-
[quote=Akainu;791932][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גולדג משתחמק מפצצת הבוץ של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים.קאמפרוט לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני הזה.קאמפרוט מובס בקרב. 2 1 סטיבן מחזיר את ק'אמפרוט לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "וואו כל הכבוד גולדג, זה מהלך קטלני היה", אני אומר לסטיבן: "תוציא את פוקימון החשמל שלך".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"איך אתה יודע שאני אבחר בפוקימון החשמל שלי.אז אני כנראה צפיו,טוב,צא לקאסרי לקרב"סטיבן מוציא את לאקסרי לקרב שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לפתע אתה רואה שאור בורח מן המקדש.אתה כבר לא רואה את אור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בלימה על פרינפלאפ.פרינפלאפ מצליח להתחמק מבליחמה.פרינפלאפ משתמש בבועות על על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מיצר סילון אקוה קרח ותוקף את קקטרון.מכיון שקקטרון עדין כלו בגוש הקרח הוא לא מתחמק מהתקפה של קאונה ומובס בקרב.אנה מחזירה את קאונה לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מגיעה לאיזור שנמצאת בו טירה.את קוראת שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל יוצא לקרב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון מתחמק מזה.ספיל תוקף בחבטת גוף את רידון.רידון מתחמק מזה.ומשגר כדור חשמל אל ספיל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;792057][B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"איך אתה יודע שאני אבחר בפוקימון החשמל שלי.אז אני כנראה צפיו,טוב,צא לקאסרי לקרב"סטיבן מוציא את לאקסרי לקרב שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בלימה על פרינפלאפ.פרינפלאפ מצליח להתחמק מבליחמה.פרינפלאפ משתמש בבועות על על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מיצר סילון אקוה קרח ותוקף את קקטרון.מכיון שקקטרון עדין כלו בגוש הקרח הוא לא מתחמק מהתקפה של קאונה ומובס בקרב.אנה מחזירה את קאונה לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
את מגיעה לאיזור שנמצאת בו טירה.את קוראת שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל יוצא לקרב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון מתחמק מזה.ספיל תוקף בחבטת גוף את רידון.רידון מתחמק מזה.ומשגר כדור חשמל אל ספיל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לחמוק ולתקוף שוב בחבטת גוף
-
[QUOTE=Akainu;791932][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג משתמש בהצלפת גפן וקופץ גובה ומתחמק מטופר המתכת של פרינפלאפ.טרטויג צולל ומשתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אוקי אני יוציא ראשון וא אתה תוציא ותתקוף.צא רידו לקרב."סטיבן מוציא מהפוכדור שלו רידון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל לא מצליח להתחמק מהסוקר פנץ' ונפגע.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה של גרוויל.דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מזירת הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח על קקטרון.הקובית הקרח של קקטרון גדלת והוא כלוא בה.קאקונה מנסה ניב קרח אך לא מצליח שוב[/COLOR][/B]
את זורקת פוכדור על הנודר.הנודור נכנכס לפוכדור שלו.הפוכדור זז ימינ ושמאלה ואז נעצר.לכדת הונמדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג משתחמק מפצצת הבוץ של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים.קאמפרוט לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני הזה.קאמפרוט מובס בקרב. 2 1 סטיבן מחזיר את ק'אמפרוט לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרביטר.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצא לא אגריוף קרח.פינסיר תופס את דרטיני.רג'אייס יורה תותח חשמל על דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מה תקפות ומובס בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק משתמש בגחלת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני תוקף בזעם דרקון את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
:גרובייל אתה בסדר?" אני צועק לו בדאגה.
'אולי אעצור את הקרב' אני חושב לי בראשי מכיוון שזה נראה קרב אבוד מראש.
-
[QUOTE=Akainu;792057][B][COLOR="Green"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב נו .." אני אומרת ונכנסת לטירה.
-
[quote]לוקאס
קאקונה מיצר סילון אקוה קרח ותוקף את קקטרון.מכיון שקקטרון עדין כלו בגוש הקרח הוא לא מתחמק מהתקפה של קאונה ומובס בקרב.אנה מחזירה את קאונה לפוכדור שלו[/quote]
*את קראקונה?
"יופי קראקונה נלחמת טוב אתה פוקימון חזק!"
-
[quote=Akainu;791932][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק משתמש בגחלת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני תוקף בזעם דרקון את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תתחמק ותשתמש בניקור קדימה!" אצעק
-
[quote=Akainu;791932][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B][/quote]
אני נכנס לטירה "זה הזמן לפתח את באגון".
-
[QUOTE=Akainu;792057][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל יוצא לקרב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון מתחמק מזה.ספיל תוקף בחבטת גוף את רידון.רידון מתחמק מזה.ומשגר כדור חשמל אל ספיל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה ש"לרביטר" תצא.
רג'יאייס אתה יכול להקפיא את הרצפה? אשאל אותו.
-
לרביטר יוצאת
רג'אייס מכון להקפיא את הריצפה לקרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
דניס
אתה ניכסס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחם נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתניכסת לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחמי נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מזעם הדרקון שלח דרטיני.טורצ'יק תוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליחה להתחמק מהניקור של דרטיני ונפגעת קשה.דרטיני נראת תשושה וךא מצליחה לתקוף בחזרה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע אתה מבחין שקאקונה מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.אתה מבין שהיה לך בעוד מס' שניות פאליגאטור עצום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
לפתע דיגלט יוצא מהזירה ותוקף בסוקר פונ' את גרויל שלך.נראה שגרוויל עומד להיפגע[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מכדור החשמל של רידון.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחבטת גוף על רידון.רידון מתחמק מחבטת הגוף של ספיל.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בזנב ברזל על ספיל"רידון משתמש בזנב ברזל על ספיל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;792521][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לרביטר יוצאת
[B][COLOR="Green"]
דניס
אתה ניכסס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחם נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתניכסת לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחמי נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מזעם הדרקון שלח דרטיני.טורצ'יק תוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליחה להתחמק מהניקור של דרטיני ונפגעת קשה.דרטיני נראת תשושה וךא מצליחה לתקוף בחזרה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע אתה מבחין שקאקונה מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.אתה מבין שהיה לך בעוד מס' שניות פאליגאטור עצום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
לפתע דיגלט יוצא מהזירה ותוקף בסוקר פונ' את גרויל שלך.נראה שגרוויל עומד להיפגע[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מכדור החשמל של רידון.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחבטת גוף על רידון.רידון מתחמק מחבטת הגוף של ספיל.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בזנב ברזל על ספיל"רידון משתמש בזנב ברזל על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
הוא היה אמור להקפיא קודם את הקרח והמשימה של לרביטר הייתה לצאת.
דרך אגב יכול להיות שהיה לי באן עד מחר ב12 (כי אני רוצה) אז אל תעיף אותי.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
רג'יאייס תקפיא את האזור,אני רוצה מולך קרב,אחרי זה תשתח את הרצפה בקרן על,ותלתש אותה באגרוף ממוקד.
-
[quote]לוקאס
לפתע אתה מבחין שקאקונה מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.אתה מבין שהיה לך בעוד מס' שניות פאליגאטור עצום[/quote]
"יופי עכשיו יהיה לפראליגייטור של רקס יריב ראוי!" אני אומר וחושב לעצמי מחשבות של תכנון 'יש כל כך הרבה דברים לעשות אבל אני אדחה אותם לאחרי הניצחון שלי...'
-
כינוי: NapTime
שם במשחק: שחר
רקע: שחר נולד באי די קורב למחוז העשב ותמיד אהב פוקימוני עשב ואהב לשחק איתם וגם הצליח להציל אודיש רקט ןשכמעט נפל לתוך הנהר הגדול באי שלנו. יום אחד שחר החליט שהוא רוצה לצאת סוף סוף מן השגרה המשעממת באי ולהתחיל להתחבר לעולם שבחוץ עם הפוקימונים השוררים בכל פינה ובכל מקום כי שחר יודע ששם זה מקומות טובים יותר ללכת ובעזרת הכוח שלו והאסטרגיה שלו הוא יצליח ללכת בעקבות אחיו שלהכו במחוז האש ובמחוז המים , שחר החליט להתחיל במחוז העשב ולנסות יותר טוב מאחיו , שחר יצא אל הדרך שמחכה לו במחוז העשב ושיהיה לו רק בהצלחה!
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: באלבאזור
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: אוכל , ציוד טיפוס ושינה , מצפן , ערכת עזרה ראשונה , מעיל , פוקדע , פוקדורים ואופניים
הערות/בקשות: בהצלחה!
-
לרביטר יוצאת
[B][COLOR="Green"]
דניס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מכדור החשמל של רידון.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחבטת גוף על רידון.רידון מתחמק מחבטת הגוף של ספיל.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בזנב ברזל על ספיל"רידון משתמש בזנב ברזל על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעשת ואומר לגרובייל:"תתחמק מהר! ותשתמש לאחר מכן בכדור אנרגיה".
-
לרביטר יוצאת
[B][COLOR="Green"]
דניס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
אני אומר לספיל לתקוף את זנב הברזל של רידון בחדור קרח ואחרי זה תתקוף באקדח מים על רידון
-
שחר רשום
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בכדור קרח את זנב הברזל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זו בזה.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ספיל תוקף באקדח מים את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים ספיל ונפגע קשה.סטיבן אומר לרידון שלו"זנב ברזל שוב"רידון משתמש בזנב ברזל שוב פעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל מתעשעת מהר ומתחמק מהסוקר פונץ' של דיגלט.גרוויל במהירות משתמ בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק ונפגע.דיגלט משיב מלחמה בפצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע קאונה נעלם לך ובקמומו מופיע פאליגאטור עצום. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]פאליגאטור למד ניב קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר לא תוכל ללכוד אותו
רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;792890]שחר רשום
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בכדור קרח את זנב הברזל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זו בזה.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ספיל תוקף באקדח מים את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים ספיל ונפגע קשה.סטיבן אומר לרידון שלו"זנב ברזל שוב"רידון משתמש בזנב ברזל שוב פעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל מתעשעת מהר ומתחמק מהסוקר פונץ' של דיגלט.גרוויל במהירות משתמ בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק ונפגע.דיגלט משיב מלחמה בפצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע קאונה נעלם לך ובקמומו מופיע פאליגאטור עצום. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]פאליגאטור למד ניב קרח[/COLOR][/B]
רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד[/COLOR][/B][/QUOTE]
הוא כן יודע-לפחות בסדרה
רג'יאייס רמה 40,ככה שאני מניח שאם אני ילחם עם לרביטר וצ'ארמנדר צ'ארמנדר עלה לרמה 10+ ולרביטר לרמה 30 + -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני מוציא את צ'ארמנדר,ואז אומר ככה:
"לרביטר תתחברי לצ'ארמנדר ואז תקפצי גבוה ביחד עם צ'ארמנדר ואז חפירה
צ'ארמנדר תקפוץ עם לרביטר ותפעיל גחלת בסיבוב,שיצא מין מטאור כזה."
-
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר התכונתי שהוא עוד לא למד תפסיק לפתח ציפיות שיתפתחו לך
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.לרביטקר וצארמנדאר קופצים גבוה.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ואז מסתובב.רג'אייס מתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.לרביטר משתמשת בחפירה ונעלמת מהזירת הקרח.רג'אייס תוקף בתותח חשמל את צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף את זנב הברזל בחבטת גוף ואחר כך אני אומר לו לתקוף בקרן קרח
-
[QUOTE=Akainu;792908][B][COLOR="Red"]ניר
בסדר התכונתי שהוא עוד לא למד תפסיק לפתח ציפיות שיתפתחו לך
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.לרביטקר וצארמנדאר קופצים גבוה.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ואז מסתובב.רג'אייס מתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.לרביטר משתמשת בחפירה ונעלמת מהזירת הקרח.רג'אייס תוקף בתותח חשמל את צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
תיכנס לחור של החפירה של לרביטר,ואז לרביטר תחסמי אותו בעזרת מפולת אבנים.
אחרי זה תשגרי את צ'ארמנדר בדחיפה לאוויר\,ותחסמי את רג'יאייס בעזרת מפולת אבנים
צ'ארמנדר תעשה שוב "גחלת מטאור"
-
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר נכנכס לחור של לרביטר.לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את החור.צ'רמנדאר ולרביטר מתחמקים מהתוח חשמל של רג'איס.לרביטר מעיפה את צ'רמנדר לאויר ומשתמשת במפולת אבנים על ג'אייס.רג'אייס מתחמק מזה.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את רג'איס.רג'אייס מתחמק ומשתמש בקרן קרח על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בחבטת גוף את זנב הברזל של רידון.חבטת הגוף והזנב הברזל מצתנגשים זה בזה.ספיל ורידון נפגעים מהמכה של היריב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון נפגע מהקרן קרח של ספיל.רידון משתמש בגלישה על ספיל[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;792521][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מזעם הדרקון שלח דרטיני.טורצ'יק תוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליחה להתחמק מהניקור של דרטיני ונפגעת קשה.דרטיני נראת תשושה וךא מצליחה לתקוף בחזרה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה טורצ'יק גמור את זה עם גחלת חזקה קדימה!" אצעק
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
יופי סוף סוף למדת ניב קרח פראליגייטור אני מחזיר את פרלגיטור לפוקודר מחליף את גראוליט במונפרנו והולך לאמן את מונפרנו
-
[QUOTE=Akainu;792948][B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר נכנכס לחור של לרביטר.לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את החור.צ'רמנדאר ולרביטר מתחמקים מהתוח חשמל של רג'איס.לרביטר מעיפה את צ'רמנדר לאויר ומשתמשת במפולת אבנים על ג'אייס.רג'אייס מתחמק מזה.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את רג'איס.רג'אייס מתחמק ומשתמש בקרן קרח על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בחבטת גוף את זנב הברזל של רידון.חבטת הגוף והזנב הברזל מצתנגשים זה בזה.ספיל ורידון נפגעים מהמכה של היריב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון נפגע מהקרן קרח של ספיל.רידון משתמש בגלישה על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר תקפצי בהגנת ברזל על צ'ארמנדר
צ'אארמנדר תהפוך את לרביטר למגן שלך,ואז שוב "גחלת מטאור"
-
[QUOTE=Akainu;792948][B][COLOR="Red"]ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בחבטת גוף את זנב הברזל של רידון.חבטת הגוף והזנב הברזל מצתנגשים זה בזה.ספיל ורידון נפגעים מהמכה של היריב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון נפגע מהקרן קרח של ספיל.רידון משתמש בגלישה על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסיפל להקפיא את הגלישה בעזרת קרן קרח ואחרי זה אני אומר לו לתקוף באקדח מים על רידון
-
-
[QUOTE]
[SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
" אהםםם... שלום אדוני שמי שחר ואני רוצה להתחיל במסעי בעולם העשב האגדי "
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בלימה על פרינפלאפ.פרינפלאפ מצליח להתחמק מבליחמה.פרינפלאפ משתמש בבועות על על טרטויג[/color][/b]
[/quote]טרטואיג פוצץ אותן עם הגפנים שלך ותקוף בשוטי גפן ללא הפסקה!
-
[QUOTE=Akainu;792521][B][COLOR="SandyBrown"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B[/QUOTE]
"תודה ,הייתי רוצה לפתח את הטריפנאץ' שלי ,אבל בבקשה משהו לא ממש טוב נגד סוג אדמה ,הוא די מתחיל .."
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
אנה אומרת לך"סוג חשמל מצידך זה בסדר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מפוצצץ את הבעועות עם שוטי גפן שלו.טרטויג תוקף ללא הפסקה את פפרינפלאפ בשוטני הגפן שלו.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרינפלאפ משיב במלחמה בטופר מתכת על טרטויג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
לפתע הדלת נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr123.png[/IMG].בירץ' מכניס אותך למעבדה שלו.אתה ניכס מלמעבדה שלו והוא טורק את הדלת.בירץ אומר לך"הי שחר בחרת כבר באיזה פוקימון תבחר למסע שלך במחוז העשב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הגלישה של רידון.הגלישה של רידון נפסקת.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קשה מאקדח.סטיבן אומר לרידון"תשתמש בכל הכוח בכדור חשמל על ספיל"רידון משתמש בכדור חשמל על ספיל[/COLOR][/B]
לרביטר קופצת ומשתמש בהגנת ברזל.לרביטר מגנה על צ'רמנדאר מקרן הקרח של רג'ארייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת על רג'אייס.הפעם ר'אייס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על לרביטר וצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אנה אומרת לך"באיזה פוקימון תרצה שהמונפרו שלך ילחם נגדו.תבחר עכשיו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;793324][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מפוצצץ את הבעועות עם שוטי גפן שלו.טרטויג תוקף ללא הפסקה את פפרינפלאפ בשוטני הגפן שלו.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרינפלאפ משיב במלחמה בטופר מתכת על טרטויג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
לפתע הדלת נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr123.png[/IMG].בירץ' מכניס אותך למעבדה שלו.אתה ניכס מלמעבדה שלו והוא טורק את הדלת.בירץ אומר לך"הי שחר בחרת כבר באיזה פוקימון תבחר למסע שלך במחוז העשב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הגלישה של רידון.הגלישה של רידון נפסקת.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קשה מאקדח.סטיבן אומר לרידון"תשתמש בכל הכוח בכדור חשמל על ספיל"רידון משתמש בכדור חשמל על ספיל[/COLOR][/B]
לרביטר קופצת ומשתמש בהגנת ברזל.לרביטר מגנה על צ'רמנדאר מקרן הקרח של רג'ארייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת על רג'אייס.הפעם ר'אייס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על לרביטר וצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לא לחמוק ולתקוף בפעימת מים
-
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן " אני אומרת ומוציאה את טריפנאץ'
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"גרובייל תהדוף את זה בעזרת כדור אנרגייה ולאחר מכן חבטה ישירה ומהירה על דיגלט" אני אומר לו.
-
[quote=Akainu;793324][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס[/COLOR][/B][/quote]
"כל הכבוד טורצ'יק תחזור!" אגיד
ואני יחייך לפוכדור
ואני ירוץ לעבר רג'יאייס ואנסה לשחרר אותו מהכלוב
-
[quote]לוקאס
אנה אומרת לך"באיזה פוקימון תרצה שהמונפרו שלך ילחם נגדו.תבחר עכשיו?"[/quote]
"בסטאראפטור! מונפרנו צא!"
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Green"]שחר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר,המתקפה הזאת מסוג חשמל,מפולת אבנים.
אחרי זה ניכם תפעילו דחיפה על האבנים שיעופו לעבר רג'יאייס.
-
[quote=Akainu;792057][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סטיבן אומר לך"איך אתה יודע שאני אבחר בפוקימון החשמל שלי.אז אני כנראה צפיו,טוב,צא לקאסרי לקרב"סטיבן מוציא את לאקסרי לקרב שלו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "כי כבר הוצאת אותו, לא נראה שתבזבז פוקימון חדש" ומחייך, אני אומר בקול לגולדג: "גולדג תחזור", אני מחזיר את גולדג ומוציא את גרוטל ואומר: "גרוטל תשתמש בעלי טער ואז בבלימה על לקאסרי".
-
[quote=Akainu;793324]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע הדלת נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr123.png[/IMG].בירץ' מכניס אותך למעבדה שלו.אתה ניכס מלמעבדה שלו והוא טורק את הדלת.בירץ אומר לך"הי שחר בחרת כבר באיזה פוקימון תבחר למסע שלך במחוז העשב?"[/COLOR][/B]
[/quote]
" בהחלט אדוני , אשמח אם אקבל את באלבזור "
-
[B][COLOR="DarkGreen"]שחר
בירץ' ניגש אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח אותו והולך אל המגירות.בירץ' פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם:5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש את הפוכדור של באלבאזור,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם.הוא אומר לך"בהצלחה במסע שחר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל[/COLOR][/B]
לרביטר משתמשת במפולת אבנים.המפולת האבנים מגנה על לרביטר וצ'רמננדאר מהתוחת חשמל של רג'אייס.צ'רמנדאר ולרבטיר מעיפים אבמנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהם.רג'אייס משתמש בקרן על על צ'רמנדאר ולרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו יוצא לקרב.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את סטארפטור.אנה אומרת לך"תקוף ראשון "[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על פצצת הבוץ של דיגלט.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצות והדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים.גרוויל במהירות תוקף את דיגלט בחבטהנ חזקה.דיגלט לא מספיק להגיב ונפגע קשה.אתה רואה שדיגלט תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה מהפוכדור שלך את טראפינץ'.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/417.png[/IMG]פאצ'יריסו החמוד.אנה אומרת לך"את תוקפת ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל כדור החשמל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זה בזה ויצרות הדף חזק.ספיל ורידון נפגעים מהדף.רידון תוקף באבנים חדות את ספיל
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;794110][B][COLOR="DarkGreen"]שחר
בירץ' ניגש אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח אותו והולך אל המגירות.בירץ' פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם:5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש את הפוכדור של באלבאזור,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם.הוא אומר לך"בהצלחה במסע שחר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל[/COLOR][/B]
לרביטר משתמשת במפולת אבנים.המפולת האבנים מגנה על לרביטר וצ'רמננדאר מהתוחת חשמל של רג'אייס.צ'רמנדאר ולרבטיר מעיפים אבמנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהם.רג'אייס משתמש בקרן על על צ'רמנדאר ולרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו יוצא לקרב.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את סטארפטור.אנה אומרת לך"תקוף ראשון "[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על פצצת הבוץ של דיגלט.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצות והדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים.גרוויל במהירות תוקף את דיגלט בחבטהנ חזקה.דיגלט לא מספיק להגיב ונפגע קשה.אתה רואה שדיגלט תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה מהפוכדור שלך את טראפינץ'.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/417.png[/IMG]פאצ'יריסו החמוד.אנה אומרת לך"את תוקפת ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל כדור החשמל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זה בזה ויצרות הדף חזק.ספיל ורידון נפגעים מהדף.רידון תוקף באבנים חדות את ספיל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לחמוק ולתקוף אותו שוב בפעימת מים