-
[b]קורן[/b] - תודה גבר! קרב על באני... אוו נוסטלגיה יקרה *~*
----
אתה מוציא את סאבליי.
"סאבליי" גארי אומר בהתעניינות, ומתבונן בסאבליי. "שמעתי שהם מאוד נדירים" הוא אומר ואיכשהו אתה מרגיש שזאת מחמאה. "בכל אופן, זה לא ימנע ממני לנצח" הוא אומר לאחר ששירת הסירנה של סאבליי מוציאה את נידוקווין מריכוז. לאחר שהוא טוען כדור צל,
נידוקווין מספיקה להשתמש בזריקת אבנים ופוגעת לו בראש עם כמה אבנים קטנטנות, אך חוטפת כדור צל בבטן, והיא נפגעה.
[b]בובי[/b] - חח אני יודע לא התכוונתי אלייך >.>
סתם הצגתי בחירות אישיות.
----
"המבורגר" היא ממלמלת תוך כדי בהייה במסך המחשב הקטן שלה, והיא מקלידה יותר מהר מברק!
"ומה לשתות?" היא שואלת, ולפני שאתה מספיק לענות, נכנס אדם חמוש לסניף עם אקדח טעון ומכוון אותו למוכרת.
"זה שוד! תביאי לי את כל הכסף או שאני מפוצץ לך את הראש עכשיו!" הוא צועק.
ואז אתה מזהה אותו... זה אותו שודד שגנב את הפוכדורים ממרכז הפוקימונים! זה שפיתח את רמורייד לאוקטילרי בקרב נגד וינומוט!
[b]גיל[/b] - "אתה צודק" אומר לך רוג'ר בהחלטה מהירה, לאחר שתיקה עמוקה של חשיבה.
"בינתיים תתפוס אותו..." הוא אומר. "אבל יש לי רעיון מה לעשות איתו!" רוג'ר אומר לך ומקמץ את אגרופיו. "שמעתי שבעיר מסיגה, נמצא מקום שניקרא מערת הסוויפר. הוא מיועד לאכסון פוקימונים אצל פרופסורים מומחים עם פוקימונים אגדיים. זה המקום הכי בטוח בכל המחוז בשבילו" רוג'ר אומר לך, ולרגע נדמה לך שזאת ממש פקודה.
[b]עומר[/b] - מזל טוב יש לך היום יומולדת!
היום יום הולדת היום יום הולדת ל - עומר [:
קיבלת אריסאוס במתנה! חח סתם. מזל"ט ועד 120 =]
יומולדת שמח.
ותודה על הביקורת ^^ כן בקרוב אני מוסיף. אפילו היום אם אני יספיק.
----
מריפ טוענת רעם הלם ולפתע שני סנטלרים מהעדר מצליחים לקום ורצים אליכם בצליעה,
אבל הם חוטפים כמה אבנים בגופם מזריקת האבנים של ג'יאודוד, ומבינים את האזהרה -
הם בורחים משם ביחד עם שאר השבט. מריפ פוגעת בסנטלר עם רעם הלם,
אך זה מרחיק את ג'יאודוד בהתקלה אל תוך אחד השיחים, ואת מריפ הוא נושך.
[b]יוסי[/b] - תודה אחי !
גם את המשחק שלך אני ממש אוהב D:
----
לפתע צ'אריזארד מתמלא אנרגיות. הוא השתמש במיקוד אנרגיה!
*צ'אריזארד למד מיקוד אנרגיה.
צ'אריזארד משתמש בהתפרצות געש ומרחיק ממנו את האונדום שבדיוק נשך לו את הצוואר,
ואז קם ועף ולוכד אותו בתוך ענן לבה. לאחר שהייה של דקה בתוך ענן הלבה,
האונדום מצליח לצאת משם בזינוק אדיר אל בטנו של צ'אריזארד בהתקלה עוצמתית,
ומעיף אותו אל קיר. צ'אריזארד יורה גל חום מהאוויר שנייה לפני שהוא מתנגש בקיר ופוגע בהאונדום ואפילו פוצע אותו,
אך צ'אריזארד נפצע עוד יותר מהמפגש הלא נעים עם קיר הבטון.
בינתיים אתה רואה שאמפוליאון משתלט על המצב ומעיף ממנו את פוליטוד בטפר מתכת.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 2 2009, 10:36 AM
[b]
יומולדת שמח.
----
אך זה מרחיק את ג'יאודוד בהתקלה אל תוך אחד השיחים, ואת מריפ הוא נושך. [/b][/quote]
תודה D:
לא צריך אריסאוס אפשר סתם פוקימון אחר P:
____
"מריפ ג'יאדוד אתם בסדר?"
"טוב ג'יאדוד חזור" מריפ הלם רעם על עצמך ואז התקלה בכל הכוח!"
אני רוצה את סנטלר כ"כ אני חושב...
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 2 2009, 11:36 AM
[b] [b]קורן[/b] - תודה גבר! קרב על באני... אוו נוסטלגיה יקרה *~*
----
אתה מוציא את סאבליי.
"סאבליי" גארי אומר בהתעניינות, ומתבונן בסאבליי. "שמעתי שהם מאוד נדירים" הוא אומר ואיכשהו אתה מרגיש שזאת מחמאה. "בכל אופן, זה לא ימנע ממני לנצח" הוא אומר לאחר ששירת הסירנה של סאבליי מוציאה את נידוקווין מריכוז. לאחר שהוא טוען כדור צל,
נידוקווין מספיקה להשתמש בזריקת אבנים ופוגעת לו בראש עם כמה אבנים קטנטנות, אך חוטפת כדור צל בבטן, והיא נפגעה.
[/b][/quote]
"בסדר דארק, השתמש על כדור צל אך אל תשחרר אותו, אלא תנסה לרכוב עליו, תסתובב מסביב לנידוקווין עד שתתבלבל ושלח לעברה כדור צל!" אומר לו בחיוך.
-
[b]קורן[/b] - סאבליי בהתחלה אינו מבין כלום.
הוא יוצר כדור צל, ומעט מהסס, אבל בסוף הוא הולך על זה, עם כל החששות.
דארק נעמד על כדור הצל ומתחיל לנוע במהירות מסביב לנידוקווין, שמתבלבלת ומנסה לעקוב אחריו ולתקוף אותו, אך הוא מהיר מדי בשבילה. דארק מסחרר את נידוקווין כהוגן ולבסוף, הוא פשוט קופץ וכדור הצל נכנס לנידוקווין בבטן. "נידוקווין! נעיצת רעל!" גארי אומר לפוקימון הפצוע שלו, ונידוקווין בשארית כוחותיה משתמשת בנעיצת רעל שלא ממש מזיזה לסאבליי, אך בכל זאת נמצא רעל בגופו.
לאחר מכן - היא פשוט מתעלפת. "מה... איך... אני לא מאמין!" גארי אומר ומחזיר אותה לפוכדור בהשפלה.
"זהו, הפוקימון האחרון והאולטימטיבי שלי... צא בלאסטויז!" הוא אומר ובלאסטויז ענק והרסני במיוחד יוצא באור אדום מתוך הפוכדור של גארי. בלאסטויז שואג ומרעיד את כל הזירה! לאחר מכן הוא דוחק את סאבליי לפינה בשילוב של נהמה ומבט מפחיד. סאבליי חסר עונים!
[b]עומר[/b] - האמת, מה אתה מוצא בו?
אני לא אמור להתערב בבחירות של המשתתפים,
אך לפי דעתי סנטלר זה פוקימון דיי גרוע.. אבל איך שאתה רוצה.
----
אתה מחזיר את ג'יאודוד לפוכדור.
מריפ משתמש ברעם הלם על עצמה למרגלות הוראותייך הבלתי שגרתיות,
והופכת לכדור ברק! היא רצה עם התקלה חשמלית בכל הכוח אל סנטלר,
וסנטלר משתמש בקצה כפול. שני הפוקימונים מתנגשים אחד בשני עם שני המתקפות העוצמתיות,
ונוצר פיצוץ אדיר. לאחר שכל העשן הכבד מתפזר,
אתה רואה את מריפ וסנטלר שוכבים על הריצפה... מעולפים שניהם!
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 2 2009, 11:10 AM
[b]
[b]עומר[/b] - האמת, מה אתה מוצא בו?
אני לא אמור להתערב בבחירות של המשתתפים,
אך לפי דעתי סנטלר זה פוקימון דיי גרוע.. אבל איך שאתה רוצה.
----
אתה מחזיר את ג'יאודוד לפוכדור.
מריפ משתמש ברעם הלם על עצמה למרגלות הוראותייך הבלתי שגרתיות,
והופכת לכדור ברק! היא רצה עם התקלה חשמלית בכל הכוח אל סנטלר,
וסנטלר משתמש בקצה כפול. שני הפוקימונים מתנגשים אחד בשני עם שני המתקפות העוצמתיות,
ונוצר פיצוץ אדיר. לאחר שכל העשן הכבד מתפזר,
אתה רואה את מריפ וסנטלר שוכבים על הריצפה... מעולפים שניהם! [/b][/quote]
אני ממש אוהב אותו לא יודע למה.
לכל אחד יש פוקימון אהוב סתם ככה P:
חוץ מזה הוא פקוימון נורמל ואני ממש אוהב את הסוג הזה בכללי.. :P
____
"טוב צא פוכדור" וזורק על סנטלר
"מריפ מתחזרי!"
אם הוא נתפס אני הולך למרכז פוקימונים ומרפא את כולם
אם לא אני מוציא את ג'יאדוד "דחיפה בכל הכוח!" ואז זורק עוד פוכדור על סנטלר ושוב אם הוא נתפס הולך לרפא את כולם ואז מחפש פוקימון דשא או מים
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 2 2009, 12:10 PM
[b] [b]קורן[/b] - סאבליי בהתחלה אינו מבין כלום.
הוא יוצר כדור צל, ומעט מהסס, אבל בסוף הוא הולך על זה, עם כל החששות.
דארק נעמד על כדור הצל ומתחיל לנוע במהירות מסביב לנידוקווין, שמתבלבלת ומנסה לעקוב אחריו ולתקוף אותו, אך הוא מהיר מדי בשבילה. דארק מסחרר את נידוקווין כהוגן ולבסוף, הוא פשוט קופץ וכדור הצל נכנס לנידוקווין בבטן. "נידוקווין! נעיצת רעל!" גארי אומר לפוקימון הפצוע שלו, ונידוקווין בשארית כוחותיה משתמשת בנעיצת רעל שלא ממש מזיזה לסאבליי, אך בכל זאת נמצא רעל בגופו.
לאחר מכן - היא פשוט מתעלפת. "מה... איך... אני לא מאמין!" גארי אומר ומחזיר אותה לפוכדור בהשפלה.
"זהו, הפוקימון האחרון והאולטימטיבי שלי... צא בלאסטויז!" הוא אומר ובלאסטויז ענק והרסני במיוחד יוצא באור אדום מתוך הפוכדור של גארי. בלאסטויז שואג ומרעיד את כל הזירה! לאחר מכן הוא דוחק את סאבליי לפינה בשילוב של נהמה ומבט מפחיד. סאבליי חסר עונים!
[/b][/quote]
"בסדר דארק, שירת סירנה וכדור צל!" אומר לו בפחד.
-
[b] [b]קורן[/b] - תודה גבר! קרב על באני... אוו נוסטלגיה יקרה *~*
----
אתה מוציא את סאבליי.
[b]בובי[/b] - חח אני יודע לא התכוונתי אלייך >.>
סתם הצגתי בחירות אישיות.
----
"המבורגר" היא ממלמלת תוך כדי בהייה במסך המחשב הקטן שלה, והיא מקלידה יותר מהר מברק!
"ומה לשתות?" היא שואלת, ולפני שאתה מספיק לענות, נכנס אדם חמוש לסניף עם אקדח טעון ומכוון אותו למוכרת.
"זה שוד! תביאי לי את כל הכסף או שאני מפוצץ לך את הראש עכשיו!" הוא צועק.
ואז אתה מזהה אותו... זה אותו שודד שגנב את הפוכדורים ממרכז הפוקימונים! זה שפיתח את רמורייד לאוקטילרי בקרב נגד וינומוט!
[b]גיל[/b] - "אתה צודק" אומר לך רוג'ר בהחלטה מהירה, לאחר שתיקה עמוקה של חשיבה.
"בינתיים תתפוס אותו..." הוא אומר. "אבל יש לי רעיון מה לעשות איתו!" רוג'ר אומר לך ומקמץ את אגרופיו. "שמעתי שבעיר מסיגה, נמצא מקום שניקרא מערת הסוויפר. הוא מיועד לאכסון פוקימונים אצל פרופסורים מומחים עם פוקימונים אגדיים. זה המקום הכי בטוח בכל המחוז בשבילו" רוג'ר אומר לך, ולרגע נדמה לך שזאת ממש פקודה.
יומולדת שמח.
----
אך זה מרחיק את ג'יאודוד בהתקלה אל תוך אחד השיחים, ואת מריפ הוא נושך.
[b]יוסי[/b] - תודה אחי !
----
ומעיף אותו אל קיר. צ'אריזארד יורה גל חום מהאוויר שנייה לפני שהוא מתנגש בקיר ופוגע בהאונדום ואפילו פוצע אותו,
בינתיים אתה רואה שאמפוליאון משתלט על המצב ומעיף ממנו את פוליטוד בטפר מתכת. [/b][/quote]
"היי שלא תעז לעשות את זה קדימה טורטרה צא החוצה ותישתמש בגפן מצליפה כדי להוציא אותו מהבנק
-
[b]
[b]יוסי[/b] - תודה אחי !
----
בינתיים אתה רואה שאמפוליאון משתלט על המצב ומעיף ממנו את פוליטוד בטפר מתכת. [/b][/quote]
''אוקיי , צ'אריזארד , מיקוד אנרגיה !
לאחר מכן , תטיל אותו כמו שקודם עשית , ותזנק אליו עם כנף פלדה ! בכל הכוח !''
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 2 2009, 11:36 AM
[b][b]גיל[/b] - "אתה צודק" אומר לך רוג'ר בהחלטה מהירה, לאחר שתיקה עמוקה של חשיבה.
[/b][/quote]
"מ... מסיגה??" אני אשאל בסוג של תדהמה "אבל זה ממש רחוק, זה אומנם בדרך שלי אבל אני יגיע לשם עוד שבוע שבועיים לפחות. יש לי הרבה תחנות עד לשם" אני אומר. אפשר לשלוח אותו אולי לפרופסור ראוון, שהוא ישמור אותו" אני אגיד ואז אתקרב 'לא בכוונה' ואלחש לרוג'ר שהוא ישמע אבל שאן הקשורה לא תוכל לשמוע "זה לא קצת טיפשי מצידך להציע דבר כזה כאשר יש כאן ציידת פוקימונים שחולמת לתפוס את רג'יסטייל? לפי דעתי צריכים למצוא מישהו שיעביר אותו למערת הסוויפר" אני אסיים את הלחישה בעודי איני מסיר את עיניי מאן, היא תנסה לברוח וזה בטוח.
-
[color=red][b][SIZE=4]חבר'ה, אני לא יהיה פעיל היום בכלל במשחק, יש לי טונה שיעורי בית!
זאת ההודעה הראשונה והאחרונה שלי היום כאן! אולי יהיה עוד אחד בלילה מאוחר,
לא בטוח. ביי [: מצפה לתגובות.[/color][/b][/SIZE]
____
[b]גיל[/b] - "זהו, שמערת סוויפר בכלל בעיר מאנקרה..." רוג'ר לוחש לך, בתדר כזה שאן לא יכולה לשמוע.
לפתע כדור הקורים נקרע לשניים, ואן עפה משם במהירות על הסקראמורי שלה, מחזיקה בכנפי המתכת שלו.
היא עולה גבוה גבוה, הרבה מעל העננים, והשמש מסנוורת אותך מדי בשביל לקלוט אותה. אבל את צחוקה השטני אתה שומע עדיין, שלאט לאט נעלם.
"טוב, אז ככה. אל תרדוף אחריה, כי אני דיי בטוח שהיא בדרכה לעיר מסיגה, להשתלט על מערת הסוויפר, שבכלל לא נמצאת שם. אז ככה, זה מה שתעשה - משהו כמו 200 מטר אחרי מכון הבדיל, נמצא מקום שקוראים לו מערת הסוויפר. אתה יכול לשמור שם את רג'יסטיל, זה המקום הבטוח בעולם לפוקימונים אגדיים... לא הרבה יודעים עליו, כולם חושבים שזאת סתם מנהרה של חפירות ארכיאולוגיות. אבל אם תרד במורד מדרגות הסלעים שבמנהרה,
תגיע למעבדה הכי משוכללת בעולם. ברור?" רוג'ר שואל בהחלטיות.
[b]יוסי[/b] - צ'אריזארד ממקד אנרגיה, אבל האונדום לא נותן לו רגע אחד של מנוחה.
ממש לקראת סוף הטעינה, צ'אריזארד חוטף כדור צל קטלני בבטנו, והוא מתקפל.
כולם חושבים שהכל נגמר... שלפתע צ'אריזארד עף במהירות האור, תופס את האונדום ומטיל אותו באוויר אל תוך האדמה. להאונדום לוקח טיפה זמן להתאושש מהמכה הפתאומית, אך צ'אריזארד מחזיר לו כהוגן.
האונדום רק מתרומם, וכבר הוא חוטף כנף פלדה בראשו, והוא עף איזה 10 מטרים אחורה, ומתגלגל על הריצפה קצת, עד שהוא נעצר - ומתעלף.
אך הנזק שכדור הצל עשה בבטנו של צ'אריזארד גדול מדי, והוא מתחיל לדמם.
"יפה יפה" מקסי אומר לך. "אז הצלחת לנצח את הפוקימון החלש ביותר שלי. ובכן,
זה הולך להיות קרב מהיר - צא מייטיאנה, שלח עוד כדור צל לבטנו!" מקסי אומר ומוציא מייטיאנה גדול מימדים, שבדיוק טוען כדור צל.
[b]בובי[/b] - איזה בנק? הוא נכנס לסניף של מקדונלדס,
זה שאתה נמצא בו.
----
אתה מוציא את טורטרה.
תחילה הוא מלפף את הגפן הצליפה סביב אקדחו של השודד ומפרק אותו לרסיסים,
ולאחר מכן מעיף את השודד החוצה במכה עוצמתית לחזה, שמעיפה אותו דרך דלת הזכוכית הגדולה שהתנפצה עליו, אל תוך המדרכה בחוץ. "היי, אני מכיר אותך! אתה מאמן עם האוקטילרי!
זה שכמעט תפסו אותי בגללו... אל תדאג, ברחתי מהכלא! עכשיו אני נוקם!" הוא אומר ומוציא קקלאון.
"מה אתה אומר על הפוקימון החדש שלי?" הוא שואל אותך בהתנשאות.
"קקלאון, הסוואה!" הוא צועק וקקלאון פתאום נעלם. ולפתע טורטרה מתחיל לקבל מכות בכל הגוף!
[b]קורן[/b] - לאחר שמילים אלה יוצאות מפיך, גארי כבר ידע להתגונן.
"בלסאטויז, תשתמש בגייזר! רעש המים המפרפרים שיצא מהתותחים שלך יהיה חזק משירת הסירנה,
וכך לא תשמע את זה!" הוא אומר ואכן זה קורה.
סאבליי משתמש בשירת הסירנה ובלאסטויז משתמש בגייזר ויוצר רעש אולטימטיבי ששם את שירת הסירנה הרכה אך הרצחנית של סאבליי בכיס הקטן.
"עכשיו, גמור אותו אקדח מים!" גארי אומר ובלאסטויז יורה אקדח מים, אך סאבליי הזריז קופץ ומתחמק,
ויורה כדור צל לצווארו של בלסאטויז. "עכשיו בלאסטויז, הטחת גוף!" גארי צורח,
ובלאסטויז קופץ ונוחת עם בטנו על סאבליי.
סאבליי נמעך, ובלאסטויז עדיין יושב!
[b]עומר[/b] - נכון אני אוהב את קקלאון ואת סמירגל [:
שניהם נורמל עם קצת מתקפות... אבל הם מגניבים לאללה ^^
----
אתה זורק על סנטלר פוכדור.
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת סנטלר!
אתה מחזיר את מריפ לפוכדור,
ואז הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את כל הפוקימונים שלך.
שאתה יוצא ממנו, אתה שומע רעשים של חבטות קטנות במים...
בלופ.. בלופ.. בלופ......
-
[quote][b]עומר - נכון אני אוהב את קקלאון ואת סמירגל [:
----
ברכותיי, תפסת סנטלר!
בלופ.. בלופ.. בלופ...... [/b][/quote]
אני ממש אוהב אותם. כמעט כל פוקימון נורמל שתיתן לי אני אתפוס, הם ממש טובים ויעילים נורא לדעתי.
____
אני ניגש אל המים ומחכה שמה שעושה את הרעשים יצא החוצה בינתיים אני מכין את הפוקדור של סנטלר ביד
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 3 2009, 01:11 PM
[b]
כולם חושבים שהכל נגמר... שלפתע צ'אריזארד עף במהירות האור, תופס את האונדום ומטיל אותו באוויר אל תוך האדמה. להאונדום לוקח טיפה זמן להתאושש מהמכה הפתאומית, אך צ'אריזארד מחזיר לו כהוגן.
האונדום רק מתרומם, וכבר הוא חוטף כנף פלדה בראשו, והוא עף איזה 10 מטרים אחורה, ומתגלגל על הריצפה קצת, עד שהוא נעצר - ומתעלף.
זה הולך להיות קרב מהיר - צא מייטיאנה, שלח עוד כדור צל לבטנו!" מקסי אומר ומוציא מייטיאנה גדול מימדים, שבדיוק טוען כדור צל. [/b][/quote]
תזכיר לי מי זה מייטיאנהXD
---
''קדימה צ'אריזארד , תעוף אל מייטיאנה ותתחמק מכדור הצל , ואז תשתמש בתותח להבה !
ולאחר מכן בענן לבה !!''
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 3 2009, 02:11 PM
[b] [b]גיל[/b] - "זהו, שמערת סוויפר בכלל בעיר מאנקרה..." רוג'ר לוחש לך, בתדר כזה שאן לא יכולה לשמוע.
לפתע כדור הקורים נקרע לשניים, ואן עפה משם במהירות על הסקראמורי שלה, מחזיקה בכנפי המתכת שלו.
היא עולה גבוה גבוה, הרבה מעל העננים, והשמש מסנוורת אותך מדי בשביל לקלוט אותה. אבל את צחוקה השטני אתה שומע עדיין, שלאט לאט נעלם.
"טוב, אז ככה. אל תרדוף אחריה, כי אני דיי בטוח שהיא בדרכה לעיר מסיגה, להשתלט על מערת הסוויפר, שבכלל לא נמצאת שם. אז ככה, זה מה שתעשה - משהו כמו 200 מטר אחרי מכון הבדיל, נמצא מקום שקוראים לו מערת הסוויפר. אתה יכול לשמור שם את רג'יסטיל, זה המקום הבטוח בעולם לפוקימונים אגדיים... לא הרבה יודעים עליו, כולם חושבים שזאת סתם מנהרה של חפירות ארכיאולוגיות. אבל אם תרד במורד מדרגות הסלעים שבמנהרה,
[/b][/quote]
"אוקיי נותרת רק בעיה אחת וברורה" אני אומר "ג'יי תעקוב אחרי שנינו ואולי גם תענה אותך כדי שתגלה לה איפה רג'יסטייל וברגע שהיא תדע שהוא אצלי היא לא תרד לי מן הגב. במילים אחרות היא תציק לי כל הדרך לעיר מאנקרה" אני אומר עדיין קצת בהיסוס, ואנסה שלא לחשוב מה אן תעשה לתושבי מסיגה המסכנים, בנסיונה לחבוש את מערת הסוויפר שלא קיימת "רק רגע" אחשוב בקול "כשאן תגיע למסיגה היא בטוח תשאל מישהו איפה מערת הסוויפר והוא יגלה לה איפה היא! כלומר היא תדע היכן היא נמצאת ותעוף לשם לפני!"
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 3 2009, 02:11 PM
[b]
"בלסאטויז, תשתמש בגייזר! רעש המים המפרפרים שיצא מהתותחים שלך יהיה חזק משירת הסירנה,
סאבליי משתמש בשירת הסירנה ובלאסטויז משתמש בגייזר ויוצר רעש אולטימטיבי ששם את שירת הסירנה הרכה אך הרצחנית של סאבליי בכיס הקטן.
"עכשיו, גמור אותו אקדח מים!" גארי אומר ובלאסטויז יורה אקדח מים, אך סאבליי הזריז קופץ ומתחמק,
[/b][/quote]
"דארק, תיצור שני כדורי צל קטנים בכל אחת מידיך. לאחר מכן תתפוס את בלסטוייז בשני ידיך ושלח בכל הכוח את כדורי הצל עד שיכנסו לעור שלו, או עד שהוא יקום, אם זה גם לא עוזר, פשוט תשלח כדור צל לקרקע בעוצמה אדירה שיעף אותו מעל לבלסטוייז" אסביר לו בקלילות.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@May 3 2009, 01:11 PM
[b] [color=red][b][SIZE=4]חבר'ה, אני לא יהיה פעיל היום בכלל במשחק, יש לי טונה שיעורי בית!
זאת ההודעה הראשונה והאחרונה שלי היום כאן! אולי יהיה עוד אחד בלילה מאוחר,
לא בטוח. ביי [: מצפה לתגובות.[/color][/b][/SIZE]
____
[b]גיל[/b] - "זהו, שמערת סוויפר בכלל בעיר מאנקרה..." רוג'ר לוחש לך, בתדר כזה שאן לא יכולה לשמוע.
זה הולך להיות קרב מהיר - צא מייטיאנה, שלח עוד כדור צל לבטנו!" מקסי אומר ומוציא מייטיאנה גדול מימדים, שבדיוק טוען כדור צל.
[b]בובי[/b] - איזה בנק? הוא נכנס לסניף של מקדונלדס,
זה שאתה נמצא בו.
----
אתה מוציא את טורטרה.
תחילה הוא מלפף את הגפן הצליפה סביב אקדחו של השודד ומפרק אותו לרסיסים,
ולאחר מכן מעיף את השודד החוצה במכה עוצמתית לחזה, שמעיפה אותו דרך דלת הזכוכית הגדולה שהתנפצה עליו, אל תוך המדרכה בחוץ. "היי, אני מכיר אותך! אתה מאמן עם האוקטילרי!
זה שכמעט תפסו אותי בגללו... אל תדאג, ברחתי מהכלא! עכשיו אני נוקם!" הוא אומר ומוציא קקלאון.
"מה אתה אומר על הפוקימון החדש שלי?" הוא שואל אותך בהתנשאות.
"קקלאון, הסוואה!" הוא צועק וקקלאון פתאום נעלם. ולפתע טורטרה מתחיל לקבל מכות בכל הגוף!
[b]עומר[/b] - נכון אני אוהב את קקלאון ואת סמירגל [:
----
ברכותיי, תפסת סנטלר!
בלופ.. בלופ.. בלופ...... [/b][/quote]
וואי לא שמתי לב :]
----
קדימה טורטרה צמח משתולל לכל מקום