-
[quote=ワンピース;1327214]כן, זה היה מצוין, אהבתי את מה שהוא עושה
האלבום החדש (במלואו) הולך להיות פצצה!
וואי רעיון נחמד (:
אני רק צריך להזכר איך מצלמים ב-psp..
אני אסתדר כבר, תודה!
עריכה:
מי נשאר איתי בנו"ד לעוד משהו כמו שעה-שעתיים ???[/quote]
וואי כל כך, אבל קלטת איזו מהירות הוא דפק ברגל אחת?!
יוו יצא לי בית קצת מעצבן בסימס, חסמתי לו את רוב הקומה השניה כי אין לו מה לעשות איתה כרגע. היא מתאימה לעוד כמה זמן כשיהיו לו ילדים וגם להם יהיה יותר מדי מקום X_x
-
טרינר, איך זה שאתה לא היכל תהילה? אתה מאבני היסוד של הפורום הזה.
-
[QUOTE=Hit Man;1327228]כן, בין היתר. אבל מה איתך? לא נוח לי שכל השיחה סובבת סביבי.[/QUOTE]
משה תפסיק להיות סודי!!!!!!!!!!!
-
-
[QUOTE=Hit Man;1327243]טרינר, איך זה שאתה לא היכל תהילה? אתה מאבני היסוד של הפורום הזה.[/QUOTE]
זה מה שאני שואל ת'צמי כבר שבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה...
-
אפילו סאי קיבל היכל תהילה והוא היה פה איזה שבועיים ובמשך ארבע שנים כולם אמרו לרותם שיתן לו את הדרגה והוא פתר את כולם בטענה שלא מגיע לו. היום הוא מוגדר בתור היכל תהילה. ובכלל, כל אחד מקבל את הדרגה הזו אחרי יומיים בניהול. עיין ערך דניס.
-
[QUOTE=Hit Man;1327245]עמית ! חזרת לחיים ![/QUOTE]
ואתה סודי!
-
אני סוכן 007 ואני חייב לשמור על הסודיות שלי. אתה יכול לקרוא לי היטמן.
-
[QUOTE=Hit Man;1327249]אני סוכן 007 ואני חייב לשמור על הסודיות שלי. אתה יכול לקרוא לי היטמן.[/QUOTE]
או משה!
-
[QUOTE=Hit Man;1327247]אפילו סאי קיבל היכל תהילה והוא היה פה איזה שבועיים ובמשך ארבע שנים כולם אמרו לרותם שיתן לו את הדרגה והוא פתר את כולם בטענה שלא מגיע לו. היום הוא מוגדר בתור היכל תהילה. ובכלל, כל אחד מקבל את הדרגה הזו אחרי יומיים בניהול. עיין ערך דניס.[/QUOTE]
רותם סאי היה יותר משבועיים הוא היה מנהל ופעם הוא היה ילד ממש מגניב ופתאום הוא התחבר עם החברים של עומרמי עמיתזי גיל וכל שאר הטרולים האלה ונהיה טרול בעצמו... עכשיו האמת מתאים לי להתעמת איתם, עכשיו כשאני גדול וחזק נפשית.
[QUOTE=Amitlv;1327250]או משה![/QUOTE]
שתוק זה שמואל
-
למה גילית לו את השם האמיתי שלי??????
-
[QUOTE=Hit Man;1327252]למה גילית לו את השם האמיתי שלי??????[/QUOTE]
לא יכלתי הרגיז אותי כל הזמן משה משה!
חחחחחח שמע אחי כנס לFXP ייעוץ מיני 15- אתה לא מבין איזה מצחיק זה חחחחחחחחחחחחחחח
-
[QUOTE=Hit Man;1327252]למה גילית לו את השם האמיתי שלי??????[/QUOTE]
גם לי לא כזה אכפת אבל אי אפשר להגיד שלא הגיעה להם
[QUOTE=triner;1327253]לא יכלתי הרגיז אותי כל הזמן משה משה!
חחחחחח שמע אחי כנס לFXP ייעוץ מיני 15- אתה לא מבין איזה מצחיק זה חחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
חחח מפגרים שם חח
מה זה שפ*ך חחח
זה בסדר כבר לנשק את חברה שלי? חחחח
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1327254]גם לי לא כזה אכפת אבל אי אפשר להגיד שלא הגיעה להם
חחח מפגרים שם חח
מה זה שפ*ך חחח
זה בסדר כבר לנשק את חברה שלי? חחחח[/QUOTE]
עזוב איזה אחד בן 13 עושה שכל הזמן עומד לו כי ילדה ממש יפה מהכיתה שלו מתחילה איתו וגם חבר שלה מציע לו לעשות איתם אורגיה ועניינים, אז איזה אחד עושה לו "אתה משפשף?" אז מישהו עונה לו "לא הוא מגרד" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
טוב אני עוד שעתיים בדיוק צריך ללכת למונית אז לילה טוב לכווווווווווווווווווווווווווווווווולם (חוץ ממשה כי הוא סודי)