-
[quote]ניר
אתה מוציא את איינריימפ לקרב.דרפיון יורה טיל סיכות לעבר נזליף.אינריימפ משתמש בגלגל להבה.על קצה הטיל סיכות וזה נראה כמו מטאור אש שנעה במהירות.לוקריו משתמש בכדור הילה על טיל סיכות הבוער.כדור הילה עוטף את טיל הסיכות הבועור והנזק שיגרם לנזליף יגדל.מאמאסווין יוצא החוצה.הוא מעיף רסיסי קרח לעבר הטיל סיכות ואז משתמש סופר כוח.כול זה פוגע חזק מאוד בנזליף.נזליף בנס מצליח לשרוד את כול זה..[/quote]
"כמה כוח סבל לנזליף הזה?!, אני חייב אותו!" אגיד לפוקימונים במבט אכזרי "מי שמפשל עכשיו עף מהקבוצה הזאת!" אגיד בזעם ואסתכל על נאזלף: "אני יכול לגרום לך להיות שיפטרי, חבל." אגיד לו בנימה מעצבנת ואז אגיד להם: "אותו הדבר, רק מאמאסווין תפעיל קרן קרח כדי שהוא לא יברח!"
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מחליט שאתה רוצה לתפוס את הסניזל החזק הזה.נזליף יורה קליע זרעים לתקרת המערה.אבניםגדולות נופלות ויוצרות מגן אבנים שמגן על נזליף.דרפיון תוקף בטיל סיכות.אינריימפ משתלב לטיל הסיכות בעזרת גלגל להבה ויצר מטאור אש.לוקריו עוטף את טיל הסיכות אש בכדור הילה.מאמאסווין תוקף בקרן קרח את שילוב התקפות.טיל הסיכות המיוחד תוקף את המגן ומצליח לשבור אותו.אך סניזל מתחמק בזמן וניצל מפגיעה.סניזל מעיף עלי טער.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Cyan]איתי
הונצ'קרו מתעופףף באוויר ומצליח להתחמק מפעימת המים של [/COLOR][/B][B][COLOR=Cyan]סאימיטוד.הונצ'קרו שומע אותך ומשתתמש בשילוב של כדורי צל ואס אווירי.הוא עף לעבר סאימיטוד כשהוא משתמש באסאוירי ויורה כדורי צל.ודא אומר"סאמיטוד מגן מים".סאמיטוד מפעיל מגן מים.מגן המים מגן על סאמיטוד מפני התקפוות של הונצ'קרו.
[COLOR=Red]תומר
אתה קופץ על צ'רוס.צ'אריזארד תוקף בלהביור על היד שלו ווצר אגרוף אש מלאכותי.וביד השניה הוא משתמש באגרוף חשמל.הוא עף לעבר הצ'אריזארדים באגרוף חשמל,אגרוף אש מלאוכתי.הצ'ארידרדים לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים.נראה שהצ'ארידרדים לא מובסים.אתה עף על צ'רוס לקור מים מים קטן.אתה וצ'רוס שותים מן המים ומתחזקים נורא.[/COLOR]
[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מחליט שאתה רוצה לתפוס את הסניזל החזק הזה.נזליף יורה קליע זרעים לתקרת המערה.אבניםגדולות נופלות ויוצרות מגן אבנים שמגן על נזליף.דרפיון תוקף בטיל סיכות.אינריימפ משתלב לטיל הסיכות בעזרת גלגל להבה ויצר מטאור אש.לוקריו עוטף את טיל הסיכות אש בכדור הילה.מאמאסווין תוקף בקרן קרח את שילוב התקפות.טיל הסיכות המיוחד תוקף את המגן ומצליח לשבור אותו.אך סניזל מתחמק בזמן וניצל מפגיעה.סניזל מעיף עלי טער.[/quote]
אני אומר למאמאסווין: "תקרע את העלי תער עם הניבים שלך" ואז אסתכל על אינפרנופ ואגיד לו: "גלגל להבה בהזדמנות שיש לך עם לוקאריו." אצחקק בליבי על מה שהולך להיות ואגיד לדרפיון: "ניב אש, ואז שהוא קופץ למעלה תפוס אותו עם ניב קרח ואז תפוס אותו חזק עם הזנב ותתן לאיפנרנופ ולוקאריו לעשות את שלהם." אחכה שזה יקרה ואז אגיד לאינפרנופ ולוקאריו: "אינפרנופ, גלגל להבה!" וללוקאריו: "מכת עצם כדי להעיף את אינפרנופ כמו באולינג על נאזלף!" אקווה שנאזלף לא יוכל להלחם יותר אחרי הקרב הזה ואזרוק עליו פוקדור
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022769][COLOR=Blue][B]ניר
אתה מחליט שאתה רוצה לתפוס את הסניזל החזק הזה.נזליף יורה קליע זרעים לתקרת המערה.אבניםגדולות נופלות ויוצרות מגן אבנים שמגן על נזליף.דרפיון תוקף בטיל סיכות.אינריימפ משתלב לטיל הסיכות בעזרת גלגל להבה ויצר מטאור אש.לוקריו עוטף את טיל הסיכות אש בכדור הילה.מאמאסווין תוקף בקרן קרח את שילוב התקפות.טיל הסיכות המיוחד תוקף את המגן ומצליח לשבור אותו.אך סניזל מתחמק בזמן וניצל מפגיעה.סניזל מעיף עלי טער.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Cyan]איתי
הונצ'קרו מתעופףף באוויר ומצליח להתחמק מפעימת המים של [/COLOR][/B][B][COLOR=Cyan]סאימיטוד.הונצ'קרו שומע אותך ומשתתמש בשילוב של כדורי צל ואס אווירי.הוא עף לעבר סאימיטוד כשהוא משתמש באסאוירי ויורה כדורי צל.ודא אומר"סאמיטוד מגן מים".סאמיטוד מפעיל מגן מים.מגן המים מגן על סאמיטוד מפני התקפוות של הונצ'קרו.
[COLOR=Red]תומר
אתה קופץ על צ'רוס.צ'אריזארד תוקף בלהביור על היד שלו ווצר אגרוף אש מלאכותי.וביד השניה הוא משתמש באגרוף חשמל.הוא עף לעבר הצ'אריזארדים באגרוף חשמל,אגרוף אש מלאוכתי.הצ'ארידרדים לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים.נראה שהצ'ארידרדים לא מובסים.אתה עף על צ'רוס לקור מים מים קטן.אתה וצ'רוס שותים מן המים ומתחזקים נורא.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להונצ'קרו ''תמשיך לתקוף בכדורי צל עד שהמגן שלו יפול ואז תתקוף בדופק אפל''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022769][COLOR=Blue][B][COLOR=Red]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי צ'רוס אתה חזק עכשיו אז תשתמש במכת פתע שזה מתקפה מהירה עם מכת כנף על הצ'אריזארדים!"אומר לצ'רוס בתקווה שיצליח.
אחרי שצ'רוס פוגע בצ'אריזארדים אומר לצ'אריזארד שלי:"תשתמש באגרוף חשמל עם להביור על הצ'אריזארדים הדפוקים!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
לאחר שצ'רוס התחזק הוא מיד יוצא להתקפת פתע על הצ'אריזארדים.הוא תוקף בהתקפה מהירה וכנף ברזל על צ'אריזארדים.הצ'אריזארדגים לא מצליחים להתחמק ונפגעים קשה אך עדיין ממשיכים להילחם.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על צ'אריזארדים.הצ'אריזארדים לא מצלחים להתחמק ונפגעים קשה.הצ'אריזרדים תוקפים בקרן על.אתה חושב שלא יכול להיות יותר גרוע ושני הצ'אריזארד ששיתקת יוצאים מהשיתק וגם הם תוקפים בקרן על.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
הונצ'קרו מכין הרבה כדורי צל ומעיף אותם לעבר מגן המים עד שהואא ישבר.זה נמשך מס' דקות עד שהונצ'קרו מצליח לשבור את מגן המים של סאימיטוד.סאימיטוד עכשיו חשוף לפגיעות ישירות.הונצ'קרו מיד תוקף בדופק האפל.לולאה סגולה יוצאת מהונצ'קרו לעבר סאימיטוד.סאימיטוד מצליח להתחמק מן דופק האפל של הונצ'קרו.סאימיטוד משמש ברעידת אדמה.רעידת האדמה מרעידה תזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין קורע את העלי הטער של נזליף עם הניבים שלו.אינריימפ משתמש בגלגל להבה משולב עם לוקריו.דרפיון תוקף בניב אש את נזליף.נזליף מצליח להתחמק כך שהוא קופץ.דרפיון מצליח לפ]גוע בנזליף עם ניב הקרח שלו.לאחר מכן הוא תופס את נזליף עם הזנב שלו ומעביר את התקפה לאיינריימפ ולוקריו.לוקריו משתמש במכת עצם על אינריימפ.איינריימפ עף בגלגל להבה לעבר נזליף.גלגל הלהבה פוגע בנזליף קשות.אתה מעיף פוכדור על נזליף.נזליף מצליח לקום ומעיף בחזרה אליך את הפוכדור.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022796][B][COLOR="Red"]תומר
לאחר שצ'רוס התחזק הוא מיד יוצא להתקפת פתע על הצ'אריזארדים.הוא תוקף בהתקפה מהירה וכנף ברזל על צ'אריזארדים.הצ'אריזארדגים לא מצליחים להתחמק ונפגעים קשה אך עדיין ממשיכים להילחם.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על צ'אריזארדים.הצ'אריזארדים לא מצלחים להתחמק ונפגעים קשה.הצ'אריזרדים תוקפים בקרן על.אתה חושב שלא יכול להיות יותר גרוע ושני הצ'אריזארד ששיתקת יוצאים מהשיתק וגם הם תוקפים בקרן על.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'רוס תהרוס להם את המתקפה בעזרת מתקפה מהירה!"אומר לצ'רוס ואז אומר לצ'אריזארד:"תתחמק במהירות ואז תשתמש באגרוף חשמל אליהם בכול הכוח!"
-
[quote]ניר
מאמאסווין קורע את העלי הטער של נזליף עם הניבים שלו.אינריימפ משתמש בגלגל להבה משולב עם לוקריו.דרפיון תוקף בניב אש את נזליף.נזליף מצליח להתחמק כך שהוא קופץ.דרפיון מצליח לפ]גוע בנזליף עם ניב הקרח שלו.לאחר מכן הוא תופס את נזליף עם הזנב שלו ומעביר את התקפה לאיינריימפ ולוקריו.לוקריו משתמש במכת עצם על אינריימפ.איינריימפ עף בגלגל להבה לעבר נזליף.גלגל הלהבה פוגע בנזליף קשות.אתה מעיף פוכדור על נזליף.נזליף מצליח לקום ומעיף בחזרה אליך את הפוכדור. [/quote]
אני תופס את הפוקדור ואז אני אומר למאמאסווין: "תפעיל חפירה מאחורי נזליף ואז אחרי שאתה בטוח מצליח לעבור בחפירה תשגר רסיסי קרח שבטוח יפגעו בו!" אגיד למאמאסווין ואז אזרוק פוקדור שבטוח יתפוס אותו ואז אתן לנאזלף אבן עשב כדי שיתפתח
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה תופס את הפוכדור שנזליף מעיף אליך.מאמאסווין ממשתמש בחפירה.הוא חופר בור גדול ואז הוא נכנכס לבור שהוא חפר.הוא יוצא מאוחרי גבו של סניזל.ואז במהירות מאמאסווין יורה רסיסי קרח לעבר נזליף.נזליף לא מצליח להגיב במהירות ונפגע בגבו מרסיסי הקרח של מאמאסווין.אתה זורק שוב את הפוכדור שלך על נזליף.הפוכדור פוגע בנזליף אך הוא לא נפתח.משהו מוזר קורא פה.עינו של נזליף הופכות לסגולות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'רוס עף במהירות סביב קרני העל של צצ'אריזארד ומנסה לבטל אותם.הוא מצליח לבטל את כול קרני העל חוץ מקרן על אחת.קרן העל שצ'רוס לא הצליח לבאל פוגעת קשה בצ'איזרד.צ'אריזרד נפגע קשה מקרן העל.צ'אריזרד מתאושש ואז תוקף באגרופי חשמל את הצזאריזארדים.אגרופי החשמל פוגעים בהם אך לא מביסים אותם.לפתע פוקימוני האש שמתכם תוקפים אותכם בלהביורים.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022805][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'רוס עף במהירות סביב קרני העל של צצ'אריזארד ומנסה לבטל אותם.הוא מצליח לבטל את כול קרני העל חוץ מקרן על אחת.קרן העל שצ'רוס לא הצליח לבאל פוגעת קשה בצ'איזרד.צ'אריזרד נפגע קשה מקרן העל.צ'אריזרד מתאושש ואז תוקף באגרופי חשמל את הצזאריזארדים.אגרופי החשמל פוגעים בהם אך לא מביסים אותם.לפתע פוקימוני האש שמתכם תוקפים אותכם בלהביורים.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשאב את הלהביורים ואז תחזיר אותם באגרוף חשמל ואש על כול הפוקימונים!"אומר לצ'אריזארד ואז אגיד לצ'רוס:"צ'רוס תקוף שוב את הצ'אריזארדים במתקפה מהירה!".
אחרי כול הדיבורים אוציא את סניזל ואגיד לו:"הינה החפץ שיפתח אותך!"ואז אגיש לו את החפץ בשמחה רבה כדי שהוא התפתח כבר.
-
[quote]ניר
אתה תופס את הפוכדור שנזליף מעיף אליך.מאמאסווין ממשתמש בחפירה.הוא חופר בור גדול ואז הוא נכנכס לבור שהוא חפר.הוא יוצא מאוחרי גבו של סניזל.ואז במהירות מאמאסווין יורה רסיסי קרח לעבר נזליף.נזליף לא מצליח להגיב במהירות ונפגע בגבו מרסיסי הקרח של מאמאסווין.אתה זורק שוב את הפוכדור שלך על נזליף.הפוכדור פוגע בנזליף אך הוא לא נפתח.משהו מוזר קורא פה.עינו של נזליף הופכות לסגולות.[/quote]
אני אומר לדראפיון: "עזוב את נאזלף." ואז למאמאסווין: "קרן קרח שהוא ישאר פה קפוא לנצח." ואלך מהמקום ואחפש לי עוד איזה פוקימון עשב אבל מסוג שאין לי בשישיה!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחליט לוותר ולא לתפוס את הנזליף הזה.מאמנאסווין יורה קרן קרח לעבר נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מן קרן הנקרח ונקפא למוות.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת עליו ושם בתיק שלך.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה יוצא מן המערה שהית בה לכמה דקות והולך לחפש פוקימון עשב אחר.אתה רואה חבורה של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/585.png[/IMG] של שיקיג'יקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד שואב את כול הלהביורים לתוך הגוף שלו וככך הוא מתחזק עוד יותר.צ'אריזארד עף לעבר הצ'אריזארדים האחרים באגרוף חשמל משולב עם אגרוף אש מלאוכתי.צ'אריזארד מצליח לפגוע בצ'אריזרדים ולהביס צ'אריזארד 1.אתה מוציא את סניזל החוצה .סניזל מתחיל להתפתח לך.תוך שניות מולך מופיע ויבל חזק מאוד.הצ'אריזארדים יורים להביור לעבר ויבייל שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022830][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד שואב את כול הלהביורים לתוך הגוף שלו וככך הוא מתחזק עוד יותר.צ'אריזארד עף לעבר הצ'אריזארדים האחרים באגרוף חשמל משולב עם אגרוף אש מלאוכתי.צ'אריזארד מצליח לפגוע בצ'אריזרדים ולהביס צ'אריזארד 1.אתה מוציא את סניזל החוצה .סניזל מתחיל להתפתח לך.תוך שניות מולך מופיע ויבל חזק מאוד.הצ'אריזארדים יורים להביור לעבר ויבייל שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ויבל תתחמק בעזרת מתקפה מהירה!וצ'אריזארד תתקוף בהפתעה את הצ'אריזארדים באגרוף חשמל על הגוף שלהם!"אומר לשני הפוקימונים שלי ואז אוסיף:"ויבל אחרי שתתחמק תתקוף בכדור צל את הצ'אריזארדים ואת הפוקימונים האש האחרים!"
-
[quote]ניר
אתה מחליט לוותר ולא לתפוס את הנזליף הזה.מאמנאסווין יורה קרן קרח לעבר נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מן קרן הנקרח ונקפא למוות.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת עליו ושם בתיק שלך.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה יוצא מן המערה שהית בה לכמה דקות והולך לחפש פוקימון עשב אחר.אתה רואה חבורה של של שיקיג'יקה.[/quote]
"אני לא רוצה זורזאק שיש לי את דרפיון.." אגיד לשישיה שלי. אגיד לזורזאק: "אל תחשוב שיש לי בעיות שכליות, פוקימון שנראה כ"כ נחמד היה במחוז אופל?, שקר."
אני ממשיך מזורזאק ומחפש איזה מעבדה נטושה ששם אוכל למצוא רוטום עשב.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
השיקיג'קה לא מבינים על מה אתה מדבר ומסתלקים מן המקום.אתה ממשיך ללכת במחוז עשב האופל בחיפושאחר מעבדה נטשוה.אתה הולך והולך עד שאתה רואה מעבדה לא נטושה.ליד המעבדה יש שלט שכתוב עליו"המעבדה של סון.אין כניסה למעבדה רק לסון ולמי שהוא מרשה.מי שיכנס למעבדה לא יוכל לצאת מן המעבדה לעולם ויגיע לעולם הבא שהוא גינהום.אז יום נעים שהיה לכם"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה ומצליח להתחמק מהלהביור ששולחים אליו.צ'אריזארד מפתיע את הצ'ארירד האחרים באגרוף חשמל.הם לא מצליחים להתחמק מן אגרוף החשמל של צ'אריזארד ונפגעים מזה. ויבל תוקף בכדורי צל את פוקימוני האש.הוא מצליח לפגוע בכמה פוקימוני האש והצ'אריארדים מתחמקים מזה.הצ'אריזארדים תוקפים בקרן על חזקה במיוחד אותך,ויבל ,צ'רוס וצ'ארידרז[/B][/COLOR]