-
[QUOTE=LordAbizi;1299696]צר לי, אך אמון עיוור הוא לא משהו שכלול בתפקיד שלי. לכן אם אתה אומר שהוא מושלם אני צריך לבדוק את הטענה שלך ולפעול בהתאם.[/QUOTE]
אז תפעל עכשיו O:
[QUOTE=Itachi;1299699]אני מקווה רק שלא תהרוס דיג'ימונים שבאים מקרוס וורס ושאני לא נותן לך רעיונות עכשיו XD[/QUOTE]
אני לא בטוח שכתבתי את זה במשחק אבל אני חושב שאולי אני אאפשר מיזוג לחלק.. ואין לי ספרייטים של החדשים בעיקרון, אז אני לא יודע אם אני אשתמש בהם..
-
יש ספרייט של שאוטומון רק בצהוב
-
[quote=ワンピース;1299702]אז תפעל עכשיו O:
אני לא בטוח שכתבתי את זה במשחק אבל אני חושב שאולי אני אאפשר מיזוג לחלק.. ואין לי ספרייטים של החדשים בעיקרון, אז אני לא יודע אם אני אשתמש בהם..[/quote]
נו, השיחה הזו הולכת לכיוון מעגלי, עכשיו אני אענה:
[QUOTE] פורסם במקור על ידי [B]LordAbizi[/B] [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1299693#post1299693"][IMG]http://www.myforum.co.il/images/styles/bluepallite/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]אני אתחיל את הבדיקה מחר, משום שאני לא נוגע במשחקי תפקידים אחרי 9 בערב מחשש שאני אכתוב שטויות.[/I]
[/QUOTE]
-
[quote=ワンピース;1299702]אז תפעל עכשיו O:
אני לא בטוח שכתבתי את זה במשחק אבל אני חושב שאולי אני אאפשר מיזוג לחלק.. ואין לי ספרייטים של החדשים בעיקרון, אז אני לא יודע אם אני אשתמש בהם..[/quote]
יש לשאוטמון,באליסטמון,דרולומון,סטארמון(החדש),בילזבומון(החדש) ועוד הרבה.
-
אוקיי,תגיב בשרשור ובמ''ת בקשה!
-
[QUOTE=Kaiser;1299712]אוקיי,תגיב בשרשור ובמ''ת בקשה![/QUOTE]
מ"ת-גמור.
שרשור-הולך.
-
אין מת"ים טובים..
אני רוצה אחד
-
-
אביזי, אני מקווה שזאת תהיה בדיקה מהירה..
אין באמת מה לבדוק כי זה מושלם (:nose_pick: ) אבל אתה מתעקש.. :embarrassed:
[QUOTE=Itachi;1299708]יש לשאוטמון,באליסטמון,דרולומון,סטארמון(החדש),בילזבומון(החדש) ועוד הרבה.[/QUOTE]
אז אמרתי, אם יש אולי אני אוסיף אותם..
-
ערב טוב
שקד אני אגיב מחר אם אני אגיב עכשיו יצא לי מאוד קצר ~
עייפות+כאב ראש, לא שילוב ממש טוב
-
אני יכול להתחייב רק לדבר אחד: כעבור מספר סופי של זמן המשחק יסיים את הבדיקה.
יותר מזה באופן כללי אני לא יכול להבטיח.
(ייתכן וגם יהיה לי קושי מסויים עם מושגים שקשורים לדיג'ימון, אבל נראה מחר)
-
בשביל זה יש אותי אביזי :-)
-
[quote=Itachi;1299726]בשביל זה יש אותי אביזי :-)[/quote]
אותך הייתי צריך אז, כי לא יכולתי לקבל תשובות ממאסטר ליאון. לעומת זאת, אם שקד יוכל לספק לי את התשובות שאני צריך אז הכל יהיה טוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1299727]אותך הייתי צריך אז, כי לא יכולתי לקבל תשובות ממאסטר ליאון. לעומת זאת, אם שקד יוכל לספק לי את התשובות שאני צריך אז הכל יהיה טוב.[/QUOTE]
לא אביזי אתה נוטש אותי! :(
-
[QUOTE=LordAbizi;1299724]אני יכול להתחייב רק לדבר אחד: כעבור מספר סופי של זמן המשחק יסיים את הבדיקה.
יותר מזה באופן כללי אני לא יכול להבטיח.
(ייתכן וגם יהיה לי קושי מסויים עם מושגים שקשורים לדיג'ימון, אבל נראה מחר)[/QUOTE]
מתי זה מחר בדיוק..?