זה לא קשור אוהד, סיפורי פוקימון בכללי אני לא אוהב, ראיתי מליון סיפורים סטייל ״צינוק מסתורי״ כמו שלך והנושא מוציא לי את החשק לקרוא..
אתם תקראו את הסיפור על פרסי ג'קסון שאפתח (סיפור המשך [b]מקורי[/b] Xd)
Printable View
זה לא קשור אוהד, סיפורי פוקימון בכללי אני לא אוהב, ראיתי מליון סיפורים סטייל ״צינוק מסתורי״ כמו שלך והנושא מוציא לי את החשק לקרוא..
אתם תקראו את הסיפור על פרסי ג'קסון שאפתח (סיפור המשך [b]מקורי[/b] Xd)
[QUOTE=Tigraro;1251456]זה לא קשור אוהד, סיפורי פוקימון בכללי אני לא אוהב, ראיתי מליון סיפורים סטייל ״צינוק מסתורי״ כמו שלך והנושא מוציא לי את החשק לקרוא..
אתם תקראו את הסיפור על פרסי ג'קסון שאפתח (סיפור המשך [b]מקורי[/b] Xd)[/QUOTE]
זה לא צינוק מסתורי. זה לא קשור לצינוק מסתורי. יש שם מוות, רציחות, מכות. לא "בוא נקבל משימה" או משהו כזה. תראה שם שהם מפחדים ממה שנתנו להם, ולא רוצים ללכת. אבל בחירה שלך, זה לא סיפור על פוקימון חוץ מהשחקנים.
ודי כבר עם הסיפורים החרושים האלה על פרסי ג'קסון!!! כזה מעצבן אותי שמאז טל קראה את הסיפור הזה ופתחה מ"ת, כל אחד פותח מליון אשכולות על הנאד הזה!
תאמין לי שהדבר היחיד שקשור לספר של ריק ריירדן יהיה קיומו של מחנה החצויים בסיפור שלי.
ואני מתכוון צינוק מסתורי בזה שהמספר הוא פוקימון
הלכתי לישון
[QUOTE=Tigraro;1251460]תאמין לי שהדבר היחיד שקשור לספר של ריק ריירדן יהיה קיומו של מחנה החצויים בסיפור שלי.
ואני מתכוון צינוק מסתורי בזה שהמספר הוא פוקימון
הלכתי לישון[/QUOTE]
לילה טוב
והמספר הוא פוקימון, אבל די להעיף את זה! כולה איזה פוקימון, מי אמר שזה סיפור 'לא מספיק טוב'? כי מוזכר שם "סנדשרו"? אז? זה מוריד את העלילה ורמת הכתיבה? רק שתדע, שזה הסיפור שהכי נהניתי לכתוב בזמן האחרון, ואני לא כזה אוהב פוקימון, בערך כמו שאתה אוהב.
תפסיק לא להתחשב בזה, אני רוצה שתקרא פרק אחד, ואז תחליט. זה כמו שתגיד לבנאדם שהוא **** כי הוא שחור, או דיסלקט. מה הקטע בזה? "אל תסתכל על הקנקן, אלא על מה שבתוכו"! תבדוק פרק אחד, אם לא תאהב, סבבה, אני לא עומד להזכיר לך את זה. אבל אם תאהב? חשבת על זה?
לי פשוט נראה שאתה מנסה להתחמק מזה, במקום לנסות אפילו לקרוא. לנסות! ראיתי סיפור על יוגיהו, שזה דבר שאני ממש לא אוהב, אבל הסתכלתי בכל זאת. הסיפור כתוב טוב, יש עלילה מצוינת, וסה"כ סיפור סבבה!
תנסה, אתה תאהב. אם לא תאהב אני לא אנדנד יותר. רק תגיד לי בה"פ שקראת את הפרקים, ואתה לא אוהב את הסיפור.
אני מנדנד לך כי אתה בכלל לא ניסית, זה כל הקטע. אולי תודה שזה נכון, ופשוט תקרא איזה פרק? אם לא תאהב, סבבה! אני מפסיק! מילה שלי!
קולט את הקטע?
קראתי כבר שני פרקים לידיעתך.
ואני מסכים עם זה שפרסי הוא נאד (נכנסתי כדי להגיד את המשפט הזה וללכת)
[QUOTE=Tigraro;1251463]קראתי כבר שני פרקים לידיעתך.
ואני מסכים עם זה שפרסי הוא נאד (נכנסתי כדי להגיד את המשפט הזה וללכת)[/QUOTE]
ורשמת שנהנית בהם, רשמת את זה בעצמך, אני צודק?
אז למה הפסקת? אז, לפני כמה שבועות, לא היה לך אכפת שזה על פוקימון, ופתאום אה מתחיל למצוא מיליון סיבות "אני לא אוהב פוקימון" "אני לא אוהב שזה צינוק מסתורי" "אני לא אוהב שהמספר הוא פוקימון", אבל אז מאוד נהנית! אפילו שמתי את התגובה שלך בחתימה שלי בספוילר!
אז למה שלא תקרא עוד פרק? יודע שחלק כבר אמרו שכל פרק הסיפור שלי משתפר? מתחיל להיות אקשן, מכות, מוות. למה שלא תקרא? זה ממש חבל. אם תקרא לפחות עוד פרק אחד, ותגיד שאתה לא אהבת אותו, זהו. אני לא אדבר איתך על זה. קאפיש?
לילה טוב הלכתי לישון. מחר כנראה אני מוציא עוד פרק בסיפור שלי.
כן, וממסן..
בוקר..
באסה, דניס הקדים אותי עם ה"בוקר..."
בוקר מחורבן....
יש לי פצעים מדבקים ובכל זאת אמא שלי מכריחה אותי ללכת לבית הספר...
(לא מספיק שהם נראים כאילו פוצצתי לעצמי חצ'קונים)
[QUOTE=scizor-x;1251474]בוקר מחורבן....
יש לי פצעים מדבקים ובכל זאת אמא שלי מכריחה אותי ללכת לבית הספר...
(לא מספיק שהם נראים כאילו פוצצתי לעצמי חצ'קונים)[/QUOTE]
ממש באסה לך
חחח שכנעתי את אמא שלי כן להישאר היום!
[QUOTE=sandslash;1251464]ורשמת שנהנית בהם, רשמת את זה בעצמך, אני צודק?
אז למה הפסקת? אז, לפני כמה שבועות, לא היה לך אכפת שזה על פוקימון, ופתאום אה מתחיל למצוא מיליון סיבות "אני לא אוהב פוקימון" "אני לא אוהב שזה צינוק מסתורי" "אני לא אוהב שהמספר הוא פוקימון", אבל אז מאוד נהנית! אפילו שמתי את התגובה שלך בחתימה שלי בספוילר!
אז למה שלא תקרא עוד פרק? יודע שחלק כבר אמרו שכל פרק הסיפור שלי משתפר? מתחיל להיות אקשן, מכות, מוות. למה שלא תקרא? זה ממש חבל. אם תקרא לפחות עוד פרק אחד, ותגיד שאתה לא אהבת אותו, זהו. אני לא אדבר איתך על זה. קאפיש?
לילה טוב הלכתי לישון. מחר כנראה אני מוציא עוד פרק בסיפור שלי.[/QUOTE]
בוקר טוב
דניס מה אתה אומר על מה שציטטתי?
[QUOTE=sandslash;1251479]בוקר טוב
דניס מה אתה אומר על מה שציטטתי?[/QUOTE]
בוקר טוב *אהמ*תתחברלסקייפ*אהמ*
בוקר טוב ושובע טוב לכולם1