-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 30 2009, 07:50 PM
[b] [b]עומר[/b] - אתה צודק אבל קרב ראשון אני עושה חפיף ומדלג על כמה חוקים.
----
מריפ צוהלת בשמחה למרגלות מחמאותייך.
אתה זורק על ג'יאודוד פוכדור.
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת ג'יאודוד - הפוקימון הראשון שתפסת!
[b]גיל[/b] - גיל תגיד בתור אחד שלא ממש אהב את המשחק (לפי ביקורותייך במספר הפעמים השונות),
איך המשחק השתפר? השתדלתי מאוד להשקיע בעלילה אצלך. אבל אתה חיבי כבר להגיע למכוןXDD
ובקשר לג'יי - אתה צודק אבל לה ישאר פוקימון אחד פנוי, כי לך יש 2 ולה יש 3. אז אני יוסיף את רוג'ר לקרב D:
----
"הגיע הזמן שגם אני יעשה משהו, נמאס לי לעמוד כאן כאילו כלום" רוג'ר מתקדם לעברך ומקמץ את אגרופיו.
"צא מות'ים!" הוא אומר ושוב מוציא את הפרפר הכתום והמוכר.
"עזור למרוואק ולסוויפר בעזרת רוח כסופה!" הוא צועק בנחישות.
סוויפר שולח עוקץ רעל ומפיל את ג'יי, ומכת הבומרנג של מרוואק מעיפה את הפוכדור מידיה, מגלגלת אותו במורד הגבעה הירוקה. לפתע הפוכדור נעצר, מכיוון שהוא נתקע במשהו. זאת רגל.
האישה אדומת השיער בחצאית מרימה את הפוכדור לאחר שהוא נתקע ברגלה. ואז אתה מזהה את האישה הזאת.
זאת אן [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr144.png[/img]! ציידת פוקימונים מצטיינת! "תודה שחיסלת אותו בשבילי. אבל הרג'יסטיל הזה הוא שלי לצערי..." אן אומרת לג'יי ששוכבת על הריצפה, ולאחר מכן מחייכת חיוך שטני.
"אן! את לא יכולה לעשות לי את זה! שלוש שנים אני מנסה לתפוס את הפוקימון הנדיר הזה, בבקשה תני לי אותו!" ג'יי אומרת וקמה בקושי מהריצפה, שדמעות עומדות בפניה.
"מצטערת. פוקימוני אגדיים שייכים אך ורק לי!" היא אומרת.
"לא לזמן רב! צאו כולם, תחסלו אותה!" ג'יי צועקת לפוקימונים שלה, שנמצאים מאחוריה, ומצביע על אן.
"נו... למה אתם לא תוקפים?" ג'יי שואלת בסקרנות. היא מסתובבת... ורואה שכל פוקימוני ישנים - בגלל אבקת השינה של מות'ים! "ניסיון יפה" אומרת אן בצחקוק. "ועכשיו צא פוכ..." אן לא מסיימת להשלים את המשפט, וכבר השאגה של רג'יסטיל קוטעת את דבריה ומושכת את תשומת הלב של כולם.
"יופי, בזמן שאתם התברברתם פה, יכולנו ממזמן לתפוס אותו!" רוג'ר צועק על אן וג'יי באגרסיביות.
ולפתע.. רג'יסטיל משתמש בסופת שלגים, והופך את כל גבעות הדשא הירוקות,
לדיונות שלג לבנות!
----
שוב חפרתי...XD
[b]בובי[/b] - בקשר לסקאנטאנק; מה אכפת לך? הוא גם ככה בשמירה, וצריך שיהיה לכם כמה שיותר פוקימונים לקראת סוף המשחק. המטרה זה לאסוף כמה שיותר, כי אתה לא יודע מה מצפה לך בסוף המשחק. תאמין לי, אתה תצטרך אותו.
----
אתה הולך ומחפש פוקימון רוח רפאים, ולפתע קרקורי הבטן שלך קוטעים את הליכתך הצולעת (עקב דארקראי).
ואז אתה נזכר - לא אכלת כבר יום שלם! [/b][/quote]
טוב תשאיר אותו, אגב מה עם הביצה קיבלתי אותה בתחילת המשחק
---------
אני מחפש מסעדה וכשאני מסיים לאכול שם אני הולך לחפש פוקימוני רוח רפאים
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 30 2009, 05:24 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה ובארי (שמו של הנער... ניראה לי ששכחתי לציין) יורדים ב90 מעלות אל הפיצוץ במהירות שיא, הוא על סטאראפטור ואתה על צ'אריזארד. אתם נוחתים שם ליד האש, וענן העשן הגדול שמקיף את האיזור.
"תענוג לעשות איתך עסקים" אתה רואה בחור עם שיער כחול [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr176.png[/img] אומר לבחור עם שיער אדום... ואז אתה מזהה את האיש האדום - זה מקסי [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr062.png[/img]!
"תבוא כל יום" עונה לו מקסי ומושיט לו מזוודה עשויה ברזל. "מקסי... ניראה שיש לנו כאן פולשים" אומר האיש בשיער הכחול למקסי, לאחר שהוא הבחין בכם.
"ואיך לעזאזל אתם הגעתם לכאן?" מקסי שואל אותכם בעצבים, והוא עומד להוציא אקדח עשוי זהב מכיסו.
"כדאי שניפטר מהם מהר, לפני שהם יעשו בעיות" אומר האיש עם השיער הכחול, ומקסי מוציא את האקדח מכיסו, מכוון אליכם.
[/b][/quote]
''אפסים , בואו תילחמו נגדנו בקרב פוקימונים !''
אני אומר לו קקריאה לאתגר .
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 30 2009, 08:50 PM
[b][b]גיל[/b] - גיל תגיד בתור אחד שלא ממש אהב את המשחק (לפי ביקורותייך במספר הפעמים השונות),
איך המשחק השתפר? השתדלתי מאוד להשקיע בעלילה אצלך. אבל אתה חיבי כבר להגיע למכוןXDD
ובקשר לג'יי - אתה צודק אבל לה ישאר פוקימון אחד פנוי, כי לך יש 2 ולה יש 3. אז אני יוסיף את רוג'ר לקרב D:
----
"הגיע הזמן שגם אני יעשה משהו, נמאס לי לעמוד כאן כאילו כלום" רוג'ר מתקדם לעברך ומקמץ את אגרופיו.
"צא מות'ים!" הוא אומר ושוב מוציא את הפרפר הכתום והמוכר.
"עזור למרוואק ולסוויפר בעזרת רוח כסופה!" הוא צועק בנחישות.
סוויפר שולח עוקץ רעל ומפיל את ג'יי, ומכת הבומרנג של מרוואק מעיפה את הפוכדור מידיה, מגלגלת אותו במורד הגבעה הירוקה. לפתע הפוכדור נעצר, מכיוון שהוא נתקע במשהו. זאת רגל.
האישה אדומת השיער בחצאית מרימה את הפוכדור לאחר שהוא נתקע ברגלה. ואז אתה מזהה את האישה הזאת.
זאת אן [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr144.png[/img]! ציידת פוקימונים מצטיינת! "תודה שחיסלת אותו בשבילי. אבל הרג'יסטיל הזה הוא שלי לצערי..." אן אומרת לג'יי ששוכבת על הריצפה, ולאחר מכן מחייכת חיוך שטני.
"אן! את לא יכולה לעשות לי את זה! שלוש שנים אני מנסה לתפוס את הפוקימון הנדיר הזה, בבקשה תני לי אותו!" ג'יי אומרת וקמה בקושי מהריצפה, שדמעות עומדות בפניה.
"מצטערת. פוקימוני אגדיים שייכים אך ורק לי!" היא אומרת.
"לא לזמן רב! צאו כולם, תחסלו אותה!" ג'יי צועקת לפוקימונים שלה, שנמצאים מאחוריה, ומצביע על אן.
"נו... למה אתם לא תוקפים?" ג'יי שואלת בסקרנות. היא מסתובבת... ורואה שכל פוקימוני ישנים - בגלל אבקת השינה של מות'ים! "ניסיון יפה" אומרת אן בצחקוק. "ועכשיו צא פוכ..." אן לא מסיימת להשלים את המשפט, וכבר השאגה של רג'יסטיל קוטעת את דבריה ומושכת את תשומת הלב של כולם.
"יופי, בזמן שאתם התברברתם פה, יכולנו ממזמן לתפוס אותו!" רוג'ר צועק על אן וג'יי באגרסיביות.
ולפתע.. רג'יסטיל משתמש בסופת שלגים, והופך את כל גבעות הדשא הירוקות,
לדיונות שלג לבנות!
----
שוב חפרתי...XD
[/b][/quote]
הוא השתפר, יתר השחקנים גרם לאי השקעה מצדך ולהמשכים צפווים ומשעממים.
וגם להגבה פחותה.
אבל עכשיו הוא השתפר והוא משחק מהשורה הראשונה-שנייה.
והמכון זה הדבר שאני מתכוון לעשות אחרי העלילה הזאת ><
-------------------------------------------------------------
'אני לא אצטרף לקרב, אן הזאת תצטרך להתמודד הפעם אם היא רוצה את רג'יסטייל.הפוקימונים של ג'יי יצאו מכלל פעולה כלומר הקרב עכשיו זה אני ורוג'ר מול אן.סופת השלגים הזאת דווקא עזרה לי שכן יש לי כמה רעיונות לניצול סביבת הקרב הזאת' אני אחשוב לעצמי ואתחיל לרקום את האסרטגיות הבאות שלי ואניח לאן להילחם. אלא אם היא כה שפנית שהיא תברח מכאן.
-
[color=red][b][SIZE=4]חבר'ה מחר 3 חודשים למשחק! ריספקט![/color][/b][/SIZE]
_______
[b]גיל[/b] - מחמם את הלב D:
גם בסאגה של עומרי ניסיתי נורא להשקיע אבל הוא לא הגיב מאז עמוד 100...
----
"ועכשיו תורכם" אן אומרת והולכת אליך ואל רוג'ר, ותוך כדי בעיטה ברגלה של ג'יי,
שמפילה אותה ארצה, אל תוך השלג. "צא סקראמורי" אן אומרת ומוציאה סקראמורי.
"סקראמורי? את חושבת שזה מה שיחסל את רג'יסטיל?" רוג'ר מזלזל בה.
"לא. אבל זה מה שיחסל אותך" היא אומרת וסקראמורי נכנס עם שילוב של מתקפה מהירה וראש ברזל בבטנו של רוג'ר, והוא מתקפל על הריצפה. מות'ים שולח רוח כסופה, אך סקראמורי מעיף גם אותו עם שילוב של אס אווירי וקצה כפול. לפתע רג'יסטיל משתגר לידכם... דממה שוררת באיזור...
אף אחד לא מעיז להוציא מילה, חוץ מרוג'ר המקופל שמתגלגל על הריצפה ומחזיק את בטנו, משמיע אנקות כאב עמוקות. השטן הזה, עומד ממש מולך כרגע. ולפתע... הוא מסתובב ויורה כדור אש אחד שמחסל לגמרי את סקראמורי!
"מה לעזאזל..." אומרת אן בתדהמה. ניראה כאילו לרג'יסטיל יש חוש צדק אחרי הכל, והוא מגן על רוג'ר.
רוג'ר פוקח את עיניו ורואה את רג'יסטיל, הסיוט הכי גדול שלו, הופך להיות הגיבור שלו.
"מה קורה כאן!" אומרת אן בתדהמה. "שכחת משהו קטן..." אומרת ג'יי שקמה הרגע, מאחורי אן, פצועה כולה.
"רג'יסטיל הוא פוקימון. מה שאומר - יש לו לב!" היא אומרת ולפתע אריאדוס לוכד את אן בתוך כדור קורים.
רג'יסטיל משתמש ביום בהיר, וכולם מרגישים יותר טוב. "סוף טוב, הכל טוב" ג'יי אומרת ומנגבת את הדם משפתה הפתוחה.
"עשו בה כרצונכם" היא אומרת ברגילות ובועטת את כדור הקורים שאן כלואה בו אליכם.
"ובקשר לרג'יסטיל... קחו אותו, מגיע לכם" היא אומרת ואז עפה על הסאלאמאנס שלה, מתרחקת משם, על עבר השקיעה.
סוף טוב, הכל טוב.
[b]יוסי[/b] - "אני נילחם רק נגד מאמנים ראויים... ואתה לא אחד כזה! עכשיו תירה בו כבר!" צועק הבחור בשיער הכחול. "רגע רגע רגע..." אומר מקסי וזורק את האקדח שלו על הריצפה. "יש משהו במה שהוא אומר" הוא משבח אותך.
"אל תדאג ילד, אני לא כמו ליטס הפחדן. יש לי ביצים, ואני הולך להילחם נגדך במסורת דו קרב פוקימונים.
ניראה אותך" הוא אומר ומוציא האונדום. האונדום שואג עוד לפני שהוצאת פוקימון, והוא מפחיד קצת אותך.
"אם כך... אני אקח את הברנש הצהוב" האיש בשיער הכחול, שמזדהה כ - לי: צייד פוקימונים מדופלם.
"אז מה ילד, מוכן לקצת אקשן?" אומר לך מקסי, והוא לרגע ניראה לך דווקא אדם הוגן.
"יאללה, את מי תוציא? שמעתי הרבה סיפורים על הצ'אריזארד שלך, מעניין מה איתו" הוא אומר בשחצנות, אך עם זאת בסקרנות. "צא אמפוליאון!" צועק בארי ומוציא את אמפוליאון כנגד לי.
"מעניין..." לי אומר. "אמפוליאון... אף פעם לא יצא לי ליראות אחד כזה מקרוב" הוא אומר ותוך כדי דיבור מוציא פוליטוד שמח וקופצני, שממש לא מתאים לדמות הערס הקשוח של לי.
[b]בובי[/b] - ממש בקרוב הולכת להתפתח! בדיוק חשבתי על זה!
----
אתה מוצא כמה דברים.
בדרך אחת סניף של מקדונלדס, בדרך שנייה פאב, ובדרך השלישית בית קפה.
לאן תבחר?
[b]עומר[/b] - אתה הולך בדרכך ליער גירו,
שלפתע אתה שומע צעדים מתקרבים אלייך... והם רבים במיוחד!
אתה מסתכל אחורה ורואה עדר של סטנטלר (הצבי הזה לא יודע איך כותבים) רץ לכיוונך!
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 30 2009, 08:41 PM
[b]
אתה מסתכל אחורה ורואה עדר של סטנטלר (הצבי הזה לא יודע איך כותבים) רץ לכיוונך! [/b][/quote]
פשש עדר XD
רציתי אחד XP
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 30 2009, 09:41 PM
[b] [color=red][b][SIZE=4]חבר'ה מחר 3 חודשים למשחק! ריספקט![/color][/b][/SIZE]
_______
----
"לא. אבל זה מה שיחסל אותך" היא אומרת וסקראמורי נכנס עם שילוב של מתקפה מהירה וראש ברזל בבטנו של רוג'ר, והוא מתקפל על הריצפה. מות'ים שולח רוח כסופה, אך סקראמורי מעיף גם אותו עם שילוב של אס אווירי וקצה כפול. לפתע רג'יסטיל משתגר לידכם... דממה שוררת באיזור...
אף אחד לא מעיז להוציא מילה, חוץ מרוג'ר המקופל שמתגלגל על הריצפה ומחזיק את בטנו, משמיע אנקות כאב עמוקות. השטן הזה, עומד ממש מולך כרגע. ולפתע... הוא מסתובב ויורה כדור אש אחד שמחסל לגמרי את סקראמורי!
"מה לעזאזל..." אומרת אן בתדהמה. ניראה כאילו לרג'יסטיל יש חוש צדק אחרי הכל, והוא מגן על רוג'ר.
רוג'ר פוקח את עיניו ורואה את רג'יסטיל, הסיוט הכי גדול שלו, הופך להיות הגיבור שלו.
"מה קורה כאן!" אומרת אן בתדהמה. "שכחת משהו קטן..." אומרת ג'יי שקמה הרגע, מאחורי אן, פצועה כולה.
"רג'יסטיל הוא פוקימון. מה שאומר - יש לו לב!" היא אומרת ולפתע אריאדוס לוכד את אן בתוך כדור קורים.
רג'יסטיל משתמש ביום בהיר, וכולם מרגישים יותר טוב. "סוף טוב, הכל טוב" ג'יי אומרת ומנגבת את הדם משפתה הפתוחה.
"ובקשר לרג'יסטיל... קחו אותו, מגיע לכם" היא אומרת ואז עפה על הסאלאמאנס שלה, מתרחקת משם, על עבר השקיעה.
סוף טוב, הכל טוב. [/b][/quote]
שלושה חודשים, ולחשוב שאני במשחק חודש פלוס (בקרוב חודשיים) =0
------------------------------------------------
"אם יש אנשים שאין לי רחמים כלפיהם הם ציידי פוקימונים" אני אומר בשקט ובעוינות לאן "בך נטפל מאוחר יותר, לא יעזור לך לברוח כי יש עלייך שמירה של כמה וכמה פוקימונים".
"ובכן רוג'ר, אנו ניצבים בפני החלטה קשה מאוד להשמיד את רג'יסטייל זה בלתי אפשרי. אם נעשה זאת נוכל לפגוע באיזון העולם. אבל עד כמה שהוא עוזר ונחמד מישהו עלול לנצל אותו ואת כוחו לרעה כפי שראינו. הבעיה היא מה אנחנו נעשה?" אני אומר בעודי מהרהר, ושומר על אן שלא תחשוב שיצאה מכלל סכנה.
-
[b]
[b]יוסי[/b] - "אני נילחם רק נגד מאמנים ראויים... ואתה לא אחד כזה! עכשיו תירה בו כבר!" צועק הבחור בשיער הכחול. "רגע רגע רגע..." אומר מקסי וזורק את האקדח שלו על הריצפה. "יש משהו במה שהוא אומר" הוא משבח אותך.
"אל תדאג ילד, אני לא כמו ליטס הפחדן. יש לי ביצים, ואני הולך להילחם נגדך במסורת דו קרב פוקימונים.
ניראה אותך" הוא אומר ומוציא האונדום. האונדום שואג עוד לפני שהוצאת פוקימון, והוא מפחיד קצת אותך.
"אם כך... אני אקח את הברנש הצהוב" האיש בשיער הכחול, שמזדהה כ - לי: צייד פוקימונים מדופלם.
"יאללה, את מי תוציא? שמעתי הרבה סיפורים על הצ'אריזארד שלך, מעניין מה איתו" הוא אומר בשחצנות, אך עם זאת בסקרנות. "צא אמפוליאון!" צועק בארי ומוציא את אמפוליאון כנגד לי.
"מעניין..." לי אומר. "אמפוליאון... אף פעם לא יצא לי ליראות אחד כזה מקרוב" הוא אומר ותוך כדי דיבור מוציא פוליטוד שמח וקופצני, שממש לא מתאים לדמות הערס הקשוח של לי. [/b][/quote]
''אוקיי , אז תזכה לראות אותו !
קדימה צ'אריזארד , צא !''
אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור .
''בהצלחה בארי .''
אני אומר וקורץ לו .
''קדימה , תעוף צ'אריזארד , ותתחמק מכל מתקפה שלו , ואז תטיל אותו לאדמה בזריקה ענקית !''
-
[b] [color=red][b][SIZE=4]חבר'ה מחר 3 חודשים למשחק! ריספקט![/color][/b][/SIZE]
_______
----
סוף טוב, הכל טוב.
"מעניין..." לי אומר. "אמפוליאון... אף פעם לא יצא לי ליראות אחד כזה מקרוב" הוא אומר ותוך כדי דיבור מוציא פוליטוד שמח וקופצני, שממש לא מתאים לדמות הערס הקשוח של לי.
[b]בובי[/b] - ממש בקרוב הולכת להתפתח! בדיוק חשבתי על זה!
----
אתה מוצא כמה דברים.
בדרך אחת סניף של מקדונלדס, בדרך שנייה פאב, ובדרך השלישית בית קפה.
לאן תבחר?
אתה מסתכל אחורה ורואה עדר של סטנטלר (הצבי הזה לא יודע איך כותבים) רץ לכיוונך! [/b][/quote]
השאלה כל כך ברורה
---
אני הולך למקדונלד'ס
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 29 2009, 10:55 AM
[b]
[b]קורן [/b]- גארי מוציא את נידוקווין העוצמתית, למרגלות כוחו הנחלש מרגע לרגע של דיוגונג, הודות לרעלו הנכבד של נידוקינג.
"חשבת שראית כל?... טעית!" גארי אומר בהתנשאות. "נידוקווין, חפירה!" הוא ממשיך ונידוקווין נכנסת לאדמה לאחר פיזור אדמה סביבה. לפתע היא יוצאת בזינוק מאחורי דיוגונג ומנחיתה מכה של ציפורן ריסוק עצבנית אל תוך גבו, מצמידה אותו לריצפה... וטוענת עוד אחת!
[/b][/quote]
סורי שלא הגבתי
הייתי אתמול כל היום בטיול
--------------------------------
"סי, סופת שלגים!" אומר בחוסר אונים.
-
[color=red][b][SIZE=4]שלושה חודשים למשחק!!!!!! ריספקט![/color][/b][/SIZE]
[b][SIZE=3]כל אחד מקבל 2000$, וגם כרגיל - תצטרכו לתת ביקורת על המשחק.
אה ומי שלא ראה את העדכונים החדשים;
נוספו מספר בעלי מקצוע, וגם נוספה קטגוריה חדשה: ציידי פוקימונים!
אני עובד ברגעים אלה ממש על חנות מכוניות, להזכירכם בעמוד 100 קיבלתם רישיון נהיגה,
ואמרתי שאני יעלה בקרוב מוסך + חנות רכבים. לגבי המוסך אני טיפה יתעכב אם בכלל,
אבל חנות רכבים - יש למה לצפות!
תבלו [:[/SIZE][/b]
____
[b]קורן[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
הערות, הארות, שיפורים, בעיות וכל מיני חארות. אל תקטלו אותי יותר מדי D:
-----
נידוקווין הולכת להחדיר בדיוגונג עוד ציפורן ריסוק אחת שתחסל אותו,
אך דיוגונג בכוחותיו האחרונים יורה סופת שלגים שמעיפה את נידוקווין לאוויר וקוברת אותה תחת ערימת שלג.
אתה חושב שהכל נגמר, ואז דיוגונג מתמוטט, והוא לא יכול להילחם. "צפוי שזה יקרה" גארי אומר לך בהתחכמות ונידוקווין כמה כחדשה מהשלג.
"בזמן שדיוגונג העיף את נידוקווין לאוויר, היא הספיקה לפחות להשתמש בחבטה קטנה שנייה לפני שהיא התעופפה, ומכיוון שדיוגונג היה על סף התעלפות, זה כמובן - חיסל אותו" הוא אומר לך בהתנשאות.
"יפה מאוד, המצב תיקו. קדימה, תוציא פוקימון ונגמור עם הקרב הארור הזה כבר! יש לי עוד מכון לסיים היום!" הוא צועק בעצבים.
[b]בובי[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
האמת אצל כל אחד זה שונה.
תלוי למי; אני הפסקתי בערך לפני שנתיים, בגיל 12, ללכת למקדונלדס ו"מסעדות" בסגנון הזה. מהסיבה הפשוטה שזה מסרטן, גורם להתקפי לב ובכללי - לא בריא, ובד"כ אנשים שאוכלים שם הרבה מתים בסוף.
הייתי הולך לפאב D:
----
אתה נכנס לסניף של מקדונלדס, ואתה נעמד בטור.
לאחר בערך 10 דקות, מגיע התור שלך. "כן?" אומרת לך מוכרת צעירה עם שיער שחור בקוקו,
וכובע של מקדונלדס על מצחה. "מה תזמין?" שואל בחור שנמצא לידה בחביבות.
[b]יוסי[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
-----
"בהצלחה לך חבר!" אומר לך בארי.
והקרבות מתחילים.
האונדום יורה להביורים ברצף אך צ'אריזארד מתחמק מכל אחד ואחד בתעופה מהירה, לבסוף צ'אריזארד נוחת ליד האונדום ותופס אותו בבטן, מרים אותו לשמים ואז זורק אותו על הריצפה. האונדום נפצע קל, והקרב הולך לטובתך. לאומת זאת, כאשר אתה מביט לכיוון בארי, אתה רואה את פוליטוד נעמד על עורפו של אמפוליאון וחונק אותו. אמפוליאון נאנק מכאבים, ופוליטוד אינו מרפה. התמונה הזאת מצמררת אותך.
אך כאשר אתה מרוכז בקרב של בארי, אתה לא מתרכז בקרב שלך, וצ'אריזארד נאלץ לקבל בהפתעה גחלת עוצמתית אל בטנו, היישר מהאונדום. "אני מרגיש שאתה קצת לא בקרב ילד. תתרכז!" מקסי צועק לך ונועץ בך את עיניו הקטלניות.
[b]גיל[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
אתה לא חייב לתת כי כבר נתת הודעה קודמת.. אבל אם אתה רוצה להרחיב יותר מדי אז סע,
כי ההזדמנות הבאה היא רק בעוד חודש *~* מוהאהאאהא...
אה ואני חושב שאתה בערך חודשיים, כי יומולדת חודשיים שכחנו לחגוג אז...
----
"ובכן..." רוג'ר עונה לך בקולו הצרוד.
"חשבתי על להשמיד אותו" הוא אומר בקול רציני להפליא, ורג'יסטיל מרים את ידו לאגרוף.
"אך טעיתי" הוא חוזר לקולו הצרוד והרך, ורג'יסטיל נרגע.
"תמיד חשבתי שפוקימונים אגדיים נועדו בשביל להרוס הכל, ואין שום צורך בהם.
אבל עכשיו אני חושב אחרת לגמרי... הבנתי שיש להם לב.
אני חושב שמגיע לך פוקימון כזה טוב, ולרג'יסטיל מגיע מאמן כזה טוב" הוא אומר ומביט ברג'יסטיל,
שבדיוק מביט אלייך.
[b]עומר[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
בסדר לא התכוונתי שתתפוס את כולםXDD ותקשיב,
אם אתה לא יודע מה להגיד על המשחק זה בסדר, אתה פה כולה יומיים D:
----
התכנית מצליחה. מריפ קופצת מהשיחים ומעיפה את העדר,
אך את האחרון היא מפילה, מה שמאפשר לג'יאודוד לזרוק עליו אבנים ולפצוע אותו.
סטנטלר המבובלבל לא מבין מה קרה, ושהוא קם הוא קורא לשאר העדר.
השאר מסתובבים וקולטים שהוא נשאר מאחור, הם רצים אלייך אבל מריפ דואגת שכולם יפלו אחד אחרי השני כמו דומינו בעזרת רעם הלם.
ג'יאודוד מתקיל את סטנטלר ומעיף אותו על האבנים ומדרדר אותו על האדמה, אך סטנטלר משתמש במתקפה מהירה ומעיף את מריפ וג'יאודוד אחד על השני. איזה עבודת צוות D:
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 1 2009, 03:56 PM
[b]
-----
והקרבות מתחילים.
האונדום יורה להביורים ברצף אך צ'אריזארד מתחמק מכל אחד ואחד בתעופה מהירה, לבסוף צ'אריזארד נוחת ליד האונדום ותופס אותו בבטן, מרים אותו לשמים ואז זורק אותו על הריצפה. האונדום נפצע קל, והקרב הולך לטובתך. לאומת זאת, כאשר אתה מביט לכיוון בארי, אתה רואה את פוליטוד נעמד על עורפו של אמפוליאון וחונק אותו. אמפוליאון נאנק מכאבים, ופוליטוד אינו מרפה. התמונה הזאת מצמררת אותך.
אך כאשר אתה מרוכז בקרב של בארי, אתה לא מתרכז בקרב שלך, וצ'אריזארד נאלץ לקבל בהפתעה גחלת עוצמתית אל בטנו, היישר מהאונדום. "אני מרגיש שאתה קצת לא בקרב ילד. תתרכז!" מקסי צועק לך ונועץ בך את עיניו הקטלניות.
[/b][/quote]
משחק אחלה , תגובות ארוכות , הרבה המשכים , ממש מציאותי והגיוני , פשוט נהדר !
המשך כך !
---
''אתה לא מפחיד אותי !!!
צ'אריזארד , אנחנו ביחד תמיד !
קדימה ! מתקפה עוצמתית , התפרצות געש!~!!!!
ואז תשתמש בענן לבה!!!!! ותזנק אל האונדום עם גל חום!!!!
אני סומך עליך!!!!!!''
אני אומר בקול חזק .
-
[b] [color=red][b][SIZE=4]שלושה חודשים למשחק!!!!!! ריספקט![/color][/b][/SIZE]
אני עובד ברגעים אלה ממש על חנות מכוניות, להזכירכם בעמוד 100 קיבלתם רישיון נהיגה,
----
השאר מסתובבים וקולטים שהוא נשאר מאחור, הם רצים אלייך אבל מריפ דואגת שכולם יפלו אחד אחרי השני כמו דומינו בעזרת רעם הלם.
ג'יאודוד מתקיל את סטנטלר ומעיף אותו על האבנים ומדרדר אותו על האדמה, אך סטנטלר משתמש במתקפה מהירה ומעיף את מריפ וג'יאודוד אחד על השני. איזה עבודת צוות D: [/b][/quote]
חח מצחיק מחר יש לי יום הולדת ויש היום שלושה חודשים למשחק =]
טוב המשחק עד עכשיו ממש כיף אני מאוד נהנה תמשיך כך D:
ואתה מוסיף עוד פרסים? P:
_____
"טוב מריפ תורך רעם הלם על סנטלר וג'יאדוד אם אחד מהם קם תעשה עליו זריקת אבנים!"
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 1 2009, 04:56 PM
[b][b]גיל[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
----
"חשבתי על להשמיד אותו" הוא אומר בקול רציני להפליא, ורג'יסטיל מרים את ידו לאגרוף.
אני חושב שמגיע לך פוקימון כזה טוב, ולרג'יסטיל מגיע מאמן כזה טוב" הוא אומר ומביט ברג'יסטיל,
שבדיוק מביט אלייך.
[/b][/quote]
אני מניח שאין ממש מה להרחיב, אני יכול לחפור אבל זה יהיה משעמם ובסופו של דבר אני יגיע בערך לאותם הדברים שאמרתי מקודם ><
ונרשמתי משהו בסביבות 10 במרץ, הסתכלתי על ההודעות שלי מלפני כמה ימים אז אני זוכר.
--------------------------------
"א...אני?" אני אשאל בפליאה "א.. אבל זה לא קצת מסוכן? אתה יודע אם מישהו יגנוב אותו? לפי דעתי צריך לשים עליו שמירה אחרי מה שחברתנו כאן" אני אומר ומרים את הקול שלי במילים האחרונות כשאני עדיין אינני מסיר את עיניי מאן "מנסה לגנוב אותו, היא והחברים שלה- ציידי הפוקימון הארורים. שמעת את ג'יי- היא ניסתה כל החיים לתפוס אותו. אין לי בעיה לקחת את רג'יסטייל באופן זמני אבל נצטרך למצוא פתרון טוב יותר לבעיה, ועדיף שלא נדון על זה בחברתה של אן" אני אומר ברצינות, שכן הדבר הוא אכן רציני וחשוב.
-
[b] [color=red][b][SIZE=4]שלושה חודשים למשחק!!!!!! ריספקט![/color][/b][/SIZE]
____
-----
אך דיוגונג בכוחותיו האחרונים יורה סופת שלגים שמעיפה את נידוקווין לאוויר וקוברת אותה תחת ערימת שלג.
אתה חושב שהכל נגמר, ואז דיוגונג מתמוטט, והוא לא יכול להילחם. "צפוי שזה יקרה" גארי אומר לך בהתחכמות ונידוקווין כמה כחדשה מהשלג.
"בזמן שדיוגונג העיף את נידוקווין לאוויר, היא הספיקה לפחות להשתמש בחבטה קטנה שנייה לפני שהיא התעופפה, ומכיוון שדיוגונג היה על סף התעלפות, זה כמובן - חיסל אותו" הוא אומר לך בהתנשאות.
"יפה מאוד, המצב תיקו. קדימה, תוציא פוקימון ונגמור עם הקרב הארור הזה כבר! יש לי עוד מכון לסיים היום!" הוא צועק בעצבים.
[b]בובי[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
האמת אצל כל אחד זה שונה.
תלוי למי; אני הפסקתי בערך לפני שנתיים, בגיל 12, ללכת למקדונלדס ו"מסעדות" בסגנון הזה. מהסיבה הפשוטה שזה מסרטן, גורם להתקפי לב ובכללי - לא בריא, ובד"כ אנשים שאוכלים שם הרבה מתים בסוף.
הייתי הולך לפאב D:
----
אתה נכנס לסניף של מקדונלדס, ואתה נעמד בטור.
לאחר בערך 10 דקות, מגיע התור שלך. "כן?" אומרת לך מוכרת צעירה עם שיער שחור בקוקו,
וכובע של מקדונלדס על מצחה. "מה תזמין?" שואל בחור שנמצא לידה בחביבות.
-----
והקרבות מתחילים.
[b]גיל[/b] - אנא תן ביקורת על המשחק עד עכשיו בעינייך.
----
שבדיוק מביט אלייך.
----
ג'יאודוד מתקיל את סטנטלר ומעיף אותו על האבנים ומדרדר אותו על האדמה, אך סטנטלר משתמש במתקפה מהירה ומעיף את מריפ וג'יאודוד אחד על השני. איזה עבודת צוות D: [/b][/quote]
אני כבר שנה וחצי לא הלכתי למקדונלד'ס- אגב המשחק בינתיים מצוין ומתפתח טוב
----------
אני רוצה לזמין המבורגר
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 1 2009, 04:56 PM
[b]
-----
[/b][/quote]
אני רוצה לפרוש כי המשחק טוב מידי D:
תגובות מושקעות, עלילה לא קטועה או בולשיט כזה, ההמשכים גם הגיוניים וקצב התגובות מרובה.
המשך כך!!!
-----------------------
"ולי יש עוד בלבזאור לתפוס היום" אומר לו ואוציא את דארק מהפוקדור, "שירת סירנה ואז כדור צל!" אומר לעברו.