-
[QUOTE=X-Drake;1340522]בדיוק חבר בא אליי במיוחד מרכבת עם כל הציוד הכבד מטירונות מ"קים, רק כדי להביא חוברת וואן פיס 59' כי ביום הולדת שלי הוא יסגור, אז בסדר גמור ם: מה איתך?
אופיר מה קרה, ראית ויכוח ביני ובין עידן וחשבת ש'ביקרתי' אותו אז החלטת לפרסם ספוילרים שקריים כדי לעצבן אותי? ברצינות כמה עלוב וילדותי אתה? תשתדל להוציא צדדים יפים בך אם יש או אתה מסוגל, אשמח לראות אותם[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לך אני באמת שם עליך? אני סתם עושה את זה כדי לראות אם אתה תתבכיין ותצא מכאן
"כמה עלוב וילדותי אתה" חחחחחחחחחחחחחחחח טוב אחי
"תשתדל להוציא צדדים יפים בך, אשמח לראות אותם" לך אני לא אראה אותם עם הביקורתיות וההתנשאות שלך, זה בטוח.
-
לא יודע אם אתה יותר מטומטם או יותר ילדותי... אגב, דבר קטן, אתה לא מפסיק להתעסק בי - הסיבה שקיבלת באן, ובכל זאת "נראה לך אני באמת שם עליך?"
אבל בסדר, תמשיך, תוכיח לכולם מה שאני אומר... אני נהנה מזה.
-
-
[quote=FIupy;1340528]יש מכות?[/quote]
עוד קצת, הפעם היה קרוב P:
-
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1340529]עוד קצת, הפעם היה קרוב P:[/QUOTE]
יאללה אופיר כנס בעביב!
עביב מה אתה מחליק לו ככה, עשה לך שוב ספויילרים, תן לו בראש!
-
-
[QUOTE=F|upy;1340511][B][U][COLOR="Red"][SIZE="7"]אולי הקטע ששיראהושי הצטרפה לצוות היה חרא, מזל שזה רק עד שהם פוגשים את ג'ינבי באי השמיים ההוא חח אבל איזה סוס האיש דג השני זה שהצטרף!!![/SIZE][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
מספיק להיות ילד קטן...
ספוילרים לעתיד שלך בפורום:
עוד פעם אחת שאתה מעצבן אנשים אני נותן לך חופשה ל3 ימים בהוואי :)
-
[QUOTE=X-Drake;1340527]לא יודע אם אתה יותר מטומטם או יותר ילדותי... אגב, דבר קטן, אתה לא מפסיק להתעסק בי - הסיבה שקיבלת באן, ובכל זאת "נראה לך אני באמת שם עליך?"
אבל בסדר, תמשיך, תוכיח לכולם מה שאני אומר... אני נהנה מזה.[/QUOTE]
עומר אתה יודע שהספוילרים ההם מזוייפים מה הבעיה שלך OO
ואביב, תמשיך לדבר ככה ואני אגיד לך מה המתקפה החדשה של לופי..
או שלא אגיד, נראה כבר
ואתה שם לב שאתה רב עם ילד שקטן ממך ב4 שנים?
כבוד.
-
כמדומני 5 שנים, ומי רב? בסך הכל עונה להתגרות שלך, לגיטימי ביותר.
שים לב שאין בהודעה הזו שום עקיצה אליך, אני באמת בוגר ורוצה להפסיק ויכוחים מפגרים...
-
[QUOTE=X-Drake;1340539]כמדומני 5 שנים, ומי רב? בסך הכל עונה להתגרות שלך, לגיטימי ביותר.
שים לב שאין בהודעה הזו שום עקיצה אליך, אני באמת בוגר ורוצה להפסיק ויכוחים מפגרים...[/QUOTE]
תדגיש בהודעה הזו
-
[QUOTE=SexStyle;1340536]מספיק להיות ילד קטן...
ספוילרים לעתיד שלך בפורום:
עוד פעם אחת שאתה מעצבן אנשים אני נותן לך חופשה ל3 ימים בהוואי :)[/QUOTE]
מה אתה הורס אני רוצה לראות מכותתתתת ):
-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1340545#post1340545[/url]
כולם לקרוא ולהגיב
-
Relinquished
The biggest troll ever
-
[quote=geostri;1340556]Relinquished
The biggest troll ever[/quote]