-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 07:20 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
רצף רצף רצף
-------------
אתם נכנסים בזעם לחדר הספא , קרו אומר שהוא סומך עליכם והולך לישון . השעה כבר מאוחרת
אתם נכנסים והחדר ריק , אתם שומעים קול שמוכר לאחד מכם , שאומר "שכבו על הבטן כאשר אתם על מתקן הספא , הכניסו את הראש לתוך החור שבמתקן . אתם עושים את זה כמובן בגלל ששמעתם קול של בחורה , ומיד יוצאות שתי בנות , אתם לא רואים את הפנים שלהם רק את הרגליים כי אתם שוכבים על המתקן , אתם בלי חולצה ועם תחתוני בוקסר . הבנות מורחות לכם עם הגב קרם מרענן שמרגיע אותכם ומתחילות ללוש את העור שלכם , הנגיעות והלטיפות המרגיעות מזכירות לכם את אהובות חייכם - הינאמורי וג'ני .
ולא תאמינו , אלה באמת הן ! [/b] [/b][/quote]
"ג'ני זאת את?! מה את עושה פה? לאן נעלמת?? את בסדר? ומה איתך הינאמורי? את בסדר?" אשאל בפליאה.
-
[b]ג'ק ~
"הכל בסדר , חיילת של ג'רוד חטפה אותי אבל קרו ראה אותי בדרך לממלכה של ג'רוד וחטף אותי מיד לכאן , הוא טיפל בי בסדר גמור , תודה על הדאגה , מה הולך בממלכה ? ומה עם ארתור ? (שמו של הבחור ששרפת מול עיניה של הפליטה !) "
אתה חושש קצת מהתגובה שלה ואז שומע את קרו בתוך ראשך "תגיד שהוא בסדר גמור ושהוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל ."[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 10:48 PM
[b] [b]ג'ק ~
"הכל בסדר , חיילת של ג'רוד חטפה אותי אבל קרו ראה אותי בדרך לממלכה של ג'רוד וחטף אותי מיד לכאן , הוא טיפל בי בסדר גמור , תודה על הדאגה , מה הולך בממלכה ? ומה עם ארתור ? (שמו של הבחור ששרפת מול עיניה של הפליטה !) "
אתה חושש קצת מהתגובה שלה ואז שומע את קרו בתוך ראשך "תגיד שהוא בסדר גמור ושהוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל ."[/b] [/b][/quote]
"הוא בסדר גמור,הוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל.
תודה קרו שטיפלת בה. אז מה נעשה עכשיו?" אגיד ואהנה מהמסאז'..
-
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 10:15 PM
[b] [b]אדוארד ~
"קרו ביקש שאני יגיע , הוא אמר לי שאתה כאן באימונים ושזה יכול לעזור לך מאוד " היא אומרת וממשיכה לעסות את גופך .[/b] [/b][/quote]
''אני אנקום בג'רוד, אני נשבע.'' אומר בכעס.
לאחר-מכן, אפסיק את המסאז' ואז אלך לחפש את קרו.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם שמחים ליראות את בנות הזוג שלכם , אתם משוחחים איתן קצת והולכים לחפש את קרו ,
המשרתת מוסרת שהוא ישן ושכדאי שגם אתם תלכו לישון , מחכה לכל אחד מכם חדר לכם ולבנות הזוג שלכם.
אנטו ~
אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 04:59 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם שמחים ליראות את בנות הזוג שלכם , אתם משוחחים איתן קצת והולכים לחפש את קרו ,
המשרתת מוסרת שהוא ישן ושכדאי שגם אתם תלכו לישון , מחכה לכל אחד מכם חדר לכם ולבנות הזוג שלכם.
[/b][/quote]
"אוי ג'ני כל כך התגעגעתי אלייך,אבל אני ממש עייף אז אני אלך לישון." אגיד במעט אכזבה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 04:59 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אנטו ~
אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .[/b] [/b][/quote]
אני הולך לישון.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
אתם קמים למחרת בבוקר כאשר ארוחת הבוקר מוכנה יחד עם תה קינמון שקרו הכין ,
אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
2. אתם מתתם יחד עם החיילים ששלחתם , לא שלחתם הרבה חיילים ..
כעת בממלכת האופל ג'יימס הוא המלך ובממלכת האש עדיין אין מלך .
3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
"צאו לדרך" [/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 05:47 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
"צאו לדרך" [/b] [/b][/quote]
אשתמש בענני אש ואז באביר אש.
אחרי זה ארגע ואתקוף בגל אש ולהבות עם הידיים את ההמון.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 05:47 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
"צאו לדרך" [/b] [/b][/quote]
''קדימה ג'ק, בוא ננצח!'' אומר ואהפוך לאביר קרח/לבן, לאחר-מכן אאגור המון אנרגיה ואצעק בקול רם, ''כאב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם יוצאים החוצה ורואים את היער ריק , אתם מתקדמים לתוך היער ולאט לאט אתם רואים משהו שחר מתקרב , זה עדר של חיילים !!!
אתם נלחצים והופכים לאבירים , אביר אש ואביר קרח
ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 06:27 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם יוצאים החוצה ורואים את היער ריק , אתם מתקדמים לתוך היער ולאט לאט אתם רואים משהו שחר מתקרב , זה עדר של חיילים !!!
ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .[/b] [/b][/quote]
''קדימה, בוא נתחיל!'' אומר ואוציא דרקוני קרח על החיילים, בזמן שאני עומד מאחוריי ג'ק ואוגר אנרגיה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 06:27 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .[/b] [/b][/quote]
"אייסברג בוא אליי!!" אצעק ואקרא לאייסברג.
אחרי זה אמשיך לתקוף ביריקת אש וסחרור אש.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם ![/b]