-
[QUOTE=LordAbizi;961905]
תמיר
רשמתי בחובות שלי
--
בלבאזור שולח גפנים שתופסות את קלפרי, ומרימות אותה למעלה. קלפארי מתחילה להניע אצבעותיה. בלבאזור שולח לכיוונה סופת עלים ופוגע בה. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לתותח הבזקים שפוגע בבלבאזור וגורם לו לעזוב.[/QUOTE]
תרשום גם 1,000,000 דולר,כרטיס למחלקה ראשונה במטוס לארה"ב,ובקבוק וודקה.
אני חייב לברוח מכאן.:nose_pick:היא רודפת אחריי!!!
-------
"בולבאזור,תשתמש בעלי תער,ואז גפן מצליפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;961905]לי
אני מת על איך שאתם מנסים לדבר עם פוקימונים.
--
שימאמא שומע את דבריך, לא מגיב בצורה שאתה כול להבין, ואז מתרחק מעט משם, אך הוא עדיין קרוב
[/QUOTE]
אני מוציא את מונפרנו ואומר לו"תסביר לשימאמא שאני רוצה לתפוס אותו בשפה שהוא יבין"
-
תמיר
אה... מה?
--
בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפרי. קלפרי רצה אל בלבאזור ומביאה לו אגרוף. בלבאזור שולח בתגובה את הגפנים שלו ומצליף בקלפרי. קלפרי דוחפת את בלבאזור.
לי
מונפורנו יוצא ומדבר עם שימאמא. בתום ההסבר של מונפרנו, שימאמא קופץ אחורה ושולח הבזק חשמלי אל מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;963359]תמיר
אה... מה?
--
בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפרי. קלפרי רצה אל בלבאזור ומביאה לו אגרוף. בלבאזור שולח בתגובה את הגפנים שלו ומצליף בקלפרי. קלפרי דוחפת את בלבאזור.
[/QUOTE]
:nose_pick::wink:
--
"בולבאזר,סופת עלים ואז עלי תער!"
-
[QUOTE=LordAbizi;963359]
לי
מונפורנו יוצא ומדבר עם שימאמא. בתום ההסבר של מונפרנו, שימאמא קופץ אחורה ושולח הבזק חשמלי אל מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת על שייממא"
-
תמיר
אני מתחיל לפחד.
--
בלבאזור שולח סופת עלים, שמרחיקה ממנו את קלפייבל. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור בתום הסופה שולח מספר עלים שפוגעים בקלפרי. קלפרי מסיימת להניע את אצבעותיה, והיא מבצעת מטרונום, ההופך לצל לילה שפוגע בבלבאזור.
לי
מונפורנו קופץ הצידה, אך שימאמא מכוון עליו את הברק, ולבסוף פוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בשימאמא.
-
[QUOTE=LordAbizi;965836]
לי
מונפורנו קופץ הצידה, אך שימאמא מכוון עליו את הברק, ולבסוף פוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בשימאמא.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז גחלת עליו"
-
[QUOTE=LordAbizi;965836]תמיר
אני מתחיל לפחד.
--
בלבאזור שולח סופת עלים, שמרחיקה ממנו את קלפייבל. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור בתום הסופה שולח מספר עלים שפוגעים בקלפרי. קלפרי מסיימת להניע את אצבעותיה, והיא מבצעת מטרונום, ההופך לצל לילה שפוגע בבלבאזור.
[/QUOTE]
כדאי לך.מואהאהאהאהאה!!!אני צרפתי!!!!
---
"בולבאזר,תשתמש בגפן מצליפה כדי להעיף אותה לאוויר,ותשמור עליהם באוויר ע"י סופת עלים!"
-
לי
מונפורנו רץ אל שימאמא, מגיע אליו ומנחית אליו אגרוף. שימאמא דורך עם הרגל שלו על הרגל של מונפורנו. מונפורנו מתרחק, ומשלח גחלת ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ונושך אותו.
תמיר
nigger please...
--
בלבאזור שולח גפן מצליפה ומרים את קלפארי למעלה, ולאחר מכן שולח סופת עלים עליה, והוא משאיר אותה למעלה. קשה לבלבאזור לתחזק זאת במשך זמן רב, והוא נאלץ להפסיק. קלפארי נופלת מטה, רצה אל בלבאזור ונותנת לו אגרוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;967105]לי
מונפורנו רץ אל שימאמא, מגיע אליו ומנחית אליו אגרוף. שימאמא דורך עם הרגל שלו על הרגל של מונפורנו. מונפורנו מתרחק, ומשלח גחלת ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ונושך אותו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת וזנב ברזל על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;967105]
תמיר
nigger please...
--
בלבאזור שולח גפן מצליפה ומרים את קלפארי למעלה, ולאחר מכן שולח סופת עלים עליה, והוא משאיר אותה למעלה. קשה לבלבאזור לתחזק זאת במשך זמן רב, והוא נאלץ להפסיק. קלפארי נופלת מטה, רצה אל בלבאזור ונותנת לו אגרוף.[/QUOTE]
?
---------
"בולבאזאר,תנסה לשרוט אותה ואז עלי תער!"
----------
ד"א,למה אני ירוק בהיר?
-
לי
מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא בורח מעט, ואז שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. מונפורנו מתקרב אל שימאמא ומכה בו עם הזנב. שימאמא לבסוף דוחף את מונפורנו.
תמיר
שינויים בקבוצות:
מעתה, כל מי שפחות משנה וחצי בפורום הוא שחור, כל מי ששנה וחצי עד שלוש שנים הוא ירוק זית, וכל מי ששלוש שנים בפורום ומעלה הוא זהוב כזה.
--
בלבאזור נעמד על רגליו האחוריות, ושולח את רגליו הקדמיות ושורט מעט את קלפרי. בזמן שקלפרי נפגעת, בלבאזור שולח עליה עלי תער. קלפייבל לאחר מכן מסתערת על בלבאזור ודוחפת אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;968648]לי
מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא בורח מעט, ואז שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. מונפורנו מתקרב אל שימאמא ומכה בו עם הזנב. שימאמא לבסוף דוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת וחפירה על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;968648]
תמיר
שינויים בקבוצות:
מעתה, כל מי שפחות משנה וחצי בפורום הוא שחור, כל מי ששנה וחצי עד שלוש שנים הוא ירוק זית, וכל מי ששלוש שנים בפורום ומעלה הוא זהוב כזה.
--
בלבאזור נעמד על רגליו האחוריות, ושולח את רגליו הקדמיות ושורט מעט את קלפרי. בזמן שקלפרי נפגעת, בלבאזור שולח עליה עלי תער. קלפייבל לאחר מכן מסתערת על בלבאזור ודוחפת אותו.[/QUOTE]
מאיה אתה יודע?איפה זה רשום?
(ותודה)
עריכה:מצאתי
---
"בולבאזר,תשתמש בסופת עלים ותעיף אותה באוויר!" אני קרוא,וכשהיא באוויר,אני זורק עליה פוכדור.
-
לי
מונפורנו שולח גחלות אל שימאמא, שמגיב בזרם חשמלי. השניים מתנגשים (סלח לי על השגיאה הפיזיקלית), אך מונפורנו חזק יותר ולבסוף שימאמא נפגע. מונפורנו מתחיל לחפור, אך בזמן הזה שימאמא מתקרב ונושך את מונפורנו.
תמיר
בלבאזור שלח עלים רבי שמרימים את קלפייבל מעלה. אתה זורק את הפוכדור וקלפייבל נכנסת פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט אך לא נעצר, וקלפייבל יוצאית. הפוכדור עדיין שלם.
-
[QUOTE=LordAbizi;969424]לי
מונפורנו שולח גחלות אל שימאמא, שמגיב בזרם חשמלי. השניים מתנגשים (סלח לי על השגיאה הפיזיקלית), אך מונפורנו חזק יותר ולבסוף שימאמא נפגע. מונפורנו מתחיל לחפור, אך בזמן הזה שימאמא מתקרב ונושך את מונפורנו.
[/QUOTE]
מצטער לא למדתי פיזיקה
אני אומר למונפרנו"גחלת ונסה ליצור להביור על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;969424]
תמיר
בלבאזור שלח עלים רבי שמרימים את קלפייבל מעלה. אתה זורק את הפוכדור וקלפייבל נכנסת פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט אך לא נעצר, וקלפייבל יוצאית. הפוכדור עדיין שלם.[/QUOTE]
"בולבאזר,תעיף את קלפרי(או קליפייבל?)רחוק מהכדור,ותשתמש בעלי תער!" אני קורא ורץ מסביב אל הפוכדור במטרה להרימו.
-
לי
מונפורנו מתחיל לירות גחלת על שימאמא, והגחלת מצליחה להפוך ללהביור. שימאמא שולח זרם חשמלי ופוגע במונפורנו.
תמיר
זה קלפרי. אני פשוט חשבתי קצת על פול מורפי כשכתבתי את זה.
--
בלבאזור במהירות שולח גפנים ותופס את קלפרי. קלפרי מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור זורק אותה הצידה, ואז שולח עליה עלי תער. בינתיים אתה השגת את הכדור. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לחבטת ראש זן שפוגעת בבלבאזור.
-
[QUOTE=LordAbizi;972847]לי
מונפורנו מתחיל לירות גחלת על שימאמא, והגחלת מצליחה להפוך ללהביור. שימאמא שולח זרם חשמלי ופוגע במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תנסה להביור ואז זנב ברזל עליו"
-
לי
מונפורנו שולח להביור ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מסתובב וחובט בשימאמא עם הזנב. שימאמא בסוף נושך את מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;973871]לי
מונפורנו שולח להביור ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מסתובב וחובט בשימאמא עם הזנב. שימאמא בסוף נושך את מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז זנב ברזל על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;972847]
תמיר
זה קלפרי. אני פשוט חשבתי קצת על פול מורפי כשכתבתי את זה.
--
בלבאזור במהירות שולח גפנים ותופס את קלפרי. קלפרי מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור זורק אותה הצידה, ואז שולח עליה עלי תער. בינתיים אתה השגת את הכדור. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לחבטת ראש זן שפוגעת בבלבאזור.[/QUOTE]
"בולבאזר,סופת עלים ואז עלי תער!"
-
לי
מונפורנו מביא אגרוף מאך לשימאמא, ושימאמא עוזב אותו. שימאמא דורך על מונפורנו. מונפורנו מסתובב ומביא מכה עם הזנב לשימאמא. שימאמא שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. שימאמא מתחיל להתעייף.
תמיר
בלבאזור שולח מטח של עלים שפוגע בקלפארי. קלפארי קופץ הצידה ומתחיל לרוץ אל בלבאזור. בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפארי בתנועתו. קלפארי מגיע לבסוף אל בלבאזור ומכה בו עם אגרופים. קלאפרי מתחיל להתעיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;974431]לי
מונפורנו מביא אגרוף מאך לשימאמא, ושימאמא עוזב אותו. שימאמא דורך על מונפורנו. מונפורנו מסתובב ומביא מכה עם הזנב לשימאמא. שימאמא שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. שימאמא מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"מונפרנו להביור וגחלת על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;974431]
תמיר
בלבאזור שולח מטח של עלים שפוגע בקלפארי. קלפארי קופץ הצידה ומתחיל לרוץ אל בלבאזור. בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפארי בתנועתו. קלפארי מגיע לבסוף אל בלבאזור ומכה בו עם אגרופים. קלאפרי מתחיל להתעיף.[/QUOTE]
"בולבאזור,תשתמש בגפן מצליפה כדי להעיף אותה באוויר!" אני קורא,וכשהיא באוויר,אני זורק עליה פוכדור
-
לי
אני מתכנן לעשות משהו עכשיו, אז אם אתה רוצה ללכוד את שימאמא זוהי ההזדמנות.
אגב, יש לך אתר עם ספרייטים של הדור החמישי?
--
מונפורנו שולח להביור שפוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא דורך על מונפורנו.
תמיר
בלבאזור שולח גפנים, תופס את קלאפרי, וזורק אותה מעלה. אתה זורק פוכדור שפוגע בקלאפרי. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת קלאפרי, יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;975558]לי
אני מתכנן לעשות משהו עכשיו, אז אם אתה רוצה ללכוד את שימאמא זוהי ההזדמנות.
אגב, יש לך אתר עם ספרייטים של הדור החמישי?
--
מונפורנו שולח להביור שפוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא דורך על מונפורנו.
[/QUOTE]
כן
[url]http://veekun.com/dex/pokemon/search?sort=evolution-chain&introduced_in=5[/url]
אני זורק פוכדור על שימאמא
-
שם:תומר
צורת פנייה:תומר
אופי:אמיץ,מנהיג מלידה,תמיד שמח לעזור
רקע:תומר נולד בעיירה זרנטל עם משפחה מאומצת מכיוון שבצעירותו הוא ואחיו הגדול רבו עם הוריו וההורים החליטו לעבור למחוז אחר.
אחיו הגדול של תומר היה מאמן מאוד חזק הוא היה אחד המאמנים החזקים ביותר על המחוז.
שתומר היה צעיר תמיד רצה לצאת למסע שלו ולתפוס פוקימונים חזקים גם תומר קבע לעמו אתגר שיתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול וינצח אותו!,
החלום של תומר הוא להיות אלוף הליגה של סולדרר.
פוקימון:רלטס בן ואם איאפשר אז מדקיפ
בקשות:להירשם
מודע לשחקנים אחרים:לא הבנתי מה הכוונה...
תמונה:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/cb00f86228dd60e0d5b4a3ec4b4b9887.png[/IMG][/URL]
-
לי
תודה.
--
אתה זורק פוכדור ופוגע בשימאמא. שימאמא נכנס לפוכדור, והוא מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת שימאמא, יעודכן מיד.
תומר
הכל בסדר, רק שהליגה, למיטב הבנתי, שייכת למחוז, ולכן אתה רוצה להיות אלוף ליגת אינטורה, אך זה שולי למדי.
מודע לשחקנים אחרים פירושו האם אתה רוצה להיות מודע לכך שיש שחקן לידך אם שניכם נמצאים באופן אקראי בערך באותו מקום.
רשום.
הגב להתחלה זמנך החופשי.
-
[QUOTE=LordAbizi;365271][SIZE=3]
[SIZE=4][U][B][COLOR=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/QUOTE]
אני אלך למעבדת הפרופסור בשביל לקבל את התחלתי שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;977022]לי
תודה.
--
אתה זורק פוכדור ופוגע בשימאמא. שימאמא נכנס לפוכדור, והוא מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת שימאמא, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
"יש תפסתי שימאמא" אני ממשיך לעיר המכון השני
-
תומר
ללא קושי רב, אתה יוצא מביתך וכעבור הליכה קצרה מגיע למעבדה. על שלט ליד המעבדה כתוב:
'מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
[b]
[/b][b]כולם למעט תומר[/b]
אתם עושים את מה שאתם עושים, והטלפון שלכם לפתע מצלצל.
-
[QUOTE=LordAbizi;977038]תומר
ללא קושי רב, אתה יוצא מביתך וכעבור הליכה קצרה מגיע למעבדה. על שלט ליד המעבדה כתוב:
'מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
[b]
[/b][b]כולם למעט תומר[/b]
אתם עושים את מה שאתם עושים, והטלפון שלכם לפתע מצלצל.[/QUOTE]
אני אדפוק בדלת ואגיד:"אני תומר ובאתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי,ראלטס!"
-
[QUOTE=LordAbizi;977038]
אתם עושים את מה שאתם עושים, והטלפון שלכם לפתע מצלצל.[/QUOTE]
אני עונה לפאלפון"הלו מי זה?
-
תומר
הדלת נפתחת, ועומד מולך עוזר מעבדה אחד.
"כדי לקבל פוקימון, עליך לדבר עם הפרופסור." הוא אומר, "כנס, הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה", הוא אומר ומצביע על כיוון מקורב.
[b]כולם למעט תומר[/b]
"זה אני, ג'פרי. בהמשך לשיחתנו הקודמת, קרה לי עכשיו משהו מאוד מוזר ומפחיד..." מתחיל להסביר פרופסור רוזנשיין.
-
[QUOTE=LordAbizi;978074]תומר
הדלת נפתחת, ועומד מולך עוזר מעבדה אחד.
"כדי לקבל פוקימון, עליך לדבר עם הפרופסור." הוא אומר, "כנס, הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה", הוא אומר ומצביע על כיוון מקורב.
[/QUOTE]
"טוב..."אני אגיד לעוזר.
אני אלך על הקצה הרחוק של המעבדה ואגיד לפרופסור:"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי שהוא רלטס!"
-
[QUOTE=LordAbizi;978074]
"זה אני, ג'פרי. בהמשך לשיחתנו הקודמת, קרה לי עכשיו משהו מאוד מוזר ומפחיד..." מתחיל להסביר פרופסור רוזנשיין.[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור"מה קרה לך ספר ?"
-
מכיוון שאני לא יודע איפה לצטט,אני פשוט אתחיל...
לאחר שאני פותח את הטלפון ושומע את שני המשפטים שהם הספיקו לדבר,אני מקשיב מה קרה לפרופ'
-
תומר
אתה הולך למעבדה ואתה שומע את הפרופסור מדבר בטלפון.
"... ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." הוא פונה אליך "אפשר לעזור לך?"
[b]כולם למעט תומר[/b]
"קיבלתי שיחת טלפון, ובה נאמר שעקב חוסר הרצון שלי לעזור אתמול אני אושמד בתוך שעה. ההצעה נשמעה די מגוחכת, ומיד הרצתי תכנית לאיתור השיחה, כדי לדווח למשטרה. אבל.. התכנית לא מצאה, ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." נשמע כאילו הוא מדבר אל מישהו אחר כעת, "אפשר לעזור לך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;978843]תומר
אתה הולך למעבדה ואתה שומע את הפרופסור מדבר בטלפון.
"... ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." הוא פונה אליך "אפשר לעזור לך?"
[/QUOTE]
"אני אשמח אם תעזור לי"אני אומר ואז אוסיף:"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי,רלטס!"