-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 10:47 PM
[b] ירין+ניתאי
החדר אליו נכנסת ריק, בצורה מחשידה. יש אפילו דלפק בכניסה והוא ריק. גם מקום שבו יש כסאות ושולחנות, כנראה מקום שבו המטפסים מתאפסים לפני טיפוס ריק. יש שתי דלתות מכל צד. [/b][/quote]
"אני אלך לשם" אני אומר לירין ומצביע על הדלתות הימניות "ואתה לשם" אגיד ואצביע לכיוון הדלתות השמאליות
-
[b] ירין+ניתאי
החדר אליו נכנסת ריק, בצורה מחשידה. יש אפילו דלפק בכניסה והוא ריק. גם מקום שבו יש כסאות ושולחנות, כנראה מקום שבו המטפסים מתאפסים לפני טיפוס ריק. יש שתי דלתות מכל צד. [/b][/quote]
[quote][b]"אני אלך לשם" אני אומר לירין ומצביע על הדלתות הימניות "ואתה לשם" אגיד ואצביע לכיוון הדלתות השמאליות [/b][/quote]
"טוב" אני אומר ונכנס לחדר השמלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 06:54 PM
[b] דודי
זה היא.
--
"אני מנסה ליפול. זה יקצר את הדרך. הגשר הזה די ארוך." היא אומרת, ומוציאה מכשיר מהכיס שלה. היא משתמתמש בו, והמכשיר יורה חוטים לעבר הגדר "אוקיי, כעת התכוון לתפוס את ההגה ולכוון אותו אל הכביש ברגע שנהיה על האדמה. קווגסייר צא! מכת גולגולת!" היא אומרת, ומוציאה קווגסייר. קווגסייר דוחף את הגדר והיא נהרסת, ואז ג'ן מפנה את הג'יפ, והוא נופל מהגשר, בזמן שהחוטים האלה מחזיקים אותו. עם יד אחת היא מחזיקה במוט הילוכים, וביד שנייה במכשיר. אתם מתקרבים לאדמה. [/b][/quote]
"את לא נורמלית!" אני צואק כמו מטורף
-
[b] מקס
אתה יודע איפה תחנת הכח? כלומר לא אתה, האם השחקן שלך יודע איפה תחנת כח?
[/b][/quote]
אני מנסה לקצר את זה וחשבתי אתה תעשה ת זה יותר מהר
-
ניתאי+ירין
אחת הדלתות בכל צד ריקה, אבל בדלת השנייה כל אחד מכם מוצא שני מאמנים שעונים לתיאור של HIKER מהמשחקים. הם קשורים והפה שלהם חסום.
דודי
"אל תחמיא לי כל כך, תחזיק את ההגה ותהיה מוכן לכוון אותו בכיוון המאונך לכביש כשאנחנו נפגע באדמה, זה עוד כמה שניות!" היא אומרת, בעוד היא מסתכל על החבלים שנמתכים מהגשר.
מקס
מה? לא הבנתי. לא משנה. תחליט מה אתה עושה במשחק כבר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 11:37 PM
[b] דודי
"אל תחמיא לי כל כך, תחזיק את ההגה ותהיה מוכן לכוון אותו בכיוון המאונך לכביש כשאנחנו נפגע באדמה, זה עוד כמה שניות!" היא אומרת, בעוד היא מסתכל על החבלים שנמתכים מהגשר. [/b][/quote]
אני עושה את מה שהיא אמרה לי
-
[b] ניתאי+ירין
אחת הדלתות בכל צד ריקה, אבל בדלת השנייה כל אחד מכם מוצא שני מאמנים שעונים לתיאור של HIKER מהמשחקים. הם קשורים והפה שלהם חסום.
[/b][/quote]
מה זה HIKER ?
ולא הבנתי גם אני וגם ניתאי מאצנו 2 מאמנים?
------
"מה קרה לכם?" אני שואל אותם אחרי שאני משחרר אותם
-
[b] ניתאי+ירין
אחת הדלתות בכל צד ריקה, אבל בדלת השנייה כל אחד מכם מוצא שני מאמנים שעונים לתיאור של HIKER מהמשחקים. הם קשורים והפה שלהם חסום. [/b][/quote]
"אתם בסדר?" אשאל אותם ואוריד להם את כיסוי הפה,ולאחר מכן גם אשחרר את הקשר
-
דודי
כעבר כמה שניות אתם נוחתים, ואתה מסיט את ההגה לכיוון הכביש, ואז היא משתחררת מהחוטים, וג'יפ מתחיל לנוע במהירות גבוהה מאוד, ויש גדר לפניכם.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר יוצא ושוב שובר את הגדר עם מכת גולגולת. לאחר מכן אתם משתלבים בדרך, ואחרי כמה דקות של נסיעה מהירה ביותר, בערך פי 3 מהמהירות המותרת. אז אתם מתקרבים למכון, וג'ן מפנה את ההגה, הג'יפ מסתובב ב90 מעלות, מזנק, שובר את הדלת של המכון ונוחת. בתוך המכון יש ארבעה אנשים עם מעילים חומים וארוכים וכובעים ומשקפי שמש, וליד הקירות קשורים פול מורפי וארבעת השופטים, ועוד איזה ילד. אתה וג'ן מקיאים בגלל הנסיעה.
"קח את זה. אתה יודע איך להשתמש בזה, נכון?" היא אומרת ונותנת לך אקדח שנמצא מתחת להגה, ומוציאה עוד אחד ולוקחת גם היא.
ירין+ניתאי
בכל המשחקים של פוקימון, HIKER זה המאמנים שנמצאים ליד הרים, ויש להם מקל, בגדים ירוקים, כובע ותיק גדול כזה.
כן כל אחד מצא 2
--
"נכנסו מספר אנשים בבגדים שחורים לכאן, ושאלו איפה תחנת הכח. הסברנו להם איפה, ואז הם קשרו אותנו ולכדו אותנו, כי הם אמרו שזה יהיה יעיל יותר עבורם, ושהם מאוד מצטערים שהם עשו את זה." זה מה שהם מספרים לירין
"כן, אנחנו בסדר, הם לא פגעו בנו יותר מדי, והם גם אמרו שהם מצטערים מאוד על זה. הם גם שאלו אותנו איך מגיעים לתחנת הכח... כנראה הם הלכו לשם.." זה מה שהם מספרים לניתאי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 07:48 PM
[b]
תמיר
"אוקיי, אבל אני חייב להזהיר אותך. המפתח שלנו לצאת משם בשלום מותנה בכך שאתה תבצע את כל, בדיוק, ורק מה שאני אומר לך. אי קיום תנאי זה עלול לגרום לך להפגע, ואם אני אנסה להציל אותך, אז גם אני עלול להפגע. האם אתה מסוגל לעמוד בתנאי זה?" הוא שואל אותך, ומכין פוכדור אחד. [/b][/quote]
"כן" אני אומר בנימה מקצועית
"אז מה התוכנית?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 07:26 AM
[b] "כן, אנחנו בסדר, הם לא פגעו בנו יותר מדי, והם גם אמרו שהם מצטערים מאוד על זה. הם גם שאלו אותנו איך מגיעים לתחנת הכח... כנראה הם הלכו לשם.." זה מה שהם מספרים לניתאי. [/b][/quote]
אני משחרר אותם ורץ לכיוון שאליו הם הצביעו
-
[b] דודי
כעבר כמה שניות אתם נוחתים, ואתה מסיט את ההגה לכיוון הכביש, ואז היא משתחררת מהחוטים, וג'יפ מתחיל לנוע במהירות גבוהה מאוד, ויש גדר לפניכם.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר יוצא ושוב שובר את הגדר עם מכת גולגולת. לאחר מכן אתם משתלבים בדרך, ואחרי כמה דקות של נסיעה מהירה ביותר, בערך פי 3 מהמהירות המותרת. אז אתם מתקרבים למכון, וג'ן מפנה את ההגה, הג'יפ מסתובב ב90 מעלות, מזנק, שובר את הדלת של המכון ונוחת. בתוך המכון יש ארבעה אנשים עם מעילים חומים וארוכים וכובעים ומשקפי שמש, וליד הקירות קשורים פול מורפי וארבעת השופטים, ועוד איזה ילד. אתה וג'ן מקיאים בגלל הנסיעה.
"קח את זה. אתה יודע איך להשתמש בזה, נכון?" היא אומרת ונותנת לך אקדח שנמצא מתחת להגה, ומוציאה עוד אחד ולוקחת גם היא. [/b][/quote]
"מה הולכים להרוג יאי!" אני אומר והולך אחירה
-
[b]
ירין+ניתאי
בכל המשחקים של פוקימון, HIKER זה המאמנים שנמצאים ליד הרים, ויש להם מקל, בגדים ירוקים, כובע ותיק גדול כזה.
כן כל אחד מצא 2
--
"נכנסו מספר אנשים בבגדים שחורים לכאן, ושאלו איפה תחנת הכח. הסברנו להם איפה, ואז הם קשרו אותנו ולכדו אותנו, כי הם אמרו שזה יהיה יעיל יותר עבורם, ושהם מאוד מצטערים שהם עשו את זה." זה מה שהם מספרים לירין
"כן, אנחנו בסדר, הם לא פגעו בנו יותר מדי, והם גם אמרו שהם מצטערים מאוד על זה. הם גם שאלו אותנו איך מגיעים לתחנת הכח... כנראה הם הלכו לשם.." זה מה שהם מספרים לניתאי. [/b][/quote]
אני רץ לניתאי והולך לכיוון שלו
-
תמיר
"סמל ראשון פיטרס צא!" אומר אנדרסון ומוציא היפואדון. "סמל ראשון, הנה מפה של זאוגוויל. אנחנו כאן. הנה מפה של המפעל לצוללות. אנחנו צריכים להגיע לאולם הגדול הזה" הוא מראה להיפואדון מספר תמונות במחשב הנייד "יש לך 15 שניות ללמוד את זה, סמל ראשון". היפואדון נוהם בהסכמה ומתבונן בזה.
"אתה, אנחנו עומדים לחפור למפעל. יותר נכון סמל ראשון פיטרס יעשה את זה בשבילנו. אנחנו נמשיך משם. תלבש את המסכה הזאת כדי לא להפגע מחול ואדמה" הוא מושיט לך מסכה כזאת שמגנה על הפנים.
ירין+ניתאי
"אנחנו נבוא איתכם, יש קיצור דרך דרך ההרים.... אבל אתם לא מטפסי הרים... נו טוב.. הפוקימונים שלנו יעזרו לכם, כעת בואו נצא החוצה ותעקבו אחרינו!" אחד מהם אומר ומוציא שני מאצ'מפים. הם יוצאים מהמקום הזה ומתקרבים להר. "תטפסו על מאצ'מפ".
דודי
"אנחנו לא יורים כדי להרוג, אנחנו יורדים כדי לנטרל. ב-3, אנחנו יורים בהם כדי לנטרל אותם מהנשק שלהם... 1... 2... 3!" היא אומרת, ואז קופצת מהג'יפ ומתחילה לירות לעבר אחד מהאנשים החומים. הם מוציאים אקדחים מוזרים. כאמור, יש שם ארבעה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 11:40 AM
[b] דודי
"אנחנו לא יורים כדי להרוג, אנחנו יורדים כדי לנטרל. ב-3, אנחנו יורים בהם כדי לנטרל אותם מהנשק שלהם... 1... 2... 3!" היא אומרת, ואז קופצת מהג'יפ ומתחילה לירות לעבר אחד מהאנשים החומים. הם מוציאים אקדחים מוזרים. כאמור, יש שם ארבעה. [/b][/quote]
"יאי!!!!!!!!" אני אומר ומתחיל לירות בהם