-
[QUOTE=Rias Gremory;1351505]great teacher onizuka?
לא פרק 12 של האנימה הראשונה.[/QUOTE]
כן, GTO זה ראשי תיבות של זה..
אז אתה בכלל לא בסיום, חשבתי שאתה קרוב לסיים את פורטה בגלל זה אמרתי לך לראות את הסרט.. שכח מזה, סיים את העונה הראשונה ותתחיל את השנייה.. O:
-
[quote=מלך השטיחים;1351508]כן, Gto זה ראשי תיבות של זה..
אז אתה בכלל לא בסיום, חשבתי שאתה קרוב לסיים את פורטה בגלל זה אמרתי לך לראות את הסרט.. שכח מזה, סיים את העונה הראשונה ותתחיל את השנייה.. O:[/quote]
טוב שאמרת לי, אחרת היתי רואה את הסרט אחרי האנימה הראשונה.
באוקטובר אם אני לא טועה תצא בעונה ה3.
-
[QUOTE=Rias Gremory;1351511]טוב שאמרת לי, אחרת היתי רואה את הסרט אחרי האנימה הראשונה.
באוקטובר אם אני לא טועה תצא בעונה ה3.[/QUOTE]
כן גם אני שמעתי משהו על זה, אני מאוד מצפה לעונה הזאת, סוף סוף המשך D:
-
[QUOTE=Salamander;1351494]אז זאת הסיבה שהוא היה נוב בשנה הראשונה שלו כאן בתור ליאון[/QUOTE]
[QUOTE=Salamander;1351498]לא במקרה של ליאון[/QUOTE]
סוף סוף הבינו. הייתי דרגו אחרי ששכחתי כמה דברים ובאותו זמן אהבתי לעשות שטויות ועכשו אני יותר רגוע,ליאון שכח הכול ומשם אתם מכירים ת'סיפור.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351500]אתה יוצא מפגר O.o
ליאון ילד קטן, לא נוב[/QUOTE]
אני לא ילד קטן,אני בן 13.
-
[QUOTE=מלך השטיחים;1351514]כן גם אני שמעתי משהו על זה, אני מאוד מצפה לעונה הזאת, סוף סוף המשך D:[/QUOTE]
מקווה שהיה טוב.
[COLOR="Yellow"]LOL שלחו צבא שלם, טנקים, מטוססים, משטרה רק לעצור את סאקורי שרץ לו ערום בגן החיוות. היו צריכים לשלוח שוטר אחד והיו מצליחים לעצור אותו.[/COLOR]
-
[QUOTE=Rias Gremory;1351517]מקווה שהיה טוב.
[COLOR="Yellow"]LOL שלחו צבא שלם, טנקים, מטוססים, משטרה רק לעצור את סאקורי שרץ לו ערום בגן החיוות. היו צריכים לשלוח שוטר אחד והיו מצליחים לעצור אותו.[/COLOR][/QUOTE]
וואי זה קטע טוב חחח
אני זוכר את זה P:
יש 13 פרקים בעונה הראשונה לא?
-
[quote=מלך השטיחים;1351519]וואי זה קטע טוב חחח
אני זוכר את זה P:
יש 13 פרקים בעונה הראשונה לא?[/quote]
איזה סוף ותח היה בפרק.
כן יש 13.
-
סוף סוף הורידו אותי מניהול, ולכן אני יכול לחזור לגלוש בפורום הזה בלי להרגיש אשם במשהו.
עכשיו אני רק מחכה שהצבע שלי יתחלף לזהב...
-
[QUOTE=LordAbizi;1351533]סוף סוף הורידו אותי מניהול, ולכן אני יכול לחזור לגלוש בפורום הזה בלי להרגיש אשם במשהו.
עכשיו אני רק מחכה שהצבע שלי יתחלף לזהב...[/QUOTE]
למה ירדת??
-
[quote=מלך השטיחים;1351534]למה ירדת??[/quote]
כי הרעיון על בדיקת משחקי תפקידים דיכא אותי, ולכן כל הזמן חיפשתי סיבות למה לא להכנס לפורום. חשבתי שאם אני לא אכנס מספיק זמן לפורום זה יעבור. זה לא קרה. אז נאלצתי להתפטר.
-
[quote=Tobi...;1351516]סוף סוף הבינו. הייתי דרגו אחרי ששכחתי כמה דברים ובאותו זמן אהבתי לעשות שטויות ועכשו אני יותר רגוע,ליאון שכח הכול ומשם אתם מכירים ת'סיפור.
אני לא ילד קטן,אני בן 13.[/quote]
לפני חודש אמרת שאתה בן 15.
-
יופי, חזרתי להיות ירוק. עכשיו צריך שהשרת שוב יעשה בדיקה מערכתית.
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351537]לפני חודש אמרת שאתה בן 15.[/QUOTE]
אני אמרתי שאני בן 13. וזה היה לפני חודש כשאמרתי 13
-
אני אחכה שתגיע ל9 ואז זה יהיה אמין P=
-