אם אתה משווה דמות רצינית לפוקימון אין מה לדבר.
מה שגם לא זלזלתי, לא אמרתי משהו רע עליו כמו שעומר אמר שהוא פאגוט, אלא רק הבוויזל הזה שאפילו לא זכרתי שזה פלואטזאל.
Printable View
אם אתה משווה דמות רצינית לפוקימון אין מה לדבר.
מה שגם לא זלזלתי, לא אמרתי משהו רע עליו כמו שעומר אמר שהוא פאגוט, אלא רק הבוויזל הזה שאפילו לא זכרתי שזה פלואטזאל.
באלי להמשיך, אבל נראלי שעכשיו אני רק אחרוש על המשחק עם אימונים.
הוא גיבור בשבילך והוא גיבור בשבילי. לא השוותי בין הדמויות אלא בין זה שלך מותר לזלזל ולאחרים אסור.
כמובן שבוויזל הוא לא מי שאני הכי מעריץ, יש דמויות אחרות מאנימה שאני מושפע מהן ואותן אני באמת מעריץ..
העברתי את המסר שלי, עכשיו להמשיך לקרוא דדמן וונדרלנד.. אגב, מישהו קרא כבר? או ראה את האנימה?
הצלחתי לתפוס בשלום מחדש את בוטנמעוך.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1340502]הצלחתי לתפוס בשלום מחדש את בוטנמעוך.[/QUOTE]
מי זה בוטנמעוך?
אביב מה נשמע? :ם
[quote=Uzumaki Naruto;1340506]מי זה בוטנמעוך?[/quote]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50160[/url]
בוקר
[B][U][COLOR="Red"][SIZE="7"]אולי הקטע ששיראהושי הצטרפה לצוות היה חרא, מזל שזה רק עד שהם פוגשים את ג'ינבי באי השמיים ההוא חח אבל איזה סוס האיש דג השני זה שהצטרף!!![/SIZE][/COLOR][/U][/B]
מישהו רוצה נגדי קרב באונליין?
תתארו לכם עולם יפה, פחות עצוב ממה שהוא ככה.
אופיר אין לי כוח למסן..
דניס עכשיו אני הבנתי... אבל למה שתרצה לתפוס עוד וורמפל? חח..
הבנתי את המסר של דדמן וונדרלנד, אל תהרוג את החברים שלך! חח.. (כמובן שאני ציני..)
מה כדאי לי, להמשיך לצ'פטר השני של דדמן וונדרלנד או לצ'פטר 84 של פוקימון?
[quote=Pooh;1340508]אביב מה נשמע? :ם[/quote]
בדיוק חבר בא אליי במיוחד מרכבת עם כל הציוד הכבד מטירונות מ"קים, רק כדי להביא חוברת וואן פיס 59' כי ביום הולדת שלי הוא יסגור, אז בסדר גמור ם: מה איתך?
אופיר מה קרה, ראית ויכוח ביני ובין עידן וחשבת ש'ביקרתי' אותו אז החלטת לפרסם ספוילרים שקריים כדי לעצבן אותי? ברצינות כמה עלוב וילדותי אתה? תשתדל להוציא צדדים יפים בך אם יש או אתה מסוגל, אשמח לראות אותם
כי לא שמרתי אחרי שתפסתי אותו פשוט..