חחח
אהבתי עומר
Printable View
חחח
אהבתי עומר
[quote=Sakurai Tomoki;1274957]יפה (:
אפרו סמוראי אדיר O:[/quote]
אנימה שפאקינג סמואל אל ג'קסון מדובב בה... שתי דמויות שונות!
[quote=~Donphan~;1274958]עומר קרעת אותי חח XD
אנימה שנגמרת בנ'?
פוקימון XD[/quote]
כן אבל נארוטו אני לא רוצה לכתוב כי זה פורסם כבר אלף פעם וביקשו לגוון...
עכשיו יש ר' Xd
לא נ'
אבל אם אני אתאמץ אני אזכר בעוד אנימות שחבר שלי סיפר לי עליהן:
נוואר, אקס אקס אקס הוליק, איצ'יבאן נו דאימאו, טסובאסה קרוניקל, והמצב שלי לא השתפר בהרבה, רק האות ט' נוספה... וגם לא ראיתי דברים שנגמרו בה....
וואו לא הייתי בפורום הזה כבר שלוש שנים.
מי מפה זוכר אותי?
אני אולי אגיב במ"ת שלי עכשיו..
[quote=The Beast;1274965]וואו לא הייתי בפורום הזה כבר שלוש שנים.
מי מפה זוכר אותי?[/quote]
זה לא שיש לך יותר מדי סימנים מזהים, וכינוי אפשר לשנות בקלות.
אבל אם לא היית פה שלוש שנים, אז היחיד שיכול לזהות אותך הוא Sakurai Tomoki, ואם לא הוא, אז אף אחד מבין אלו שנמצאים כאן דרך קבע יוכלו לזהות אותך.
[quote=LordAbizi;1274960]אנימה שפאקינג סמואל אל ג'קסון מדובב בה... שתי דמויות שונות!
כן אבל נארוטו אני לא רוצה לכתוב כי זה פורסם כבר אלף פעם וביקשו לגוון...[/quote]
אממ חיפשתי קצת ומצאתי אנימה שנגמרת בנ'.
[quote=LordAbizi;1274967]זה לא שיש לך יותר מדי סימנים מזהים, וכינוי אפשר לשנות בקלות.
אבל אם לא היית פה שלוש שנים, אז היחיד שיכול לזהות אותך הוא Sakurai Tomoki, ואם לא הוא, אז אף אחד מבין אלו שנמצאים כאן דרך קבע יוכלו לזהות אותך.[/quote]
חחח אולי רותם XD
[QUOTE=LordAbizi;1274960]אנימה שפאקינג סמואל אל ג'קסון מדובב בה... שתי דמויות שונות!
כן אבל נארוטו אני לא רוצה לכתוב כי זה פורסם כבר אלף פעם וביקשו לגוון...[/QUOTE]
אני אהבתי את זה כל כך D;
עבור מה אתם זקוקים לאנימה שמסתיימת באות נ'?
טוב אני אגיב D=
שקד תתחיל אצלך, ערכתי כבר..
[quote=~Donphan~;1274972]עבור מה אתם זקוקים לאנימה שמסתיימת באות נ'?[/quote]
אנחנו לא, אני פשוט אומר שנ' זו אחת האותיות היחידות שאני מכיר אנימה שמתחילה בה. ממקודם אלו היו רק נארוטו ושיפודן, אך כעת גם נזכרתי שיש אנימה כזו נאוור (NOIRE) שעדיין לא נאמרה, אז עכשיו אולי משהו שנגמר באות נ' יכול להועיל.
[QUOTE=LordAbizi;1274967]זה לא שיש לך יותר מדי סימנים מזהים, וכינוי אפשר לשנות בקלות.
אבל אם לא היית פה שלוש שנים, אז היחיד שיכול לזהות אותך הוא Sakurai Tomoki, ואם לא הוא, אז אף אחד מבין אלו שנמצאים כאן דרך קבע יוכלו לזהות אותך.[/QUOTE]
למה אתה מסרב לכתוב את השם שלי..?
[QUOTE=DareDevil;1274973]טוב אני אגיב D=
שקד תתחיל אצלך, ערכתי כבר..[/QUOTE]
אין לי סבלנות, מחר אחרי בית ספר.. בכל מקרה אני גם עם חבר פה שאני מדבר איתו ויש לי מחר מבחנון, אז אין הרבה זמן..
מישהו פה רואה גינטאמן?