אני הורג עכבישים אם דורדורנט אקס!
Printable View
אני הורג עכבישים אם דורדורנט אקס!
משעמם לי שמישהו יגיב לי בסיפור בבקשה :)
יותר מידי ווי-פי היום חחח
מה קורה? :)
[QUOTE=Yuval Ramot;1156589]הוא התנדב ללא תשלום?
למה אתה הולך ללשכת התעשוקה? אתה רוצה עבודה?
אני גם רוצה וביקשתי מאבא שלי שאני יעבוד אצלו אבל אישתו המטומטמת לא מסכימה... ואין לי מושג למה...[/QUOTE]
כן, בהתחלה הוא רצה 50 שקל על כל נייר שהוא מכבה, אבל הוא יכול לקפוץ לי..
אני הולך להוציא כרטיס עובד (בן 17, לא 18 עדיין), אני הולך לעבוד אצל אבא שלי בצ'קפוינט, אין לי מושג מה עושים אבל אני מקבל על פחות מחודש 1400 שקל.
מה אבא שלך עושה שהיא מחליטה לך?
למי פה יש דיסלקציה? (שאלה מטומטמת)
[QUOTE=Pooh;1156592]יותר מידי ווי-פי היום חחח
מה קורה? :)[/QUOTE]
עידו! חזרת! מה קורה?
[QUOTE=Yuval Ramot;1156586]אל תדאג אני אשרוף...[/QUOTE]
או זה מה שרציתי לשמוע, כשמשעמם אין כמו ליצור אש כדי להלהיט את האווירה. XD
[QUOTE=Naruto;1156593]כן, בהתחלה הוא רצה 50 שקל על כל נייר שהוא מכבה, אבל הוא יכול לקפוץ לי..
אני הולך להוציא כרטיס עובד (בן 17, לא 18 עדיין), אני הולך לעבוד אצל אבא שלי בצ'קפוינט, אין לי מושג מה עושים אבל אני מקבל על פחות מחודש 1400 שקל.
מה אבא שלך עושה שהיא מחליטה לך?[/QUOTE]
לאבא שלי יש ג'ימבורי כזה (אני יודע שזה מעפן) אבל זה הדבר היחיד שהצלחתי למצוא ואישתו המטומטמם אומרת שאני לא אחראי ושאני נראה מוזנח... מפגרת לגמרי!!!
[QUOTE=Yuval Ramot;1156597]לאבא שלי יש ג'ימבורי כזה (אני יודע שזה מעפן) אבל זה הדבר היחיד שהצלחתי למצוא ואישתו המטומטמם אומרת שאני לא אחראי ושאני נראה מוזנח... מפגרת לגמרי!!![/QUOTE]
איזו דפוקה ><
מה זה בכלל קשור לאיך שאתה נראה..?
נראה לי השתחרר לה איזה בורג או 500 כשהיא נולדה..
[QUOTE=Yuval Ramot;1156597]לאבא שלי יש ג'ימבורי כזה (אני יודע שזה מעפן) אבל זה הדבר היחיד שהצלחתי למצוא ואישתו המטומטמם אומרת שאני לא אחראי ושאני נראה מוזנח... מפגרת לגמרי!!![/QUOTE]
אישתו של אבא שלך היא אמא שלך?
[QUOTE=Naruto;1156598]איזו דפוקה ><
מה זה בכלל קשור לאיך שאתה נראה..?
נראה לי השתחרר לה איזה בורג או 500 כשהיא נולדה..[/QUOTE]
תודה על התמיכה :)! אני בעבודה הזאת סתם צריך לנקות שולחנות ולהשגיח שילדים לא עושים בלאגן... ממש קשה....
[QUOTE=אין על פוקימון;1156599]אישתו של אבא שלך היא אמא שלך?[/QUOTE]
לא חייב..
[QUOTE=Yuval Ramot;1156601]תודה על התמיכה :)! אני בעבודה הזאת סתם צריך לנקות שולחנות ולהשגיח שילדים לא עושים בלאגן... ממש קשה....[/QUOTE]
זה כמו עבודה בבריכה..
זאת אומרת, יש בריכה בקיבוץ כזה קרוב לאיפה שאני גר והעובדים שם בערך בגיל שלי,
כל מה שהם עושים זה לסדר כיסאות שלא יושבים עליהם ולדאוג שילדים לא ימותו מבליעה של כדורי פלסטיק בבריכת כדורים.
[QUOTE=CrashRide;1156595]עידו! חזרת! מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוב מה איתך?
[QUOTE=Pooh;1156603]הכל טוב מה איתך?[/QUOTE]
הכול סבבה חזרתי מלונדון לפני יומיים. איך היה בארצות הברית?
מה אתם עושים ברגעים אלה? (חוץ מלגלוש בפורום) אני מסתכל בחלון לראות איזה מכוניות עוברות בכביש,
סיכום עד עכשיו ירוקות:13, שחורות 27, כסף 30- עד עכשיו ראיתי : 70 מכוניות!