[QUOTE=Amitlv;1327141]יש רק אחת וזו טל והיא לא ממש מחוברת[/QUOTE]
יש עוד
[QUOTE=snivy~;1327171]טופס*
הגבתי שם[/QUOTE]
הוא תופס טופס בפוקדור..
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1327141]יש רק אחת וזו טל והיא לא ממש מחוברת[/QUOTE]
יש עוד
[QUOTE=snivy~;1327171]טופס*
הגבתי שם[/QUOTE]
הוא תופס טופס בפוקדור..
דניס בבאן לצמיתות? O_o...
כמה זמן לא הייתי פה???...../-=
שבוע שאני לא פה והכל משתנה..
בוקר טוב
בוקר טוב... עוד מעט מגן באזרחות...
ד״א אני אשמח אם מישהו שמבין בכתיבה ובנארוטו יעזור לי בפרטי.. תודה מראש
לדניס הסתובב בורג, תקופה שכזו...
[QUOTE=The Charmander;1327264]לדניס הסתובב בורג, תקופה שכזו...[/QUOTE]
לדעתי זה נקרא "גיל ההתבגרות" באל בקטע שבו מתחילים למרוד בהכל כדי להשיג את החופש שנגזל ממך על אף שאתה כבר מרגיש מבוגר.
לא יודע בכלל מה קרה..
אסור לי לצאת לחופשות מהפורום יותר >_<״
למה אף אחד כבר לא פותח נו"ד כמו שצריך ?
[QUOTE=Erwin;1327268]למה אף אחד כבר לא פותח נו"ד כמו שצריך ?[/QUOTE]
כי הפקחים הורסים את הכיף
[quote=אלבזון;1327267]לא יודע בכלל מה קרה..
אסור לי לצאת לחופשות מהפורום יותר >_<״[/quote]
בשבוע האחרון, איתי התחיל לתת תגובות שפחות ופחות נשמעות כמו עצמו ויותר ויותר נשמעות כמו ליאור או לוקאס.
במקביל, טרינר החל להעיר לאנשים על אורך החתימה שלהם, זאת בעקבות שינוי החתימה של עמית. אנשים נכנסו למעין מלחמת כוחות ובסוף נעלו את הנו"ד לסוף השבוע כדי להפסיק את הריב.
[quote=סת' קינגלר;1327270]בשבוע האחרון, איתי התחיל לתת תגובות שפחות ופחות נשמעות כמו עצמו ויותר ויותר נשמעות כמו ליאור או לוקאס.
במקביל, טרינר החל להעיר לאנשים על אורך החתימה שלהם, זאת בעקבות שינוי החתימה של עמית. אנשים נכנסו למעין מלחמת כוחות ובסוף נעלו את הנו"ד לסוף השבוע כדי להפסיק את הריב.[/quote]
איך התגובות שלו נשמעות כמו שלי?
הרי בתגובות שלא הוא לא קילל את פוקימון או העליב את דתיים,כולה התעצבן מאורך של חתימה.
[QUOTE=monster;1327272]איך התגובות שלו נשמעות כמו שלי?
הרי בתגובות שלא הוא לא קילל את פוקימון או העליב את דתיים,כולה התעצבן מאורך של חתימה.[/QUOTE]
לא חייבים להינעל על דוגמא קונקרטית על מנת להישמע כמוך. העיקר זה הרצון העז להתווכח על משהו.
[quote=סת' קינגלר;1327270]בשבוע האחרון, איתי התחיל לתת תגובות שפחות ופחות נשמעות כמו עצמו ויותר ויותר נשמעות כמו ליאור או לוקאס.
במקביל, טרינר החל להעיר לאנשים על אורך החתימה שלהם, זאת בעקבות שינוי החתימה של עמית. אנשים נכנסו למעין מלחמת כוחות ובסוף נעלו את הנו"ד לסוף השבוע כדי להפסיק את הריב.[/quote]
ואתה עדיין עושה דווקא כדי להרגיז הא?
שתדע לך שזה עובד רק בפורום, כי בעולם האמיתי יש אנשים שיתנו לך דקירה אם תעשה להם דווקא. ד"א, האנשים האלה ברובם הם יהודונים כמוך.
[url]http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-f9c714ab4586731018.htm[/url]
אוי לי! אירוע מזעזע זה לא רואה ממטר את גל הדקירות המטורף של הזמן האחרון. לא ייתכן כי צעירים ישראלים יעשנו סמים, ועוד באירופה?! היבשת הסחית והמתחסדת בעולם! עוד מעט תגידו לי שהם גם שותים ועוסקים במין! בושה וחירפה. בהחלט בושה וחירפה.
[quote=Pooh;1327263]בוקר טוב... עוד מעט מגן באזרחות...
ד״א אני אשמח אם מישהו שמבין בכתיבה ובנארוטו יעזור לי בפרטי.. תודה מראש[/quote]
למה לחפש יש אותי (:
[quote=The Sir;1327277]למה לחפש יש אותי (:[/quote]
בטח שסאנטה מלאפוסיה מוזכר במפורש בחלק המפה! קרא שוב את החלק על המפה בעיון, ואולי תמצא אינפורמציה מועילה בנוגע למה לעשות בתחילת המשחק, שאולי תעזור לך למצוא דרך פעולה שפחות תסבך אותי. (וכל המידע הזה היה שם מלכתחילה, ולא ערכתי אותו עכשיו כדי להוציא אותך טמבל)