן יהיה קרב, ואז אני אלחם בשבילכם עד שתגיעו.
תמיר
חזרת לעיר וריפאת את הפוקימונים, ואז כשהלכת למכון לפתע אתה שומע צעקה של פירו, ואז רב פקד בדימוס אנדרסן נוחת. מולך.
"רב"ט, חזור!" הוא אומר ומחזיר את פירו. "העולם משתגע ראין" הוא מוציא מחשב נייד מתיק שלו, ופותח אותו. יש שם מפה של אינטורה. הוא עושה תקריב על מרוול. "לפני כשעה, אנשים מוזרים במעילים ארוכים חומים נכנסו למכון. הם מתאימים לתיאור שנתן החשוד בנושא אופנועי הים בנוגע לתיאור של אלה שרדפו אחריו. מנהיגת המכון של זאוגוויל נסעה לשם, אם עוד איזה נער שכנראה היה במכון." הוא אחר כך מעביר את התקריב על זאוגוויל. "תחנת הכח, הותקפה, על ידי אנשים לבושים בשחור. הורידו את כל החשמל של העיר. אבל זה הסחת דעת. ברגע שהם עשו את זה, אנשים בבגדים שחורים אחרים נכנסו למפעל לצוללות של העיר. כל זה מהתמונות בלווין. איזה נחמד זה כשעדיין יש לי גישה לזה מהימים שלי במשטרה. אני לא ידוע מה הם מחפשים שם, אבל אני ממליץ לך לבוא לשם יחד איתי, אתה מסכים?"
[/b][/quote]
"אני אהיה יותר משמח" אני אומר בשמחה על שסוף סוף יש קצת אקשן,ונותן לו להוביל אותי
--
אני מניח שתכף אני אתחבר ל~NITAY~ ולDINGO נכון?
למרות שבעצם אולי לא,כי אנחנו הולכים למפעל הצוללות והם לתחנת הכוח...
-
[b] אוקיי, חוקים למצב של שחקנים מרובים באותו מקום:
ירין+ניתאי
"אוקיי, אתם הגעתם ממרוול נכון? בדרך הנהר מתפצל. הכיוון הטבעי של הנהר מוביל להרים. בהרים יש עוד מפל, הוא נמצא ליד מרכז טיפוס הרים. ליד המפל נמצאית תחנת הכח. אתם גם יכולים לעקוב אחרי האנטנות, הם יובילו למקור, לתחנת הכח. בהצלחה" הוא אומר לכם. [/b][/quote]
"בטח,אני מניח שאין לי משהו יותר טוב לעשות" אני עונה לירין ומתחיל ללכת לכיוון המקום ששבו נמצאת התחנה
-
[b] מקס
ראה המשך בעמוד קודם לכל אלה שנמצאים במכון, [/b][/quote]
אוקיי..
--
"חזור טריקו" אני אומר
"מה קורה כאן?!"
-
ניתאי+ירין
אתם עקבתם אחרי הוראות המאבטח, ולבסוף אתם מגיעים למקום שבו האדמה הררית יותר, ויש בניין ולידו יש שלט. "טיפוס על הר רום. הכניסה רק למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה".
תמיר
"אוקיי, אבל אני חייב להזהיר אותך. המפתח שלנו לצאת משם בשלום מותנה בכך שאתה תבצע את כל, בדיוק, ורק מה שאני אומר לך. אי קיום תנאי זה עלול לגרום לך להפגע, ואם אני אנסה להציל אותך, אז גם אני עלול להפגע. האם אתה מסוגל לעמוד בתנאי זה?" הוא שואל אותך, ומכין פוכדור אחד.
מקס
"יש בעיות בתחנת הכח. המשטרה בדרך לשם, גם שני מתאגרים אחרים של המכון. זה קרה לפני חצי שעה בערך. אם אתה רוצה למצוא את מקור הבעיות, אני ממליץ לך ללכת לשם. משהו מוזר קורה כאן." אומר לך המאבטח של המכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 09:48 PM
[b] מקס
"יש בעיות בתחנת הכח. המשטרה בדרך לשם, גם שני מתאגרים אחרים של המכון. זה קרה לפני חצי שעה בערך. אם אתה רוצה למצוא את מקור הבעיות, אני ממליץ לך ללכת לשם. משהו מוזר קורה כאן." אומר לך המאבטח של המכון. [/b][/quote]
"תודה.." אני אומר והולך לתחנת הכוח
-
[b] ניתאי+ירין
אתם עקבתם אחרי הוראות המאבטח, ולבסוף אתם מגיעים למקום שבו האדמה הררית יותר, ויש בניין ולידו יש שלט. "טיפוס על הר רום. הכניסה רק למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה". [/b][/quote]
אני נכנס לבניין ושואל "אתם יודעים היכן נמצאת תחנת הכוח?"
-
[b] ניתאי+ירין
אתם עקבתם אחרי הוראות המאבטח, ולבסוף אתם מגיעים למקום שבו האדמה הררית יותר, ויש בניין ולידו יש שלט. "טיפוס על הר רום. הכניסה רק למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה".
[/b][/quote]
[quote][b]אני נכנס לבניין ושואל "אתם יודעים היכן נמצאת תחנת הכוח?" [/b][/quote]
"נראה לי צריך לטפס..." אני אומר לו
-
מקס
אתה יודע איפה תחנת הכח? כלומר לא אתה, האם השחקן שלך יודע איפה תחנת כח?
ירין+ניתאי
החדר אליו נכנסת ריק, בצורה מחשידה. יש אפילו דלפק בכניסה והוא ריק. גם מקום שבו יש כסאות ושולחנות, כנראה מקום שבו המטפסים מתאפסים לפני טיפוס ריק. יש שתי דלתות מכל צד.